Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Rascal
stuur me een berichtje als je iets verkoopt van mijn wenslijst!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om een reactie te kunnen plaatsen op het dagelijks nieuws dien je te zijn ingelogd.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
13 van de 24 sterren behaald
Nieuws van de dag
Het NieuwsTeam bestaat 1 jaar! (door Compulsion )

 
  
In de schoenen van TaylorSwift.
Het begon allemaal met een idee van RedSheep aka Lotte. Ze had als idee om elke week een artikel te maken op een topic die dan vast zou worden gezet in het gedeelte "Nieuws" hier op VP. En ja dat leek superleuk! Dus ik besloot samen met vele anderen mee te doen aan de verkiezingen. En ja hoor, ik werd gekozen samen met 7 anderen (zie stamboom)! Met Lotte als onze leider. We hadden meteen een vergadering op tinychat en er werd vanalles afgesproken. Ik denk dat er wel een aantal artikels zijn verschenen op topics, maar niet veel in ieder geval. Het "NieuwsTeam" werd een beetje vergeten door ons en er kwam niet zo veel van in huis als ik het mij goed herinner. Tot op een regenachtige avond in augustus... nee I'm joking, ik weet het weer niet meer. Maar oké, het was een uur of 11 in de avond. Opeens had Gwendoline een moderatorbadge gekregen. Foutje van Emma dus, want we kregen NieuwsTeam badges! Awesome was dat. Ik kreeg diezelfde avond ook nog een mailtje. Of ik nog steeds in het NieuwsTeam wou? Natuurlijk wou ik dat! Opeens was het leven als NieuwsTeam'er drastisch veranderd. We hadden eindelijk het Nieuws van de dag! Toen stond hij nog wel op de homepagina en hadden we nog geen archief dus moesten we elke dag onze oude artikels wissen. Maar na enige tijd kwam het archief er dus bij. Zoals je wel kan zien aan onze oudste artikels waren die heel erg amateuristisch. In september bleven we echter met nog maar 4 (!!) leden over. Hoog tijd voor verkiezingen dus! Van de admins mochten wij ze organiseren en dat gebeurt nog steeds. Het zijn dus niet Emma, Kaj of Lianne die je brieven keuren, maar wij zelf. Sinds die verkiezingen zijn we eigenlijk begonnen met lay-outs denk ik (zie stamboom voor nieuwe leden). Gelukkig is er dus verandering gekomen in onze saaie artikels! Het NieuwsTeam heeft doorheen de tijd een heuse metamorfose gekregen en onze artikels hebben nu -al zeg ik het zelf- echt een wauw-factor. Ondertussen hebben we ook een eigen forum, de mailfunctie en we hebben enkele leuke acties die we binnenkort weer gaan uitvoeren! Zo hadden wij tegen het einde van het jaar Be The Best georganiseerd. Hierbij kun je VP'ers opgeven voor allerlei categorieën en uiteindelijk wint er iemand bij elke categorie een award en een geldprijs. Ook dit jaar gaan wij dit weer organiseren! Allemaal leuk, maar tegen januari hadden we weer leden tekort. Er waren soms dagen achter elkaar dat we weer geen artikels klaar hadden. Ja, terug verkiezingen (zie stamboom)! In mei hebben we voor de tweede keer Be Our Guest georganiseerd (uitgebreider deze keer!). We hadden er een heus bootcamp van gemaakt met allemaal cursussen om de deelnemers klaar te maken voor (alweer hoe kan het anders) verkiezingen (zie stamboom). Wij vonden het superleuk om te doen en anderen kregen de kans om hun werk op het NVDD te zien! Ook in de toekomst gaat het NieuwsTeam alleen maar leuker worden.
Hier kom je te weten hoe wij het NieuwsTeam ervaren.

TaylorSwift: Het NieuwsTeam is tot nu toe een geweldige ervaring geweest voor me. Niet alleen heb ik veel geleerd, ik heb ook geweldige vrienden gemaakt. Het NieuwsTeam vraagt veel werk, maar je krijgt zoveel voldoening wanneer mensen positief reageren op je artikels. Het allerleukste aan het NT vind ik het regelen! Wanneer er acties zijn enzovoort. Ja, het NieuwsTeam is echt geweldig. :3

Gwendoline: Ik ben echt blij dat ik al van in het prille begin bij het NieuwsTeam zat, zo heb ik mezelf zien 'groeien' zegmaar in het maken van artikels. Dat geeft me een boost om nog meer artikels te maken. En ik kijk nu ook op naar andere NT-leden die super goeie lay-outs kunnen maken en een boeiende schrijfstijl hebben, ooit hoop ik ook zo goed te zijn hehe. We hebben in het NieuwsTeam ook een goeie band met elkaar, ik hoop in de toekomst ooit nog bij een NT-meeting aanwezig te zijn ;D ook is het iedere keer wel excited om nieuwe leden te mogen aankondigen na de verkiezingen, nieuwe leden brengen een hoop enthousiasme in het team! Dus ja, het NT is echt een fantastische ervaring hier op VP! ♥

Sugarbear: Ik herinner me het nog heel goed, ik keek om de minuut op de nieuwspagina om te kijken of de uitslag van de 2e NT verkiezing er al was. Plots stond de uitslag er ook echt. Ik las het lijstje van de mensen die de proefperiode mochten doen. Natuurlijk was ik weer eens zo dom en sloeg mijn eigen naam over met het lezen. Toen ik de goede brieven las, stond ik er niet bij. Wat was ik teleurgesteld toen. Totdat ik even beter keek en zag dat ik gewoon de proefperiode mocht meemaken! Die dag was ik echt superblij! Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van dit hechte team. Het NT was mijn eerste echte doel op VP en daarom ben ik ook heel blij dat ik m'n doel heb bereikt!

Joline: Ik ben echt blij dat ik in het NT zit. Ik weet nog dat ik m'n huiswerk ofzo ging maken en tegen Mirinda (Duckface) zei dat ze me moest bellen als ik gekozen was. Toen een uurtje later kwam m'n vader boven en zei dat hij Mirinda aan de lijn had, ik was echt superblij. Het NT is echt 1 grote familie die steeds groter word. Het artikel maken zelf is al best een werk, maar met al het regelen en dergelijke is het echt een drukke maar wel heel leuke functie. Ik vind het ook erg leuk om de verkiezingen mee te maken, alle brieven keuren enzo (: Het is echt heel gezellig en leuk en zou echt nooit meer uit het NT willen.

Elle: Vanaf ik gekozen werd als nieuwe NT'er was ik erg enthousiast en maakte ik veel artikels. Het is nu een half jaar later en ik doe het nog steeds erg graag en met heel mijn hart. Het nieuwsteam is mijn passie geworden en ik zou echt niet zonder kunnen. Ik houd ervan dat ik zoveel positieve reacties en complimenten krijg. Je steekt veel werk en passie in je artikels en het is dan ook echt leuk als dat gemerkt wordt. Verder heb ik veel nieuwe vriend(inn)en gemaakt. Het nieuwsteam is één grote familie, vandaar dan ook de stamboom! Ik vind het nieuwsteam geweldig en ik ben nog lang niet van plan om ermee te stoppen.

Ilse: Ik maak artikels met onwijs veel plezier. Het kost veel tijd om een goed artikel te maken, maar als ik uiteindelijk het eindresultaat zie dan weet ik waarvoor ik het gemaakt heb. Ook de sfeer is top binnen het team. Geen ruzie's/conflicten, en iedereen doet zijn/haar best. Het NieuwsTeam voelt voor mij als 1 grote familie. Ook ben ik onwijs blij dat toen ik maar 3 dagen lid was van VP, ik meteen door was met de sollicitaties. Dat zegt wat over dat we niet kijken naar wat voor rang je hebt, maar écht kijken of je geschikt bent. ♥

NhuAnhLisa: Ik zit net zoals een paar anderen nog niet heel lang in het NT maar ik vind het nu al geweldig. Het team is echt leuk, iedereen is aardig enzo haha. Artikels maken vind ik leuk, de layout maken en thema's verzinnen etc. Ik deed mee aan BOG. Dat is een wedstrijd waarbij je artikels moet maken met bepaalde thema's en dan ga je door of dan ga je af, dan doe je niet meer mee. Ik won, ik werd eerste! Ik had het helemaal niet verwacht maar dat maakte het juist leuk. Sinds die wedstrijd maakte ik steeds vaker artikels in mijn vrije tijd, niet speciaal voor het NT maar gewoon voor de lol. Toen kwamen er verkiezingen, ik twijfelde geen moment, ik zou meedoen. Daar heb ik geen spijt van, voor het NT werken is echt leuk en ben nog niet van plan om te stoppen. Maar komend schooljaar wordt wel belangrijk voor me dus dan moet ik wel even kijken of dat samen gaat.. Ik denk het wel maar je weet maar nooit. c:

Rochel: Ik zit nog helemaal niet zo lang in het Nieuwsteam, maar ik voelde me gelijk thuis. Artikels maken vind ik echt enorm leuk en ik vind het echt leuk dat het NT een soort van familie is. Ik maak met plezier artikels en het is leuk om te zien dat mensen je artikels ook echt lezen en leuk vinden! Dat geeft je ook motivatie om nog een ander leuk artikel te maken! Ik had met de eerste verkiezingen meegedaan, maar toen kwam ik er net niet. De 2de verkiezing heb ik toen overgeslagen maar met de derde is het me gelukt! Ik ben zeker nog niet van plan om te stoppen, want ik vind het NT echt superleuk! c:

Jesley: Ik had eerst echt geen zin in het NieuwsTeam. Ik deed twee keer mee maar werd niet gekozen. Toen ik de moed had opgegeven, kwamen er nieuwe verkiezingen. Nou ja, ik wou het toch heel graag dus deed ik stiekem mee. Met succes blijkt dus. 
Ik vind het maken van artikelen echt leuk, maar het neemt ook veel tijd in beslag. Soms kan ik wel twee of drie uur bezig zijn met één artikel. Moet je na gaan hoeveel ik over heb voor jullie *arrogante buiging*
Ik blijf het leuk vinden om mensen te entertainen. Wanneer mensen dan leuke reacties plaatsen, moedigt het je aan om nog een artikel te maken.
Ik voel mij inmiddels wel thuis in het team en ben niet van plan om weg te gaan x3 sorry guys

Duckface: Toen er verkiezingen waren wist ik eerst niet of ik mee zou doen, omdat ik nogal lui ben en het eigenlijk ook wel fijn vond om niks te moeten op Virtual Popstar, maar ik had al een paar keer zelf profielen gemaakt en ik merkte hoe leuk ik het vond om dat soort dingen te doen. Ook was ik begonnen met een blog en vond ik het geweldig om over dingen te schrijven, wat andere mensen dan weer zouden lezen. Dus toen ging ik toch maar een sollicitatiebrief schrijven en was ik volgens mij ongeveer de laatste die hem inleverde. Ondertussen hoorde ik stiekem wel eens iets van Joline omdat zij gewoon slecht is in dat soort dingen geheim te houden :p. En toen werd ik gekozen, ik was echt superblij! En ik vind het nu echt super awesome dat ik in het Nieuwsteam mag zitten.

Isabel: Ik wilde al een tijdje meedoen met de verkiezingen van het NieuwsTeam, alleen durfde ik niet. Dus toen er BOG werd georganiseerd besloot ik daar aan mee te doen. Ik won de derde plek en kreeg daardoor wat zelfvertrouwen. Ik deed mee aan de verkiezingen en werd gekozen, waar ik heel blij mee ben. Het is super om in dit team te zitten aangezien het een hechte en superleuke groep is, ik voel me nooit alleen hier. Ook is het super leuk om positieve reacties te krijgen op je artikels, want daar doe je het voor. :D

Foxy: Toen de verkiezingen waren, deed ik zonder twijfel mee. Ik vind brieven schrijven immers erg leuk en zeker als het om zo'n leuke functie gaat. Op het moment dat ik gekozen was, moest ik er nog erg aan wennen en was ik best stil op het NT-forum. Nu is het veel beter en iedereen is gezellig (iedereen was toen ook al gezellig, maar goed). Ik vind het NT echt een leuke groep en daardoor heb je ook gewoon zin om je artikelen te maken. Bovendien geven jullie leuke reacties onder de artikelen en zijn jullie met name diegene waarvoor ik dit werk verricht. Voel je maar vereerd haha! Dus ja, mijn mening is positief.

Laryanue: Toen ik zag dat er verkiezingen waren twijfelde ik eerst wel even, ik was namelijk vooral bang dat ik de deadlines niet zou halen als ik een nt'er zou zijn en of mijn artikelen wel goed genoeg waren. Toen ik uiteindelijk werd gekozen ontdekte ik dat het nieuwsteam heel anders was van wat ik had verwacht. Het bleek een gezellige groep te zijn, waarin je vrij wordt gelaten in de keuzes die je maakt, maar waar je wel in een groepsverband werkt. Het is een hele gezellige groep!
   
Het NieuwsTeam heeft samen ook een leuke look bedacht! Deze kan je hiernaast bewonderen. Er was een tijdje dat iedereen van het NieuwsTeam die look aanhad. (Behalve Jesley, that poor guy!)

Links kan je ook onze stamboom bekijken. Daar staan de leden van de eerste verkiezingen, de tweede, de derde en de vierde. De gekleurde poppetjes zitten nog steeds in het NieuwsTeam, de grijze jammer genoeg niet meer.
 
We hebben ook nog een competitie voor jullie in petto! We willen jullie laten voelen hoe het is om in het NieuwsTeam te zitten, dus om artikels te maken. Het is nu dus aan jullie om een artikel te maken. Het thema mag je helemaal zelf kiezen! Je hebt de tijd tot zondag 18 augustus 18.00 uur 's avonds en je moet de HTML-code van je artikel sturen naar het NieuwsTeam-account. Wij zullen de 3 leukste artikels uitkiezen en die zullen bij het nieuws van de dag verschijnen! (Je artikel moet dus NVDD waardig zijn en er meteen op kunnen!) Ook krijgen jullie nog een leuke prijs!

1ste plaats: je artikel verschijnt bij het nieuws van de dag, je wint 20.000 popdollar en 15 credits.
2de plaats: je artikel verschijnt bij het nieuws van de dag, je wint 10.000 popdollar en 10 credits.
3de plaats: je artikel verschijnt bij het nieuws van de dag, je wint 5.000 popdollar en 5 credits.

Veel succes allemaal!
Wij willen jullie bedanken voor het lezen van onze artikelen en de moeite nemen om te reageren.. want daar doen we het voor natuurlijk.

Ook willen we jullie nog wat vragen; wat kunnen wij beter doen? Wij willen namelijk dat jullie het Nieuws van de Dag met veel plezier lezen. Dus het zou fijn zijn als je een tip achterlaat in een reactie, maar ook zegt wat goed is, dan kunnen we daar mee door blijven gaan!
Poll: Lees jij het nieuws van de dag?



Reactie plaatsen

Reageer op het artikel Het NieuwsTeam bestaat 1 jaar!.
Bericht plaatsen
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 04-09 22:53:
Melodrama schreef:
Mooie lay-out
Melden | Citeer | X
Acnolgia schreef op 04-09 20:10:
Acnolgia schreef:
Ik ga stuk @Roseberry 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 04-09 20:05:
Tholger schreef:
Roseberry schreef:
Omg haha ik vond dit net terug. Ik ga nog steeds stuk om die comment van Kaj.
OMG HAHAHAHA
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 04-09 20:04:
Roseberry schreef:
Acnologia schreef:
Roseberry schreef:
Omg haha ik vond dit net terug. Ik ga nog steeds stuk om die comment van Kaj.
ik kan er echt helemaal niets van lezen
@Acnologia Je moet ff die reacties hieronder lezen! Die van Kaj, al heeft hij die zelf al verwijderd hahah
Melden | Citeer | X
Acnolgia schreef op 04-09 20:01:
Acnolgia schreef:
Roseberry schreef:
Omg haha ik vond dit net terug. Ik ga nog steeds stuk om die comment van Kaj.

ik kan er echt helemaal niets van lezen
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 04-09 20:00:
Roseberry schreef:
Omg haha ik vond dit net terug. Ik ga nog steeds stuk om die comment van Kaj.
Melden | Citeer | X
AymaneZ schreef op 28-08 09:20:
AymaneZ schreef:
Gefeliciteerd c;
Melden | Citeer | X
AymaneZ schreef op 28-08 09:19:
AymaneZ schreef:

Leuk! ik ga meedoen

Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 15-08 11:37:
Parfumie schreef:
Die sterren zijn van Gosupermodel dat plaatje dan ahahah xD
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 14-08 15:17:
XMaya schreef:
ik doe mijn artikel met paint dus... hopelijk wordt ie mooi xd
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 14-08 11:46:
Scientist schreef:
ThisIsTheLife schreef:
ISABEL WAT IS DE BUG??

Oh laat maar HAHA
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 14-08 11:44:
Scientist schreef:
ISABEL WAT IS DE BUG??
Melden | Citeer | X
Jennifer123456789 schreef op 14-08 09:35:
Jennifer123456789 schreef:
proficiat en bedankt voor al het leuke nieuws
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 13-08 23:50:
Geikementen schreef:
ik wil er voledig voor gaan
en ik vind het fijn dat jullie zo lang bestaan
:mad:mad
Melden | Citeer | X
Cinta schreef op 13-08 20:59:
Cinta schreef:
Kaj schreef:
Toen ik hoorde dat jullie een artikel gingen doen nieuwsteam 1 jaar dacht ik boring wat kan je daar nou over zeggen. Maar mijn complimenten dit is echt een superleuk artikel geworden, en die stamboom is ook uber! supertof!

Ja mijn verhaal is awesome, I know :3 HAHA nee joke enzo we hebben geprobeerd het zo leuk mogelijk te maken! :'"))
Melden | Citeer | X
Slushice schreef op 13-08 20:54:
Slushice schreef:
Super!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 13-08 20:42:
XMaya schreef:
Ik ben bezig met een artikel (:
Melden | Citeer | X
Compulsion schreef op 13-08 18:45:
Compulsion schreef:
Bram schreef:
Ik snap het niet.. Moeten we echt een artikel in ons blog maken? 

Nee, gewoon een artikel voor het nieuws van de dag.
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 13-08 18:38:
Fuenta schreef:
Kaj schreef:
Toen ik hoorde dat jullie een artikel gingen doen nieuwsteam 1 jaar dacht ik boring wat kan je daar nou over zeggen. Maar mijn complimenten dit is echt een superleuk artikel geworden, en die stamboom is ook uber! supertof!

Dankje (:
Melden | Citeer | X
Astorce schreef op 13-08 18:37:
Astorce schreef:
Leuk!
Melden | Citeer | X
Slushice schreef op 13-08 16:57:
Slushice schreef:
Gefeliciteerd !
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 13-08 16:34:
Amouris schreef:
Isabel schreef:
Jesley schreef:
Wortel schreef:
Hoeveel pixels is zo'n artikel?

685 in de breedte, de lengte kan je zelf bepalen.

Zijn de afmetingen veranderd? ;o

Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 13-08 16:14:
Morphine schreef:
Jesley schreef:
Wortel schreef:
Hoeveel pixels is zo'n artikel?

685 in de breedte, de lengte kan je zelf bepalen.

Zijn de afmetingen veranderd? ;o
Melden | Citeer | X
Keyshia schreef op 13-08 16:01:
Keyshia schreef:
Gefeliciteerd, ik lees bijna elke dag het Nieuws.
Melden | Citeer | X
Compulsion schreef op 13-08 13:49:
Compulsion schreef:
Jolientjee schreef:
waar moet je je artikel makn<img src='/layout/nl/images/smileys/surprised.png' alt=':o'>

Dat kan met bepaalde bewerkprogramma's zoals photofiltre studio x.
Melden | Citeer | X
Compulsion schreef op 13-08 13:49:
Compulsion schreef:
Parfumie schreef:
Yeah gefeliciteerd! hoe weet je eigenlijk wanneer je artikel uit komt? Ik heb al namelijk een artikel gemaakt vandaar <img src='/layout/nl/images/smileys/wink.png' alt=';)'>

Dat zullen we nog melden!
Melden | Citeer | X
Compulsion schreef op 13-08 13:49:
Compulsion schreef:
Kaj schreef:
Toen ik hoorde dat jullie een artikel gingen doen nieuwsteam 1 jaar dacht ik boring wat kan je daar nou over zeggen. Maar mijn complimenten dit is echt een superleuk artikel geworden, en die stamboom is ook uber! supertof!

:d
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 13-08 13:25:
Morphine schreef:
Of zou ik niet in het NT passen?
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 13-08 13:24:
Amouris schreef:
Ik ga meedoen :d
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 13-08 13:17:
Morphine schreef:
omg ik ga sws meedoen met de competitie ik wil zooo graag in het NT!!!
Melden | Citeer | X
Halima schreef op 13-08 12:59:
Halima schreef:
Ahhh, ik suck in lay-outs enzo HAHAAHAHAH (nouja, ik heb het nooit geprobeerd maar ik weet het gewoon xd) Maar succes aan iedereen die gaat meedoen aan de competitie C: 
Melden | Citeer | X
Lucyxnatsunalu schreef op 13-08 12:43:
Lucyxnatsunalu schreef:
ik wou dat ik in het nieuwsteam zat :l
Melden | Citeer | X
Nina schreef op 13-08 12:19:
Nina schreef:
@ Sugar bear, ik had precies hetzelfde HAHAHAHA ja good old times :'3
Melden | Citeer | X
Jolientjee schreef op 13-08 12:14:
Jolientjee schreef:
waar moet je je artikel makn:o
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 13-08 11:33:
Parfumie schreef:
Yeah gefeliciteerd! hoe weet je eigenlijk wanneer je artikel uit komt? Ik heb al namelijk een artikel gemaakt vandaar ;)
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 13-08 11:19:
Marianne schreef:
gefeliciteerd en super leuk artikel =D 
Melden | Citeer | X
Raceboy schreef op 13-08 11:14:
Raceboy schreef:
gefeliciteerd met en jaar nieuwsteam!!!!!!!!!!!
Melden | Citeer | X
Alive schreef op 13-08 10:55:
Alive schreef:
En nog gefeliciteerd 
Melden | Citeer | X
Alive schreef op 13-08 10:54:
Alive schreef:
Nieuws team is goed je weet daardoor best feelfeel
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 13-08 10:50:
Ravenclaw schreef:
Ik ga meedoen!!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 13-08 10:46:
XMaya schreef:
Gefeliciteerd! :3 ik ga proberen een artikel te maken (;
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 13-08 10:36:
Scientist schreef:
AHAHAHA, fijn. Ik kan geen artikels maken aangezien ik nu in Spanje zit ;_____; Nou ja, succes iedereen n_n
Melden | Citeer | X
Rianne schreef op 13-08 10:11:
Rianne schreef:
Happy Birthday!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 13-08 10:09:
Blaudzun schreef:
HAPPY BIRTHDAY. !!

- oh en misschien is een artikel over marcel kittel ook wel leuk c;
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 13-08 10:02:
Musa2001 schreef:
gelukkige verjaardag!
Melden | Citeer | X
Society schreef op 13-08 09:58:
Society schreef:
Yaay
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 13-08 09:57:
Natasja schreef:
Wow 1 jaar al. Gefeliciteerd!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 13-08 09:56:
Anke schreef:
Happy Birthday!
Melden | Citeer | X
SoHappyICouldDie schreef op 13-08 09:37:
SoHappyICouldDie schreef:
Leuk! En gefeliciteerd!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 13-08 09:35:
Cupcakedeeg schreef:
Aaah hartelijk gefeliciteerd! :d
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 13-08 09:34:
Noa schreef:
Gefeliciteerd;)
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 13-08 09:34:
AvrilLavigne schreef:
Leuk artikel c: Gefeliciteerd iedereen in het Nt c:



Nieuwsarchief
Maandoverzicht Juli en Augustus '2429-08-2024 00:00
Zomer Magazine20-07-2024 00:00
Let's Introduce Renee0012-07-2024 00:00
Pride Lookbook16-06-2024 21:00
Pride Month | Aankondiging01-06-2024 13:00
Maandoverzicht Mei '2427-05-2024 00:00
Let's Introduce: Itsmeblub {Birthday Edition}18-05-2024 00:00
Music Month May12-05-2024 00:00
Maandoverzicht April '2430-04-2024 00:00
Anouk's verjaardag!26-04-2024 00:00
Lente Magazine12-04-2024 00:00
Let's Introduce: Rascal {Birthday Edition}10-04-2024 00:00
Paaseieren Speurtocht29-03-2024 00:00
Miss lente 2024 | Aankondiging18-03-2024 00:00
Internationale Vrouwendag08-03-2024 00:00
Maandoverzicht Februari '2426-02-2024 00:00
SocialMediaTeam Revamp04-02-2024 13:00
Maandoverzicht Januari '2429-01-2024 00:00
Be the Best 2023 | Uitslag01-01-2024 00:00
Be the Best 2023 | Stemronde15-12-2023 00:00
SocialMediaTeam Adventskalender 202301-12-2023 10:00
Be the Best 2023 | Aankondiging01-12-2023 00:00
Look Appreciation08-11-2023 18:25
Creepy Pasta16-10-2023 00:00
Unmasking the Evil05-10-2023 19:00
Pagina: | Volgende