Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
kiekeboe
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om een reactie te kunnen plaatsen op het dagelijks nieuws dien je te zijn ingelogd.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
14 van de 24 sterren behaald
Nieuws van de dag
The Walking Dead (door Placebo )

              [SPOILER ALERT]

S E I Z O E N  1
De serie begint met een politieachtervolging, een agent (Rick Grimes) wordt neergeschoten en belandt uiteindelijk in het ziekenhuis in een coma, maar wanneer hij ontwaakt is er geen levende ziel meer te bekennen. Het ziekenhuis ligt in puin, buiten liggen lijken overal en dan komt Rick de eerste walker tegen, wat de naam is voor wandelende doden... Er blijkt een wereldwijde epidemie uitgebroken te zijn, als een persoon sterft, dan verandert hij/zij in een zombie en die kan je alleen vermoorden door ze in het hoofd te schieten. Rick kan zijn familie nergens vinden, ze zijn spoorloos en voor hem draait alles erom om hen terug te krijgen. Zijn reis gaat langs de familie Jones, een vader en zoon die bivakkeren in een kraakpand, maar ook door Atlanta en uiteindelijk tot een kamp met een aantal gevluchte personen waar hij ook zijn familie weer terug vindt. Samen met die groep gaan ze verder naar een plek die 'CDC' heet, wat staat voor Center for Disease Control, maar eens ze daar zijn is niets wat het lijkt. 

S E I Z O E N  2
Seizoen twee speelt zich grotendeels af op de boerderij van Hershel Greene, een dierenarts met een familie waarvan nog vijf leden in leven zijn. De boerderij is ver weg van de snelwegen, waar de groep kort belandde na hun bezoek aan CDC. In eerste instantie moet de groep weer vertrekken wanneer bepaalde problemen zijn opgelost, maar door enkele sterfgevallen en gebeurtenissen, blijft de groep op de boerderij wonen. Echter gaat het na bepaalde gebeurtenissen veel slechter en na enkele sterfgevallen, wordt de groep (inclusief de Greene familie) gedwongen om de boerderij te verlaten. In seizoen twee begint de groep al te merken dat walkers niet de grootste vijand zijn, maar dat mensen gevaarlijker zijn.

S E I Z O E N  3
Na de vele verloren groepsleden, is de groep ook nog eens opgesplitst na de boerderij. Het duurt echter niet lang voordat ze elkaar allemaal terugvinden, want ze waren niet al te ver van elkaar weggegaan. Er is echter één persoon die volledig van de groep gescheiden wordt, maar de hulp krijgt van een onbekende. De groep gaat op zoek naar een nieuwe schuilplaats, die ze ook vinden: een gevangenis met de nodige
beveiliging. De groep moet eerst wel een heleboel walkers uit de weg ruimen, alvorens ze de een deel van de gevangenis voor zich houden. Tijdens een missie door de gevangenis om voedselvoorraden te vinden, loopt het echter mis en ontdekken ze niet veel later dat ze niet alleen in de gevangenis zijn en dan is er nog The Governor, die in de derde episode voorgesteld wordt en een eigen community genaamd 'Woodbury' heeft opgericht, waar hij mensen tracht veilig te houden. The Governor blijkt al snel iemand te zijn die je liever niet tegen je hebt en is al zeker niet de vredelievende man die hij leek te zijn, waarna het conflict tussen The Governor en de gevangenisgroep al snel escaleert en leidt tot enkele bloederige en dodelijke vechtpartijen, met alle gevolgen van dien.

S E I Z O E N  4
Nadat de overlevenden van Woodbury onderdak vinden in de gevangenis, treedt een infectie die heel snel besmet en voor veel mensen dodelijke gevolgen heeft op. Doordat de groep al veel mankracht verliest, wordt het er niet veel beter op wanneer The Governor weer terug is. De gevangenis wordt opgeblazen en de overlevenden zijn genoodzaakt op opnieuw te vertrekken, maar omdat dit in pure chaos verloopt, wordt de groep opgesplitst in kleine groepjes, waarvan de leden elkaar niet meer terugvinden. Toch besluit elk groepje naar Terminus gegaan, een veilige plaats waar ze eerder over hoorden. Wanneer één groep echter aankomt in Terminus, hebben ze al snel door dat het toch helemaal hetzelfde is als beschreven werd.

S E I Z O E N  5
Nadat de groep ontsnapt uit Terminus - waar iedereen elkaar weer heeft gevonden, op één iemand na - is het nog niet voorbij. Er zijn nog steeds overlevenden uit Terminus, die de groep achterna gaan en deze mensen zijn allesbehalve vredelievend en één iemand bekoopt de achtervolging met zijn leven. De groep vindt een kerkje, wat hun tijdelijke thuishaven wordt. 

Natuurlijk komen er elk seizoen weer mensen bij en gaan er ook elk seizoen weer mensen weg, maar om zo weinig mogelijk dingen te verklappen, hebben we een overzicht van de seizoenen weergegeven. The Walking Dead krijgt ook een zesde seizoen, maar het staat al vast dat ook dat seizoen niet het laatste zal zijn en dat ze al plannen hebben tot en met seizoen 12. 
NOTE : Natuurlijk leven niet alle personages meer, maar omdat we spoilers liever willen vermijden, kan je ook niet afleiden uit de beschrijvingen of deze persoon wel of niet meer leeft. Er zijn overigens ook een aantal personages weggelaten, omdat dit geen grotere rollen zijn.

Rick Grimes (Andrew Lincoln)
Voor het eerst gezien in seizoen 1.
Rick Grimes, een voormalig politieagent, is de persoon waar het in de serie om draait. We volgen zijn verhaal en zijn beslissingen. Hij is de leider van een groepje overlevenden en zal er alles aan doen om te zorgen dat zijn mensen het overleven.

Lori Grimes (Sarah Wayne Callies)
Voor het eerst gezien in seizoen 1.
Lori is de vrouw van Rick en de moeder van Carl - hun zoontje. Lori is met de hulp van Shane, samen met Carl kunnen vluchten naar net buiten Atlanta, waar ze een eerste kamp vol overlevenden oprichtten.

Carl Grimes (Chandler Riggs)
Voor het eerst gezien in seizoen 1.
Carl is de zoon van Rick en Lori en heeft een goede band met Sophia en Shane. Hij begint als een beetje een hulpeloos jongetje, gedoemd om te sterven, maar wanneer hij opgroeit zal je zien dat hij allesbehalve hulpeloos is.


Shane Walsh (Jon Bernthal)
Voor het eerst te zien in seizoen 1.
Shane is de beste vriend van Rick en ook een collega. In de allereerst aflevering zie je hoe Rick en Shane een auto achtervolgen, waarna je Shane ook nog een keer in een vaag beeld in het ziekenhuis ziet, net voordat Rick ontwaakt. Shane had een korte relatie met Lori, voordat Rick weer terug was en dit zal hem parten blijven spelen.


Glenn Rhee (Steven Yeun)
Glenn Rhee is de tweede persoon die Rick doorheen zijn verhaal ontmoet. Glenn redt Rick en neemt hem mee naar de groep overlevenden. Glenn is een optimist en is iemand die niemand wil opgeven en zijn best doet om iedereen veilig te houden.


Carol Peletier (Melissa McBride)
Voor het eerst gezien in seizoen 1.
Carol is de vrouw van Ed Peletier en ook lid van de groep overlevenden die Rick als eerste zal vinden. Carol is waarschijnlijk één van de personages met de grootste evolutie en heeft een heel verhaal achter zich, dat begon bij huishoudelijk geweld en zichzelf bang verstoppen.


Sophia Peletier (Madison Lintz)
Voor het eerst gezien in seizoen 1.
Sophia is Carol's enige dochter, van wie ze zielsveel houdt. Carol doet er alles aan om Sophia veilig te houden van zowel de buitenwereld als van Sophia's vader. Sophia en Carl zijn goede vrienden.


Ed Peletier (Adam Minarovich)
Voor het eerst gezien in seizoen 1.
Ed Peletier is wel de laatste persoon waarmee je in deze situatie wilt zitten, naast het feit dat hij graag fysiek en verbaal geweld gebruikt, is hij ook helemaal nutteloos voor de groep. Hij is de man van Carol en de vader van Sophia.


Daryl Dixon (Norman Reedus)
Voor het eerst gezien in seizoen 1.
Daryl is naast Carol ook een persoon dat een hele evolutie heeft doorgemaakt. Zijn jeugd was zeker niet de beste, waar hij nog steeds tekenen van bij zich draagt. Desondanks kan hij wel steun vinden bij Merle, zijn broer, de enige persoon waar hij in het begin rekening mee houdt. Desondanks is Daryl een doorzetter en als er een prijs was voor het leukste wapen, is het de kruisboog van Daryl wel.


Merle Dixon (Michael Rooker)
Voor het eerst gezien in seizoen 1.
Merle is de oudere broer van Daryl en Daryl is ook meteen de enige persoon waar Merle ook maar iets om geeft. De rest kan hem vrijwel niets schelen, al is Merle - in tegenstelling tot Ed - wel nuttig voor de groep, wat je kan opmaken uit de tweede aflevering, waarbij Merle mee op tocht is naar Atlanta om voorraden te halen.


Morgan Jones (Lennie James)
Voor het eerst gezien in seizoen 1.
Morgan is de eerste levende persoon die Rick ontmoet, samen met Duane Jones. Hij vertelt Rick ook alles over de wandelende lijken, net zoals hij ook zijn verhaal prijsgeeft. Wanneer Rick besluit om zijn zoektocht naar zijn vrouw en zoon verder te zetten, besloot Morgan om met zijn zoon Duane achter te blijven in het huis waar ze al een tijdje verbleven. Rick geeft Morgan een walkie talkie, waardoor ze toch nog contact kunnen houden en waardoor Rick Morgan ook kan inlichten over de situatie in Atlanta.


Duane Jones (Adrian Kali Turner)
Voor het eerst gezien in seizoen 1.
Duane is de zoon van Morgan en ook diegene die Rick vindt. Duane is een dappere jongen en Rick dacht eerst dat Duane zijn zoon Carl was, waardoor Duane zeker wist dat Rick geen walker was, waardoor ze hem tijdelijk in huis hebben genomen.


Theodore 'T-Dog' Douglas (Irone Singleton)
Voor het eerst gezien in seizoen 1.
T-Dog is een stil persoon dat alleen zijn mening geeft wanneer dat echt nodig is. Hij was ook de persoon die zich schuldig voelde wanneer er iets met de groep gebeurde en wilt ook geen vlieg kwaad doen. Hij is een religieus persoon en heeft een goede band met iedereen in de groep. T-Dog is ook iemand die andere personen altijd boven zichzelf zal zetten.


Andrea Harrison (Laurie Holden)
Voor het eerst gezien in seizoen 1.
Andrea is de oudere zus van Amy en is een intelligent en vooral dapper persoon. Ze is erg beschermend over haar zus en zal haar dus op welke manier ook helpen. Ze heeft een enorm goede band met Dale, waarmee ze ook heel wat meemaakt. 


Amy Harrison (Emma Bell)
Voor het eerst gezien in seizoen 1.

Amy is het jongere zusje van Andrea en de twee hebben een leeftijdsverschil van twaalf jaar. Ondanks dat ze in hun jeugd niet vaak samen zijn geweest, heeft de apocalyps hun band wel heel erg versterkt. Amy is, net zoals Glenn, een heel optimistisch persoon.

Edwin Jenner (Noah Emmerich)
Voor het eerst gezien in seizoen 1.
Na de dood van zijn vrouw, is Edwin Jenner blijven werken aan een oplossing tegen de apocalyps. Hij is de enige laatste persoon in het CDC, maar wanneer de groep om hulp en onderdak komt vragen na een aanval op hun kamp, laat hij ze binnen, maar heeft niet veel later slecht nieuws voor ze. 


Dale Horvath (Jeffrey DeMunn)
Voor het eerst gezien in seizoen 1.
Dale is een oude, wijze man die de zusjes Amy en Andrea als zijn eigen kinderen beschouwt. Hij heeft een mobilhome, waar de groep heel erg veel aan heeft. Dale is niet bang om zijn mening te uiten, wat vaak tot conflicten kan leiden binnen de groep. Het is namelijk vaak zo dat Dale één mening heeft en de rest van de groep een andere. Desondanks is hij wel erg geliefd.

Guillermo (Neil Brown Jr.)
Voor het eerst gezien in seizoen 1.
Guillermo heeft een eigen groep, waarmee hij schuilt in wat vroeger een rusthuis was. Sinds al het personeel daar is vertrokken, leidt hij de boel en staat in voor de zorg van de oude mensen. In een deleted scene uit seizoen twee, is te zien dat de groep na het CDC terugkeert naar die plek, maar er is niet veel meer van over. Over Guillermo nog leeft, is onbekend.


Maggie Greene (Lauren Cohan)
Voor het eerst gezien in seizoen 2.
Maggie is de dochter van Hershel Greene en de zus van Beth Greene. Maggie ging vaak langs winkeltjes om benodigde spullen te halen en deed dit te paard, desondanks ziet ze de walkers - wanneer ze Rick's groep voor het eerst ontmoet - als zieke mensen die genezen kunnen worden, waarschijnlijk mede doordat haar vader hier ook zo over dacht. 


Beth Greene (Emily Kinney)
Voor het eerst gezien in seizoen 2.
Beth is een stil meisje dat deze wereld volgens iedereen niet aankon. Na een mislukte poging tot zelfmoord, heeft ze besloten om toch te proberen en is ze alleen maar sterker en dapperder geworden. Beth wordt steeds belangrijker voor de groep en leert meer over het leven en vooral het overleven.


Hershel Greene (Scott Wilson)
Voor het eerst gezien in seizoen 2.
Hershel was een voormalig veearts, maar die kennis heeft de groep ook meermaals kunnen helpen. Ook hij is een oudere en wijze man, die ook zeer gelovig is en te kampen heeft gehad met een alcoholverslaving. Hershel is een goede man en zal er ook alles aan doen om vrede te bewaren tussen verschillende groepen en geeft wijze raad aan iedereen, maar vooral aan Rick.


Randall (Michael Zegen)
Voor het eerst gezien in seizoen 2.
Randall was lid van een groep overlevenden die Rick en nog een paar anderen tegen het lijf liepen. Randall zou gestorven zijn mochten ze de jongen niet helpen, maar dankzij de groep waartoe hij behoorde, is er weinig vertrouwen in de jongen. Hij zorgt voor een grote discussie tussen de groepsleden.


Michonne (Danai Gurira)
Voor het eerst gezien in seizoen 3.
Ondanks het feit dat Michonne een vrouw van weinig woorden is, is ze toch één va, de meest belangrijke personages in de serie. Ze ontdekt dat Woodbury niet is wat het lijkt te zijn en doet er alles aan om haar bondgenoot te redden. Michonne is dankzij de apocalyps haar broer, vriend en zoontje verloren, maar desondanks is ze één van de sterkste vrouwen die de groep heeft en ontwikkelt ze een goede band met iedereen, maar vooral Carl.


Philip Blake - The Governor (David Morrissey)
Voor het eerst gezien in seizoen 3.
Philip Blake is een charismatische, maar vooral een misleidende man. Hij heeft de leiding over een community genaamd Woodbury, waar hij overlevenden opvangt. Philip is een intelligente man en alles lijkt prima te gaan in Woodbury, want iedereen leeft, alles draait goed en ze hebben onderdak. Niemand weet echter iets af van de gruwelijke sociopaat die in Philip schuilgaat. 


Milton Mamet (Dallas Roberts)
Voor het eerst gezien in seizoen 3.
Milton is de goedgelovige en naïeve, maar intelligente man, die de rechterhand van The Governor wordt. In tegenstelling tot The Governor, is Milton een oprecht vriendelijk persoon en hij doet zijn best om mensen uit de vallen van Philip te houden. Milton voert vaak experimenten uit en houdt zich bezig met de monitors die toezicht bieden over heel Woodbury. 

Penny Blake (Kylie Szymanski)
Voor het eerst gezien in seizoen 3.
Penny is de walkerdochter van Philip, maar desondanks houdt hij nog steeds evenveel van het meisje en verzorgt haar nog steeds. Hij zorgt ervoor dat niemand haar kwaad doet. Penny is nooit levend gezien in de serie.


Tyreese (Chad Coleman)
Voor het eerst gezien in seizoen 3.
Tyreese is net zoals T-Dog iemand die er alles aan doet om de groep veilig te houden. Hij is een oprecht en warmhartig persoon en vindt geweld geen oplossing, al zal hij het wel gebruiken als het echt niet anders kan. Tyreese heeft het nog steeds moeilijk met de wereld waarin ze nu leven, maar desondanks is hij een rasechte overlever en een heel belangrijk iemand voor de groep.

Sasha (Sonequa Martin-Green)
Voor het eerst gezien in seizoen 3.
Sasha heeft ook een boel leiderskwaliteiten, die nuttig van pas komen binnen de groep. Ze is een realist en ziet de situatie zoals deze is. Sommige dingen zijn volgens haar dan ook te mooi om waar te zijn en meestal heeft ze gelijk. Desondanks is ze wel een vriendelijk en liefdevol persoon en heeft ze een hele goede band met haar broer Tyreese. 

Bob Stookey (Lawrence Gilliard Jr.)
Voor het eerst gezien in seizoen 4.
Bob is een man die gevolgd wordt door zijn verleden. Hij is een beetje een eenzaat, maar zeker verstandelijk genoeg om de groep te helpen. Hij ontwikkelt een hele goede band met Sasha, waaruit meer volgt en wordt goed opgenomen in de groep.

Lizzie Samuels (Brighton Sharbino)
Voor het eerst gezien in seizoen 4.
Lizzie is een meisje die de wereld zoals deze nu is, niet kan begrijpen. Ze denkt ook dat de walkers nog steeds mensen zijn en geeft ze namen en speelt zelfs met ze. Lizzie lijkt het gevaar niet te begrijpen en alsof dat nog niet genoeg was, is het meisje ook op nog meer vlakken in de war.

Mika Samuels (Kyla Kenedy)
Voor het eerst gezien in seizoen 4.
Mika is het zusje van Lizzie en is een enorm vrolijk en lief meisje. In tegendeel tot Lizzie, snapt zij wel wat er aan de hand is, maar ze heeft het nog niet in zich om ook effectief walkers te vermoorden. 

Tara Chambler (Alanna Masterson)
Voor het eerst gezien in seizoen 4.
Tara Chambler  zal de eerste persoon zijn die The Governor ziet na de val van Woodbury, al blijkt hij dan een volledig ander man te zijn. Ze vertrouwt hem en zij en haar familie nemen hem op. Samen reizen ze verder, om uiteindelijk een oude bekende van Philip tegen te komen. Tara verliest echter al haar vertrouwen en wordt uiteindelijk gered door Glenn, waarna ze samen naar Terminus gaan. Ze wordt in de groep opgenomen en is nu een volwaardig lid. Tara is ook de eerste holebi die in de show voorkomt waarvan het ook duidelijk wordt gemaakt.

Abraham Ford (Michael Cudlitz)
Voor het eerst gezien in seizoen 4.
Abraham werkte in het leger voor de apocalyps en na het verliezen van zijn gezin, vond hij Eugene. Rosita voegde zich niet veel later bij de groep en Abraham en Rosita kregen al niet veel later een relatie. De drie hebben een belangrijke missie, waar ook Rick's groep bij betrokken zal worden.


Eugene Porter (Josh McDermitt)
Voor het eerst gezien in seizoen 4.
Eugene is een wetenschapper, maar een echte lafaard. Hij is enorm bang voor de walkers, maar ze vermoorden durft hij ook niet. Het is enkel door de hulp van Abraham dat hij zo ver is gekomen. De hulp van Abraham heeft hij gekregen door te zeggen dat hij een belangrijke missie had: richting Washington gaan om de hele apocalyps op te lossen. Eugene draagt echter enkele geheimen met zich mee.

Joe (Jeff Kober)
Voor het eerst gezien in seizoen 4.
Joe is de leider van een niet zo vredelievende groep mannen, waarvan je zeker kan begrijpen dat ze de apocalyps hebben weten te overleven. Hoewel de andere mannen tien keer erger worden weergeven als Joe, mag je hem zeker niet onderschatten. Ook hij gaat met iemand van Rick's groep naar Terminus, al is Joe er vrij zeker van dat Terminus een leugen is. Ze bereiken Terminus dan ook niet na een confrontatie met drie andere leden van Rick's groep.

Gareth (Andrew J. West)
Voor het eerst gezien in seizoen 4.
Gareth leidt samen met zijn moeder Mary de boel in Terminus. Hij ontvangt iedereen die Terminus bereikt en zijn charisma zorgt ervoor dat je hem meteen gaat geloven. Desondanks is Gareth ook niet wat hij lijkt en zal er alles aan doen om te overleven, maar zijn acties zijn begrijpbaar na een stukje van zijn verleden dat we in seizoen 5 te zien krijgen.

Dawn Lerner (Christine Woods)
Voor het eerst gezien in seizoen 5.
Een voormalig agente dat samen met andere agenten een thuishaven heeft gemaakt van Grady Memorial Hospital. Dawn heeft daar de leiding en het systeem loopt goed. Dawn is een echte leider en een sterke vrouw. Echter heeft Dawn de ziekte OCD, wat haar gemoedstoestand behoorlijk in de war kan brengen. Ook haar manier van werken, draagt enkele geheimen met zich mee.

Noah (Tyler James Williams)
Voor het eerst gezien in seizoen 5.
Noah is een overlevende die voor Dawn werkt, maar hij vindt het systeem maar niets. Samen met een andere overlevende die sinds kort in het ziekenhuis is, probeert hij te ontsnappen. Noah slaagt erin en schakelt daarna de hulp van andere overlevenden uit Rick's groep in om zijn bondgenoot te bevrijden.


Gabriel Stoker (Seth Gilliam)
Voor het eerst gezien in seizoen 5.
Gabriel is een priester, die gered wordt door Rick's groep, waarna hij ze meeneemt naar zijn schuilplaats: een kerkje. Het blijkt echter wel een redelijk effectieve schuilplaats te zijn, omdat hij er al een tijdje woont. Gabriel is erg religieus en wilt dus ook geen enkele walker vermoorden, laat staan een persoon. 
The Walking Dead is ontstaan door de comics, geschreven door Robert Kirkman. De eerste aflevering werd uitgezonden op 31 oktober 2010. Ondanks het feit dat de serie bloederig is en dat het zeker niet voor iedereen geschikt is, valt het genre onder 'drama' en niet onder 'horror.' Het verhaal is gericht op Rick en het overleven van zijn groep en de verliezen die daarbij horen. 

Doordat de serie is ontstaan uit strips, zijn enkele scenes ook identiek aan de scenes in de strips. Een voorbeeld is een beeld uit de seizoensfinale van seizoen 4, maar er zijn er een heleboel meer. De comics zelf lopen echter niet gelijk met de serie, want een paar mensen uit de serie, bestaan niet in de comics en omgekeerd. Mensen die dood zijn in de comics, kunnen dus ook nog leven in de serie en opnieuw omgekeerd. Het zijn dus wel degelijk verschillende dingen, al zijn er wel nog steeds identieke dingen te vinden. Wie de strips wilt lezen, kan ze makkelijk op bol.com vinden. Ze zijn echter wel Engelstalig en ook niet heel goedkoop. 
Tijdens cast events, krijg je de kans om de acteurs te ontmoeten. Bij event zoals comic con, wordt ook de trailer van een nieuw seizoen voor de eerste keer getoond, meestal ongeveer een maand voor een nieuw seizoen begint. Deze events zijn heel populair en je hoort er niets anders dan goede dingen over, omdat de acteurs in het echt ook heel erg lief en vriendelijk zijn. Het leuke eraan is dat er steeds verschillende acteurs - zelfs wanneer ze al een tijdje dood zijn in de serie - hier naartoe komen, al zijn er er natuurlijk nooit allemaal tegelijk. Er is echter wel één maar voor mensen die ver weg wonen: deze events zijn altijd in Atlanta, San Diego,... wat dus een beetje te ver is voor ons voor een dagtripje. Misschien dat ze ooit naar Nederland of België komen, aangezien de serie hier zeker wel populair is.
Naast de serie en de comics, is er ook een spel en voorlopig een boekenreeks van twee boeken over The Walking Dead. De boeken richten zich eerder op de comics, maar desalniettemin zijn ze wel leuk om te lezen. Het eerste boek focust zich op The Governor en zijn verhaal, het tweede boek focust zich op Lilly Caul - een bekend personage uit de comics. Voor wie de comics dus ooit gelezen heeft of wie het interessant lijkt, kan de boeken hier en hier - in het Nederlands - vinden!

Het spel richt zich dan wel niet op de serie, maar de thematiek blijft wel hetzelfde. Ook hier is het niet meteen de horror waarmee je te maken krijgt, maar het overleven van een groep onder welke omstandigheden dan ook. Het spel is razend populair en is uitgegeven door Telltale, op 24 april 2012. Momenteel zijn er twee seizoenen van, een derde komt er hoogstwaarschijnlijk wel aan.
Survival Instinct is een ander spel, dat zich wel op de serie focust - maar wel minder populair is. De hoofdrollen gaan naar Daryl en Merle en hun leven door de apocalyps. Het is uitgegeven door Activision. Norman Reedus en Michael Rooker (Daryl & Merle) hebben de stemmen ook zelf ingesproken, wat een leuke extra is.




Reactie plaatsen

Reageer op het artikel The Walking Dead.
Bericht plaatsen
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 25-11 18:55:
Cupcakedeeg schreef:
Ik moest echt lachen met je uitspraak: Natuurlijk leven niet alle personages meer 
Zo hard maar zo waar!! :p
Leuk!! :d Ik overweeg het om ernaar te kijken n_n
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 25-11 18:01:
Sas schreef:
Op sommige momenten vind ik de serie zo vies hahaha maar hij is leuk!!
Melden | Citeer | X
Tanoshime schreef op 25-11 17:44:
Tanoshime schreef:
Ermhehgherd The Walking Dead. (l)woot
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 25-11 17:36:
Riraito schreef:
Compulsion schreef:
ik wil dit al een hele tijd kijken maar ik denk eigenlijk dat het te eng voor me is haha :cc

Persoonlijk vond ik het niet echt eng, maar het zijn de schrikmomenten die je de stuipen op het lijf jagen xd
Melden | Citeer | X
Shots schreef op 25-11 17:35:
Shots schreef:
Compulsion schreef:
ik wil dit al een hele tijd kijken maar ik denk eigenlijk dat het te eng voor me is haha :cc

same
Melden | Citeer | X
Compulsion schreef op 25-11 17:35:
Compulsion schreef:
ik wil dit al een hele tijd kijken maar ik denk eigenlijk dat het te eng voor me is haha :cc
Melden | Citeer | X
Clairetie schreef op 25-11 07:57:
Clairetie schreef:
ik kijk de game serie echt fucking spannend serious!!! maar ik hoorde dat deze echt heeeel anders is, dat vond ik wel jammer C:
Melden | Citeer | X
Placebo schreef op 25-11 07:22:
Placebo schreef:
RainbowMiracle schreef:
Ik snap alleen de logica niet van al zowat vertellen wat er in de seizoenen gebeurd??
Mensen die het al gezien hebben weten het?
Mensen die halverwege zijn of willen beginnen willen het waarschijnlijk niet weten?

Er staat duidelijk 'spoiler alert' bij, dus je hoeft het niet te lezen en mensen die de serie niet kijken en het niet van plan zijn, kunnen het wel even lezen om te kijken of ze 't iets vinden?
Melden | Citeer | X
CRFJ schreef op 25-11 00:06:
CRFJ schreef:
WHOOPWHOOP
Melden | Citeer | X
Cleopatra schreef op 25-11 00:02:
Cleopatra schreef:
Leuk cuties! <'333
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 25-11 00:02:
Kuvira schreef:
LEUK



Nieuwsarchief
Maandoverzicht Juli en Augustus '2429-08-2024 00:00
Zomer Magazine20-07-2024 00:00
Let's Introduce Renee0012-07-2024 00:00
Pride Lookbook16-06-2024 21:00
Pride Month | Aankondiging01-06-2024 13:00
Maandoverzicht Mei '2427-05-2024 00:00
Let's Introduce: Itsmeblub {Birthday Edition}18-05-2024 00:00
Music Month May12-05-2024 00:00
Maandoverzicht April '2430-04-2024 00:00
Anouk's verjaardag!26-04-2024 00:00
Lente Magazine12-04-2024 00:00
Let's Introduce: Rascal {Birthday Edition}10-04-2024 00:00
Paaseieren Speurtocht29-03-2024 00:00
Miss lente 2024 | Aankondiging18-03-2024 00:00
Internationale Vrouwendag08-03-2024 00:00
Maandoverzicht Februari '2426-02-2024 00:00
SocialMediaTeam Revamp04-02-2024 13:00
Maandoverzicht Januari '2429-01-2024 00:00
Be the Best 2023 | Uitslag01-01-2024 00:00
Be the Best 2023 | Stemronde15-12-2023 00:00
SocialMediaTeam Adventskalender 202301-12-2023 10:00
Be the Best 2023 | Aankondiging01-12-2023 00:00
Look Appreciation08-11-2023 18:25
Creepy Pasta16-10-2023 00:00
Unmasking the Evil05-10-2023 19:00
Pagina: | Volgende