Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Rascal
stuur me een berichtje als je iets verkoopt van mijn wenslijst!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om een reactie te kunnen plaatsen op het dagelijks nieuws dien je te zijn ingelogd.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
17 van de 24 sterren behaald
Nieuws van de dag
Nieuwsoverzicht 15/09 (door Cinta )

Deze week hebben we alweer sappige roddels voor jullie, vers van de pers! :D Waar of niet waar? Oordeel zelf. 

Volgens de piloot die Justin Bieber tijdens zijn laatste vlucht vervoerde, rook de jonge kerel nogal hard naar marihuana. "Hij kwam aangereden in een dikke terreinwagen en toen de deuren open gingen, was het een en al rook die eruit kwam. Hij was volledig van de kaart, want toen ik hem vroeg om de factuur te tekenen, wist hij amper wat hij aan het doen was," vertelt de piloot zelf.

Harry Potter komt terug in de bioscopen! Nou ja, soort van. Harry zelf gaat niet meer op avonturen, maar dat betekent niet dat de wereld stilstaat. In samenwerking met Warner Bros is J.K. Rowling bezig met een nieuwe film! Deze keer gaat het niet over de leerlingen van een school, maar over fabeldieren! J.K. Rowling over deze samenwerking: "Het begon allemaal toen Warner Bros naar me toe kwam met het voorstel om het boek 'fabeldieren en waar ze te vinden' te verfilmen. Het leek me een leuk idee." Deze nieuwe film is geen pre- of sequel van de Harry Potter serie, maar eigenlijk gewoon een verrijking van de magische wereld. Het begint bij Newt Scamander in New York, zeventig jaar voor Harry's geboorte. Natuurlijk zitten we allemaal met spanning te wachten op deze film! Wie weet zien we de oude personages uit de Harry Potter films weer terug zoals Olivander en Albus Perkamentus! 

We weten natuurlijk allemaal wie wat heeft gewonnen met de grote loterij van Kaj. Adam had bijvoorbeeld iets gewonnen. Hij kon kiezen tussen de Blackbird straaljager, of tussen 30.000 popdollars. Omdat hij de blackbird al had, koos hij voor de 30.000 popdollars.

BeOriginal mocht een weekje moderator zijn. Als ze goed bezig was, mocht ze zelfs moderator blijven! "Het moderator zijn is leuk. Ik heb echt heel erg genoten van mijn weekje. Het was moeilijk, want bijvoorbeeld moest je je bff een waarschuwing geven. Ook was ik erg onzeker over wie ik een waarschuwing moest geven. Ik was meer zekerder bij de forums verplaatsen. Maar ik vind niet echt dat dit bij me past. Ik ben meer de persoon wat zijn mening zegt en als moderator heb ik dat helemaal voor me moeten houden. Dus kon ik ook niet echt mezelf zijn. Ik vond het echt super leuk om eens een inkijkje te hebben op hoe het gaat om moderator te zijn. Ik wil zelf geen moderator meer blijven, dus heb Kaj gemaild of ik geen moderator meer mag zijn. Ik ga liever voor blogger. Ik ga er iets groots opzetten. De moderators hebben niet echt iemand nodig die zo onzeker is over haar beslissingen met waarschuwingen geven enzovoort. Er zijn betere mensen dan mij voor deze functie. Ik wil ook wat mensen bedanken, namelijk vooral Fame, die me echt heeft geholpen, met mijn vragen en ook netjes aansprak op iets wat ze minder vond van wat ik deed. Ook Thanatognomic die altijd heel erg uitgebreid antwoord gaf op mijn vragen. En natuurlijk wil ik Kaj bedanken die me deze super leuke week heeft gegeven!" aldus BeOriginal.

Jose won gratis toegang tot de volgende VP meeting in Utrecht op 12 oktober. Dit was haar reactie: "Ik had eigenlijk helemaal niet verwacht dat ik überhaupt iets zou winnen dus ik was echt heel erg blij toen ik zag dat ik iets had gewonnen! En ook nog eens de meetingprijs, de prijs die ik het liefste had! Meeten kan eigenlijk nooit vanwege de vaak verre afstand aangezien ik helemaal in het noorden van Groningen woon en ik wilde Rochel, Isabel en Joline echt supergraag meeten. Eigenlijk waren het allemaal topprijzen maar deze had ik toch het allerliefste! Als m'n moeder het oké vindt dat ik 5 uur (heen & terug samen gelukkig) alleen in de trein zit ga ik zeker heen!"

TaylorSwift won een verrassingspakket, maar dat is nog niet aangekomen.

Het PromotieTeam organiseert opnieuw PromoWeken! Degene die op 20 september het meeste leden heeft aangebracht via zijn of haar stemlink, wint 150 credits & 80.000 popdollars! Klik HIER voor meer informatie.

Dit waren de donateurs items van afgelopen vrijdag:

  
Benieuwd wie er deze week 25 credits zal winnen? Degenen die zondag om 22.00 uur op de eerste plaats staan in de Hall of Fame, winnen namelijk 25 credits! Al de rest in de top 10 wint 10 credits.

Gerhardina heeft deze week het meest opgetreden. Ze heeft al 417 keer opgetreden! Dat is 70 keer per dag! De kans is klein dat ze nog zal worden ingehaald, dus voor Gerhardina zijn die 25 credits al binnen!

De Battle Queen van deze week is nog niet bekend. Gerhardina en Wielrenster24 hebben namelijk beide 42 battle's gewonnen. Dat zijn 7 battle's per dag! Wie denk jij dat met de 25 credits zal gaan lopen?

De laatste die hoogstwaarschijnlijk 25 credits wint is Farah. Zij is namelijk Fashion Queen! Ook Farah wordt achterna gezeten door Gerhardina. Farah heeft al 19 fashion contests gewonnen en Gerhardina 16. Dat zijn er maar liefst 3 per dag! Wauw!
Deze week vertelt NOH8 iets over de scheiding van haar ouders. "Toen mijn ouders scheidden was ik 2 jaar. 'k Heb er (gelukkig!) niet zoveel van meegekregen. Ik ben inmiddels 14 en volgend jaar januari word ik 15 =) Mijn "probleem" begon ongeveer 3 jaar geleden. De band van mijn vader en mij werd steeds slechter. Hij luisterde niet naar mij en intimideerde me. Om zijn zin te krijgen begon hij bijvoorbeeld te huilen. (intimideren is eigenlijk dat je iemand bang maakt om voor elkaar te krijgen wat je wilt). Mijn stiefvader (mijn moeder trouwde opnieuw toen ik 6 was) kreeg de kans om 3 jaar naar Curaçao te verhuizen voor zijn werk. Dat vond ik natuurlijk super! Voor mijn vader zou het iets minder leuk zijn, maar van de marine kregen we per jaar 5 gratis tickets zodat hij mij toch regelmatig kon zien (en natuurlijk kwamen wij elk jaar ook zo'n 2 keer naar NL) Toen mijn moeder het hem vertelde deed hij vrij koel, maar toen hij me meenam naar zijn huis begon hij te huilen en smeekte hij me hier te blijven. Na het weekend vertelde ik mijn moeder dus dat verhuizen me geen goed idee leek. Ik had er zoveel spijt van! Vanaf dat moment was ik boos op hem. Onze band werd alsmaar slechter. Daardoor gingen mijn cijfers op school omlaag en had ik heel veel stress. In de zomervakantie van 2012 gingen we met zijn nieuwe vriendin op vakantie. In het begin mocht ik haar wel maar daarna niet meer. Ze maakte allemaal rotopmerkingen over mijn broekplas probleem, mijn slechte cijfers op school, mijn slechte voetbal team, enzovoort. Met Kerstmis zouden mij oma en ik bij mijn vader eten. Zijn vriendin zou niet komen, dat had hij mij beloofd. Ze kwam toch en de hele avond zat ze op mij te mopperen dat ik beter mijn best moet doen op school. (Ik kan me nog goed herinneren dat ze zei: "Julia, wil je later liever in een mercedes of in een fiat punto rijden? Als je zo door gaat wordt jouw leven 1 grote flop!") Toen ik die avond weer bij mijn moeder thuis was heb ik besloten dat ik geen contact meer wil met mijn vader. Sindsdien heb ik hem niet meer gesproken of gezien. Mijn moeder belt hem wel iedere maand om te vertellen hoe het met me gaat. Ze vindt dat hij daar recht op heeft. Vorig jaar heeft mijn vader de school gebeld om te zeggen dat mijn moeder mij heeft verboden hem nog op te zoeken. Dat was natuurlijk helemaal niet waar! Wat wil ik jullie meegeven? De allergrootste fout die ik in mijn hele leven heb gemaakt is dat ik niet voor mezelf koos. Ik wilde hém gelukkig maken en daarom cijferde ik mezelf helemaal weg. Maar, ben ik op de wereld gezet om een ander happy te maken? Nee! Als je iets niet wilt wil je het niet en als je iets wel wilt, laat je dan niet tegen houden het te doen!"



Reactie plaatsen

Reageer op het artikel Nieuwsoverzicht 15/09.
Bericht plaatsen
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 16-09 16:50:
Scientist schreef:
Nieuwe... HP-film?.... OMG AAAAAAAAAH
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 15-09 21:19:
Ravenclaw schreef:
Oh. My. God.



EEN NIEUWE HP FILM OMFG OMFG DANKJE JOANNE O M F G O M F G O M F G
IK BEN HIER ECHT HELEMAAL AAN HET FANGIRLEN OKE OMFGGGG
Melden | Citeer | X
Yolo123 schreef op 15-09 17:53:
Yolo123 schreef:
ik hou van jullie roddelblaren
xx
Melden | Citeer | X
Julia schreef op 15-09 14:36:
Julia schreef:
Foxy schreef:
NOH8 schreef:
Foxy schreef:
Ik vind het erg wat je hebt meegemaakt ;o. Maar lief dat je de rest hiervoor wilt waarschuwen.

Eigenlijk is die waarschuwing de enige reden dat ik mailde. De rest doet er niet meer heel erg toe, maar ik wil gewoon dat mensen zich ervan bewust moeten zijn dat je niet leeft om iemand anders gelukkig te maken enzoo <img src='/layout/nl/images/smileys/smile.gif' alt='<img src='/layout/nl/images/smileys/smile.png' alt=':)'>'>

Ik vind het echt lief van je en ik ben blij dat het nu beter gaat.

:)
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 15-09 14:00:
Sas schreef:
NOH8 schreef:
Foxy schreef:
NOH8 schreef:
Laat je leven dus niet beïnvloeden door angst!

Ik vind het erg wat je hebt meegemaakt ;o. Maar lief dat je de rest hiervoor wilt waarschuwen.

Eigenlijk is die waarschuwing de enige reden dat ik mailde. De rest doet er niet meer heel erg toe, maar ik wil gewoon dat mensen zich ervan bewust moeten zijn dat je niet leeft om iemand anders gelukkig te maken enzoo <img src='/layout/nl/images/smileys/smile.png' alt=':)'>

Ik vind het echt lief van je en ik ben blij dat het nu beter gaat.
Melden | Citeer | X
Compulsion schreef op 15-09 13:26:
Compulsion schreef:
Unashamed schreef:
Jammer dat de uitslag van vps got talent er toch niet bij stond. Ik had heel erg mijn best gedaan om het die avond af te krijgen haha. Maar het geeft niet, het is leuk gedaan!

Is die er al? :o
Melden | Citeer | X
Cinta schreef op 15-09 13:07:
Cinta schreef:
Unashamed schreef:
Jammer dat de uitslag van vps got talent er toch niet bij stond. Ik had heel erg mijn best gedaan om het die avond af te krijgen haha. Maar het geeft niet, het is leuk gedaan!

Komt nog :)
Melden | Citeer | X
Julia schreef op 15-09 12:32:
Julia schreef:
Foxy schreef:
NOH8 schreef:
Laat je leven dus niet beïnvloeden door angst!

Ik vind het erg wat je hebt meegemaakt ;o. Maar lief dat je de rest hiervoor wilt waarschuwen.

Eigenlijk is die waarschuwing de enige reden dat ik mailde. De rest doet er niet meer heel erg toe, maar ik wil gewoon dat mensen zich ervan bewust moeten zijn dat je niet leeft om iemand anders gelukkig te maken enzoo :)
Melden | Citeer | X
Fame schreef op 15-09 11:57:
Fame schreef:
Ahw Fenne dat vindik lief! En je deed  echt goed. Jammer dat het niet echt iets voor jou is, maar je hebt een goede keus gemaakt : )
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 15-09 11:56:
Sas schreef:
NOH8 schreef:
Laat je leven dus niet beïnvloeden door angst!

Ik vind het erg wat je hebt meegemaakt ;o. Maar lief dat je de rest hiervoor wilt waarschuwen.
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 15-09 11:53:
Morphine schreef:
Leuk! :)
Melden | Citeer | X
Julia schreef op 15-09 11:20:
Julia schreef:
Laat je leven dus niet beïnvloeden door angst!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 15-09 10:43:
Nada21 schreef:
Ahww Julia :c
Melden | Citeer | X
Emmastar001 schreef op 15-09 10:42:
Emmastar001 schreef:
Goede info!!!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 15-09 10:39:
AvrilLavigne schreef:
Leuk artikel! C:
Melden | Citeer | X
SLOEBER schreef op 15-09 10:27:
SLOEBER schreef:
Leuk!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 15-09 10:06:
Heart schreef:
Leuk!
Melden | Citeer | X
Compulsion schreef op 15-09 09:51:
Compulsion schreef:
RadioActive schreef:
Leuk! C: Maar er waren toch meer prijzen?

Ja, maar we hebben niet van iedereen een reactie gehad.
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 15-09 09:46:
Saturn schreef:
Leuk! C: Maar er waren toch meer prijzen?



Nieuwsarchief
Maandoverzicht Juli en Augustus '2429-08-2024 00:00
Zomer Magazine20-07-2024 00:00
Let's Introduce Renee0012-07-2024 00:00
Pride Lookbook16-06-2024 21:00
Pride Month | Aankondiging01-06-2024 13:00
Maandoverzicht Mei '2427-05-2024 00:00
Let's Introduce: Itsmeblub {Birthday Edition}18-05-2024 00:00
Music Month May12-05-2024 00:00
Maandoverzicht April '2430-04-2024 00:00
Anouk's verjaardag!26-04-2024 00:00
Lente Magazine12-04-2024 00:00
Let's Introduce: Rascal {Birthday Edition}10-04-2024 00:00
Paaseieren Speurtocht29-03-2024 00:00
Miss lente 2024 | Aankondiging18-03-2024 00:00
Internationale Vrouwendag08-03-2024 00:00
Maandoverzicht Februari '2426-02-2024 00:00
SocialMediaTeam Revamp04-02-2024 13:00
Maandoverzicht Januari '2429-01-2024 00:00
Be the Best 2023 | Uitslag01-01-2024 00:00
Be the Best 2023 | Stemronde15-12-2023 00:00
SocialMediaTeam Adventskalender 202301-12-2023 10:00
Be the Best 2023 | Aankondiging01-12-2023 00:00
Look Appreciation08-11-2023 18:25
Creepy Pasta16-10-2023 00:00
Unmasking the Evil05-10-2023 19:00
Pagina: | Volgende