Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Rascal
stuur me een berichtje als je iets verkoopt van mijn wenslijst!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om een reactie te kunnen plaatsen op het dagelijks nieuws dien je te zijn ingelogd.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
18 van de 24 sterren behaald
Nieuws van de dag
Interviews (door Compulsion )

Hoe kwamen jullie erop om Virtual Popstar op te starten? Dat was het idee van Dragonfly, hij heeft er een hele mooie blog over geschreven die kun je HIER lezen.

Wie hebben er allemaal geholpen om Virtual Popstar op te richten? Ik, Dragonfly en Lianne hebben de leiding over het project en bedenken hoe alles moet worden. Ik en Dragonfly doen  het ontwerp van de site en Lianne regelt alles met kleding plaatsen. Verder hebben we een programmeur die voor ons alle programmeer codes doet. Dat is erg veel werk, en ook heel ingewikkeld. Op dit moment zitten er in Virtual Popstar al meer dan 1 miljoen regels in deprogrammeer code.

Hoe ziet je dagelijks leven eruit op Virtual Popstar? Ik log 3x paar keer per dag een uurtje in om mailtjes van spelers te beantwoorden en ze te helpen, te overleggen met de moderatoren en alles in de gaten te houden. Meestal ben ik bij Lianne en Dragonfly thuis en doen we ook veel overleg over het spel en werken we aan nieuwe ideeën maar we maken ook een boel fun, kijken samen series en films.

Wat vind je tot nu toe van Virtual Popstar? Als ik het vergelijk met hoe het in het begin was is het echt een super mooie site geworden want wat was de site de 1e week onprofessioneel en lelijk haha. Nee het ziet er nu al een stuuk beter uit en er is ook al veel bij gekomen. En met de komende updates vind ik het ook een veel uitdagender spel dan bijvoorbeeld GSM of HABBO. Ik snap dan ook niet waarom we nog niet zo veel spelers hebben, dat kan ook komen omdat we geen reclame maken. Maar we mogen niet klagen er zijn op de Nederlandse site nu zoon 600 mensen die minimaal 1x per week inloggen en op de Engelse ongeveer 400. Dus we weten toch al 1000 spelers te boeien. Alleen zullen het er nog wel heel wat meer moeten worden. De bedoeling is dat er onder de labels en de spelers zelf meer concurrentie gaat komen zoals het kunnen bezitten van Hotels en Dansscholen zoals we nu aan het ontwikkelen zijn:

Alleen zijn deze dingen pas echt leuk als ze speciaal zijn, en als er meer spelers zijn dan is het dus moeilijker ze te kunnen krijgen en dat werkt weer motiverend om nog beter je best te gaan doen.
Heb je een tweede naam? Zo ja, wat is je tweede naam? Nee alleen Emma

Wanneer is je verjaardag?
07-03-1987

Wat waren/zijn je hobby’s? Series en films kijken de leukste series zijn Lost, Prison Break, Heroes en Dexter

Wat heb je gestudeerd? Detailhandel, ik heb ook een wel een poosje in winkels gewerkt maar ik kan niet zo goed tegen zeurende klanten :p

Is er nog iets wat je kwijt wil over je leventje? Ik ga over 2 maanden met een goede vriendin een half jaar lang backpacken in Australië  dus ik zal dan niet meer zo vaak op VP kunnen zijn. 

Heb je nog een beroep buiten admin zijn op Virtual Popstar?
Nee ik ben een paar weken voordat VP live ging gestopt met werken om  DRAGONFLY en Lianne te helpen met  VP.

 Hebben jullie nog
 updates gepland voor de komende maanden/jaren? Zo ja, welke? 
Ja heel veel super toffe ideeën, lees dit topic van DRAGONFLY maar eens:
Wil je nog iets kwijt?

Ik houd van jullie

Wat vind je van de spelers van Virtual Popstar? Het zijn echt schatten van mensen. Het is bijzonder om te zien dat er al een echte VP familie begint te ontstaan met een harde kern van zoon 100 mensen waarvan veel elkaar al bij voornaam kennen. Maar ook nieuwe spelers worden door jullie met open armen ontvangen. En dit is bijzonder want de meeste mensen hier komen van een spel waar nieuwe spelers gelijk weggepest worden. VP is het bewijs dat het ook anders kan, het lijkt er op dat wij alleen de leuke nieuwsgierig voor verandering openstaande spelers van andere spellen aantrekken.

Wat zijn je verwachtingen voor Virtual Popstar? Deze zomer hopen we op de drukke momenten de 1000 spelers online te passeren. Zowel op de Nederlandse als op de Engelse. En over een paar maanden lanceren we ook een Deense en Duitse Virtualpopstar om in die landen ook met GSM te gaan concurreren. Het is moeilijk te voorspellen hoe het zal gaan, we hebben niet zo veel geld voor reclame dus we moeten het slim aanpakken. Bijvoorbeeld door grappige Youtube filmpjes te maken waar stiekem een beetje reclame in zit en dan hopen dat mensen het aan elkaar doorsturen. Ook gaan we meer wedstijden houden met nieuwe leden aanbrengen om mensen nog meer te motiveren bekenden naar Virtual Popstar te halen.

Heb je nog een tweede naam? Zo ja, welke? Ja, Willy. Ik ben vernoemd naar mijn oma.

 

Wanneer is je verjaardag? Ik ben jarig op 15 mei.


Wat waren/zijn je hobby’s? Ik hou van spelletjes spelen, op internet, spelen zoals the sims en Roaller coaster vind ik ook meestal wel leuk om even te spelen. Maar ook voor een potje Monopoly of ander spel ben ik ook altijd in!


Wat heb je gestudeerd? Ik heb een Diploma Detailhandel MBO-3


Hoe is het met Joyce? Met Joyce gaat alles gelukkig erg goed :)


Is er nog iets wat je kwijt wil over je leventje? 
Nee niet bijzonders eigenlijk :p

Heb je nog een beroep buiten admin zijn op Virtual Popstar? Op dit moment ben ik lekker bij Joyce elke dag, dus nee verder heb ik op dit moment geen beroep.

Wanneer houden jullie nog eens moderator-verkiezingen? Weet ik nog niet precies maar wel binnenkort ;)

Hoe ziet je dagelijks leven eruit op Virtual Popstar? Als we wakker zijn en aangekleed ga ik vaak direct achter de computer

dan kijk ik even hoe het gaat op VP.

voor de rest doe ik gewoon dingen tussendoor, zoals boodschappen,

Joyce eten geven of bij iemand op visite ;)

Wat vind je tot nu toe van Virtual Popstar? Ik vind het leuk om te zien dat mensen Virtual Popstar leuk vinden, Ik vind dat Virtual Popstar de laatste tijd erg verbeterd is. Ook vind ik het erg leuk dat het er meestal zo gezellig is :)


Wat vind je van de spelers van Virtual Popstar? zonder spelers geen Virtual popstar :)

Dus ik ben blij met ieder lid :)

Waar werken jullie voor Virtual Popstar? Ik zit vaak gewoon thuis achter de computer omdat Joyce natuurlijk thuis is, maar we hebben ook een kantoor in de achtertuin en daar zitten we ook wel.


Wat kunnen jullie allemaal op Virtual Popstar wat wij niet kunnen? We kunnen de wachttijden, reistijden enzovoort aanpassen. De beloningen die je krijgt bij optredens enzv. We kunnen prijzen van dingen aanpassen. Kleding toevoegen/ bewerken. We hebben een kopje Speler beheer, waar we kunnen zien welke accounts je nog meer hebt op je IP. We kunnen groepsberichten versturen. Iemand een IP ban geven. En zo nog meer dingetjes ;)


Geven jullie spelers vaak een IP-ban? Nee alleen als het echt niet anders kan en die speler echt de sfeer verpest. Tot nu toe zijn er ongeveer 35 Ip bans gegeven.

Is er al iets bekend over de VP-bbq? We willen heel graag deze zomer de Bbq houden maar er staat nog niks vast ;)

Wil je nog iets kwijt? Ik zou zo niet weten wat :p?



Wat doen jij en Emma allemaal voor Virtual Popstar, achter de schermen? Naast het helpen van spelers ben ik de meeste tijd bezig met het bewerken en klaarzetten van de kleding.

En samen met Emma en Dragonfly praten over hoe en welke nieuwe dingen

er nog kunnen komen ;)

Wat zijn je verwachtingen voor Virtual Popstar? Ik hoop dat Virtual popstar een groot succes wordt natuurlijk. En dat het er heel erg gezellig blijft :)

Heb je nog een tweede naam, zo ja, welke? Ja, Martine Janna. :$


Wanneer is je verjaardag?
29 april.


Wat waren/zijn je hobby’s? Uuh, heb je even? xD Heel veel. Maar ik heb niet zoveel zin om ze nu allemaal te gaan typen. :p Dus ik pik er een paar uit. Klimmen, trampoline springen, paardrijden, tekenen, zingen, dansen, gitaar spelen etc.

Is er nog iets wat je kwijt wil over je leventje? Mwa, niet echt. xD

 

Wat kunnen jullie op Virtual Popstar wat wij niet kunnen? Wij kunnen topic's verplaatsen, sluiten en vast zetten. En wij kunnen ongepaste shouts verwijderen/aanpassen. Ook kunnen wij berichten aanpassen. En mensen waarschuwingen/time-outs geven. En wij kunnen alle platenlabel fora zien.


Hoe ziet je dagelijks leven eruit op Virtual Popstar? Ik log in, lees mijn mail, beantwoord mijn mail, en dan ga ik optreden, zang- en dansles volgen en dan op het forum. XD


Geven jullie spelers vaak een waarschuwing/TO? En waarom dan? Ligt eraan, opzich geven we niet erg snel een to/waarschuwing. Alleen als het echt nodig is. Hier zijn verschillende redenen voor.


Hoeveel mails krijg je ongeveer per dag, in verband met je moderatorschap? Moeilijk in te schatten, de ene dag wat meer en de andere dag wat minder.

Wat zou je nog meer willen bereiken op Virtual Popstar, behalve moderator blijven? Van mij hoeft het niet meer, ik ben erg blij met mijn taak als moderator nu en daar heb ik het voorlopig ook wel druk genoeg mee. Ik steek er ook erg veel tijd in. 

Wil je nog iets kwijt? Ik vind het nieuwsteam wel tof. =D

 

Wat vind je tot nu toe van Virtual Popstar? Ik vind dat het al erg vooruit is gegaan, zeker als je kijkt naar de aller eerste week van VP. Er zijn ook nog zeker dingen die beter kunnen, maar die kan ik nu niet zo 1, 2, 3 opnoemen.

Wie zijn je favoriete VP-spelers? Ik heb niet echt favoriete spelers. Ik vind iedereen wel aardig en tof enzo. Dus tsja, als ik hier nu alle toffe mensjes neer moet zetten vergeet ik er vast weer een en dat wil ik niet. xD Dus ik zet hier gewoon lekker niemand neer. :p

Wat vind je het leukste van Virtual Popstar? Het forum.


Wat zijn je verwachtingen voor Virtual Popstar? Ik denk dat er nog veel verbeteringen komen en ook dat er nog meer mensen online zullen komen. Ik denk dat het een groot succes wordt.

Wat bespreken jullie zo al op het moderatorforum? Vanalles en nog wat, gewoon dingen waar we tegenaan lopen en ook als we soms even niet precies weten wat we moeten doen.




Reactie plaatsen

Reageer op het artikel Interviews.
Bericht plaatsen
Melden | Citeer | X
Compulsion schreef op 04-03 11:41:
Compulsion schreef:
LadySterre12 schreef:
Ziet er heel mooi uit!!

Dankjewel (:
Melden | Citeer | X
SoHappyICouldDie schreef op 02-03 09:19:
SoHappyICouldDie schreef:
Ziet er heel mooi uit!!
Melden | Citeer | X
1myrthe9 schreef op 01-03 21:09:
1myrthe9 schreef:
whooo leuk!!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 01-03 20:08:
Karina schreef:
Ghehe, Emma is 5 dagen na mij jarig. c: (Ik ben dus op 2 maart jarig, ;))
Melden | Citeer | X
Compulsion schreef op 01-03 18:02:
Compulsion schreef:
LovexPeace schreef:
Ik heb het ooit gevraagd aan jullie en dat staat nu in mijn blog.
Hebbben jullie het van mij?

Wat bedoel je? :s
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 01-03 17:01:
Marianne schreef:
super leuk :) emma is over 6 dagen jarig :)
Melden | Citeer | X
Maaike schreef op 01-03 16:01:
Maaike schreef:
Leuk!!
Melden | Citeer | X
Halima schreef op 01-03 15:55:
Halima schreef:
Heel leuk gedaan! Goed idee!
Melden | Citeer | X
Shots schreef op 01-03 10:01:
Shots schreef:
Bonjour schreef:
Leuke interviews!

Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 01-03 08:46:
Cupcakedeeg schreef:
Mooi en leuk! :d
Melden | Citeer | X
Society schreef op 01-03 08:02:
Society schreef:
Leuke interviews!



Nieuwsarchief
Maandoverzicht Juli en Augustus '2429-08-2024 00:00
Zomer Magazine20-07-2024 00:00
Let's Introduce Renee0012-07-2024 00:00
Pride Lookbook16-06-2024 21:00
Pride Month | Aankondiging01-06-2024 13:00
Maandoverzicht Mei '2427-05-2024 00:00
Let's Introduce: Itsmeblub {Birthday Edition}18-05-2024 00:00
Music Month May12-05-2024 00:00
Maandoverzicht April '2430-04-2024 00:00
Anouk's verjaardag!26-04-2024 00:00
Lente Magazine12-04-2024 00:00
Let's Introduce: Rascal {Birthday Edition}10-04-2024 00:00
Paaseieren Speurtocht29-03-2024 00:00
Miss lente 2024 | Aankondiging18-03-2024 00:00
Internationale Vrouwendag08-03-2024 00:00
Maandoverzicht Februari '2426-02-2024 00:00
SocialMediaTeam Revamp04-02-2024 13:00
Maandoverzicht Januari '2429-01-2024 00:00
Be the Best 2023 | Uitslag01-01-2024 00:00
Be the Best 2023 | Stemronde15-12-2023 00:00
SocialMediaTeam Adventskalender 202301-12-2023 10:00
Be the Best 2023 | Aankondiging01-12-2023 00:00
Look Appreciation08-11-2023 18:25
Creepy Pasta16-10-2023 00:00
Unmasking the Evil05-10-2023 19:00
Pagina: | Volgende