Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Rascal
stuur me een berichtje als je iets verkoopt van mijn wenslijst!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om een reactie te kunnen plaatsen op het dagelijks nieuws dien je te zijn ingelogd.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
17 van de 24 sterren behaald
Nieuws van de dag
Puberteit #1 (door Account verwijderd)

Hallo allemaal! Vandaag staat dit artikel in het teken van de puberteit. In dit artikel vind je voornamelijk veel tips en ervaringen. 
Er komen nog meer artikelen die gaan over de puberteit. Hou dus het nieuws in de gaten :-)

Veel leesplezier,
Jesley
Zweten:
1. Was jezelf regelmatig. Ga minstens één keer per dag onder de douche.
2. Als je jezelf 's ochtends doucht, was jezelf dan 's avonds met een washandje (1x gebruiken en dan in de was) en omgekeerd.
3. Van te veel deo kan je misselijk worden. Er bestaat ook deo zonder parfum. Gebruik deo alleen 's ochtends. Die bus of roller hoeft helemaal niet mee naar school ;)
4. Trek vaak schone kleding aan. Sokken en ondergoed elke dag. Ruik aan de rest of het nog kan om je ouders enorme hoeveelheden te besparen. 
5. Spuit nooit met deo (met parfum) over je [oude] zweet heen, dit gaat alleen maar stinken.

Scheren:

ZO SCHEER JE JE BENEN:
Stap één: Zeep je been in met zeep of scheerschuim.
Stap twee: Scheer van onder naar boven. Spoel je mesje na elke haal af.
Stap drie: Spoel het schuim weg wanneer je klaar bent.
Stap vier: Droog je benen af.
Stap vijf: Smeer je benen in met bijvoorbeeld body lotion. (Uit ervaring weet ik dat Nivea ook lekker kan zijn ehehehe)
1. Het is makkelijker om je benen onder de douche te scheren.
2. Vraag gewoon of je een scheermesje mag hebben. Je ouders zullen het normaal vinden. Hun zijn ook jong geweest, ondanks dat het soms niet te merken valt!
3. Je hebt niet per sé scheerschuim nodig. Shampoo is een prima tweede keus.
4. Vervang je mesje regelmatig. Van een bot mes krijg je jeuk en pukkels.
5. Als je al (veel) schaamhaar hebt, kun je het met hetzelfde mesje een beetje in model scheren. 

Puistjes:
1. Niet krabben en niet aankomen. Zo krijg je sneller wondjes en lelijke littekens.
2. Eet gezond, dit is belangrijk. Daarnaast is het ook handig om veel water te drinken.
3. Als een puistje rijp is (dat zie je als hij wit aan de bovenkant is), kan je hem voorzichtig uitdrukken. Hoe? Maak deze beweging met schone handen:
1. Eet regelmatig, sla geen maaltijden over. Ontbijt vooral goed zodat je nooit trekt hebt tijdens je eerste twee à drie lesuren.
2. Zorg dat je veel beweegt. Buitenlucht is goed voor je in de puberteit!
3. Als je zin in iets lekkers hebt, zorg er dan voor dat je iets gezonds eet. Fruit, wortels, komkommers, rijstwafels etc!
4. Drink geen frisdrank en gezoete sap. Dit is slecht voor je en je krijgt er sneller puistjes van. Water en kruidenthee zijn goede alternatieven.
5. Drink ijswater. Hier van zit je sneller vol en je verbrand meer calorieën dan gewoon koud water.
6. Als je recht op in je stoel zit voor de computer, verbrand je calorieën. Daarnaast is het slecht om de hele tijd met een gebogen rug te zitten. 
7. Tuurlijk mag je wel wat lekkers! Maar niet te veel. Mijn moeder leerde mij de spreuk: Waar te voor staat, kan geen goed, alleen maar kwaad. Dus eet niet te veel. Neem een blokje chocola en leg het gelijk weg voordat je het in je mond hebt. Zo voorkom je dat je meer pakt.

Ga niet elke dag op de weegschaal staan. Dit kan je alleen maar een vervelend gevoel geven. Je valt namelijk niet elke dag af. Probeer op zomerse dagen niet te veel op de weegschaal te staan. Je houdt namelijk in de zomer veel vocht vast waardoor het lijkt dat je zwaarder bent. Maar is dat zo? Nee!

Alcohol en tabak is daarnaast ook niet goed voor je. Neem dus, wanneer je ouder bent dan 16, niet te veel. Je hoeft geen alcohol drinken en te roken om plezier te maken, dat kan namelijk net zo goed met een colaatje! 
Meer over alcohol te weten komen? Lees dan dit artikel van TaylorSwift. 
Ik heb aan een aantal personen dezelfde vragen gesteld die gaan over de puberteit. Hier vind je de vragen met de antwoorden: 

Schaamhaar, een lastige zaak... letterlijk. Hoe vaak verzorg jij het per week?
- Ik doe er eigenlijk niet zo veel aan, als het te lang word knip ik het af, want ik vind het frisser om een beetje te hebben dan een hele bos, ook was ik het gewoon mee met mijn haar, dus twee keer in de week.
- Ik verzorg het als ik douche, dat is dus om de dag. Al scheer ik het ook gemiddeld 1 keer in de 2 weken omdat ik veel haar daar onder niet prettig vind.
- Ik scheer mij 2/3 keer per week. En ik verzorg me elke dag. Natuurlijk soms laat ik het wel eens staan dat het ong. 3 mm word maar dat is het maximum.
- Hmm, per week maar 1 keer. Maar als ik ga zwemmen ofz. dan schaar ik het eerst xD

Als jij gaat douchen, hoe vaak douch je per week en lang douch je dan gemiddeld?
- Ik douche om de dag, dus de ene week is dat 3 keer en de andere week is dat 4 keer. Ik douche gemiddeld 10 tot 15 minuten.
- Ik douch me 3x per week, en 2x aan de kraan. Ik douch ongeveer 30 minuten, scheren, haren, huid, en dan even genieten en dan ga ik eruit. Dan kijk ik in de spiegel als mijn gezichts haar allemaal weg is (Begint ook al te groeien) en dan droog ik me af en kleed me terug aan. :)
- Ik ga elke avond douchen, behalve als ik het vergeet. Minstens 6 keer per week douche ik. Hoelang ik douche verschilt er aan. Bijvoorbeeld als ik zin heb in douchen sta ik er een kwartier onder en als er iets leuks op tv is sta ik er maar 5 minuten onder.
- In de winter douch ik maar 2 keer per week. In de zomer douch ik elke dag. Je weet wel, in de zomer zweten we vaak en ik vind dat vies. Ik douch best wel lang. Dan zit ik in de badkamer voor een halfuur.
- Ik douche 3 keer per week, zodat ik geen droge huid krijg. Ik douche ongeveer een halfuur.

Heb je tips voor mensen die net ongesteld zijn of al ongesteld moeten worden?
- Ik zou pijnstilling nemen. Het liefst paracetamol, want Ibuprofen kan nare bijwerkingen hebben. Tampons/ maandverband zeker om de 3 uur vervangen op de 3de en 4de dag kun je het het best nog vaker vervangen om doorlekken te voorkomen. Als je veel bloedt, zou ik zeker in de nacht wat dikkere gebruiken en het vaak vervangen.
- Hmm, naja, luister vooral naar je gevoel. Als je wat last krijg van je onderbuik, of je hebt het gevoel dat je ongesteld wordt, doe dan gewoon een inlegkruisje in voor de zekerheid. En als je het net bent geworden, ga niet gelijk met tampons experimenteren, maar houd het eerst gewoon even bij maandverband. Dit omdat je een tampon goed moet in doen wil je dat hij alles opneemt. En ook als je wel gelijk een tampon in wilt, doe dan gewoon voor de zekerheid nog een inlegkruisje in voor het geval dat hij niet goed zit.

Wat vind je vervelend van de puberteit?
- Dat ik meer ruzie met mijn ouders heb, vaak gaat het over mijn slordigheid, en makkelijkheid. Ik laat vaak kleren laten slingeren en ik ben dingen ook vaak kwijt.
- Dat je zo onzeker wordt over je lichaam
- Puistjes, en als je in de groei zit word je magerder. Dat is zo vervelend, vooral met kleding. Je kent het wel, skinny broeken enzovoort..Ook vond ik het verlaten van de lagere school heeeel vervelend. :s Maar ik zit nu in het 3e middelbaar dus vind het niet meer zo erg. Ook vind ik het soms vervelend wanneer je gaat ontdekken, zoals roken, drugs, alcohol, feestjes, dingen doen die niet horen, enzovoort...Pas hier mee op want het kan leiden tot een slecht pad.
- Dat je meer zweet. En ook vooral dat je meer puisten krijgt :s
- Euhm... Ik denk dat je ineens heel snel gaat groeien en van die stemmingswisselingen krijgt. Ook die romantische gevoelens die je soms hebt voor een jongen/ meisje kunnen erg vervelend zijn (Als de liefde niet wederzijds is).

Heb je meer ruzie met je ouders dan dan vroeger, zo ja, waar gaan die over?
- Tot nu toe niet veel, misschien de meningsverschillen met mijn ouders. Daar heb ik wel een hekel aan, want ik ben eigenwijs en mijn ouders ook. Dus dan komen we er samen niet uit.
- Nee, eigenlijk niet. Maar dat komt ook omdat ik de puberteit een beetje heb overgeslagen.
- Ja, meestal over mijn zusjes. Omdat als ze niet luisteren naar me of me treiteren word ik echt pissig. En dan krijg je m'n moeder op je nek..Ja...Niet echt bepaald slim maar ik leg me er niet bij neer. Vaak ook omdat ik ruzie heb met mijn broer..Omdat ik ouder en volwassener ben moet ik mijn verstand gebruiken zegt mijn moeder..Maar mijn broer is niet zo jonger als mij en ik erger me aan hem.
- Nope. Ik ben heel braaf. (a)
- Ja, vroeger was ik echt het lievelingetje van mijn moeder, maar dat is nu wel een beetje veranderd. We hebben vooral ruzie over school, waaronder slechte cijfers en spijbelen, maar we hebben het ook vaak over de domme dingen die ik soms uitspook en ik ben vaak boos over de straffen die ze me dan geeft.

Laat je alles lekker groeien, of scheer je het?
- Ik laat het op me borst en benen en armen lekker groeien maar mijn oksels en kruis scheer ik wel, ik wil geen oerwoud, gewoon een beetje vind ik wel mooi : )
- Ik scheer het, gewoon omdat ik veel haar niet fijn vind.
- Scheer het, soms laat ik het wel iets langer staan maar na een duur begint het echt te jeuken en kan ik het niet meer verdragen. Ik snap echt niet hoe anderen het doen...
- Haha, soms heb ik geen zin om het te scheren. In de winter trek ik me er niets van aan... :$
- Ik scheer alles. Ik voel me altijd zo vies als ik me niet scheer, maar in de winter scheer ik mijn benen niet zo vaak als in de zomer en het lijkt me niet fris als iemand een T-shirt aan heeft en diegene doet de arm dan omhoog. Ik vind lichaamsbeharing bij vrouwen niet echt mooi, maar mijn armen en alle plekken waar zachte haartjes zitten scheer ik niet. Dat vind ik een beetje tijdverspilling.

Heb je tips om je balzak te scheren?
- Hah, goede. Ik neem altijd eerst een warme douche en zet hem op het einde op koud, dan trekt je balzak zich in en is het makkelijker te scheren, na het scheren goed afwassen.
- Veel scheerschuim gebruiken, en van boven naar onder gaan.

Dit is een test die je met een knipoog moet invullen. Neem de uitslag dus niet te serieus.
Elke vraag heeft drie antwoorden waarbij jij het antwoord dat het meeste bij jou past moet aankruisen. Elk antwoord heeft een cijfer. Tel op het einde wanneer je alle vragen hebt gehad de cijfers op; dat is jouw score.

Heb je vaker ruzie met je ouders dan vroeger?
[] 3. Nee, eigenlijk niet!
[] 2. Ik merk het verschil niet echt om eerlijk te zijn.
[] 1. Als die ouders mij nou eens zouden snappen, dan hadden we niet zovaak ruzie.
[] 4. Altijd, want ik dis mijn ouders omdat ik de slimste ben van allemaal!

Ben je al ongesteld?
[] 3. Nee, ik denk dat dat nog wel een tijdje duurt.
[] 2. Nog niet, maar voor de zekerheid heb ik wel een inlegkruisje en/of tampon in mijn tas.
[] 1. Ja, al een tijdje. Vre-se-lijk.
0. Nee, want ik ben een jongen.

Maak je je wel eens zorgen om je lichaam?
[] 3. Nee nooit. Ik zie er toch goed uit?
[] 1. Hoezo? Zit er wat tussen mijn tanden? Of wacht, groeit mijn neus krom? Ik had laatst namelijk wel zo'n vermoeden!
[] 2. Een beetje, maar het valt wel mee. 
[] 4. Nee, want ik ben prachtig oh!

Heb je al schaamhaar?
[] 1. Als ik het niet zou afknippen/scheren, is het een oerwoud! o.o
[] 4. Dat is alleen voor onverzorgde mensen, dus ik heb het niet.
[] 3. Nee.
[] 2. Als ik goed kijk, zie ik kleine haartjes.

Gebruik je deo?
[] 2. Soms, bij speciale gelegendheden.
[] 3. Ja, elke dag, soms zelfs meerdere keren.
[] 3. Alleen in de ochtend.
[] 4. Nooit! Ik ruik altijd naar bloemetjes!

Heb je puistjes?
[] 4. Nee echt niet. Dat is zo fugly ehhhhh
[] 1. Ja, en lelijk dat ze zijn.
[] 1. Ik geef ze zelfs namen.
[] 2. Ik zag er gister een paar op mijn arm! 

Ik ben over mijn uiterlijk tevreden.
[] 4. Nee! omg, mijn leven is een tragedie.
[] 2. Een beetje.
[] 1. Niet echt to be honest...
[] 3. Ja!

Ik volg de laatste trends.
[] 2. Ik kijk natuurlijk wel om mij heen, maar het is niet zo dat ik iets koop omdat het echt in de mode is.
[] 4. Ja du-uh, of course. Ik ben dè fashionista van de school. Gisteren ben ik trouwens nog uitgeroepen tot styl-icoon van het jaar.
[] 1. Ja, maar mijn ouders kopen het vaak niet.
[] 2. Nee, ik trek aan wat ik leuk vind.

SCORE

0-8
Ja, jij bent een normale en gezonde puber. Alleen je moet jezelf ook eens op de eerste plaats zetten, vergeet dat niet. Luister ook eens naar je ouders en andere naasten, ze proberen je te helpen.

9-16
Jij bent een kleine puber. Jij zet jezelf meer op de eerste plaats en bent een stadium verder.

17-25
Of je hebt je tijd al lang gehad, of je pubertijd moet nog komen! Good luck!

25+ 
Jij bent de kleine arrogante puber (in wording). Pas op, dat gaat nog eens fout.

Post je score! :D
 






Reactie plaatsen

Reageer op het artikel Puberteit #1.
Bericht plaatsen
Melden | Citeer | X
Tim schreef op 02-01 20:03:
Tim schreef:
die aanmoedigingen rechtsonder tho @ninaj 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 02-01 19:50:
Nuts schreef:
Bram schreef:
waar de fuck is #2 gebleven, jesley? :') #nietloyaal
HAHAHA OMG DEZE REACTIE 
Melden | Citeer | X
Zon schreef op 02-01 19:50:
Zon schreef:
wow jesley 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 02-01 19:50:
Kirsten838 schreef:
13 dus
kleine puber.
Melden | Citeer | X
Duckface schreef op 01-09 10:08:
Duckface schreef:
Ik had uhm 12 of 13 punten ik weet het niet meer, het is vroeg oké dan kan ik dingen niet zo goed onthouden :p
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 01-09 01:07:
Jordentjuh schreef:
Wat een leuke tips XD
Melden | Citeer | X
Nick schreef op 31-08 22:27:
Nick schreef:
erg leuk gemaakt : )
Melden | Citeer | X
Forsythia schreef op 31-08 22:06:
Forsythia schreef:
Mijn score is 18
Melden | Citeer | X
SammieX schreef op 31-08 21:37:
SammieX schreef:
mijn score 17 haha..
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 31-08 21:23:
Roseberry schreef:
Mijn score is 16...
Melden | Citeer | X
Mayday schreef op 31-08 20:29:
Mayday schreef:
11 haha
Melden | Citeer | X
Isolated schreef op 31-08 20:16:
Isolated schreef:
19...maar wtf ik zit midden in de pubertijd? this doesn't work ok TT___TT
Melden | Citeer | X
Iris1995 schreef op 31-08 19:25:
Iris1995 schreef:
Lol, leuk artikel. Dit is mijn score;

9-16
Jij bent een kleine puber. Jij zet jezelf meer op de eerste plaats en bent een stadium verder.
Melden | Citeer | X
Compulsion schreef op 31-08 18:01:
Compulsion schreef:
Ik heb 11 punten.
Melden | Citeer | X
Biancatjuh schreef op 31-08 17:40:
Biancatjuh schreef:
Ik douche elke dag minstens 1x!:o
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 31-08 17:11:
Felicia schreef:
Interressant 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 31-08 16:21:
Morphine schreef:
Ik had btw 13 als score :p
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 31-08 16:19:
Morphine schreef:
5 keer per week, meestal douche ik op vrijdag en een verschillende dag niet. Maar ik was maar Ik was per 3 dagen maar 1 dag mijn haar aangezien het anders slecht voor je haar of zo is ;p
Melden | Citeer | X
JuniorJewels schreef op 31-08 14:36:
JuniorJewels schreef:
Jesley schreef:
Gwendoline schreef:
Ik douch me trouwens maar 1 keer in 2 dagen. Dus een dag niet, een dag wel, een dag niet, een dag wel enzo. Zo slecht is dat toch niet? <img src='/layout/nl/images/smileys/smiley_schamen.gif' alt='<img src='/layout/nl/images/smileys/smiley_schamen.png' alt=':$'>'>

Nee hoor, dat is heel gezond en normaal.

Melden | Citeer | X
Toprak93 schreef op 31-08 14:33:
Toprak93 schreef:
Bram schreef:
GirlWithConfidence schreef:
Sorry hoor, maar wat een onzin. Je hoeft helemaal niet elke dag onder de douche. 


juist dan is onzin en dat is slecht je moet om de dag douchen
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 31-08 14:31:
Gwendoline schreef:
Ik douch me trouwens maar 1 keer in 2 dagen. Dus een dag niet, een dag wel, een dag niet, een dag wel enzo. Zo slecht is dat toch niet? :$
Melden | Citeer | X
Toprak93 schreef op 31-08 14:30:
Toprak93 schreef:
al die tips wist ik al en gebruik ik ook heb van mijn moeder geleerd allen die pijstje weghalen wist ik niet maar ik ben al 18 en nog nooit 1 puistje gekregen en nog nooit make up gedaan
Melden | Citeer | X
Ninaj schreef op 31-08 14:02:
Ninaj schreef:
20:$
Melden | Citeer | X
SoHappyICouldDie schreef op 31-08 13:53:
SoHappyICouldDie schreef:
15, haha c:
Melden | Citeer | X
MeFireHeart schreef op 31-08 13:51:
MeFireHeart schreef:
14 xD
Melden | Citeer | X
KittyPerry8 schreef op 31-08 13:40:
KittyPerry8 schreef:
17 
Melden | Citeer | X
Selenaa schreef op 31-08 13:33:
Selenaa schreef:
12        
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 31-08 13:24:
Nuts schreef:
MusicIsMyDrug schreef:
Wow zo weinig dat jullie douchen <img src='/layout/nl/images/smileys/surprised.png' alt=':o'> Ik douche elke morgen en soms zelfs 's avonds nog eens!

Je teveel douchen is heel erg slecht voor je.
Melden | Citeer | X
Ailuropoda schreef op 31-08 13:20:
Ailuropoda schreef:
13 punten lol
Melden | Citeer | X
Cheiloproclitic schreef op 31-08 13:16:
Cheiloproclitic schreef:
12.


Melden | Citeer | X
Tanisha schreef op 31-08 13:09:
Tanisha schreef:
21 punten
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 31-08 13:05:
Scientist schreef:
ThisIsTheLife schreef:
17 xd

Oh nee ik heb 16 punten x3
Melden | Citeer | X
MusicIsMyDrug schreef op 31-08 12:29:
MusicIsMyDrug schreef:
Wow zo weinig dat jullie douchen :o Ik douche elke morgen en soms zelfs 's avonds nog eens!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 31-08 12:11:
Cupcakedeeg schreef:
16 <img src='/layout/nl/images/smileys/smiley_schamen.png' alt=':$'>
Al idk of ik me op de eerste plaats zet haha x)
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 31-08 11:56:
XMaya schreef:
14 punten xD
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 31-08 11:49:
Scientist schreef:
Over dat deo. Je kan beter anti-transparant deo gebruiken. In normale deo zitten namelijk stoffen die er voor zorgen dat je steeds meer en meer deo moet gaan gebruiken ;)
Melden | Citeer | X
Tessa123 schreef op 31-08 11:46:
Tessa123 schreef:
ja niet elkendag aonder de doch want dat kan slegt zjijn voor jou haaren sorry
Melden | Citeer | X
Cinta schreef op 31-08 11:44:
Cinta schreef:
16 btw 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 31-08 11:38:
Scientist schreef:
17 xd
Melden | Citeer | X
Cinta schreef op 31-08 11:36:
Cinta schreef:
GirlWithConfidence schreef:
Sorry hoor, maar wat een onzin. Je hoeft helemaal niet elke dag onder de douche. 

Als je heel zweet, wat wel eens kan zijn in de puberteit, en het is zomer kan dat wel nodig zijn hé xd
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 31-08 11:34:
GirlWithConfidence schreef:
Sorry hoor, maar wat een onzin. Je hoeft helemaal niet elke dag onder de douche. 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 31-08 11:34:
Gwendoline schreef:
12 punten HAHA :$
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 31-08 11:23:
Saturn schreef:
13 XDDDDD
De puisten hebben mn score omhoog geschoten AHAHAHAHAHHAHAHA 
Melden | Citeer | X
Soepie schreef op 31-08 10:56:
Soepie schreef:
Ik heb 15 punten xd Maar leuk artikel!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 31-08 10:55:
Kuvira schreef:
14 HAHAHA maar de puistjes zijn nog lang niet weg xd
Melden | Citeer | X
AnnemiekeJ schreef op 31-08 10:52:
AnnemiekeJ schreef:
En btw 18 haha, ik heb mn tijd al gehad lol
Melden | Citeer | X
AnnemiekeJ schreef op 31-08 10:50:
AnnemiekeJ schreef:
Jes, heb je ervaring met je benen scheren...?
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 31-08 10:42:
Morphine schreef:
Superhandig! Leuk artikel Jesley!!



Nieuwsarchief
Maandoverzicht Juli en Augustus '2429-08-2024 00:00
Zomer Magazine20-07-2024 00:00
Let's Introduce Renee0012-07-2024 00:00
Pride Lookbook16-06-2024 21:00
Pride Month | Aankondiging01-06-2024 13:00
Maandoverzicht Mei '2427-05-2024 00:00
Let's Introduce: Itsmeblub {Birthday Edition}18-05-2024 00:00
Music Month May12-05-2024 00:00
Maandoverzicht April '2430-04-2024 00:00
Anouk's verjaardag!26-04-2024 00:00
Lente Magazine12-04-2024 00:00
Let's Introduce: Rascal {Birthday Edition}10-04-2024 00:00
Paaseieren Speurtocht29-03-2024 00:00
Miss lente 2024 | Aankondiging18-03-2024 00:00
Internationale Vrouwendag08-03-2024 00:00
Maandoverzicht Februari '2426-02-2024 00:00
SocialMediaTeam Revamp04-02-2024 13:00
Maandoverzicht Januari '2429-01-2024 00:00
Be the Best 2023 | Uitslag01-01-2024 00:00
Be the Best 2023 | Stemronde15-12-2023 00:00
SocialMediaTeam Adventskalender 202301-12-2023 10:00
Be the Best 2023 | Aankondiging01-12-2023 00:00
Look Appreciation08-11-2023 18:25
Creepy Pasta16-10-2023 00:00
Unmasking the Evil05-10-2023 19:00
Pagina: | Volgende