Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Bluesweater
Een dag niet gelezen, is een dag niet geleefd📚
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om een reactie te kunnen plaatsen op de competities dien je te zijn ingelogd.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
17 van de 24 sterren behaald
Competities
Natasha's Puzzelreeks (door Anoniem)

Hoi lieve allemaal,

Vandaag is het aan mij om een prachtig item weg te geven, yay! Zet je schrap, want ik daag jullie flink uit. Ik heb namelijk niet één, niet twee, maar drie puzzels voor jullie in petto.

De drie puzzels die je moet oplossen om kans te maken op de prijs, zijn een sudoku, een nonogram en een legpuzzel. De knoppen hieronder leiden je naar de verschillende puzzels. Je kunt ze opslaan op je computer en openen in een programma als Paint of Photoshop om ze op te lossen. In een reactie heb ik ook een link naar de Photoshop-bestanden geplaatst, die je eventueel kunt downloaden om ermee aan de slag te gaan, mocht je dat makkelijker vinden. Verderop in de tekst staat een beschrijving van de verschillende puzzels en staat omschreven hoe je ze op kunt lossen. Lees deze instructies goed door, vooral als je nog niet zo bekend bent met bepaalde puzzels.

HINTS

De puzzels zijn zeker niet gemakkelijk. Daarom is het bij deze competitie mogelijk om om hints te vragen. Dit werkt als volgt.

Voor elke puzzel die je correct hebt opgelost, krijg je 10 punten. Stel echter dat je bij een bepaalde puzzel vastloopt, dan is het mogelijk om een (of meerdere) hint(s) te krijgen. Voor elke hint die je opvraagt, krijg je 1 minpunt. Het aantal punten dat je uiteindelijk krijgt, is dus 10 per opgeloste puzzel min het aantal hints dat je voor elke puzzel hebt gekregen. Het maximale aantal hints dat je per puzzel kan vragen, is 10. Indien je om geen enkele hint vraagt en alle puzzels goed oplost, heb je een maximale score van 30 punten behaald. Hints moeten gevraagd worden via de mail en per mail mag je om één hint vragen. Hoe je per puzzel om hints kunt vragen, wordt zo meteen uitgelegd.

Iedereen die alle drie de puzzels correct heeft opgelost (ook al heb je om hints gevraagd), maakt kans op de prijs, maar hoe meer punten je hebt, hoe groter de kans is dat je ook daadwerkelijk wint. Het aantal keer dat je naam meegeloot wordt is namelijk gelijk aan het aantal punten dat je hebt. Als je de puzzels hebt opgelost zonder om hints te vragen, heb je 30 punten en loot ik je dus 30x mee. Heb je per puzzel om 5 hints gevraagd, dan krijg je per puzzel 5 punten en loot ik je 15x mee. Ik houd zelf bij hoeveel hints je hebt gekregen, dit hoef je dan ook niet in je uiteindelijke inzending te vermelden.

 

Let op: je maakt alleen kans op de prijs als je alle drie de puzzels hebt opgelost.

SUDOKU

Een sudoku bestaat uit een veld van 9x9 vakjes. In elk van deze vakjes moet een getal (1-9) komen te staan. Per rij, per kolom en per blok van 3x3 vakjes mag elk getal maar één keer voorkomen. Deze variant van de sudoku is niet met cijfers, maar met VP spelers! Elke speler mag dus maar één keer voorkomen per rij, één keer per kolom en één keer per blok van 3x3 (de blokken van 3x3 zijn aangegeven met dikgedrukte randen). Bij elke speler staat hoe vaak hij/zij nog in het veld geplaatst moet worden. Kopieer de look in Paint (of een soortgelijk programma), plak deze en sleep de speler zo naar het juiste vakje.

Hints opvragen voor de sudoku kan door te vragen welke speler in een bepaald vakje hoort te staan. Geef de mail(s) de titel ‘hint sudoku’ en geef duidelijk aan voor welk vakje je wilt weten wie erin hoort te staan.

De looks zijn van Avance, LuxuryRebel, Stargate, Areximache, Bleach, Fujoshi, Literacity, KendraRochelle en StarAngel.

NONOGRAM

Een nonogram is er in veel verschillende maten, maar bestaat in dit geval uit een veld van 10x10 vakjes. In elk vakje moet Daisy (links) of Aether (rechts) komen te staan. De getallen boven de kolommen en naast de rijen geven aan hoe vaak Aether in die kolom of rij geplaatst moet worden. Als er één getal staat, dan betekent dat dat Aether in zo veel aaneengesloten vakjes geplaatst moet worden. Boven twee van de kolommen staat bijvoorbeeld ‘10’. Dat betekent dat Aether in 10 vakjes achter elkaar geplaatst moet worden. Omdat de kolom uit 10 vakjes bestaat, kan dat maar op één manier. Echter zijn er ook kolommen en rijen waarbij je nog niet precies weet waar Aether moet komen te staan. Boven de eerste twee kolommen staat bijvoorbeeld ‘5’, maar je weet nog niet gelijk in welke 5 opeenvolgende vakjes Aether geplaatst moet worden. Dat moet je aan de hand van de andere rijen en kolommen zien uit te vogelen. Als er twee getallen boven een kolom of naast een rij staan, dan moet Daisy minimaal 1x tussen de twee reeksen van Aethers in staan. Als er bijvoorbeeld ‘2 5’ staat, dan moet Aether 2x achter elkaar in de vakjes geplaatst worden, dan minimaal 1x Daisy en dan Aether weer 5x achter elkaar. De volgorde van de getallen geeft ook de volgorde van de reeksen Aehters aan. In dit geval is het eerst 2x Aether en dan 5x Aether en dus niet eerst 5x Aether en dan 2x Aether. Als er meer dan twee getallen boven een kolom of naast een rij staan, werkt dit op een soortgelijke manier. Het makkelijkste is om te beginnen met de rijen en kolommen die maar op één manier opgelost kunnen worden, dit zijn de kolommen waarboven ‘10’ staat, de kolom waarboven ‘2 1 5’ staat, de rij waarnaast ‘4 5’ staat en de rij waarnaast ‘1 2 5’ staat. Uiteindelijk moet Aether 67x in het veld geplaatst worden en Daisy 33x. Logischerwijs is het zo dat als je in een bepaalde rij of kolom Aether op de juiste plek(ken) hebt gezet, Daisy in alle overige vakjes van die rij of kolom komt te staan.

Hints opvragen voor de nonogram kan door te vragen wie in een bepaald vakje hoort te staan. Geef de mail(s) de titel ‘hint nonogram’ en geef duidelijk aan voor welk vakje je wilt weten wie erin hoort te staan.

Dit was al duidelijk, maar de looks zijn dus van Aether en Daisy.

LEGPUZZEL

Dit is een klassieke legpuzzel van 100 stukjes. De 100 stukjes liggen verspreid over het witte veld en moeten naar de juiste plaats in het gele veld gesleept worden. Als alle stukjes op de juiste plek liggen, vormt het geheel een afbeelding. De tekst op de afbeelding luidt: ‘VP legpuzzel.’ Ik heb alvast een beginnetje gemaakt. Bij een legpuzzel is het handig om te beginnen met de hoekpunten en de randen en van daaruit het middenstuk op te vullen.

Hints opvragen voor de legpuzzel kan op twee manieren. Je kunt een puzzelstukje uitkiezen en aan mij vragen waar die moet komen te liggen óf je kunt een plek in het lege gele veld uitkiezen en aan mij vragen welk puzzelstukje daar moet liggen. Geef duidelijk aan welk puzzelstukje of welke plek in het gele veld je bedoelt.

De looks in de afbeelding zijn van Oase, Humblebrag, RedFirePanda, HakunaMatata, Lucius, Yvie, Gray, Despoina, Fall, FiniteIncantatem, Amicizia en Spinnekop.

DEADLINE

Omdat de puzzels niet gemakkelijk zijn en het heen en weer mailen voor hints wat extra tijd kost, geef ik jullie tot 12 december 23:59 om ze op te lossen. Stuur voor deze datum de drie opgeloste puzzels in één mail naar mij (Belle). Let op: in principe maak je alleen kans op de prijs als je alle drie de puzzels hebt opgelost. Lukt het niet om alle puzzels op te lossen, stuur dan alsnog de puzzels op die je wel hebt op kunnen lossen. Mocht het nu zo zijn dat de puzzels te moeilijk waren en bijna niemand ze allemaal heeft kunnen oplossen, dan ga ik natuurlijk kijken naar wie de meeste puzzels heeft opgelost.

PRIJS

Uiteindelijk zal er geloot worden om de winst. Hoe de loting precies in zijn werking gaat, staat hiernaast uitgelegd onder het kopje 'HINTS'. De 10 gelukkige winnaars winnen het kapsel van Solovey dat hieronder afgebeeld staat!
NOG EEN LAATSTE OPMERKING

Ik begrijp dat dit heel veel tekst is om te lezen. Mochten er onduidelijkheden zijn, aarzel dan niet om een reactie te plaatsen met je vraag. Ik zal zo snel mogelijk reageren!

Verder wens ik jullie heel veel knip, plak en puzzelplezier. ;)
Sudoku Nonogram Legpuzzel



Reactie plaatsen

Reageer op het artikel Natasha's Puzzelreeks.
Bericht plaatsen
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 14-12 11:43:
LindzyInfernal schreef:
ow shit vergeten, mee te doen. Jammer dan maar heel veel CR sparen voor het kapsel.
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 14-12 11:40:
HakunaMatata schreef:
'Wanneer komt hier de uitslag van aahhh
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 12-12 21:21:
Tholger schreef:
Daisy schreef:
Tholger schreef:
RIP ben het alsnog vergeten hahaha. Achja 
Je hebt nog even tho
Drie puzzels gaat me echt niet meer lukken haha. Ben ook echt als pietje precies aan de sudoku begonnen haha + ik heb nog nooit een nonogram gemaakt 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 12-12 21:18:
Daisy schreef:
Tholger schreef:
RIP ben het alsnog vergeten hahaha. Achja 
Je hebt nog even tho
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 12-12 21:17:
Tholger schreef:
RIP ben het alsnog vergeten hahaha. Achja 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 12-12 15:14:
Belle schreef:
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 12-12 08:10:
Belle schreef:
Laatste dag!!
Melden | Citeer | X
Despoina schreef op 11-12 20:14:
Despoina schreef:
oh my god wrm dacht ik dat deze deadline al gepasseerd is hahaha
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-12 18:30:
Belle schreef:
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-12 11:10:
HakunaMatata schreef:
Ben zooo benieuwd haha
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-12 10:41:
Belle schreef:
Nog t/m morgen om in te zenden :)
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 10-12 17:23:
Belle schreef:
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 09-12 22:57:
Belle schreef:
❤️❤️
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 09-12 19:08:
Belle schreef:
Nog een paar dagen <3
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 07-12 22:35:
Belle schreef:
Tholger schreef:
Ben inmiddels aan de sudoku begonnen haha
Yesss
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 07-12 12:04:
Tholger schreef:
Ben inmiddels aan de sudoku begonnen haha
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 07-12 12:00:
Belle schreef:
LuxuryRebel schreef:
Echt super leuke competitie! Ik heb echt lekker avondjes lopen puzzelen hahaha. Goed gedaan!
Leuk om te horen! <3
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 07-12 11:52:
LuxuryRebel schreef:
Echt super leuke competitie! Ik heb echt lekker avondjes lopen puzzelen hahaha. Goed gedaan!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 07-12 11:46:
Belle schreef:
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 06-12 18:23:
Belle schreef:
QueenCandy schreef:
Yesss de sudoku is eindelijk gelukt hahah
Toppie!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 06-12 18:23:
QueenCandy schreef:
Yesss de sudoku is eindelijk gelukt hahah
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 06-12 18:23:
QueenCandy schreef:
Yesss de sudoku is eindelijk gelukt hahah
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 06-12 06:59:
Belle schreef:
Mikatos schreef:
Ik vond de Sudoku echt heel lastig tot nu toe, de Nanogram ging nog wel (vind ik ook leuk om te doen, hihi). Zal morgen aan de legpuzzel gaan beginnen. Nu is het tijd voor slaap!

Heel erg leuk bedacht zo, met de VP spelers! <3
💕
Melden | Citeer | X
Mikatos schreef op 05-12 00:40:
Mikatos schreef:
Ik vond de Sudoku echt heel lastig tot nu toe, de Nanogram ging nog wel (vind ik ook leuk om te doen, hihi). Zal morgen aan de legpuzzel gaan beginnen. Nu is het tijd voor slaap!

Heel erg leuk bedacht zo, met de VP spelers! <3
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 04-12 21:28:
PurpleViolet schreef:
Belle schreef:
Mercredi schreef:
Door deze competitie ben ik weer gaan nonogrammen hahaha!
Awesome

Het verbaast me trouwens dat zo veel mensen het kennen, ik dacht dat het helemaal niet zo bekend was haha
Mijn moeder deed dat vroeger altijd, het liefst de zwart witte versie omdat ze geen 2 kleuren wou meenemen😂😂 dus als het wel met 3 kleuren was dan zette ze streepjes en kruisjes 😂

Maar ik ga het dit weekend ofzo ook allemaal eens proberen, ik ben benieuwd hoe het zal aflopen voor me.
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 04-12 20:42:
BlueDream schreef:
Belle schreef:
Mercredi schreef:
Door deze competitie ben ik weer gaan nonogrammen hahaha!
Awesome

Het verbaast me trouwens dat zo veel mensen het kennen, ik dacht dat het helemaal niet zo bekend was haha
Ik houd echt van nonogrammen tho
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 04-12 20:41:
Timebomb schreef:
Mercredi schreef:
Door deze competitie ben ik weer gaan nonogrammen hahaha!
ik had echt toevallig vorige week een app gedownload voor nonogram! echt verslavend hahaha, maar snap het nog niet helemaal
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 04-12 20:41:
Timebomb schreef:
Oh gosh hoe kan ik die legpuzzel doen op m'n chromebookje hahahah help
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 04-12 16:59:
Belle schreef:
Mercredi schreef:
Belle schreef:
Mercredi schreef:
Door deze competitie ben ik weer gaan nonogrammen hahaha!
Awesome

Het verbaast me trouwens dat zo veel mensen het kennen, ik dacht dat het helemaal niet zo bekend was haha
Jaaa same! Maar met een beetje oefenen heb je het zo onder de knie dus denk dat het de meeste mensen wel lukt! 
Jaa klopt!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 04-12 11:22:
Belle schreef:
Mercredi schreef:
Door deze competitie ben ik weer gaan nonogrammen hahaha!
Awesome

Het verbaast me trouwens dat zo veel mensen het kennen, ik dacht dat het helemaal niet zo bekend was haha
Melden | Citeer | X
Wishbone schreef op 04-12 11:15:
Wishbone schreef:
Mercredi schreef:
Door deze competitie ben ik weer gaan nonogrammen hahaha!
Same haha
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 04-12 10:39:
Belle schreef:
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 03-12 16:09:
Belle schreef:
Coconut schreef:
oke ik zeg het ff die legpuzzel is bij mij echt n zooitje door dat knippen en plakken bij paint
That's okay, zolang het geheel van de afbeelding maar wel goed te zien is
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 03-12 16:07:
Coconut schreef:
oke ik zeg het ff die legpuzzel is bij mij echt n zooitje door dat knippen en plakken bij paint
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 03-12 15:28:
Belle schreef:
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 03-12 13:15:
Belle schreef:
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 02-12 19:29:
Belle schreef:
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 02-12 07:43:
Belle schreef:
💕
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 01-12 21:55:
Belle schreef:
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 01-12 19:34:
Belle schreef:
BlueDream schreef:
Belle schreef:
BlueDream schreef:
Wanneer je een hele tijd bezig bent geweest met de sudoku en er dan achterkomt dat je ergens een fout hebt gemaakt. Geen idee waar tho. Dus ik ga maar opnieuw beginnen haha. 
Oei dat is zuur :c
Jup, maar kom er iig achter dat er ergens iets niet klopte. Denk dat ik per ongeluk een verkeerde look heb gekopieerd. Betrapte ik me ook al een keer op. Vind puzzelen gelukkig erg leuk dus dat scheelt. 
Gelukkig :)
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 01-12 15:33:
BlueDream schreef:
Belle schreef:
BlueDream schreef:
Wanneer je een hele tijd bezig bent geweest met de sudoku en er dan achterkomt dat je ergens een fout hebt gemaakt. Geen idee waar tho. Dus ik ga maar opnieuw beginnen haha. 
Oei dat is zuur :c
Jup, maar kom er iig achter dat er ergens iets niet klopte. Denk dat ik per ongeluk een verkeerde look heb gekopieerd. Betrapte ik me ook al een keer op. Vind puzzelen gelukkig erg leuk dus dat scheelt. 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 01-12 15:14:
Belle schreef:
BlueDream schreef:
Wanneer je een hele tijd bezig bent geweest met de sudoku en er dan achterkomt dat je ergens een fout hebt gemaakt. Geen idee waar tho. Dus ik ga maar opnieuw beginnen haha. 
Oei dat is zuur :c
Melden | Citeer | X
Demi schreef op 01-12 15:13:
Demi schreef:
Sas schreef:
Demi schreef:
Oh ik ben hier goed in, wat leuk! Nu alleen nog een programma vinden waarin ik ze kan maken hahaha 
Ik heb t gewoon met paint gedaan ahah, lekker amateuristisch

Ik heb een macbook maar probeer 't nu met iets soortgelijks te doen hahahaha
de legpuzzel is nu wel lichtelijk scheef geworden :')
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 01-12 14:28:
BlueDream schreef:
Wanneer je een hele tijd bezig bent geweest met de sudoku en er dan achterkomt dat je ergens een fout hebt gemaakt. Geen idee waar tho. Dus ik ga maar opnieuw beginnen haha. 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 01-12 14:17:
BlueDream schreef:
Sas schreef:
Demi schreef:
Oh ik ben hier goed in, wat leuk! Nu alleen nog een programma vinden waarin ik ze kan maken hahaha 
Ik heb t gewoon met paint gedaan ahah, lekker amateuristisch
High five hahaha. Ben ik nu ook aan het doen. 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 01-12 14:16:
Sas schreef:
Demi schreef:
Oh ik ben hier goed in, wat leuk! Nu alleen nog een programma vinden waarin ik ze kan maken hahaha 
Ik heb t gewoon met paint gedaan ahah, lekker amateuristisch
Melden | Citeer | X
Demi schreef op 01-12 13:59:
Demi schreef:
Oh ik ben hier goed in, wat leuk! Nu alleen nog een programma vinden waarin ik ze kan maken hahaha 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 01-12 13:57:
BlueDream schreef:
Ben net met de sudoku begonnen. :) 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 01-12 11:34:
Belle schreef:
Soepstengel schreef:
Belle schreef:
Soepstengel schreef:
Ik heb even een domme vraag, maar ik vergeet altijd waar je de afbeeldingen het best kunt opslaan zodat je ze kunt inzenden voor de competitie. Iemand tips?
Je kunt ze opslaan op je computer als png bestand en dan uploaden via mupload.com of imgur.com
@soepstengel 

Dankjewel voor je antwoord! Dan kan ik straks de puzzels inzenden!
<3
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 01-12 11:08:
Soepstengel schreef:
Belle schreef:
Soepstengel schreef:
Ik heb even een domme vraag, maar ik vergeet altijd waar je de afbeeldingen het best kunt opslaan zodat je ze kunt inzenden voor de competitie. Iemand tips?
Je kunt ze opslaan op je computer als png bestand en dan uploaden via mupload.com of imgur.com
@soepstengel 

Dankjewel voor je antwoord! Dan kan ik straks de puzzels inzenden!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 01-12 09:17:
Belle schreef:
Soepstengel schreef:
Ik heb even een domme vraag, maar ik vergeet altijd waar je de afbeeldingen het best kunt opslaan zodat je ze kunt inzenden voor de competitie. Iemand tips?

Je kunt ze opslaan op je computer als png bestand en dan uploaden via mupload.com of imgur.com :)
@soepstengel 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 30-11 16:31:
Soepstengel schreef:
Ik heb even een domme vraag, maar ik vergeet altijd waar je de afbeeldingen het best kunt opslaan zodat je ze kunt inzenden voor de competitie. Iemand tips? 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 30-11 10:20:
Belle schreef:
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 29-11 19:19:
Elf schreef:
Despoina schreef:
Belle schreef:
Voor wie de PS-bestanden wil hebben, ze staan hier:
drive.google.com/drive/folders/1HjbvoLiECAghJfGqNsZPtM63YeCuoyE5?usp=sharing

Ik hoop dat het lukt om ze te downloaden, anders hoor ik het wel. ^^

@Juntos 
ik kan het nie openen want ik heb dit niet staan op men pc rip
waarom lees ik dit niet eerst . why am i like thsi. 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 29-11 17:10:
Belle schreef:
Elf schreef:
oke kunnen de stukjes bij de legpuzzel ook gedraaid zijn, of liggen ze wel sowieso goed?
Dit antwoord kost je geen punten hoor :) Alle puzzelstukjes liggen gewoon goed!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 29-11 17:09:
Elf schreef:
niet antwoorden als het me punten kost haha
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 29-11 17:09:
Elf schreef:
oke kunnen de stukjes bij de legpuzzel ook gedraaid zijn, of liggen ze wel sowieso goed?
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 29-11 16:22:
Belle schreef:
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 29-11 14:51:
Belle schreef:
Sas schreef:
Ik ben dit aan het doen, helpt me door de saaie week heen dit thanks

Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 29-11 14:33:
Sas schreef:
Ik ben dit aan het doen, helpt me door de saaie week heen dit thanks
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 29-11 14:09:
Belle schreef:
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 29-11 07:31:
Belle schreef:
❤️
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 28-11 14:04:
Belle schreef:
Zizley schreef:
Dit is echt een hele leuke competitie!! Nu maar duimen dat ik alles goed heb  
Fijn dat je het leuk vond <3
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 28-11 13:35:
Zizley schreef:
Dit is echt een hele leuke competitie!! Nu maar duimen dat ik alles goed heb :d 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 28-11 12:46:
Belle schreef:
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 28-11 09:53:
Belle schreef:
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 28-11 08:01:
Belle schreef:
❤️
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 27-11 21:06:
Belle schreef:
Fall schreef:
Ingezonden! Was echt super leuk om te doen
Goed om te horen <3
Melden | Citeer | X
Fall schreef op 27-11 20:46:
Fall schreef:
Ingezonden! Was echt super leuk om te doen
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 27-11 20:45:
Belle schreef:
BlueDream schreef:
Belle schreef:
BlueDream schreef:
Gelukkig maar haha, want dat was pas echt een puzzel voor me geweest. 😂 Ik heb echt zin om hieraan te beginnen, maar dat zal waarschijnlijk pas zondag echt goed lukken. c:
Hopelijk vind je er tijd voor!
<3 Hoop het ook. En anders kan ik ze gewoon na de deadline nog maken. 
:)
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 27-11 17:59:
BlueDream schreef:
Belle schreef:
BlueDream schreef:
Belle schreef:


Geen zorgen, daar beoordeel ik niet op!
Gelukkig maar haha, want dat was pas echt een puzzel voor me geweest. 😂 Ik heb echt zin om hieraan te beginnen, maar dat zal waarschijnlijk pas zondag echt goed lukken. c:
Hopelijk vind je er tijd voor!
<3 Hoop het ook. En anders kan ik ze gewoon na de deadline nog maken. 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 27-11 17:50:
Belle schreef:
❤️
Melden | Citeer | X
Indecision schreef op 27-11 14:25:
Indecision schreef:
LindzyInfernal schreef:
die leg puzzel hoe kan je die het beste maken?
Ik heb hem gemaakt door eerst alle hoekstukken te vinden, daarna heb ik de randen opgevuld en tot slot ben ik gaan zoeken naar de woorden: ''VP Legpuzzel''. Als je deze drie dingen hebt gedaan kom je al aardig ver :)
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 27-11 14:12:
LindzyInfernal schreef:
die leg puzzel hoe kan je die het beste maken?
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 27-11 14:01:
Belle schreef:
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 27-11 09:06:
Belle schreef:
BlueDream schreef:
Belle schreef:
Mercredi schreef:
Hoop dat het niet op netheid wordt beoordeeld want jeeeetje wat is dit kut knip- en plakwerk hahaha! 


Geen zorgen, daar beoordeel ik niet op!
Gelukkig maar haha, want dat was pas echt een puzzel voor me geweest. 😂 Ik heb echt zin om hieraan te beginnen, maar dat zal waarschijnlijk pas zondag echt goed lukken. c:
Hopelijk vind je er tijd voor!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 26-11 22:43:
BlueDream schreef:
Belle schreef:
Mercredi schreef:
Hoop dat het niet op netheid wordt beoordeeld want jeeeetje wat is dit kut knip- en plakwerk hahaha! 


Geen zorgen, daar beoordeel ik niet op!
Gelukkig maar haha, want dat was pas echt een puzzel voor me geweest. 😂 Ik heb echt zin om hieraan te beginnen, maar dat zal waarschijnlijk pas zondag echt goed lukken. c:
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 26-11 21:35:
Belle schreef:
Idyllisch schreef:
Ik ga hier nu aan beginnen. Leuk idee en bedankt voor de heldere uitleg
Succes!
Melden | Citeer | X
Indecision schreef op 26-11 21:27:
Indecision schreef:
Ik ga hier nu aan beginnen. Leuk idee en bedankt voor de heldere uitleg :d
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 26-11 21:00:
Belle schreef:
❤️
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 26-11 16:19:
Daijen schreef:
Belle schreef:
Daijen schreef:
Ik denk dat je beter uitkom als je alles uitprint dan alles online doet haha.

Heel leuk dit en mooie kapsel!
Ja misschien wel, al moet je die puzzelstukjes dan wel eerst uitknippen xD
Prima brengt je weer even terg naar kindertijd haha.
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 26-11 16:04:
Belle schreef:
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 26-11 12:22:
Belle schreef:
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 26-11 09:11:
Belle schreef:
❤️
Melden | Citeer | X
ErAouYyaWehTtsuJ schreef op 25-11 22:22:
ErAouYyaWehTtsuJ schreef:
Heel tof gemaakt, maar ik heb hier echt geen tijd voor.. Rip kapsel :/
Melden | Citeer | X
Amarynthia schreef op 25-11 21:12:
Amarynthia schreef:
Ingeleverd! Nu hopen dat mijn studie-ontwijkend gedrag ook nog kets oplevert haha
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 25-11 21:05:
Belle schreef:
LindzyInfernal schreef:
ow leuk als ik de tijd voor vind ga ik ze zeker proberen op te lossen.
:)
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 25-11 20:46:
LindzyInfernal schreef:
ow leuk als ik de tijd voor vind ga ik ze zeker proberen op te lossen.
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 25-11 19:59:
Belle schreef:
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 25-11 19:13:
Cindy schreef:
ZO LEUK IDEE DIT OMG! 

Maar kan dit niet en ben te lui om te denken. XD
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 25-11 17:04:
Belle schreef:
Areximache schreef:
Moeten de looks in de afbeelding komen want heb het nu met kleuren gedaan.

Het is duidelijke welke kleur bij woe hoort

Looks moeten erin ja, maar hoeft niet heel netjes uitgeknipt ofzo.
Melden | Citeer | X
Valiant schreef op 25-11 17:03:
Valiant schreef:
Doneee!!! ^^
Melden | Citeer | X
Areximache schreef op 25-11 17:02:
Areximache schreef:
Moeten de looks in de afbeelding komen want heb het nu met kleuren gedaan.

Het is duidelijke welke kleur bij woe hoort
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 25-11 17:01:
Belle schreef:
Daijen schreef:
Ik denk dat je beter uitkom als je alles uitprint dan alles online doet haha.

Heel leuk dit en mooie kapsel!
Ja misschien wel, al moet je die puzzelstukjes dan wel eerst uitknippen xD
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 25-11 17:00:
Daijen schreef:
Ik denk dat je beter uitkom als je alles uitprint dan alles online doet haha.

Heel leuk dit en mooie kapsel!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 25-11 15:12:
Belle schreef:
Mercredi schreef:
Hoop dat het niet op netheid wordt beoordeeld want jeeeetje wat is dit kut knip- en plakwerk hahaha! 

:)

Geen zorgen, daar beoordeel ik niet op!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 25-11 15:00:
Belle schreef:
Fujoshi schreef:
Is het heel erg als de puzzel niet helemaal recht is geplaatst? Ik krijg het niet helemaal goed via paint haha

Nee is zeker niet erg. Volledig begrijpelijk als het niet helemaal recht wordt haha, dan wordt het zo’n gepriegel met pixels.
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 25-11 14:58:
Belle schreef:
Despoina schreef:
Belle schreef:
Voor wie de PS-bestanden wil hebben, ze staan hier:
drive.google.com/drive/folders/1HjbvoLiECAghJfGqNsZPtM63YeCuoyE5?usp=sharing

Ik hoop dat het lukt om ze te downloaden, anders hoor ik het wel. ^^

@Juntos 
ik kan het nie openen want ik heb dit niet staan op men pc rip

Je kunt ook de gewone png afbeeldingen gebruiken (die kan je vinden door op de knoppen ‘sudoku’, etc te klikken)
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 25-11 14:47:
Chevrolet schreef:
Leuke competitie, helaas geen tijd!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 25-11 13:03:
Daisy schreef:
Ingezonden whoo
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 25-11 12:58:
HakunaMatata schreef:
Done!! 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 25-11 12:07:
Daisy schreef:
Fujoshi schreef:
Is het heel erg als de puzzel niet helemaal recht is geplaatst? Ik krijg het niet helemaal goed via paint haha
Door paint wordt ie bij mij ook een beetje scheef enzo ja haha maargoed zolang het plaatje maar klopt denk ik
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 25-11 11:59:
HakunaMatata schreef:
Allrightttt alleen de nanogram nog 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 25-11 11:59:
Daisy schreef:
Oke alleen de legpuzzel nog hihi
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 25-11 11:22:
Kynee schreef:
Nonogram is echt mn fav hahahhaa
Nonogram spel op Nintendo Switch heb k al 70 uur gespeeld. Deze is vast ook te doen ;p
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 25-11 11:02:
HakunaMatata schreef:
Legpuzzel is klaarrrr
Nu door naar de sudoku. Nanogram ken ik niet dus daar moet ik even goed naar kijken
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 25-11 11:01:
Mandalorian schreef:
Is het heel erg als de puzzel niet helemaal recht is geplaatst? Ik krijg het niet helemaal goed via paint haha
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 25-11 10:28:
Daisy schreef:
Ik heb toevallig super veel nonogram gespeeld de afgelopen tijd haha IT PAYS OFF
Melden | Citeer | X
Valiant schreef op 25-11 10:23:
Valiant schreef:
Leuke bezigheidstherapie tijdens m'n offday hahah. Let's see of t lukt!
Melden | Citeer | X
Despoina schreef op 25-11 10:20:
Despoina schreef:
Belle schreef:
Voor wie de PS-bestanden wil hebben, ze staan hier:
drive.google.com/drive/folders/1HjbvoLiECAghJfGqNsZPtM63YeCuoyE5?usp=sharing

Ik hoop dat het lukt om ze te downloaden, anders hoor ik het wel. ^^

@Juntos 
ik kan het nie openen want ik heb dit niet staan op men pc rip
Melden | Citeer | X
Despoina schreef op 25-11 10:15:
Despoina schreef:
omg die puzzel hahaha
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 25-11 10:07:
Soepstengel schreef:
Super leuk! Nu alleen nog tijd vinden om de puzzels te maken.
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 25-11 09:45:
PurpleViolet schreef:
Super leuk en nee we gaan je hier niet door haten. Dit is geweldig :d
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 25-11 09:25:
Tholger schreef:
Sudoku 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 25-11 09:11:
Belle schreef:
LuxuryRebel schreef:
Oohh my god wat vet! En ik zie een van mijn looks hahaha niiice

:)
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 25-11 09:00:
LuxuryRebel schreef:
Oohh my god wat vet! En ik zie een van mijn looks hahaha niiice
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 25-11 07:56:
BlueDream schreef:
Ah superleuk dit! :)
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 25-11 00:44:
Juntos schreef:
Belle schreef:
Voor wie de PS-bestanden wil hebben, ze staan hier:
drive.google.com/drive/folders/1HjbvoLiECAghJfGqNsZPtM63YeCuoyE5?usp=sharing

Ik hoop dat het lukt om ze te downloaden, anders hoor ik het wel. ^^

@Juntos 
Aah top, je bent geweldig!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 25-11 00:42:
Belle schreef:
Voor wie de PS-bestanden wil hebben, ze staan hier:
drive.google.com/drive/folders/1HjbvoLiECAghJfGqNsZPtM63YeCuoyE5?usp=sharing

Ik hoop dat het lukt om ze te downloaden, anders hoor ik het wel. ^^

@Juntos 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 25-11 00:22:
Juntos schreef:
Belle schreef:
Juntos schreef:
Is het misschien mogelijk om het PSD-bestandje met de verschillende lagen te krijgen, zodat je bij het kopiëren en plakken niet met elke pixel hoeft te klooien, haha? 
Yes dat kan zeker. Momentje, dan regel ik dat even!
Aah, superfijn! Dankjewel ♥
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 25-11 00:21:
Belle schreef:
Juntos schreef:
Is het misschien mogelijk om het PSD-bestandje met de verschillende lagen te krijgen, zodat je bij het kopiëren en plakken niet met elke pixel hoeft te klooien, haha? 
Yes dat kan zeker. Momentje, dan regel ik dat even!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 25-11 00:20:
Juntos schreef:
Is het misschien mogelijk om het PSD-bestandje met de verschillende lagen te krijgen, zodat je bij het kopiëren en plakken niet met elke pixel hoeft te klooien, haha? 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 25-11 00:00:
Belle schreef:



Competitiearchief
Pizza Party Puzzel17-05-2024 00:00
Fotocompetitie10-05-2024 00:00
Koningsdag!27-04-2024 00:00
Lookcompetitie: Pastel20-04-2024 00:00
Scrabbledag Competities13-04-2024 00:00
1 April competitie!01-04-2024 00:00
Pasen 202425-03-2024 00:00
Lookcompetitie: Opposites09-03-2024 10:00
Complimentendag 202401-03-2024 00:00
Valentijnsdag 202414-02-2024 00:00
UPCOMING: Valentijns acties07-02-2024 20:00
Holly Jolly Wardrobe01-12-2023 00:00
Fitting in the picture20-11-2023 19:18
Wicked Wardrobe October 202305-10-2023 17:00
Puzzelcompetitie: Woordzoeker28-08-2023 23:25
Lookcompetitie: geel21-08-2023 12:28
Memories14-08-2023 11:39
Binaire puzzel!07-08-2023 10:55
Lookcompetitie: Andere culturen31-07-2023 13:05
Willekeurig nummer!24-07-2023 12:36
Puzzelcompetitie: tectonic17-07-2023 07:25
Lookcompetitie: strandoutfit 10-07-202310-07-2023 10:10
Jouw perfecte kampvuuravond03-07-2023 07:35
Verzin een nieuwe mocktail!26-06-2023 07:42
Zoek de verschillen19-06-2023 00:00
Pagina: | Volgende