Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
kiekeboe
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om een reactie te kunnen plaatsen op het dagelijks nieuws dien je te zijn ingelogd.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
19 van de 24 sterren behaald
Nieuws van de dag
Word jij onze nieuwe stagiair? ~ UITSLAG! (door Anoniem)


In de volgende ronde moeten jullie iets doen wat waarschijnlijk heel onverwachts komt *kuch*: jullie moeten een artikel maken! 

Zet je creatiefste beentje voor en haal alles uit de kast zodat jij één van de 3 mensen wordt die doorgaat naar de volgende ronde! 

Het is de bedoeling dat je een zo origineel mogelijk artikel maakt. Een van het internet geplukte DIY is daarom ook niet toegestaan, netzoals een onderwerp dat al eens eerder is geweest. Wees zo creatief en origineel mogelijk, veel succes!

Stuur de HTML-code van je artikel naar het NieuwsTeamaccount vóór 14 juni om 20.00 uur. Zorg dat alles spik en span is voordat je hem inlevert, want als je hem hebt ingeleverd kun je geen aanpassing meer doen.


Geschreven door Julia en Joline

Het hele NT zat in het VP-huis, te overleggen wie onze nieuwe stagiaires gingen worden. Op de grote, ronde, witte tafel lagen alle sollicitaties nog eens op een rij. Iedereen pakte een sollicitatie van wie zij vonden dat de persoon in kwestie zeker weten door moest gaan. Helaas waren we het niet met elkaar eens: al snel waren alle sollicitaties van de tafel af.

Een aantal mensen keken elkaar aan met een serieuze blik. Welke van deze sollicitaties moesten we wegleggen? Niemand wilde dat zijn/haar in handen genomen sollicitatie weg moest. Helaas moesten we keuzes maken.

Over één ding waren we het eens: de sollicitatie die Yolène in haar handen had mocht absoluut niet weg. Maar welke was dit? Voor jou is dat een vraag, maar voor ons een weet. Ik kan je één tip geven: degene van wie wij de sollicitatie heel goed vonden speelt nog niet zo lang VP en haar naam begint met een E en eindigt op ditors! Gefeliciteerd Editors, jij bent de eerste die door is naar de volgende ronde.

Ik pakte de sollicitatie van één van mijn beste vriendinnen hier op VP. Over deze persoon waren wij het eens dat ze sowieso door moest, omdat ze het al zo vaak geprobeerd heeft en het steeds net niet lukt. Gefeliciteerd Tris, ook jij bent door!

Door alle drukte van het overleggen werden we al snel afgeleid door een ander onderwerp, een film die je vast wel kent: Harry Potter. We vroegen aan elkaar bij welke afdeling wij wilde horen als we naar Zweinstijn zouden mogen. Omdat we de films lang geleden hadden gezien moesten we even denken welke afdelingen er ook alweer waren. Griffoendor, Zwadderich, Huffelpuf en uhm… welke nog meer? Ohja, Ravenklauw! Hierbij kom ik dan ook bij de derde persoon die door is, namelijk Ravenclaw!

Nadat we uitgepraat waren over Harry Potter trokken we onze serieuze blik weer uit de kast en gingen we verder met overleggen en onze sollicitaties verdedigen die we wilden houden. Omdat Yolène en ik al zeker wisten dat onze favorieten erin zaten begonnen we een beetje te klooien toen Yolène ineens riep: ‘Auw, mijn oor!’ Meteen schreeuwde Elle erachteraan: ‘Oor oor oor, dat rijmt op…’ ‘Floor!’, riepen we met z’n allen in koor, en we waren het er over eens dat zij ook door moest naar de volgende ronde.

Ineens werd Wout gebeld door Rhea, die vroeg of hij op VP kon komen. Helaas kon Wout niet online komen omdat we aan het overleggen waren, maar dat kon hij natuurlijk niet zeggen. Snel zei hij dat hij koekjes aan het bakken was voor zijn oma en hing op. Toen keek iedereen elkaar aan en wisten we zeker dat ook Rhea’s sollicitatie goed genoeg was om door te gaan naar de volgende ronde.

Zo hadden de NT leden dus al vijf namen, maar ze moesten er nog vijf! Ze konden er maar niet uitkomen en opeens had Rochel een fantastisch idee: ze gingen eens gezellig met z’n allen buiten picknicken, want iedereen had honger gekregen en ze wisten het allemaal niet meer.

Ilse en Joline liepen tegelijk naar buiten en struikelden beiden over een tak, maar die tak prikte, wat was dat nou? Ze keken beide en zagen een hele mooie roos aan de tak zitten die glinsterde in het zonlicht. Meteen keken ze elkaar aan en wisten zeker dat ook Roseraie door moest.

Ondertussen had onze Cat een lief katje gespot. Hij liep naar haar toe en aaide haar. Ze had een fluorescerend geel halsbandje om, dat viel erg op. Cat probeerde te kijken wat er op stond, maar dat lukte maar niet. Hij riep Stro om hulp en die leidde het katje een beetje af zodat Cat kon kijken wat er op de halsband stond. Het was Kachiso, ze vonden het beiden een aparte naam. Toen begon Cat te lachen. “Wat?” vroeg Stro toen. “Als je wat met de letters speelt is het Sachiko,” antwoordde hij. Stro en Cat waren het er toen over eens dat ook Sachiko door moest naar de volgende ronde.

Lisa en Elle begonnen zich te vervelen, het eten was op en ze moesten nog steeds drie mensen kiezen, het was een lastige taak. Elle begon wat met een vork tegen een beker te tikken en Lisa begon te neuriën. Melati vond het leuk en begon er wat bij te zingen. “Lalala, lolala, lolalita,” zong ze vrolijk. Lisa en Elle schoten in de lach en vonden dat Lolalita inderdaad erg goed was. Ze overlegden het nog even met de groep en met z’n allen besloten ze om Lolalita ook door te laten.

Het begon opeens kei en keihard te regenen, dus de NTers renden met z’n allen naar binnen. Ze besloten maar eens filmpjes op YouTube te gaan kijken, ze neusden wat rond en zagen toen een filmpje van Fendacy. Jamie liep naar de tafel toe en zocht de sollicitatie van Fendacy nog eens op. Ze was toch wel erg goed. Julia was het met haar eens en toen werd er besloten dat ook Fendacy door mocht.

Er was nog maar één plekje over. Iedereen was aan het discussiëren over wie ze het beste vonden. Ze hielden allemaal voet bij stuk, hun keuze was het beste. Het ging er heftig aan toe, er werd zelfs met potloden naar elkaar gegooid. Dat vond Melati te ver gaan en ze begon weer te zingen. “We kunnen er nog maar, maar, maar één.” Yolène dacht dat Melati Marin zei en dacht dus dat ze de keuze hadden gemaakt. “Ik vind Marin inderdaad een goede keus!” zei ze daarom enthousiast. De rest keek haar verbaasd aan, waar haalde ze dat nou weer vandaan? Maar toen waren ze het er allemaal wel over eens dat Marin door mocht naar de volgende ronde.

Ze ploften met z’n allen op de heerlijke bank die in het VP-huis stond. “Hèhè, dat hebben we toch maar goed besloten,” zei Ilse opgelucht. Joline knikte, dit was inderdaad een goede keuze. Elle stond op en ging de sollicitaties van de gekozen mensen opzoeken. “Marin, Sachiko, Editors, Fendacy, Lolalita, Ravenclaw, Roseraie,” mompelde ze in zichzelf. Julia kwam aanlopen met de sollicitaties van Tris, Rhea en Floor. “Dit zijn ze allemaal!”, riep Julia enthousiast.

Ze konden eindelijk de uitslag bekend maken. Wout liep naar beneden, waar iedereen in de hal stond te wachten en hij maakte de uitslag bekend.

“Gefeliciteerd aan iedereen die door is!”, schalde het door de ruimte, want Jamie had de microfoon aangezet voor Wout. “Jullie sollicitaties waren allemaal erg goed, je kunt trots op jezelf zijn!” Toen kwam Yolène aanlopen en pakte de microfoon af van Wout. “Maar ook iedereen die niet door is was érg goed, maar we konden er helaas maar tien kiezen. Ook jullie mogen trots op jezelf zijn, iedereen die meedeed had potentie.”

Toen knalde Lisa een heleboel confetti in de lucht en vervolgens kon het feest beginnen!

---
Het 1e deel aan de tafel is geschreven door Julia en het deel waar ze er al 5 hebben door Joline.




Reactie plaatsen

Reageer op het artikel Word jij onze nieuwe stagiair? ~ UITSLAG!.
Bericht plaatsen
Melden | Citeer | X
Palvin schreef op 01-06 16:52:
Palvin schreef:
Whiiiii proficiat Tinn (Editors)! ♥♥bigkiss
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 31-05 15:44:
Saturn schreef:
BARBARAAAAAAAAAAAAAA
Melden | Citeer | X
Cinta schreef op 31-05 08:13:
Cinta schreef:
Tris schreef:
TaylorSwift schreef:
Tris schreef:
Wordt lastig, omg. 

Je kan meningen vragen!!

Maar da's toch niet eerlijk?

Heb je de mail niet gelezen? Er staat in dat  je aan ons meningen en tips mag vragen he :-)
Melden | Citeer | X
Cinta schreef op 30-05 22:01:
Cinta schreef:
Tris schreef:
TaylorSwift schreef:
Tris schreef:
Mag je er ook twee maken? HAHA sorry ik verveel me een beetje en ik wil gewoon het beste van mezelf tonen. :3

Tuurlijk, maar je mag er maar één insturen. Je kan er dus wel twee maken en je beste insturen :3

Wordt lastig, omg. 

Je kan meningen vragen!!
Melden | Citeer | X
Cinta schreef op 30-05 21:57:
Cinta schreef:
Tris schreef:
Mag je er ook twee maken? HAHA sorry ik verveel me een beetje en ik wil gewoon het beste van mezelf tonen. :3

Tuurlijk, maar je mag er maar één insturen. Je kan er dus wel twee maken en je beste insturen :3
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 30-05 21:53:
Cupcakedeeg schreef:
TaylorSwift schreef:
Lolalita schreef:
Oh sorry, compleet overheen gelezen. Geweldig! Ik was gisterenzo teleurgesteld haha

Aww toch haha, beter lezen!! <img src='/layout/nl/images/smileys/razz.png' alt=':p'>

Melden | Citeer | X
Cinta schreef op 30-05 20:24:
Cinta schreef:
Lolalita schreef:
Oh sorry, compleet overheen gelezen. Geweldig! Ik was gisterenzo teleurgesteld haha

Aww toch haha, beter lezen!! :p
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 30-05 20:08:
Fuenta schreef:
TaylorSwift schreef:
Lolalita schreef:
Ik ben niet door, maar heb wel een brief ontvangen dat ik door ben? Verwarrend?

Je bent wel door? XD hehe je naam staat er toch bij

Melden | Citeer | X
Cinta schreef op 30-05 20:08:
Cinta schreef:
Lolalita schreef:
Ik ben niet door, maar heb wel een brief ontvangen dat ik door ben? Verwarrend?

Je bent wel door? XD hehe je naam staat er toch bij
Melden | Citeer | X
Rebeccatje schreef op 30-05 20:04:
Rebeccatje schreef:
JAMMER
Melden | Citeer | X
Cleopatra schreef op 30-05 15:34:
Cleopatra schreef:
Nog gefeliciteerd iedereen en succes gewenst voor de volgende ronde! ^-^ <3
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 30-05 15:34:
Hope schreef:
Angel schreef:
Hope schreef:
Whut, geen Angel/Rachel????
(en nog gefeliciteerd aan de anderen!)

Haha nee, hij was nogal rommelig. Ik had ook niet echt veel tijd. Dus ja. 

Nee maar hij was echt goed!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 30-05 15:27:
Fuenta schreef:
MARINADIAMANDIS, ja kusje kusje we houden ook van jou
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 30-05 13:28:
Hope schreef:
Whut, geen Angel/Rachel????
(en nog gefeliciteerd aan de anderen!)
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 30-05 11:36:
Kuvira schreef:
Alena schreef:
Cupcakedeeg schreef:
Jaaa alles jullie feedback willen moet jullie me mailen haha <img src='/layout/nl/images/smileys/razz.gif' alt='<img src='/layout/nl/images/smileys/razz.png' alt=':p'>'>

DIT

Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 30-05 10:24:
Cupcakedeeg schreef:
Alena schreef:
Cupcakedeeg schreef:
Jaaa alles jullie feedback willen moet jullie me mailen haha <img src='/layout/nl/images/smileys/razz.gif' alt='<img src='/layout/nl/images/smileys/razz.png' alt=':p'>'>

DIT

!!!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 30-05 10:22:
Ravenclaw schreef:
asdfghjkldsfhaufigrbealg YES
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 30-05 09:33:
Cupcakedeeg schreef:
Jaaa alles jullie feedback willen moet jullie me mailen haha :p
Melden | Citeer | X
Amity schreef op 30-05 09:25:
Amity schreef:
Gefeliciteerd iedereen :c
Melden | Citeer | X
Compulsion schreef op 30-05 09:22:
Compulsion schreef:
Jullie kunnen mij mailen voor feedback als jullie willen. :)
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 30-05 08:27:
Cupcakedeeg schreef:
Floor schreef:
Cupcakedeeg schreef:
Ik snap btw echt niet waarom jullie denken dat het komt door jullie persoonlijkheid ofzo like we hebben eerlijk uit onszelf gestemd qua kwaliteiten enzo <img src='/layout/nl/images/smileys/razz.gif' alt='<img src='/layout/nl/images/smileys/razz.png' alt=':p'>'>
Er waren er veel goed, maar we moesten proberen de beste eruit te halen n_n 
Ik wil anders wel eens werk maken om feedback te sturen, als de andere NT'ers dat ook goed vinden? :3

Een feedback zou wel prettig zijn ja! Is dat ook voor de personen die door zijn? Misschien kan ik de tips gebruiken voor het artikel, haha (:

Jaaa, tuurlijk! n_n
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 30-05 07:52:
Cupcakedeeg schreef:
Ik snap btw echt niet waarom jullie denken dat het komt door jullie persoonlijkheid ofzo like we hebben eerlijk uit onszelf gestemd qua kwaliteiten enzo :p
Er waren er veel goed, maar we moesten proberen de beste eruit te halen n_n 
Ik wil anders wel eens werk maken om feedback te sturen, als de andere NT'ers dat ook goed vinden? :3
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 30-05 07:42:
Cupcakedeeg schreef:
Woaah hebben jullie dat zo snel al gefixt gisteren? :o
Melden | Citeer | X
Adelyna schreef op 30-05 07:00:
Adelyna schreef:
Jammer dat Tooth niet door is, ik vond wel dat zij een orginele lay out had. Ook al kon ze het nog niet zo goed, maar ja. 
Melden | Citeer | X
Anna schreef op 30-05 00:04:
Anna schreef:
Jasmijn schreef:
damn kut... maarjaa.... gelukkig zijn waren het nog niet eens de echte sollicitatie's sad
gefeliciteerd iedereen die wel door is

Melden | Citeer | X
SoldToADemon schreef op 29-05 22:56:
SoldToADemon schreef:
Riraito schreef:
SoldToADemon schreef:
Riraito schreef:
En geen Judith, dat verbaast me nog meer.

Ik deed niet mee? haha :3

Hun maar je zei eerst dat je dat wel wilde?

Ik ging erover nadenken, maar ik heb nooit daadwerkelijk meegedaan haha
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 29-05 22:53:
Riraito schreef:
SoldToADemon schreef:
Riraito schreef:
SoldToADemon schreef:
Geen Elke though sad

En geen Judith, dat verbaast me nog meer.

Ik deed niet mee? haha :3

Hun maar je zei eerst dat je dat wel wilde?
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 29-05 22:50:
Sas schreef:
SoldToADemon schreef:
Riraito schreef:
SoldToADemon schreef:
Geen Elke though sad

En geen Judith, dat verbaast me nog meer.

Ik deed niet mee? haha :3

Oh gelukkig, dan zijn we geen inzending kwijt of zo
Melden | Citeer | X
SoldToADemon schreef op 29-05 22:49:
SoldToADemon schreef:
Riraito schreef:
SoldToADemon schreef:
Geen Elke though sad

En geen Judith, dat verbaast me nog meer.

Ik deed niet mee? haha :3
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 29-05 22:48:
Girafke schreef:
Jammer jammer. sad
Maar iedereen die wel door is, gefeliciteerd!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 29-05 22:42:
Fuenta schreef:
Naya schreef:
Riraito schreef:
SoldToADemon schreef:
Geen Elke though sad

En geen Judith, dat verbaast me nog meer.

Judith deed niet mee? Ik zie nergens een brief van Judith?

Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 29-05 22:40:
Amouris schreef:
Bram schreef:
"Zo hadden de NT leden dus al vijf namen, maar ze moesten er nog vijf! Ze konden er maar niet uitkomen en opeens had Rochel een fantastisch idee: ze gingen eens gezellig met z’n allen buiten picknicken, want iedereen had honger gekregen en ze wisten het allemaal niet meer. '


Gelukkig hadden we Rochel nog!!!!

als we rochel niet hadden gehad jongens!!!!
Melden | Citeer | X
Placebo schreef op 29-05 22:38:
Placebo schreef:
Omgggggg ik ben te moe om nog enthousiaster te zijn en m'n nek doet pijn maar mygooood ;-;
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 29-05 22:37:
Rhea schreef:
Omfg yes!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 29-05 22:32:
Riraito schreef:
SoldToADemon schreef:
Geen Elke though sad

En geen Judith, dat verbaast me nog meer.
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 29-05 22:27:
Cindy schreef:
Amouris schreef:
Cindy schreef:
TaylorSwift schreef:
Je kan het altijd wel aan een NieuwsTeamer vragen :') (ik heb het deze maand wel druk, maar als niemand anders wil, wil ik je deze zomer wel helpen)

Ja, maar jullie hebt het volgens mij allemaal druk, dus ik wil jullie niet echt lastig vallen met mijn probleem. xD

Ik wil je echt wel een keer helpen hoor! :3

Dat zou lief zijn!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 29-05 22:27:
Cindy schreef:
TaylorSwift schreef:
Cindy schreef:
TaylorSwift schreef:
Je kan het altijd wel aan een NieuwsTeamer vragen :') (ik heb het deze maand wel druk, maar als niemand anders wil, wil ik je deze zomer wel helpen)

Ja, maar jullie hebt het volgens mij allemaal druk, dus ik wil jullie niet echt lastig vallen met mijn probleem. xD

Na mijn examens heb ik wel tijd hoor ^-^ en de anderen denk ik ook wel :-)

dat zou lief zijn hoe meer mensen die het me kunnen uit leggen hoe sneller ik misschien iets snap. xD
Melden | Citeer | X
SoldToADemon schreef op 29-05 22:27:
SoldToADemon schreef:
Geen Elke though sad
Melden | Citeer | X
Shots schreef op 29-05 22:26:
Shots schreef:
AAAAAAAAAAAAAH MARIN MARIN EN FLOOR OMG OMG ZO BLIJ GOED ZO 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 29-05 22:26:
Amouris schreef:
Cindy schreef:
TaylorSwift schreef:
Cindy schreef:
Ik wist wel dat ik niet door ging, haha dan moet ik iemand anders vinden die me lay-outs kan leren maken. ;c

Je kan het altijd wel aan een NieuwsTeamer vragen :') (ik heb het deze maand wel druk, maar als niemand anders wil, wil ik je deze zomer wel helpen)

Ja, maar jullie hebt het volgens mij allemaal druk, dus ik wil jullie niet echt lastig vallen met mijn probleem. xD

Ik wil je echt wel een keer helpen hoor! :3
Melden | Citeer | X
Cynthia schreef op 29-05 22:26:
Cynthia schreef:
Shiitttt, ik heb hem al een week bij mijn notities staan. hoe dom kan een mens zijn?! Facepalm
Melden | Citeer | X
Cinta schreef op 29-05 22:26:
Cinta schreef:
Cindy schreef:
TaylorSwift schreef:
Cindy schreef:
Ik wist wel dat ik niet door ging, haha dan moet ik iemand anders vinden die me lay-outs kan leren maken. ;c

Je kan het altijd wel aan een NieuwsTeamer vragen :') (ik heb het deze maand wel druk, maar als niemand anders wil, wil ik je deze zomer wel helpen)

Ja, maar jullie hebt het volgens mij allemaal druk, dus ik wil jullie niet echt lastig vallen met mijn probleem. xD

Na mijn examens heb ik wel tijd hoor ^-^ en de anderen denk ik ook wel :-)
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 29-05 22:25:
Cindy schreef:
TaylorSwift schreef:
Cindy schreef:
Ik wist wel dat ik niet door ging, haha dan moet ik iemand anders vinden die me lay-outs kan leren maken. ;c

Je kan het altijd wel aan een NieuwsTeamer vragen :') (ik heb het deze maand wel druk, maar als niemand anders wil, wil ik je deze zomer wel helpen)

Ja, maar jullie hebt het volgens mij allemaal druk, dus ik wil jullie niet echt lastig vallen met mijn probleem. xD
Melden | Citeer | X
SoldToADemon schreef op 29-05 22:24:
SoldToADemon schreef:
Axelleeee♥
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 29-05 22:23:
Fuenta schreef:
Enchanted schreef:
oh yeaah ik knalde als finale een heleboel confetti in de lucht!!

Ja leuk he!!!!!!!!!!!!!!!!! ik kreeg alleen een stomme rozendoorn ding in mn voet!!!!!!!! arme ik
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 29-05 22:22:
Arya schreef:
wootGefeliciteerd derest!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 29-05 22:22:
Riraito schreef:
Btw is er een mogelijkheid om feedback op te vragen? (:
Melden | Citeer | X
Cinta schreef op 29-05 22:22:
Cinta schreef:
Cindy schreef:
Ik wist wel dat ik niet door ging, haha dan moet ik iemand anders vinden die me lay-outs kan leren maken. ;c

Je kan het altijd wel aan een NieuwsTeamer vragen :') (ik heb het deze maand wel druk, maar als niemand anders wil, wil ik je deze zomer wel helpen)
Melden | Citeer | X
SoldToADemon schreef op 29-05 22:22:
SoldToADemon schreef:
Tiiiiinn♥
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 29-05 22:21:
Riraito schreef:
Woesh, tinn en axelle, ik zei het toch!!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 29-05 22:21:
Cindy schreef:
Ik wist wel dat ik niet door ging, haha dan moet ik iemand anders vinden die me lay-outs kan leren maken. ;c
Melden | Citeer | X
Cinta schreef op 29-05 22:20:
Cinta schreef:
Amouris schreef:
TaylorSwift schreef:
En Wout die koekjes bakt voor iemand anders: zo onrealistisch

ik wilde het een beetje leuk maken okee!!! we moeten wel doen alsof we leuk zijn anders willen ze geen stagiair worden

ohja is waar hee als je dit leest we zijn heel leuk hoor
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 29-05 22:20:
Kuvira schreef:
Cat schreef:
Pendulum schreef:
Imagine schreef:
HAHAHAHAHA misschien

hmmmmmmm

dit is verdacht noh

het is zo verdacht dat willy helemaal omhoog komt
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 29-05 22:19:
Sas schreef:
Gefeliciteerd allemaaaaaal :d 
Melden | Citeer | X
Compulsion schreef op 29-05 22:19:
Compulsion schreef:
Congrats!
Melden | Citeer | X
Cleopatra schreef op 29-05 22:19:
Cleopatra schreef:
Pendulum schreef:
Imagine schreef:
Pendulum schreef:
ik was aan t zingen

heeft dit te maken met de tinychat sessie gisteren joline
willy bum bum

HAHAHAHAHA misschien

hmmmmmmm

dit is verdacht noh
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 29-05 22:18:
Kuvira schreef:
Imagine schreef:
Pendulum schreef:
ik was aan t zingen

heeft dit te maken met de tinychat sessie gisteren joline
willy bum bum

HAHAHAHAHA misschien

hmmmmmmm
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 29-05 22:18:
Fuenta schreef:
Pendulum schreef:
ik was aan t zingen

heeft dit te maken met de tinychat sessie gisteren joline
willy bum bum

HAHAHAHAHA misschien
Melden | Citeer | X
Adelyna schreef op 29-05 22:07:
Adelyna schreef:
Gefeliciteerd iedereen! Ben vooral heel erg blij voor Fenne en Axelle!!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 29-05 22:06:
Arya schreef:
YESSSSSSSS gefeliciteerd derest!
Melden | Citeer | X
Cleopatra schreef op 29-05 22:04:
Cleopatra schreef:
hallo nu is het niet mijn fout xoxo
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 29-05 22:04:
Scofield schreef:
Gefeliciteerd iedereen!!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 29-05 22:04:
Amouris schreef:
TaylorSwift schreef:
En Wout die koekjes bakt voor iemand anders: zo onrealistisch

ik wilde het een beetje leuk maken okee!!! we moeten wel doen alsof we leuk zijn anders willen ze geen stagiair worden
Melden | Citeer | X
Cleopatra schreef op 29-05 22:04:
Cleopatra schreef:
hallo nu is het niet mijn fout xoxo
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 29-05 22:04:
Kuvira schreef:
ik was aan t zingen

heeft dit te maken met de tinychat sessie gisteren joline
willy bum bum
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 29-05 22:04:
Fuenta schreef:
JUUL TRUT
en btw hij mocht nog niet on skkl
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 29-05 22:04:
Scofield schreef:
Gefeliciteerd iedereen!!
Melden | Citeer | X
Cleopatra schreef op 29-05 22:03:
Cleopatra schreef:
hallo nu is het niet mijn fout xoxo
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 29-05 22:03:
Amouris schreef:
TaylorSwift schreef:
Amouris schreef:
WOW nu wachten op reacties!!

juul je mocht niet reageren trut

oeps
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 29-05 22:03:
Kuvira schreef:
Amouris schreef:
Naya schreef:
YES IK BEN DOOR

ik niet o m g nu ga ik stoppen met VP doei

nee gvd
Melden | Citeer | X
Cinta schreef op 29-05 22:03:
Cinta schreef:
En Wout die koekjes bakt voor iemand anders: zo onrealistisch
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 29-05 22:03:
Amouris schreef:
Naya schreef:
YES IK BEN DOOR

ik niet o m g nu ga ik stoppen met VP doei
Melden | Citeer | X
Cinta schreef op 29-05 22:03:
Cinta schreef:
Amouris schreef:
WOW nu wachten op reacties!!

juul je mocht niet reageren trut
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 29-05 22:03:
Envy schreef:
BOEM
Ik deed niet mee of wat maar had gewoon zin om te reageren enzo 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 29-05 22:02:
Roseberry schreef:
Amouris schreef:
WOW nu wachten op reacties!!

JULIA ksssssst :cry2:
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 29-05 22:02:
Amouris schreef:
WOW nu wachten op reacties!!



Nieuwsarchief
Maandoverzicht Juli en Augustus '2429-08-2024 00:00
Zomer Magazine20-07-2024 00:00
Let's Introduce Renee0012-07-2024 00:00
Pride Lookbook16-06-2024 21:00
Pride Month | Aankondiging01-06-2024 13:00
Maandoverzicht Mei '2427-05-2024 00:00
Let's Introduce: Itsmeblub {Birthday Edition}18-05-2024 00:00
Music Month May12-05-2024 00:00
Maandoverzicht April '2430-04-2024 00:00
Anouk's verjaardag!26-04-2024 00:00
Lente Magazine12-04-2024 00:00
Let's Introduce: Rascal {Birthday Edition}10-04-2024 00:00
Paaseieren Speurtocht29-03-2024 00:00
Miss lente 2024 | Aankondiging18-03-2024 00:00
Internationale Vrouwendag08-03-2024 00:00
Maandoverzicht Februari '2426-02-2024 00:00
SocialMediaTeam Revamp04-02-2024 13:00
Maandoverzicht Januari '2429-01-2024 00:00
Be the Best 2023 | Uitslag01-01-2024 00:00
Be the Best 2023 | Stemronde15-12-2023 00:00
SocialMediaTeam Adventskalender 202301-12-2023 10:00
Be the Best 2023 | Aankondiging01-12-2023 00:00
Look Appreciation08-11-2023 18:25
Creepy Pasta16-10-2023 00:00
Unmasking the Evil05-10-2023 19:00
Pagina: | Volgende