Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Rascal
stuur me een berichtje als je iets verkoopt van mijn wenslijst!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om een reactie te kunnen plaatsen op het dagelijks nieuws dien je te zijn ingelogd.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
17 van de 24 sterren behaald
Nieuws van de dag
Interview DRAGONFLY (door Account verwijderd)

Hallo allemaal! Ik heb Kaj, onze administrator geïnterviewd. We kennen hem allemaal als DRAGONFLY, het brein achter VirtualPopstar en de grappige admin met geniale uitspraken.
Maar vele van ons kennen hem niet persoonlijker. Daar gaan we even verandering in brengen.

Veel leesplezier!
[14:22] DRAGONFLY schreef: Klik hier om naar mijn blog te gaan en lees nog meer over het begin van VP (mijn 1e blog).
[14:23] Jesley schreef: Eens even kijken.
[14:30] Jesley schreef: Super interessant!


Dat je Kaj heet weten we, maar heb je nog andere namen?
Alexander (mijn 2e voornaam)
Mijn moeder vond het blijkbaar wel stoer dat haar zoon de naam van de koning droeg, maar helaas moest ze daar nog wel even op wachten want die oude graftak lieve Beatrix vond het lintjes doorknippen maar veel te leuk.

Op dit moment ben je 26, wordt je soms jonger (of ouder) geschat en hoe denk je dat dat komt?
Omg wat een vraag :p ik zal je eerlijk zeggen ik wou laatst een staatslot kopen, kreeg ik hem niet mee omdat ik geen legitimatie had en ze wou niet geloven dat ik 26 was. Ik word mijn hele leven al jonger geschat omdat ik een 'babyface'  jong kopje heb. Achja kan ik nog lekker lang mee :p
Maar eerst maar eens wat afvallen want ik ben echt ongelukkig over hoeveel ik ben aangekomen de afgelopen 2 jaar, vroeger kon ik eten wat ik wou maar dat is gewoon echt veranderd... dus wees gewaarschuwd :p

Wat heb je vroeger altijd willen worden?
Miljonair
Al sinds ik 8 was ofzo riep ik ik dat ik directeur wou worden van mijn eigen bedrijf en daarmee miljonair worden. Dus je moet snappen ik vond altijd geen ruk aan school. Ik dacht hier word ik niet rijk mee. Want ze zeggen altijd ja doe een goeie opleiding want dan kan je later werk vinden. En dan dacht ik ja donder op  ga weg met je ''werk'' ik wil mijn eigen bedrijf :p naja goed dus toen ging ik maar Detailhandel doen, leer je nog iets over winkels enzo want dat leek me wel leuk maar na een paar stages dacht ik er wel anders over. Hard werken en weinig verdienen, neeeee dat was het niet. Toen ik 19 was kreeg ik eindelijk een goed idee voor een eigen bedrijf. Ik wou LED-lampen gaan verkopen. Ik had een heel ondernemersplan gemaakt maar geen bank wou me geld lenen. Een wonder geschiede, mijn moeder waar ik altijd ruzie mee had vond het zomaar een goed idee en wou mij het geld wel lenen wat ik nodig had en ik kon beginnen. Dat is nu 6 jaar geleden. Uiteindelijk best veel mee verdient en met dat geld konden we de ontwikkeling van Virtual Popstar betalen. Want jullie kijken raar op van 750 euro per maand, maar wat VP ons heeft gekost, daar kan je wel een nieuwe audi voor kopen! Maar helaas is ons geld nu bijna op dus is het hard nodig dat VP wat meer gaat opbrengen. Daarom komen we binnenkort ook met een ''VIP donateur'' upgrade voor mensen die manager hebben. Wat het precies gaat kosten weten we nog niet maar het is vooral bedoeld voor mensen die ons willen steunen. Je krijgt dan een forum kleurtje bij je berichten (zoals op gsm kan vanaf level 15) en je krijgt toegang tot een exclusieve VIP donateur winkel met exclusieve items. (Die elke VIP donateur maximaal 2x kan kopen) Hopelijk zal dit in combinatie met de lancering van de Duitse en Deens VP (over een paar weekjes al) genoeg geld op gaan leveren om de hosting kosten te betalen. Ook ben ik van plan een kledingwinkel als sponsor te gaan zoeken. Bijvoorbeeld dat er een Sting/H&M/Coolcat winkel op VP komt.

Tegen wie kijk of keek je op?
Ik ben niet snel onder de indruk omdat ik altijd zoiets heb van dat kan ik ook, dat kan ik beter of dat boeit me niet. Bijvoorbeeld met topsporters heel leuk dat ze zo goed zijn maar boeit mij niets. Mensen waar ik wel respect voor heb die echt een voorbeeld voor mij zijn, ja natuurlijk zie zijn er! Maar dat zijn van vooral top ondernemers die op eigen kracht een groot bedrijf hebben opgebouwd. Het meest fan ben ik van Hennie van der Most. 
http://www.most.nl
En verder zijn er 3 personen die mij heel veel inspiratie geven in deze wereld.
Nummer 1 = Dagobert Duck, overal een kans in zien!
Nummer 2 = Clown Bassie, wat er ook gebeurt altijd blijven lachen!
Nummer 3 = DefP, rapper van Ossdop Posse die ook super goeie Solo albums heeft gemaakt. Die gast is geniaal!

Hoezo kijk je tegen die gene op?
Ik kijk tegen niemand op, en niemand kijkt tegen mij op. Ik bewonder ze.

Wat is je lieveliengs huisdier?
Een hond, ze zijn altijd blij als je thuis komt en zijn super gezellig. Ik heb zelf een Jack Russel hij heet Snowey omdat hij zo mooi wit is. Maar we hebben ook nog 2 katten (burmees) 2 kippen en 2 konijnen. Vroeger had ik ook altijd een aquarium van me 12e tot me 24e) met subtropische vissen maar ik had geen zin meer in het schoonmaken dus toen hadden de vissen pech.


Waarom vind je dat beest zo leuk?
Nou kijk voor jezelf :p
Hier was hij 12 weken, te schattig vond ik hem ik moest hem gewoon hebben


Hoe heb jij Lianne leren kennen?
Ik kwam haar tegen op hyves en toen dacht ik ZOOOO dat is een lekker ding leuk meisje. Dus ik stuurde haar een berichtje met hey, als ik jou in het echt tegen zou komen dan zou ik je echt wel aanspreken hoor :p Toen kreeg ik een berichtje terug met jij ziet er ook niet verkeerd uit. Dag later had ze in haar wiewatwaar gezet dat ze even ging winkelen bij de V&D in Meppel om 7 uur s'avonds. Ik dacht zo dat is een rare tijd :p dus ik stuurde haar een berichtje wat toevallig, ik wou er ook al heen gaan misschien kunnen we wel samen gaan en daarna wat drinken. (a)
Dus we spraken af en we gingen naar de V&D, na 5 minuten waren we uitgewinkeld en gingen we wat drinken en met elkaar praten om elkaar te leren kennen, gewoon vriendschappelijk. Toen moest ze weer naar huis, met de trein want de V&D hadden ze niet in in Wolvega waar ze woonde. We zaten wat verlegen op een bankje en ik twijfelde of het wel wat zou gaan worden en of ze me wel leuk vond. Ik dacht naja fokit it ga haar gewoon proberen te zoenen en dan merken we het wel dus ik gaf haar een kusje op de wang en ze lachte. Kijk goed teken, dus ik gaf haar een kusje op haar mond en bam de vonk sloeg over. Toen gingen we nog een half uur lang knuffelen praten en zoenen en ging ze weg. Ik heb haar toen 6 dagen niet meer gezien omdat ze een uitwisseling studente op bezoek kreeg voor een paar dagen, GEK WERD IK want oooo wat was ik verliefd en ik hoopte maar zo dat zij dat ook op mij was en ze niet zo'n flirt was want het ging misschien wel iets TE makkelijk allemaal. Dat was de laatste keer dat we zo lang zonder elkaar zijn geweest want vanaf toen waren we al zo gek op elkaar dat ik een paar keer per week naar haar toe ging totdat ze 18 was en eindelijk uit huis mocht en bij mij kwam wonen. Dus toen gingen we trouwen, een jaar later kwam Joyce en we leven nog lang en gelukkig!

Emma heeft ook een grote rol gespeeld, maar hoe heb je haar leren kennen? Ik ken haar van school van vroeger, net zo'n gek mens als ik dus dat klikte wel dus we hielden contact. Toen ik haar vroeg of ze een paar dagen wou helpen met de lancering van ons spel omdat Lianne toen in het ziekenhuis lag omdat ze elk moment Joyce ging krijgen zei ze dan ook geen nee. Ze bleef alleen wat langer dan de bedoeling was haha. Maar nu is ze weer meer met haar eigen ding bezig, en heb ik haar admin rol overgenomen wat mij ook prima bevalt. Ik zat natuurlijk wel veel op VP op andere accounts en af en toe op die van haar maar nu kan ik gewoon mezelf zijn en weet iedereen ook wie ik ben, wel zo fijn.


Toen Virtual Popstar bij de eerste programmeurs werd 'gemaakt', ging dat niet helemaal soepel om het zacht uit te drukken. Hoe voelde je je op dat moment, toen je belazerd werd, en wat heb je hier van geleerd? 
Ja klote was dat, we wouden gewoon ons eigen spel en het duurde allemaal zo lang en we hebben nooit meer gezien dan de inlog pagina. Uiteindelijk heb ik toen ook tegen hem gezegd je bekijkt het maar we willen nu ons geld terug en gaan naar iemand anders. Want ook al zeiden al onze vrienden dat het toch niets zou worden, WIJ MOESTEN EN ZOUDEN ons eigen spel gaan maken en we geloofden er heilig in dat op de dag van de lancering heel habbo en gsm zou leeglopen naar VP. Maar viel dat even tegen... Achteraf gezien was VP toen we het lanceerden gewoon een ruksite die er niet uit zag, veel te weinig mogelijkheden had en lelijke kleding had. Het is dan ook een wereld wonder dat er meer dan 100 mensen bleven spelen, alleen maar omdat de sfeer beter was. Maar de grap is, die mensen maakten zelf de sfeer! Als die mensen er niet waren geweest, weet ik niet of we wel door waren gegaan met VP, zonder hun was het een grote flop geweest. Maar dankzij hun gingen we door, voor hun en met hun. En nu is VP een topsite geworden die in mijn ogen veel beter in elkaar zit dan gsm en stardoll en ook veel meer mogelijkheden heeft. Natuurlijk zijn Lianne en ik, de mensen achter deze site totaal anders dan de mensen achter die sites. Wij doen het echt omdat we het leuk vinden, omdat dit onze passie is. Natuurlijk hoop ik stiekem wel dat we wat meer gaan verdienen op termijn en ik misschien ooit nog miljonair word maar op het moment is dat nog lang niet zo en kost VP alleen nog maar geld. Ik heb er wel  heel veel van geleerd om VP te maken en vind het ook echt super tof dat we zo veel mensen blij maken met VP dus wat er ook gebeurt, VP UBER ALLES, ik ga nog liever dood dan dat ik moet stoppen van VP!


Wat vind jij de grootste verandering die gemaakt is op Virtual Popstar? De leukste vind ik de Fashion Contest, ik kan ook niet wachten tot het drukker wordt op VP en de contesten kunnen doen met 20 of meer mensen, of om toernooien te kunnen organiseren. Wat ook een heel belangrijke verandering is geweest voor VP is de Gids voor nieuwe spelers zodat die het spel sneller snappen en de kans groter is dat ze blijven. Maar nog steeds is het een uitdaging om te zorgen dat ALS iemand een account aanmaakt die persoon ook blijft spelen want het percentage wat blijft is nog steeds te laag. Ja, het is nog niet zo makkelijk je eigen spel maken maar we leren elke dag en VP wordt steeds beter.

Vind je persoonlijk ook dat dat de beste verandering was?
Er is niet echt een ''de beste verandering'' er is zo enorm veel veranderd aan VP, alle kleine dingetjes zijn ook belangrijk.
Bijvoorbeeld dat je nu kleding aan elkaar kan verkopen. Op dit moment is dat nog niet zo heel boeiend. Maar over een jaar bijvoorbeeld als alle dingen die nu in de winkel staan vervangen zijn door andere dingen zal er veel meer handel ontstaan in 2e hands items en zal dit een belangrijke rol in VP gaan spelen. De reden dat deze optie pas zo laat is gekomen was omdat ik dacht dat spelers daar niets aan vonden maar nu snap ik dat het verzamelen van items juist een belangrijk onderdeel van het spel is.


Virtual Popstar kost veel geld, hoe beheren jullie dat? Doen jullie dat zelf?
Het is niet zo moeilijk hoor, je zegt tegen de programmeur we willen dit en dit op die manier veranderd hebben hier heb je een lijst en oja we willen een fashion contest en dat moet dan op deze manier werken. En dan zegt hij oke kost 5000,- euro en dan zeg je WTF ZO VEEL WTF DOE NORMAAL GEK oke ga maar aan de slag. En daar gaat je spaargeld weer...
Maar ik zie het als een investering, op een dag verdien ik het hopelijk allemaal weer terug en als het kan ook nog met een beetje winst.

Wat vind je persoonlijk het leukste aan het administrator-zijnde?
Leuk? Het is gewoon handig. Ik moet weten wat er speelt en mensen komen nu naar mij met hun vragen dus dan kan ik het weer oplossen enzo. Ik ben een soort projectleider zeg maar die alle mensen die mee werken aan VP een beetje in de gaten houd en aanstuurt. Er is naar mijn mening maar 1 ding echt LEUK aan admin zijn en dat is dat je gelikt word opvalt, en dat willen we allemaal toch?!

Wat vind je een leuke karaktereigenschap van jezelf?
Dat ik grappig, slim, eigenwijs, begripvol, gevoelig, inventief, creatief, en doortastend ben. Begrijp me niet verkeerd ik ben absoluut niet arrogant, ik ben allergisch voor arrogante mensen echt ULG. Ik ben ook echt niet iemand die er bij wil horen. Daarom liep ik ook jaren als skater rond, om even duidelijk te maken dat ik niet bij de rest hoorde. Want wie achter de kudde aansjouwt loopt immers altijd door de stront! Maar ik  heb wel een boel zelfvertrouwen omdat ik weet wat ik waard ben en in mezelf geloof. En als een ander dat niet doet dan is dat jammer voor hem want ik doe toch wat ik zelf wil en als ik val dan sta ik weer op.

Als je jezelf met één woord moet omschrijven, hoe zou je dat doen? 
Geniaal
(sorry is nou eenmaal mijn lievelingswoord)

De tweede baby zit er aan te komen. Een broertje voor Joyce, als ik het niet mis heb. Lijkt het jullie leuk als later je kinderen ook Virtual Popstar gaan spelen, wanneer ze ouder zijn?
Ik ben benieuwd of VP dan nog bestaat haha ik hoop het. Ik hoop dat we over 10 jaar 1 van de grootste tienersites van Nederland zijn en dat de kids ook mee kunnen doen.

Wat is je grootste blunder binnen Virtual Popstar? Dat mag natuurlijk ook achter de schermen zijn.
Niet aan hebben zien komen hoe veel gedoe we zouden krijgen omdat de lay-out van VP te veel leek op gosupermodel. Dit kost ons vandaag de dag nog heeeel veel geld. Want daardoor waren gsm spelers boos, gingen de moderatoren daar de boel opstoken dat we een hacksite zouden zijn en is vandaag de dag de mening over VP op gsm nog steeds heel erg negatief waardoor het haast verboden is om over VP te praten en voor VP op te komen. En dat moet echt veranderen. GSM bestaat al heel lang en veel mensen die van dit soort spellen houden spelen het. Ik hoop dan ook dat iedereen die dit leest zijn best doet dat als er op GSM negatief over ons word gepraat voor ons op te komen. Ook al vinden ze je dan dom. Als jij blij bent met VP en respect hebt voor mij, Lianne 
en deze community. Wees dan ook TROTS dat je bij ons hoort. En dat mag je best uiten.


Er zitten nog meer updates aan te komen. Kan je een tipje van de sluier geven welke leuke updates er in de toekomst nog meer komen? 
Als klap op de vuurpijl komen er eind volgende week nog 3 nieuwe spelletjes op VP. Het zullen niet heel ingewikkelde spelletjes zijn maar ze worden wel speciaal voor ons gemaakt en hebben dus ook echt een popster thema. Zo komt er een spelletje waar je met een limo de hele tijd ergens heen moet rijden om dingen te regelen in je popster leven en komt er een vang spelletje waar je rozen moet vangen en tomaten moet ontwijken. Verder nog een paar kleine aanpassingen en het donateurschap VIP lidmaatschap. En we krijgen speciale items, ik zit de denken aan iets van kristallen kettingen (maar we kunnen elk item wat willen zeg maar ''speciaal'' maken) en deze items hebben bepaalde krachten. Deze items zullen alleen voor credits te koop zijn en gaan niet goedkoop worden, ook kun je ze gaan winnen met wedstrijden (want niet iedereen kan/wil/mag credits kopen en wil natuurlijk ook kans hebben op die items) We hebben al 5 klassen bedacht onder andere dat als je dat item hebt je wacht tijd en reis tijd korter wordt.

Ze zeggen dat werk en liefde soms niet goed samen gaat. Heb je soms problemen met Lianne over Virtual Popstar?
Valt mee het is vooral mijn project en dat weet ze. Maar meestal voordat ik echt grote nieuwe dingen laat maken overleg ik wel met haar wat zij er van vindt.


Komen er nog meer verschillende servers, naast de Engelse, zo ja, welke? Over een paar weken komt er ook een VP in Duitsland en in Denemarken. Wat de eerst volgende zal zijn weet ik nog niet, eerst dit maar eens doen, een boel werk!


Welk doel wil je behaald hebben voor 2015 dat gaat over Virtual Popstar? 10.000 actieve leden, dus minimaal 2.500 per land elke dag online.


Ben je van plan om dit je hele leven lang te blijven doen? Zo nee, wat wil je later gaan doen?
Websites en Games maken bevalt mij prima ik vind het echt supertof om dingen te bedenken. Ik blijf mijn hele leven internet ondernemer. Het begon met de LED-lampen webwinkel, nu Virtual Popstar, ik heb nog een paar andere websites. Heb nog een heel goed idee voor een website waar je E-books kan kopen en ben op dit moment bezig met de programmeur het begin te maken aan een nieuw spel. Een spel wat meer gericht is op jongens en wat zich afspeelt in 2030 nadat de 3e wereldoorlog dankzij alle atoom bommen 99% van de wereldbevolking heeft uitgeroeid en waar het doel is te overleven en items te verzamelen want er is helemaal niets meer over van de wereld. Dus ja, de komende jaren vermaak ik mij nog wel met het groot maken van VP en het werken aan mijn nieuwe ideeën.


Waar kijk je naar uit?
Dat VP de grootste tienersite ter wereld word en in alle landen waar we het lanceren een groot succes is. En we zullen niet opgeven totdat dit doel is bereikt!

We naderen het einde, wil je nog iets zeggen?
Respect voor alle spelers op Virtual Popstar, of je nou wel of niet credits koopt dat je hier BENT betekent heel veel voor mij. Ik hoop dat je nog jaren blijft en altijd je best blijft doen mensen te overtuigen om ook Virtual Popstar te gaan spelen en dat jullie allemaal realiseren dat bij zo'n toffe community horen niet iets is waar je je voor moet schamen, maar waar je juist trots op kan wezen!


Bedankt Kaj voor je medewerking. Het was leuk om je te interviewen!








Reactie plaatsen

Reageer op het artikel Interview DRAGONFLY.
Bericht plaatsen
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 07-08 18:36:
Ash schreef:
''en de grappige admin met geniale uitspraken''


o
Melden | Citeer | X
Zon schreef op 07-08 16:12:
Zon schreef:
Myrthemusic schreef:
Dit intervieuw is het beste intervieuw die ik ooit heb gelezen!
I LOVE VP!!!!
Melden | Citeer | X
Zon schreef op 07-08 15:39:
Zon schreef:
wow goed artikel
Melden | Citeer | X
Cinta schreef op 05-08 10:18:
Cinta schreef:
Jesley, mijn complimenten!
Melden | Citeer | X
Cee schreef op 04-08 08:10:
Cee schreef:
Ugh, ik wil dat je ook credits met je mobieltje kunt kopen.
Melden | Citeer | X
Savannah schreef op 03-08 10:09:
Savannah schreef:
Leuk
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 03-08 09:40:
Myrthemusic schreef:
hier onder is er ook 1
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 03-08 09:40:
Myrthemusic schreef:
Chip: Chihuahua, Dog; Dallas, GA
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 03-08 09:30:
Myrthemusic schreef:
p.s. leuke hond DRAGEOFLY!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 03-08 09:29:
Myrthemusic schreef:
ondanks ik nog niet veel heb en net nieuw ben dit is de leukste websire ever!;)
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 03-08 09:28:
Myrthemusic schreef:
Dit intervieuw is het beste intervieuw die ik ooit heb gelezen!
I LOVE VP!!!!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 03-08 09:26:
Myrthemusic schreef:
Bedankt voor de tips DRAGONFLY! 
Respect!

Melden | Citeer | X
KOPJEKOFFIEXOXO schreef op 30-07 18:32:
KOPJEKOFFIEXOXO schreef:
Marwabeste schreef:
leuke intervieuw! gsm is saai ( vind ik)

Leuk intervieuw.
Maar waarom zegt iedereen gSm is saai?
Dat is echt zo irri. Niemand post wat over jullie op gSm.
Melden | Citeer | X
SceneQueen schreef op 30-07 18:13:
SceneQueen schreef:
Babyface:p
Melden | Citeer | X
Delphine schreef op 30-07 18:10:
Delphine schreef:

Haha! Babyface ;p

Melden | Citeer | X
Marwabeste schreef op 29-07 20:02:
Marwabeste schreef:
leuke intervieuw! gsm is saai ( vind ik)
Melden | Citeer | X
Dianamodel schreef op 28-07 15:48:
Dianamodel schreef:
Zo schattig is ook leuk een leuk interview  wel lang verhaal wel leuk. Om te lezen en cool
Melden | Citeer | X
Selena497 schreef op 28-07 14:33:
Selena497 schreef:
coolcool leuk ik leuster nu nik:)i minaj starships

Melden | Citeer | X
Tim schreef op 28-07 12:28:
Tim schreef:
Tis wel heel veel, dus ik heb niet alles gelezen :p maar volgensmij heb ik jullie al eens eerder als sponsor ergens gezien.
Melden | Citeer | X
Equivalent schreef op 28-07 12:08:
Equivalent schreef:
Leuk, ook de lay-out is erg leuk gedaan. Wel nog enkele spelfoutjes, maar is menselijk natuurlijk. Goed gedaan Jesley btw! 
Melden | Citeer | X
Noatjuhhh schreef op 28-07 11:33:
Noatjuhhh schreef:
leuk intervieuw wel lang haha :d
Melden | Citeer | X
Snoukske schreef op 28-07 11:16:
Snoukske schreef:
Leuk Mr een beetje aan de lange kant !
Melden | Citeer | X
Lizy008 schreef op 27-07 22:16:
Lizy008 schreef:
leuk  intervieuw:d
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 27-07 18:11:
Morphine schreef:
Forks schreef:
Dat van Lianne is zo schattig! <img src='/layout/nl/images/smileys/smile.png' alt=':)'> 

Melden | Citeer | X
Stroopwafel schreef op 27-07 17:55:
Stroopwafel schreef:
een nee interview! de u zit naast de i ;)
Melden | Citeer | X
Stroopwafel schreef op 27-07 17:55:
Stroopwafel schreef:
leuk unterview!:p
Melden | Citeer | X
Forks schreef op 27-07 13:29:
Forks schreef:
Dat van Lianne is zo schattig! :) 
Melden | Citeer | X
Jennifer123456789 schreef op 27-07 13:17:
Jennifer123456789 schreef:
tof
Melden | Citeer | X
ArianaGrande123 schreef op 27-07 12:36:
ArianaGrande123 schreef:
leukk hoor
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 27-07 12:35:
Sofi schreef:
Alles gelezen. ; )
Melden | Citeer | X
Society schreef op 27-07 12:34:
Society schreef:
Alles gelezen. xd
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 27-07 12:22:
CreepDoll schreef:
cool
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 27-07 12:21:
CreepDoll schreef:
cool
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 27-07 12:13:
Zinavdb schreef:
leuk maar veel;)

Melden | Citeer | X
Lolalovegood schreef op 27-07 12:13:
Lolalovegood schreef:
Leuk
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 27-07 11:33:
Musa2001 schreef:
awesome
Melden | Citeer | X
Obsessions schreef op 27-07 11:32:
Obsessions schreef:
haha, leuk
Melden | Citeer | X
Femke schreef op 27-07 11:26:
Femke schreef:
Leuk
Melden | Citeer | X
Raceboy schreef op 27-07 10:40:
Raceboy schreef:
leuk gedaan
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 27-07 10:22:
Tienatop schreef:
leuk gemaakt
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 26-07 20:19:
Yuniko schreef:
Jenka9 schreef:
"En dan zegt hij oke kost 5000,- euro en dan zeg je WTF ZO VEEL WTF DOE NORMAAL GEK oke ga maar aan de slag. En daar gaat je spaargeld weer..." HAHAHHAHAHAHA XD

Melden | Citeer | X
Melia schreef op 26-07 20:18:
Melia schreef:
"En dan zegt hij oke kost 5000,- euro en dan zeg je WTF ZO VEEL WTF DOE NORMAAL GEK oke ga maar aan de slag. En daar gaat je spaargeld weer..." Deze blijft geniaal AHAHAHA
Melden | Citeer | X
AnnemiekeJ schreef op 26-07 19:33:
AnnemiekeJ schreef:
Haha leuk interview. Ik vind het ook wel goed dat er meer voor mensen komt die credits kopen, ik doe het ook vaak met het idee 'ik ga vp steunen' xd
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 26-07 19:11:
Esmee schreef:
Ik lees de artikels eigenlijk nooit helemaal af maar ik was bij dit interwieuw heel nieuwschierig en ik vond het erg leuk om te lezen ! Ik ga direct mn nichtjes inlichten over de Duitse vp ;)
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 26-07 19:02:
Karina schreef:
"En dan zegt hij oke kost 5000,- euro en dan zeg je WTF ZO VEEL WTF DOE NORMAAL GEK oke ga maar aan de slag. En daar gaat je spaargeld weer..." HAHAHHAHAHAHA XD
Melden | Citeer | X
Kaylah schreef op 26-07 16:29:
Kaylah schreef:
Vet cool het was heel leuk om te lezen goed gedaan
Melden | Citeer | X
Halima schreef op 26-07 15:12:
Halima schreef:
FINALLY Ik heb alels gelezen Cx 
Sommige dingen zijn echt hilarisch XD
En ik kan niet wachten tot die nieuwe spellen enzo :3 
Melden | Citeer | X
Redamancy schreef op 26-07 14:44:
Redamancy schreef:
Gerhardina schreef:
Heel leuk interview erg goed gedaan

Melden | Citeer | X
Gerhardina schreef op 26-07 14:24:
Gerhardina schreef:
Heel leuk interview erg goed gedaan
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 26-07 14:19:
Johancornee schreef:
Leuk
Melden | Citeer | X
Bigfabstar schreef op 26-07 13:36:
Bigfabstar schreef:
Als vip donateur komt gaa ik smeken of ik dat mag
Melden | Citeer | X
JaraGomezLoves schreef op 26-07 13:15:
JaraGomezLoves schreef:
Vett !
Melden | Citeer | X
Pinkalicious schreef op 26-07 13:01:
Pinkalicious schreef:
Hahah grappig interview
Melden | Citeer | X
Cennah schreef op 26-07 12:52:
Cennah schreef:
Ja leuk interview
Melden | Citeer | X
Cheiloproclitic schreef op 26-07 12:50:
Cheiloproclitic schreef:
Hahaha super interview!
Melden | Citeer | X
Duckface schreef op 26-07 12:46:
Duckface schreef:
Fedency schreef:
Kaj geeft zo goed antwoord op de vragen. Dat valt gewoon op. <img src='/layout/nl/images/smileys/razz.png' alt=':p'>

Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 26-07 12:38:
Natasja schreef:
Wow ik heb dit helemaal gelezen heb respect xd
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 26-07 12:28:
LastChance schreef:
Fedency schreef:
Kaj geeft zo goed antwoord op de vragen. Dat valt gewoon op. <img src='/layout/nl/images/smileys/razz.png' alt=':p'>

Melden | Citeer | X
Soepie schreef op 26-07 12:28:
Soepie schreef:
Ik mest soms echt lachen haha. Een heel leuk intervieuw!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 26-07 12:27:
Anke schreef:

Leuk interview seg! Kaj heeft gewoon talent voor dit soort zaken.

Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 26-07 12:19:
Scientist schreef:
Die doorgestreepte reacties zijn geweldig HAHA
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 26-07 12:15:
Heart schreef:
Gewoon perfect! Ik kijk uit naar het donateur VIP & De spelletjes
Melden | Citeer | X
Kroontjespen schreef op 26-07 12:12:
Kroontjespen schreef:
Ik moet effe lachen toen hij zei dat ie dan zegt wtf zoveel geld en alles. Echt leuk xd c:
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 26-07 12:06:
XLeah schreef:
Super leuk. (:
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 26-07 12:04:
Roseberry schreef:
Kaj geeft zo goed antwoord op de vragen. Dat valt gewoon op. :p
Melden | Citeer | X
Radioster schreef op 26-07 12:04:
Radioster schreef:
cool



Nieuwsarchief
Maandoverzicht Juli en Augustus '2429-08-2024 00:00
Zomer Magazine20-07-2024 00:00
Let's Introduce Renee0012-07-2024 00:00
Pride Lookbook16-06-2024 21:00
Pride Month | Aankondiging01-06-2024 13:00
Maandoverzicht Mei '2427-05-2024 00:00
Let's Introduce: Itsmeblub {Birthday Edition}18-05-2024 00:00
Music Month May12-05-2024 00:00
Maandoverzicht April '2430-04-2024 00:00
Anouk's verjaardag!26-04-2024 00:00
Lente Magazine12-04-2024 00:00
Let's Introduce: Rascal {Birthday Edition}10-04-2024 00:00
Paaseieren Speurtocht29-03-2024 00:00
Miss lente 2024 | Aankondiging18-03-2024 00:00
Internationale Vrouwendag08-03-2024 00:00
Maandoverzicht Februari '2426-02-2024 00:00
SocialMediaTeam Revamp04-02-2024 13:00
Maandoverzicht Januari '2429-01-2024 00:00
Be the Best 2023 | Uitslag01-01-2024 00:00
Be the Best 2023 | Stemronde15-12-2023 00:00
SocialMediaTeam Adventskalender 202301-12-2023 10:00
Be the Best 2023 | Aankondiging01-12-2023 00:00
Look Appreciation08-11-2023 18:25
Creepy Pasta16-10-2023 00:00
Unmasking the Evil05-10-2023 19:00
Pagina: | Volgende