Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Rascal
stuur me een berichtje als je iets verkoopt van mijn wenslijst!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om een reactie te kunnen plaatsen op het dagelijks nieuws dien je te zijn ingelogd.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
17 van de 24 sterren behaald
Nieuws van de dag
Let's introduce.. Thanatognomonic (door Anoniem)

Vandaag een artikel waarin je Thanatognomonic, ook wel bekend als Annebritt of PriceOfFame, wat beter leert kennen. Isabel had haar geïnterviewd, ze is helaas uit het NieuwsTeam gestapt. Too bad :c. We wilden alsnog haar interview online zetten, vandaar dat ik (Foxy) de lay-out heb gemaakt.
Veel leesplezier!
Kan je jezelf in het kort omschrijven?
Pfff, even denken, eheh. Wat snel opvalt wanneer je me (in real lol) ziet, is dat ik heel erg verlegen ben ehehhe. Maar ondanks dat ben ik volgens mij best wel aardig en zo lol. Ik moet toegeven dat ik echt heel bitchie kan doen en dat ik onaardige opmerkingen kan maken, maar die houd ik meestal voor me. (Vooral sinds wanneer ik moderator ben.) Daarnaast hou ik ervan mensen te helpen lol; je kunt me daarom ook best wel 'behulpzaam' noemen ehhehe

Op VirtualPopstar ben je Moderator, hoe is dat? Je wilde het al lang en toen eindelijk je naam blauw was, hoe voelde je je toen?

Lol, ik zat dus zo op zo'n stoel naar buiten te kijken(ehehhe), belde Jesley me of ik al gezien had dat ik moderator was geworden. Ik was srlsy helemaal in shock, HAHA. Zo van "waaaatt??? Neeee?!? Serieus?!! O----O" Dus ik zo kijken, was mijn naam inderdaad blauw. Ik kreeg tranen in mijn ogen van geluk(nolifernr.1).
Het is, zoals ik al verwachtte, meer dan geweldig om moderator te mogen zijn. Ik heb al een aantal topics verplaatst en gesloten, time outs en waarschuwingen uitgedeeld en nog meer mod-taken verricht. Ik voel me ook al helemaal thuis in het team en ik hoop dat de andere VP'ers ook vinden dat Kaj en Lianne er goed aan hebben gedaan mij moderator te maken.

Je werd in eerste instantie niet gekozen voor de VpPhone en later werd je de leider, kun je ons nog iets meer vertellen over de VpPhone?

Yesh, I will. Ik vond de VpPhone in eerste instantie al een fantastische organisatie; ik vond het geweldig dat een groep VP'ers zich inzetten andere VP'ers te helpen met hun thuissituatie en/of andere problemen. Aangezien ik zelf ook niks liever doe dan mensen die (eventueel) in de problemen zitten te helpen en adviezen te geven wanneer iemand het nodig heeft, besloot ik mee te doen aan de verkiezing. Ik droom er trouwens ook van kinderpsychologe te worden, ehehhe. 
Maar goed, zoals je al zegt werd ik in eerste instantie niet gekozen nee. Daar was ik overigens ook echt héél erg verdrietig over; een medewerker van de VpPhone mogen worden leek me echt ge-wel-dig, namelijk. Maar nadat ik er eindelijk een beetje overheen gekomen was, mailde Nicole (de toenmalige eigenaresse) mij of ik medewerker wilde worden wanneer er iemand anders uit het team zou stappen aangezien zij mij toch wel geschikt vond, ondanks ik eerst niet werd gekozen. Natuurlijk stemde ik mee in haar voorstel en voordat ik het wist zat ik bij de VpPhone! n-n Ik was echt héél blij dat ik bij het team hoorde. Niet veel later mailde Nicole mij weer ditmaal of ik de eigenaar van de VpPhone wou worden. Daar moest ik wel even over nadenken. Het leek mij fantastisch de VpPhone te mogen leiden, maar aan de andere kant was ik bang dat het niet uit zou lukken i.v.m. school; zo'n taak als eigenaar vereist namelijk heel veel tijd. Uiteindelijk besloot ik toch eigenaar te worden. 
Helaas was dat toch geen goede keuze geweest; zoals velen al hebben gemerkt, is de VpPhone behoorlijk achteruit gegaan. Zo ben ik inmiddels nog maar de enige dit in het team zit, hebben we geen spreekuren meer en worden we eigenlijk nooit meer gemaild. 
Ik ben sinds kort weer van plan de VpPhone terug de top in te krijgen, al hoewel ik ervan overtuigd ben dat dat lastig gaat worden. Dat niet alleen omdat ik graag weer wil dat VP'ers weten dat ze bij ons hun problemen kwijt kunnen, maar ook omdat ik het simpelweg heel leuk vind om te doen. Wish me luck! n__n

Geloof je in God of iets anders?

Hmmm, nee, ik ben niet gelovig. Wel vind ik het heel leuk me te verdiepen in godsdienst. Ik vind het namelijk erg interessant hoe mensen denken over hun geloof en God zelf. Ik volgde daarom vroeger ook op de basisschool in groep zeven en acht godsdienst als extra vak, ehehhe. Helaas heb ik er niet erg veel van opgestoken, maar goed. 

Kun je ons wat vertellen over hoe je op VirtualPopstar kwam en wat je eerste indruk was, e.d.?
Ik kwam voor het eerst op twee augustus vorig jaar op Virtual Popstar dankzij het allereerste haattopic op gSm over VP. Ik vond het er in eerste instantie wel gaaf uitzien, maar helaas kon ik niet lang blijven aangezien ik een time out van Emma kreeg voor een maand lang omdat ik het woord 'naakt' had getypt in de shout. Dom van me, lol, maar ik was toen nog een trouwe gSm'er; vandaar. u-u 
Zo'n maand/anderhalve maand later zei Nina (alias Syrenah, mijn nicht lolloolol) dat ik Virtual Popstar MOEST spelen. Ik verklaarde haar voor gek natuurlijk aangezien ik VP toen natuurlijk echt geen leuke website meer vond. Maar ze wist me over te halen; ik ging weer verder op mijn vorige account genaamd 'Roety' en werd gelijk al helemaal verslaafd aan Virtual Popstar. 
Niet veel later kreeg ik door Jesley een waarschuwing omdat ik mijn topic volgens hem verkeerd plaatste. (Vanaf dat momenten had ik ook echt een ontzettende hekel aan hem, HAHA.) Aangezien ik toen al heel, héél erg graag moderator wou worden, besloot ik een nieuw account te gaan beginnen omdat ik dacht dat ik met een time out en waarschuwing achter mijn naam nooit meer moderator zou mogen worden. Zo ontstond PriceOfFame. 
Niet lang geleden werd ik moderator en had ik mijn naam van PriceOfFame naar Thanatognomonic veranderd. 

Wat waren hoogte- en dieptepunten in de tijd dat jij VP speelt?
Oewh, dingen die ik persoonlijk heel gaaf vond, waren de meeting en de uitslag van de laatste moderatorverkiezing. Daarnaast vind ik het ook geweldig hoeveel voortgang de website wel niet heeft gemaakt qua lay out, andere updates en (online) spelers. 
Wat mijn dieptepunten waren, was dat ik uiteindelijk toch nog op PriceOfFame een time out en waarschuwing ontving. Maar goed, dat was natuurlijk mijn eigen schuld, lol. Een ander dieptepunt vind ik al dat onnodige drama met o.a. gSm. (Maar daarnaast vind ik het stiekem ook heel leuk om van die zeurende, sfeer-verpestende gSm'ers waarschuwingen en time outs te geven, ehehhe, dus zo erg zit ik er niet mee. :$)

Wie zijn er speciaal voor je op VirtualPopstar?
Oeehh, lastige vraag. Ik maak eigenlijk nooit 'lijstjes' of zo; simpelweg omdat ik altijd bang ben dat ik een belangrijk iemand vergeet. >< Maar goed uhmm even denken:
~ Nina alias Syrenah
~ Jesley alias Jesley
~ Vien alias Ninjakip
~ Nienke alias Amnesia
~ Gerhardina alias Hanneke
~ Vural alias Vural
~ Jasper alias Jasper
~ Halima alias Halima
~ Isabel alias Isabel
~ Lianne alias Lianne
~ Fien alias Tangled
~ Kaj alias Kaj
~ Rochel alias Rochel
~ Dana alias RadioActive
~ Iris alias Iris1995
~ Esmee alias Esmee
~ Marja alias UntilForever
~ Céline alias Sugarbear
~ Dragon alias Jamy
~ Cindy alias Cindy
Nu ik ze op een rijtje zet zie ik dat het er eigenlijk best wel veel zijn, lol. Ook weet ik zeker dat ik er heel veel ben vergeten, EHEH. :c Ach nou je pech tss u-u

Je houdt een blog bij op VirtualPopstar, waar gaat die over? 
Ik houd inderdaad ook een blog bij ja. Mijn blog is een soort van 'dagboek'. 
Op een dag besloot ik dat ik weer op wou schrijven wat ik overdag allemaal beleefde en hoe ik me voelde, maar was dus veel te lui om daadwerkelijk te 'schrijven'. Ook wou ik al heel lang een blog bijhouden, maar wist niet waar ik het over moest hebben. Toen kwam ik met het geweldige idee mijn blog als een soort dagboek te gebruiken, eheh. 
Het is op zich op sommige best wel lastig en kan ook behoorlijk confronterend zijn, aangezien ik zo nu en dan dingen neerzet over hoe ik me vooral vroeger voelde; ik zat in een depressie en had het dus best wel waar. Zo nu en dan heb ik steeds last van trauma's die weer naar boven komen. Natuurlijk zet ik niet uitgebreid neer hoe ik met mezelf omging en omga en probeer ik mijn blog dus niet al te extreem te maken. (Vooral i.v.m. mijn functie.) Maar ondanks dat lucht het echt heel erg op dingen kwijt te kunnen bij deze community. Daar ben ik jullie dankbaar voor, ehehhe. n-n 
Maar natuurlijk schrijf ik ook dingen in mijn blog over school en andere (leuke) dingen die me bezig houden.

Wat doe je in je vrije tijd nog meer naast VirtualPopstar? 
Niet veel, tbh. Wanneer ik niet achter Virtual Popstar zit, ben ik bijna altijd bezig met huiswerk. Daarnaast heb ik 5/6 jaar op pianoles gezeten even gelden, dus ik speel ook nog wel eens piano. Ik speel van alles lol; van popliedjes voor school, tot klassieke stukken van bijv. Beethoven. 
Ik ben nu met dit stuk bezig van mijn lievelings-tvserie genaamd 'Dexter' :3 (Dit zijn overigens gewoon een random paar handen welke ik van YouTube heb gehaald hoor niet die van mij) ---->
http://www.youtube.com/watch?v=ruyx40LMl1Q
Wanneer ik het goed kan spelen, ben ik het van plan in mijn blog te plaatsen. c:

Je bent naar de VirtualPopstar meeting geweest en je hebt daar een heel bijzonder iemand ontmoet, hoe was dat? 
HAHA, het valt gewoon niet te omschrijven. Hoe kon ik nou uitgerekend met de jongen een relatie opbouwen welke ik stiekem al een half jaar lang superleuk vond? Hoe kon het me überhaupt overkomen dat ik de aller, aller, allerleukste jongen ter wereld tegenkwam op een meeting waar ik in eerste instantie niet eens naartoe mocht, HAHA. Laat staan dat hij me ontgroende!! xd 
Ik meen het ok; 25 juni, 2013; mooiste dag uit mijn leven. Later, als ik heel oud ben en kleinkinderen heb en zo, vertel ik hun zo als we gezellig aan zo'n tafeltje zitten weet je wel, deze ervaring. :'3 Hoe het begon met wat geknuffeld en hoe het bij de bbq zelf eindigde met de fijnste tongzoen I ever haddddd (niet dat ik al eens met andere mensen had gezoend maar dat maakt niet uit!!!! ;3;) 
Jesley en ik wonen echt heel ver weg van elkaar; dat maakt onze relatie wel wat lastiger. Jullie willen niet weten hoe duur die treinkaartjes tegenwoordig zijn omg ;-; However, we zijn al een paar keer naar elkaar toegegaan en zijn zelfs al eens anderhalve week lang bij elkaar geweest. B'3 Voor zo ver ik weet(lol) gaat het heel goed tussen ons en ben ik Virtual Popstar daar ook echt ongelooflijk dankbaar voor. VP heeft gewoon mijn gehele leven verander joh pfft o-o <3333

Naar wat voor een muziekstijl luister je vaak en van wie ben of was je fan? 
Ik ben fan van Michael Jackson! n-n Sinds zijn overlijden luister ik nog altijd muziek van hem. Ik ben te lui om een uitgebreid verhaal te gaan typen over waarom ik Michael zo fantastisch blijf vinden, daarom plak ik nu een stukje uit mijn werkstuk over hem welke ik zo'n anderhalf/twee jaar gelden had gemaakt onder het kopje "Waarom is Michael Jackson belangrijk?":
"Michael Jackson is een belangrijk persoon geweest. Dat is zeker. En niet alleen omdat het voor hem gebruikelijk was om acht Grammy Award’s op één avond te winnen, maar ook omdat hij probeerde de wereld te verbeteren. Zo had hij hele intimiderende speeches waardoor mensen anders gingen denken. Hij was ook van plan een speciaal kinderziekenhuis te laten bouwen. Een ziekenhuis waar ieder ziek kind heen zou willen gaan. 
Michael bezocht vaak ziekenhuizen. Ook in Amsterdam heeft hij cadeautjes aan zieke kinderen gegeven.
Michael heeft ook veel liedjes geschreven over hoe slecht wij wel niet bezig zijn. Dat we met zijn allen de wereld aan het verwoesten zijn. En er tè veel oneerlijkheid is. Maar ook dat sommige kinderen niet goed worden behandeld. Hierover een paar door hem geschreven nummers: 
• Earth Song 
• Heal The Word 
• The Lost Children 
• They Don’t Care About Us 
• Cry 
• Men In The Mirror 
• We’ve Had Enough"

Wil je nog wat zeggen?
Jawel hoor, ehehhe. Ik moet zeggen dat ik dit ècht hele leuke vragen vond. Het was daarom ook leuk om ze te beantwoorden. n-n
Ow ja, ehehhe, het zou leuk zijn als er nog meer mensen zouden zijn die hier mijn blog op VP zouden volgen, whoep. Ik heb nu meer dan twintig volgers en ik zou het wel gaaf vinden wanneer nog meer mensen binnenkort mijn piano-Dexter-muziekstukje in mijn blog zouden zien ehhe c:
Eheh, yay ik vond het leuk geïnterviewd te worden. n-n
Naam:
Annebritt

Leeftijd:

14

Lengte:
1.63

Relatie:

Yeshh, met Jesley. B'D Op 23 juni hadden we besloten dat we iets hadden. ;3;

Huisdieren:

We hebben honden, katten, vissen, konijnen, chinchilla's, salamanders en zelfs egels in huis gehad, maar nu bij mijn vader thuis hebben we alleen maar twee ratten; Roety en Nina. Mijn moeder heeft bij haar thuis kippen en één kat. c:

Sport:

Ik zat vroeger op judo en atletiek, maar deed het meest aan judo. Voor judo trainde ik twee/drie keer in de week en voor atletiek één tot twee keer. Omdat ik best intensief sportte en echt heel snel groeide (ja, vroeger was ik wèl veel langer dan het gemiddelde kind van mijn leeftijd xd), ontwikkelde ik een blessure: Osgood-Schlatter. De ziekte van Osgood-Schlatter is een ziekte waarbij er pijn optreedt op de plaats van de aanhechting van de kniepees aan het scheenbeen. Hierbij ontstaat er een gevoelige bobbel op het scheenbeen net onder de knie. Het kan wel jaren duren voordat de pijn wegtrekt en ik weer kan sporten. De huisarts zei dat het hopelijk overgaat wanneer ik uitgegroeid ben. Hmpf, nou ja, Je leert ermee leven. 3':

Favoriete vakantiebestemming:

Pfffft, hmm, zolang er maar Wi-Fi is maakt het me niet uit waar ik ben, HAHA. Maar ik ben nog nooit in zo'n heel koud land met sneeuw en ijs en zo geweest weet je wel. En dat zou ik best wel eens een keertje willen proberen. c;

Lievelingseten:

Ik heb niet echt 'lievelingseten' denk ik, lol. Ik ben wel dol op salades en zo. Met tomaten woep (je kunt zo leuk met die pitjes spelen weet je wel). O oeh en die ene burger van de McDonalds met die bacon en zo ehhhe he :'D

 




Reactie plaatsen

Reageer op het artikel Let's introduce.. Thanatognomonic.
Bericht plaatsen
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 20-09 18:03:
Scientist schreef:
Leuk interview! c:
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 18-09 21:14:
Saturn schreef:
Kaj schreef:
''Later, als ik heel oud ben en kleinkinderen heb en zo, vertel ik hun zo als we gezellig aan zo'n tafeltje zitten weet je wel, deze ervaring. :'3 Hoe het begon met wat geknuffeld en hoe het bij de bbq zelf eindigde met de fijnste tongzoen I ever haddddd (niet dat ik al eens met andere mensen had gezoend maar dat maakt niet uit!''

Hahahaha nou ik gun het je van harte, en het is mooi om te zien dat onze site zoveel impact kan hebben op mensen hun levens, iets waar ik van te voren echt niet voor mogelijk hield/had zien aankomen

Dit! ^^
Melden | Citeer | X
Iris1995 schreef op 18-09 17:49:
Iris1995 schreef:
Awwhh super leukk Annebritt! Wat lief dat je ik speciaal voor jou ben (a) Dat ben jij ook zeker voor mij! (l)
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 18-09 17:42:
Esmee schreef:
RadioActive schreef:
Esmee schreef:
SDFGIKSD omg Ik ga als je naar de meeting komt een taart voor je maken met : I love you so damn much <3

kom jij? O.o NU WIL IK ECHT KOMEN ASDFGHJKL

Ja ik ga paysafe halen aankomend weekend. Dan heb ik genoeg geld : D
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 18-09 17:42:
Cindy schreef:
OMG IK!o_O

of is die Cindy een andere Cindy?


DROOM IK STA IK HIER ECHT IN?:o
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 18-09 17:03:
Saturn schreef:
Esmee schreef:
SDFGIKSD omg Ik ga als je naar de meeting komt een taart voor je maken met : I love you so damn much <3

kom jij? O.o NU WIL IK ECHT KOMEN ASDFGHJKL
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 18-09 16:57:
Esmee schreef:
SDFGIKSD omg Ik ga als je naar de meeting komt een taart voor je maken met : I love you so damn much <3
Melden | Citeer | X
Nina schreef op 18-09 16:47:
Nina schreef:
HAHAHAH srsly i love ya <3
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 18-09 16:38:
Saturn schreef:
Thanatognomonic schreef:
RadioActive schreef:
O.O Ik ben speciaal. Oke ik huil nu (nolifer nr.2)

:'3 <3

Yay
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 18-09 16:35:
Sas schreef:
Isabel schreef:
Hihi ik hoop dat jullie mijn allerlaatste artikel toch nog leuk vonden (:

Jazeker hihi. Jammer dat het de laatste was
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 18-09 16:23:
Morphine schreef:
Hihi ik hoop dat jullie mijn allerlaatste artikel toch nog leuk vonden (:
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 18-09 08:41:
Saturn schreef:
O.O Ik ben speciaal. Oke ik huil nu (nolifer nr.2)
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 18-09 08:40:
Saturn schreef:
Alles met Annebritt is leuk ^^
Melden | Citeer | X
Halima schreef op 18-09 08:31:
Halima schreef:
Thanatognomonic schreef:
Cindy en Dragon aka Jamy moeten ook nog in dat rijtje staan ok ik was ze vergeten ;___;

IK WOU NET ZEGGEN XD 
Je hebt Nina wel voor Jamy gedumpt eah, hoe kun je hem vergeten >:c 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 18-09 08:23:
Momo schreef:
Leukk
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 18-09 06:56:
XLeah schreef:
Leuk!



Nieuwsarchief
Maandoverzicht Juli en Augustus '2429-08-2024 00:00
Zomer Magazine20-07-2024 00:00
Let's Introduce Renee0012-07-2024 00:00
Pride Lookbook16-06-2024 21:00
Pride Month | Aankondiging01-06-2024 13:00
Maandoverzicht Mei '2427-05-2024 00:00
Let's Introduce: Itsmeblub {Birthday Edition}18-05-2024 00:00
Music Month May12-05-2024 00:00
Maandoverzicht April '2430-04-2024 00:00
Anouk's verjaardag!26-04-2024 00:00
Lente Magazine12-04-2024 00:00
Let's Introduce: Rascal {Birthday Edition}10-04-2024 00:00
Paaseieren Speurtocht29-03-2024 00:00
Miss lente 2024 | Aankondiging18-03-2024 00:00
Internationale Vrouwendag08-03-2024 00:00
Maandoverzicht Februari '2426-02-2024 00:00
SocialMediaTeam Revamp04-02-2024 13:00
Maandoverzicht Januari '2429-01-2024 00:00
Be the Best 2023 | Uitslag01-01-2024 00:00
Be the Best 2023 | Stemronde15-12-2023 00:00
SocialMediaTeam Adventskalender 202301-12-2023 10:00
Be the Best 2023 | Aankondiging01-12-2023 00:00
Look Appreciation08-11-2023 18:25
Creepy Pasta16-10-2023 00:00
Unmasking the Evil05-10-2023 19:00
Pagina: | Volgende