Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om een reactie te kunnen plaatsen op het dagelijks nieuws dien je te zijn ingelogd.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
12 van de 24 sterren behaald
Nieuws van de dag
Let's introduce: Fashiongirl5000 (door Demish )

Naam:Tali
Bijnaam:Tal, Taltal, Tallert
Leeftijd: 20
Verjaardag: 18 januari
Sterrenbeeld: Steenbok
Opleiding: Geschiedenis
Favoriete tijdperk: Oeh, meteen heel lastig maar ik denk de Moderne Tijd.
Beste film: ik zou nooit kunnen kiezen maar een paar van mijn favoriete films zijn Forrest Gump, Wall-E, Up, Big Hero 6, Toy Story, THG, Pirates of the Caribbean, Ice Age, Kung Fu Panda, Finding Nemo, The Nightmare Before Christmas en Corpse Bride.
Serie die je hebt gebinge-watched:Avatar The Last Airbender.
Hobby’s:  Schrijven, tekenen, internetten, poppen verzamelen, scrapbooken, cavia's liefhebben en bezig zijn met geschiedenis
Favoriete muziek: Ik vind van alles en nog wat leuk, maar een paar van mijn favoriete artiesten/bands zijn The Script, O’GENE, Lady Gaga en Mew. Ik ben ook gek op alles wat met het Songfestival te maken heeft ^^
Razendsnelle antwoorden van Tali!

Modern Family of How I met your Mother
Cavia’s of Dolls
De middeleeuwen of de Renaissance
Chocolade of kaaskoekjes
Vroeg opstaan om te sporten of om naar de tandarts te gaan
Serie of film
Netflix of bioscoop
Binnen of buiten
Altijd dezelfde look dragen of de items die je nu draagt, gratis weggeven
Zomer of winter
Sims of Rollercoaster Tycoon
Kaas of worst
Tosti of een sandwich
Groente of fruit
Je speelt sinds december 2016 VP. Hoe ben je hier precies terecht gekomen en waarom ben je gebleven?
Ik heb 6 jaar lang gSm gespeeld en zo kwam ik achter het bestaan van VP af. In eerste instantie was mijn indruk van VP heel slecht vanwege alle drama en kwam ik hier dus niet meteen toen gSm stopte. Op een gegeven moment begon ik het lid te zijn van een community toch te missen en besloot ik maar eens een kijkje te nemen. Ik ben uiteindelijk gebleven omdat ik het fijn vond om weer een forum te hebben en omdat ik erachter kwam dat hier heel veel vrienden en andere toffe mensen van gSm zaten.

Je zou kunnen zeggen dat jouw accountnaam behoorlijk goed bij je past, aangezien je bekend staat om je geweldige looks. Zo heb je ook BTB gewonnen in 2017! Hoe ben je eigenlijk op de naam gekomen?
Hahaha, oh god. Kort gezegd: ik was 12, inspiratieloos en een noob van hier tot Tokio. Dan krijg je al gauw dit soort namen. Ik heb altijd deze gebruikersnaam gehad op gSm en toen ik op VP kwam heb ik maar gewoon dezelfde genomen uit herkenbaarheid, vooral zodat het makkelijker zou zijn om oude vrienden terug te vinden.

Wat is je het meeste bijgebleven aan de tijd die je tot nu toe op VP hebt gehad?
Dat vind ik lastig om te zeggen aangezien ik vooral veel leuke processen heb doorgemaakt, zoals de vorming van nieuwe vriendschappen. Als het gaat om specifieke gebeurtenissen dan ga ik voor de Valentijn themaweek van 2017. Ik zat nog maar net op VP en had nog niet zoveel leuke kleding. Ik snapte nog niet hoe alles werkte en besloot maar gewoon mee te doen met alle competities toen de themaweek begon. De uitslagen zouden in de ochtend online komen, maar jammer genoeg moest ik werken en aangezien ik geen smartphone had kon ik de uitslagen niet zelf in de gaten houden. Ik heb toen aan iemand gevraagd om het me via sms te laten weten als ik iets gewonnen had. Ik stond 's ochtends al klaar om naar mijn werk te gaan toen ik ineens een heleboel sms'jes achter elkaar binnenkreeg! Ik had alle competities gewonnen op eentje na en ik was enorm verbaasd en heel erg blij. Dat gevoel is me wel bijgebleven c;

Wie zijn de spelers met wie je het meest praat en je altijd even gezellig mee kan kletsen?
k heb op dit moment het meeste contact met Kelloggs, Samantha, Mang, Kusmelissaaa, Igneous, LuxuryRebel, Aether, Larrie, Effieleentje, Aesthete en Requentes. Hen kan ik altijd lastigvallen via whatsapp of de mail, dus dat doe ik regelmatig hahaha. Ook een shoutout naar alle andere lieve, geweldige mensen in mijn vl en natuurlijk mijn bff’s. Ik heb niet evenveel contact met iedereen, maar ze zijn stuk voor stuk geweldig!

Naast looks maken, wat doe je nog meer graag als je eenmaal hebt ingelogd?
Ik check altijd graag het forum op interessante topics. Verder lees ik startalk terug en kijk ik op de pagina's van het NT en CT. Als ik genoeg tijd heb dan ben ik ook bezig met kopen en verkopen, en probeer ik mijn mails bij te houden c:

Is er nog een functie die je graag wil? Waarom wel of niet?
Ik zou nog steeds graag moderator willen worden. Ik wil mijn steentje bijdragen aan de veiligheid op het forum en het behouden van een fijne sfeer; niet alleen door ongepaste berichten te melden. Ik geef niet gauw op en duik altijd diep in problemen om alles uit te pluizen en zo tot de best mogelijke oplossing voor iedereen te komen. Dat is denk ik echt nodig, aangezien ruzies en problemen vaak niet zo simpel zijn als ze lijken. Ik zou het zelf ook heel fijn vinden om te weten dat er iemand is die bereid is het hele verhaal aan te horen en alles tot op de bodem uit te zoeken, hoe ingewikkeld de situatie ook is. Naar mijn mening kan je pas echt een oordeel vellen en een gepaste straf uitdelen als je precies weet hoe de vork in de steel zit en daar ook genoeg moeite voor wil doen. Als ik mod zou zijn, dan zou ik dat zeker willen doen om iedereen hier optimaal te kunnen helpen. (Jeetje, dit lijkt wel een verkiezingspraatje haha.) Ik weet niet of ik het nog een keer ga proberen aangezien ik al best vaak gesolliciteerd heb (als ik mijn pogingen op gSm meetel), maar misschien dat ik het er nog eens op ga wagen in de toekomst.



Je studeert geschiedenis. Waarom heb je hiervoor gekozen?
Het duurde redelijk lang voor ik wist welke studie ik wilde gaan doen. Ik leunde eerst meer naar een creatieve studie, maar ik kwam er al gauw achter dat ik daar niet goed genoeg voor was. Hierna ging ik eens kijken welke studies er aangeboden werden bij de dichtstbijzijnde universiteit en toen kwam ik geschiedenis tegen. Eigenlijk leek me dat wel heel erg leuk; ik had het toch altijd al het meest interessante vak gevonden op school. Toen ik er op een avond achter kwam dat mijn vader totaal geen weet had van de misdaden van Mao Zedong -mijn vader komt uit het buitenland en het enige dat hij ooit over Mao te lezen had gekregen was een propagandaboekje-, kon ik hem uitleggen wat hij allemaal misdaan had en hoe zijn regeerperiode eruit had gezien. Ik had echt mijn vaders ogen geopend, want hij had altijd gedacht dat Mao een adequate leider was geweest. Nadat ik mijn kennis met hem had gedeeld, wist ik dat geschiedenis de juiste studie was.

Ook weet ik dat je Dolls verzamelt, maar wat zijn dat precies en waarom verzamel je ze?
Heel simpel; poppen! Ik heb op mijn profiel het woord 'dolls' staan omdat ik het Nederlandse woord nogal irritant vind klinken en er meteen zo'n kinderachtig beeld bij krijg. Poppen zijn over het algemeen natuurlijk kinderspeelgoed, maar er bestaan ook genoeg dure poppenmerken en er zijn wereldwijd vele volwassen verzamelaars. Ik weet eigenlijk niet waarom poppen mij zo trekken en waarom ik ooit begonnen ben met mijn verzameling. Ik heb zoals de meesten wel met poppen gespeeld toen ik klein was, maar het verzamelen zat er nog niet meteen in. Op een dag ging de knop om en besefte ik me dat ik toch wel heel graag een pop wilde van een van mijn favoriete animatieseries; Winx. Ik vond er eentje bij de kringloopwinkel, en de gekte was begonnen! Tegenwoordig heb ik een behoorlijk grote verzameling bestaande uit diverse merken en ik ben er heel blij mee ^^

Je bent dol op cavia’s! Hoeveel heb je er, welke namen hebben ze en zou je er nog meer willen?
Absoluut! Ik heb er op dit moment twee; Iep en Mop. Ik zou er dolgraag nog eentje willen, maar mijn ouders zijn erop tegen omdat vorig jaar twee beertjes kort achter elkaar zijn overleden. Dat bracht ons zoveel verdriet, dat we besloten om geen nieuwe cavia's meer te nemen.

Als je terug zou kunnen reizen in de tijd, waar zou je dan naar toe gaan en waarom?
Ik zou terugreizen naar het Victoriaanse tijdperk en het daaropvolgende Edwardiaanse tijdperk. Ik ben alle moderne technologie namelijk liever kwijt dan rijk en deze tijdperken vallen precies goed wat dat betreft. Er was nog geen hypermoderne technologie zoals nu, maar de meeste (West-Europese) landen waren inmiddels wel vergevorderd op dat gebied, dus van een ‘primitief’ leven was ook al geen sprake meer. De auto begon pas net aan populariteit te winnen, ook al geloofde niet iedereen erin ("The horse is here to stay, but the automobile is only a novelty – a fad’’ -Horace Rackham, advocaat van Henry Ford). Verder vind ik de mode van de hogere klassen in deze tijd heel erg mooi ~steampunk! Er is ook veel negatiefs te zeggen over deze periode (slechte leefomstandigheden dankzij de Industriële Revolutie, kolonialisme, etc.) maar over het algemeen heerste er wel vrede (behalve dan in 1848, I guess). Shoutout naar Bo voor het toestaan van al dit geschiedenis gezanik, hahaha.

Hoe zou je graag willen dat anderen jou zouden beschrijven?
Als een rechtvaardig, betrouwbaar en behulpzaam persoon. Dat vind ik toch wel hele belangrijke eigenschappen die ik graag wil hebben. 'Creatief' is ook altijd welkom c;

Wat wilde je worden toen je zeven was?
Josine (Mang) gaat zich hierom kapot lachen want ze heeft me hiermee meerdere keren gepest. Ik geloof dat ik rond die leeftijd was toen ik in haar vriendenboekje schreef dat ik kattenverzorgster en ‘kassajuffrouw’ wilde worden.

Heb je die droom nog steeds, of is die ondertussen veranderd?
Ik ben nog steeds dol op katten, maar kattenverzorgster zit er niet in voor mij hahaha. Alles rondom het verzorgen van dieren zal niet gaan omdat ik dat soort studies niet kan volgen met mijn profiel van de middelbare school. Bovendien kan ik niet tegen bloed/operaties en zou ik het niet aankunnen als dieren het niet halen. Trimmen is denk ik ook niets voor mij, dus vrijwilligerswerk in het asiel is dan nog de beste optie haha. Kassajuffrouw ben ik inmiddels wel, aangezien ik een bijbaantje heb in een winkel. Of dat nou echt een ‘dream come true’ is, is een ander verhaal ;) Een andere droom heb ik op dit moment nog niet echt. Naja, behalve dan zwemmen in een zwembad dat gevuld is met cavia's...



Reactie plaatsen

Reageer op het artikel Let's introduce: Fashiongirl5000.
Bericht plaatsen
Melden | Citeer | X
Mang schreef op 24-02 16:35:
Mang schreef:
Fashiongirl5000 schreef:
Mang schreef:
Ah Superleuk gedaan! 

honorable mentions voor de bijnamen:
smalli, teletalitubbie, Tanja
Nooo fy hahahaha, Tanja nooit meer. @Mang 

Hahaha, dacht al dat je dat leuk zou vinden!! @achildofmagic 
daarom dus: teletalitubbie
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 23-02 23:12:
Batman schreef:
Omg super leuk tali aaaaa
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 23-02 18:49:
Requentes schreef:
Omg leuk!! @fashiongirl5000 
Melden | Citeer | X
Mang schreef op 23-02 16:00:
Mang schreef:
Ah Superleuk gedaan! 

honorable mentions voor de bijnamen:
smalli, teletalitubbie, Tanja
Melden | Citeer | X
Demish schreef op 23-02 13:47:
Demish schreef:
BlueDream schreef:
Superleuk Bo en Tali!
Dankjewel @BlueDream <3<3
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 23-02 13:44:
BlueDream schreef:
Superleuk Bo en Tali! (l)
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 23-02 11:15:
BlueDream schreef:
Oeh straks even lezen! c:
Melden | Citeer | X
Literacity schreef op 23-02 11:09:
Literacity schreef:
Let's introcude hah lekkere typo Bo
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 23-02 11:07:
Djemm schreef:
Yaaaay leukkk schatttieeee @fashiongirl5000 
Melden | Citeer | X
Vogroth schreef op 23-02 10:53:
Vogroth schreef:
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 23-02 10:50:
Belle schreef:
Leuk Tali!!
Melden | Citeer | X
Demish schreef op 23-02 10:45:
Demish schreef:
Fashiongirl5000 schreef:
Riraito schreef:
waar zijn de hobby's????
Staan eronder, bij favoriete muziek. Is blijkbaar iets misgegaan met de kopjes haha @Riraito@Demish   
Staat er nu goed! Excuses^^
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 23-02 09:40:
Riraito schreef:
waar zijn de hobby's????
Melden | Citeer | X
Demish schreef op 23-02 01:20:
Demish schreef:
Shiri schreef:
Couture schreef:
Dat lettertype 
I laughed oops 

Maar lang geleden dat ik een artikel heb gelezen, love it @Demish @fashiongirl5000 
Lief <3<3<3 @Shiri 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 23-02 00:32:
Rye schreef:
Couture schreef:
Dat lettertype 
I laughed oops 

Maar lang geleden dat ik een artikel heb gelezen, love it @Demish @fashiongirl5000 
Melden | Citeer | X
Demish schreef op 23-02 00:26:
Demish schreef:
LuxuryRebel schreef:
Anywaaaaays @Demish amazing job!!! 
Hahaha thanks! <3 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 23-02 00:25:
LuxuryRebel schreef:
Anywaaaaays @Demish amazing job!!! 
Melden | Citeer | X
Demish schreef op 23-02 00:22:
Demish schreef:
Labyrinthine schreef:
Ik vind hem echt zo leuk geworden! Super lay Bo!
@Labyrinthine Thanks hun! Ben ook stiekem wel trots op deze! 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 23-02 00:21:
LuxuryRebel schreef:
Stud schreef:
Jaa leuk eens iemand die bekend is op vp

Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 23-02 00:19:
Nezuko schreef:
HEEEEEE TALI
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 23-02 00:17:
Labyrinthine schreef:
Ik vind hem echt zo leuk geworden! (l) Super lay Bo!
Melden | Citeer | X
Melbo schreef op 23-02 00:16:
Melbo schreef:
MY BABE (l)
Melden | Citeer | X
Stud schreef op 23-02 00:16:
Stud schreef:
Jaa leuk eens iemand die bekend is op vp
Melden | Citeer | X
Demish schreef op 23-02 00:16:
Demish schreef:
Fashiongirl5000 schreef:


Many thanks to @Demish 
Many thanks to you voor het beantwoorden van alle vragen! @fashiongirl5000   <3
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 23-02 00:14:
LuxuryRebel schreef:
Wooohoooo Taliiii! 



Nieuwsarchief
Maandoverzicht Juli en Augustus '2429-08-2024 00:00
Zomer Magazine20-07-2024 00:00
Let's Introduce Renee0012-07-2024 00:00
Pride Lookbook16-06-2024 21:00
Pride Month | Aankondiging01-06-2024 13:00
Maandoverzicht Mei '2427-05-2024 00:00
Let's Introduce: Itsmeblub {Birthday Edition}18-05-2024 00:00
Music Month May12-05-2024 00:00
Maandoverzicht April '2430-04-2024 00:00
Anouk's verjaardag!26-04-2024 00:00
Lente Magazine12-04-2024 00:00
Let's Introduce: Rascal {Birthday Edition}10-04-2024 00:00
Paaseieren Speurtocht29-03-2024 00:00
Miss lente 2024 | Aankondiging18-03-2024 00:00
Internationale Vrouwendag08-03-2024 00:00
Maandoverzicht Februari '2426-02-2024 00:00
SocialMediaTeam Revamp04-02-2024 13:00
Maandoverzicht Januari '2429-01-2024 00:00
Be the Best 2023 | Uitslag01-01-2024 00:00
Be the Best 2023 | Stemronde15-12-2023 00:00
SocialMediaTeam Adventskalender 202301-12-2023 10:00
Be the Best 2023 | Aankondiging01-12-2023 00:00
Look Appreciation08-11-2023 18:25
Creepy Pasta16-10-2023 00:00
Unmasking the Evil05-10-2023 19:00
Pagina: | Volgende