Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Rascal
stuur me een berichtje als je iets verkoopt van mijn wenslijst!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om een reactie te kunnen plaatsen op het dagelijks nieuws dien je te zijn ingelogd.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
12 van de 24 sterren behaald
Nieuws van de dag
Let's introduce... Ilse! (door Compulsion )

Voornaam: Ilse (spreek je uit als illlse, dus niet als ielse)
Tweede naam: Heb ik (helaas) niet.
Bijnaam: Ilsjepilsje, Ielse, Ielsuh (ze zijn echt niet leuk buh)
Leeftijd: 15 jaar
Verjaardag: 3 oktober
School: 4 Havo
Nationaliteit: Nederlands
Haarkleur: Donkerblond
Oogkleur: Blauw
Relatiestatus: Single
Hobby's: Winkelen, schilderen, tekenen, lay-outs maken, schrijven, computeren en ik vind het onwijs leuk om mensen te helpen.
Kleur: Turquoise
Eten: Pizza (Salami)
Land: Spanje
Artiest(en)/band(s): The Script, Ellie Goulding, Lana del Rey en Imagine Dragons.
Programma('s): Pretty Little Liars, The Vampire Diaries, I can make you a supermodel, HNTM en ANTM.
Film(s): THG-films, The Host en Divergent.
Boek(en): Alle THG-boeken!
Dier: Dolfijn
Quote: "Keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about." - Marilyn Monroe
Liedje: Rather Be - Clean Bandit
Schilderen of tekenen? Hmmm ik denk schilderen.
The Script of Imagine Dragons? The Script
Ellie Goulding of Lana del Rey? Ellie Goulding
Pretty Little Liars of The Vampire Diaries? Pretty Little Liars
The Hunger Games of Divergent? The Hunger Games
Moderatorschap of nieuwsteamlid? Dit vind ik echt de moeilijkste van allemaal. Ik zou tbh echt totaal niet kunnen kiezen. Het is zo verschillend en onwijs leuk! Maar omdat ik al een hele tijd NT'er ben en het moderatorschap nog vrij nieuw is voor mij, vind ik dat natuurlijk wel extra leuk.
Zomer of winter? Zomer, ik hou echt totaal niet van sneeuw.
Algemene vragen
Hoe zou jij jezelf omschrijven? Ik zou mezelf omschrijven als een creatief, aardig meisje die er alles aan doet om dingen die ze wilt ook werkelijk waar te maken.

Heb je een levensdoel, een wens of een droom? Zo ja, welke? Mijn wens is dat er ooit een medicijn komt die vervelende ziektes (zoals kanker) uit de wereld kan helpen en dat iedereen z'n leven kan leiden zoals hij/zij wilt. Mijn levensdoel is dat ik alle vervelende dingen die tot nu toe zijn gebeurd in mijn leven een plekje kan geven en dat ik het ooit kan vergeten (dus dat het geen obstakel meer is). Tsja, dat zou ik in ieder geval heel erg fijn vinden.

Wat wil je later worden qua beroep? Ik zou echt onwijs graag juf willen worden en dan kinderen lesgeven op de basisschool. Ik droom daar eigenlijk al van sinds jongs af aan. Ik heb even getwijfeld omdat grafisch ontwerper mij ook onwijs leuk leek, maar ik denk dat dit beroep het beste bij mij past. Ik heb ook al proef-gestudeerd, dus ik ben er vrij zeker van!

Vragen over Virtual Popstar
Hoe ben je op VP gekomen? Door een plaatje op VP, die een vriendin van mij postte. Ze had een highscore gehaald ofzo en daar was ze trots op. Ik werd benieuwd, en nam zo een kijkje op VP. Ik ben erg blij dat ik dat gedaan heb!

Wat vind je het leukst aan Virtual Popstar en waarom? De mensen, sowieso! De sfeer hier vind ik gewoon geweldig. En de sfeer wordt dan weer gemaakt door de mensen. Als de mensen hier niet zo aardig tegen me waren geweest en zo open, dan was ik hier al lang weg haha.

Je zat nog maar net drie dagen op Virtual Popstar en je werd al meteen aangenomen als NT'er. Wat vond je daarvan? Haha, heel erg leuk! Ik had het zelf eerlijk gezegd nooit verwacht. Ik weet nog dat ik allemaal topics zag
van lijstjes wie er geschikt zou zijn. Daar stond ik (logisch natuurlijk) nooit bij. Daarom was het extra leuk dat ik
gekozen werd uit al die inzendingen.

Wat vind je leuk aan in het nieuwsteam zitten? Alles! Het schrijven, de lay-outs maken, de mensen in het team. En ik vind het extra leuk dat we naast het maken van artikels ook nog andere dingen doen binnen het NT, wat ervoor zorgt dat de sfeer op en top blijft!

Sinds wanneer maak je al lay-outs of artikels in het algemeen? Uhm, ik zat voor VP ook al op gSm (goSupermodel) en daar maakte ik af en toe profielen. Ik deed dat volgens mij het eerst in 2011. Aan het begin waren mijn lay-outs natuurlijk niet zo geweldig, oefening baart kunst! Maar toen ik in het NT zat maakte ik ook echt artikels met een goede, informatieve tekst.

Ook ben je pas moderator geworden. Hoe heb je dat tot nu toe ervaren? Ontzettend goed! Het is precies wat ik ervan had verwacht haha.

Wat vind je het leukst aan het moderator-zijnde? Ik vind meldingen behandelen sowieso het leukste haha. Maar topics verplaatsen vind ik ook geen probleem (en nee dit is geen hint). Ik krijg nog niet veel persoonlijke mailtjes van mensen die hulp nodig hebben, maar als ik er één krijg vind ik dat ook heel erg leuk.

Je hebt ook een tijdje in het competitieteam gezeten. Wat vond je daarvan? Dat vond ik ook al zo leuk omg! Het leukste aan het CT vond ik dat ik er al vanaf het begin in zat en dat we helemaal bij de basis begonnen. Daardoor was de sfeer ook meteen erg leuk. Het maken van de competities was natuurlijk ook geen straf hahaha.

Waarom ben je eruit gestapt? Heb je daar spijt van? Ik ben uit het CompetitieTeam gestapt omdat het die tijd niet zo goed met me ging (wat er precies aan de hand was hou ik liever voor mezelf). Ik had opeens niet zoveel zin in dingen meer en dus ook (raar genoeg) niet meer in het maken van competities. Dat was maar een korte periode hoor, want ongeveer week daarna had ik er wel weer zin in. Maar alsnog. En omdat ik het idee had dat ik geen kans meer maakte op het moderatorschap omdat ik al twee functies had. Sommigen vinden drie functies nou eenmaal te veel. Ik moest dus dingen af gaan wegen. Aan het begin baalde ik er wel even van, maar het was gewoon de beste oplossing naar mijn mening. Zo kon ik ook iemand anders blij maken met deze (erg leuke) functie. Dus om misverstanden te voorkomen: Ik ben dus niet gestopt met het CT vanwege tijdgebrek.

Ga je behalve moderator en nieuwsteam nog voor een andere functie op Virtual Popstar? Zo ja, welke? Nou ja, ik denk dat ik alle functies waar ik voor in aanmerking zou kunnen komen (en die me leuk lijken) al heb (gehad)? Natuurlijk lijkt het me wel ontzettend leuk en gaaf om admin te zijn, maar dat gaat helaas (waarschijnlijk) nooit gebeuren hahaha.

Heb je al iemand gemeet van Virtual Popstar? Zo ja, wie? Wie wil je verder nog allemaal meeten? Hahaha, ja echt onwijs veel mensen! Dit zijn alle mensen die ik gemeet heb: Mirinda, Joline, Nina, Marja, Elodie, Brenda, Esmee, Laura, Jamie, Annemieke, Jelte, Tessa, Nienke, Annebritt, Robin, Jesley, Wout, Halima, Rochel, Eline, Iris, Britt, Saskia, Yasmine, Marianne, Anna, (nog een) Anna en natuurlijk Kaj en Lianne! Deze mensen heb ik allemaal gemeet op de VP BBQ meeting en de 2e meeting (in Utrecht). Daarnaast heb ik Joline en Mirinda ook nog een andere keer gemeet! De mensen die ik nog een keer zou willen meeten zijn ten eerste mijn bff's: Elle, José, Yolène, Jamie, Axelle, Vural, Jari en Fenne. En daarnaast mijn bff'jes die gestopt zijn met VP, Céline en Isabel. Maar eigenlijk zou ik het ook onwijs leuk vinden als er een keer een mod/NT-meeting zou komen haha want ik vind iedereen tof.

Zijn er speciale mensen voor jou op Virtual Popstar? Zo ja, wie? Sowieso mijn bff's natuurlijk haha, maar dat spreekt voor zich! En nou ja ik vind heel VP speciaal. De mensen maken VP namelijk zoals VP hoort te zijn.

Wil je nog iets kwijt aan de spelers van Virtual Popstar? Als je écht iets wilt, ga er dan voor!



Reactie plaatsen

Reageer op het artikel Let's introduce... Ilse! .
Bericht plaatsen
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 27-04 01:07:
Roseberry schreef:
Ahhh wat leuk om dit terug te lezen. Alweer ongeveer 3 jaar geleden was dit. Gek om te beseffen dat mijn moeder toen net weer beter was en nu weer ziek is. Was mijn wens maar uitgekomen...
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-05 07:40:
Morphine schreef:
wat ben je toch een schatje 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 07-05 19:21:
Roseberry schreef:
Felicia schreef:
Ilse schreef:
Felicia schreef:
en nu denk ik. Waarom komen er steeds uitgebreide lets introduce en was die van mij zo 'magertjes'

Dat ligt aan de persoon die jouw Let's introduce artikel heeft gemaakt. xd

Mm. Ok, maar soms zie ik een ander lets introduce artikel van haar en dan Staan er zeg maar bijna evenveel dingen als die van jou. Bij mij niet

Misschien omdat er niet zoveel te vragen valt? Aangezien jij geen functie hebt en daar worden ook vragen over gesteld. xd
Melden | Citeer | X
Cinta schreef op 07-05 19:21:
Cinta schreef:
Gosh how sweet are you
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 07-05 19:20:
Felicia schreef:
Ilse schreef:
Felicia schreef:
en nu denk ik. Waarom komen er steeds uitgebreide lets introduce en was die van mij zo 'magertjes'

Dat ligt aan de persoon die jouw Let's introduce artikel heeft gemaakt. xd

Mm. Ok, maar soms zie ik een ander lets introduce artikel van haar en dan Staan er zeg maar bijna evenveel dingen als die van jou. Bij mij niet
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 07-05 19:07:
Roseberry schreef:
Felicia schreef:
en nu denk ik. Waarom komen er steeds uitgebreide lets introduce en was die van mij zo 'magertjes'

Dat ligt aan de persoon die jouw Let's introduce artikel heeft gemaakt. xd
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 07-05 19:04:
Felicia schreef:
en nu denk ik. Waarom komen er steeds uitgebreide lets introduce en was die van mij zo 'magertjes'
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 07-05 18:46:
Fuenta schreef:
Ieeeellssuhhh HAHHAHA ly <3
Melden | Citeer | X
Mylimasis schreef op 07-05 12:52:
Mylimasis schreef:
Laryanue schreef:
ILSE, I'VE BEEN SAYING YOUR NAME WRONG FOR SUCH A LONG TIME. o-o

Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 07-05 10:23:
Derailed schreef:
Leuk!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 07-05 10:03:
Roseberry schreef:
Laryanue schreef:
ILSE, I'VE BEEN SAYING YOUR NAME WRONG FOR SUCH A LONG TIME. o-o

Hahaha badjas. :p
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 07-05 10:02:
Roseberry schreef:
Unashamed schreef:
Nou Ilse, ik dacht dat je mij nog wilde meeten haha. ;___;

Wil ik ook haha. Maar ik was te lui om de hele waslijst op te noemen haha. Dan zou ik een hoop mensen vergeten. xd
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 07-05 08:48:
Envy schreef:
Laryanue schreef:
ILSE, I'VE BEEN SAYING YOUR NAME WRONG FOR SUCH A LONG TIME. o-o

Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 07-05 08:30:
Elodie schreef:
Leuk!!
Melden | Citeer | X
Laryanue schreef op 07-05 08:14:
Laryanue schreef:
ILSE, I'VE BEEN SAYING YOUR NAME WRONG FOR SUCH A LONG TIME. o-o
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 07-05 00:17:
Sas schreef:
Deze is echt heel leuk ^-^



Nieuwsarchief
Maandoverzicht Juli en Augustus '2429-08-2024 00:00
Zomer Magazine20-07-2024 00:00
Let's Introduce Renee0012-07-2024 00:00
Pride Lookbook16-06-2024 21:00
Pride Month | Aankondiging01-06-2024 13:00
Maandoverzicht Mei '2427-05-2024 00:00
Let's Introduce: Itsmeblub {Birthday Edition}18-05-2024 00:00
Music Month May12-05-2024 00:00
Maandoverzicht April '2430-04-2024 00:00
Anouk's verjaardag!26-04-2024 00:00
Lente Magazine12-04-2024 00:00
Let's Introduce: Rascal {Birthday Edition}10-04-2024 00:00
Paaseieren Speurtocht29-03-2024 00:00
Miss lente 2024 | Aankondiging18-03-2024 00:00
Internationale Vrouwendag08-03-2024 00:00
Maandoverzicht Februari '2426-02-2024 00:00
SocialMediaTeam Revamp04-02-2024 13:00
Maandoverzicht Januari '2429-01-2024 00:00
Be the Best 2023 | Uitslag01-01-2024 00:00
Be the Best 2023 | Stemronde15-12-2023 00:00
SocialMediaTeam Adventskalender 202301-12-2023 10:00
Be the Best 2023 | Aankondiging01-12-2023 00:00
Look Appreciation08-11-2023 18:25
Creepy Pasta16-10-2023 00:00
Unmasking the Evil05-10-2023 19:00
Pagina: | Volgende