Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Rascal
stuur me een berichtje als je iets verkoopt van mijn wenslijst!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om een reactie te kunnen plaatsen op het dagelijks nieuws dien je te zijn ingelogd.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
14 van de 24 sterren behaald
Nieuws van de dag
VP meeting 2.0 (door Anoniem)

Gemaakt door Ilse
Die er zelf bij was.
 
Heyhoi,
Leuk dat je (alweer) een kijkje neemt op het Nieuws van de Dag! Vandaag is er een artikel over de VP meeting die eergisteren plaats vond in Utrecht, in café tropical.

Naar mijn mening was het een super leuke, en geslaagde dag! Alleen ik vind het nog steeds raar dat mij naam werd omgeroepen op het station. Ja, dat is nogal creepy aangezien het niemand van de meeting was! D:

Hiernaast staan nog een paar verhalen over de meeting, foto's en hoe anderen de dag hebben beleefd.

Kom jij de volgende keer ook?

Ohja. Gister werd de 1D world store ook geopend in Utrecht. En rarara wie daar zijn? De mensen die met de trein gingen, haha.
ocGuU0oPhyI
Zoals ik al eerder vertelde is de meeting van 12 oktober, die net is geweest, niet de aller eerste. De aller eerste meeting was alweer in Juli, wat gaat de tijd toch snel voorbij!

Zoals sommigen van jullie weten was ik er zelf ook bij, haha. En ik vond het GE-WEL-DIG. Zo'n dag wilde ik nog wel is beleven, en daarom ben ik ook naar de 2e meeting gegaan. En dat was net zo leuk! Ik zou het iedereen aanraden, haha.

Ik denk dat er ooit nog wel een 3e meeting komt, tenminste dat hoop ik! En dan hoop ik ook dat het weer in de buurt van Utrecht is, want dan kom ik waarschijnlijk ook! (:

Het artikel van de vorige meeting (de VP bbq coaster) kun je hier (aanklikbaar) vinden.
Hoe beleefden anderen deze dag?
Rochel (het uitgebreide verhaal): Nou eerst gingen we dus starbucks halen voordat we gingen. Ik had chocomelk gehaald maar ze hadden er veel te veel cacao ingegooit waardoor het dus echt ran-zig was. Ik gooide ht weg in de trein en toen liep de chocomelk eruit dus in die prullenbak lag zon laag chocomelk. Toen kwamen we aan op Utrecht centraal. Wij liepen uit de trein, zagen nergens uitgang staan en liepen maar ergens heen, totdat we na 10 min roltrappen zagen naar boven --'' Ik was helemaal in paniek lol XD. Toen we de uitgang zochten al rennend hoorde ik door de omroeper: Ilse, meeting, Lianne. I was like; HUH? O_O is dit echt ofzo?? Nah na een kwartier hadden we de uitgang gevonden. We stonden buiten en zagen niemand, niks of whatever. Na 10 min een beetje rond te kijken belde ik Lianne die zei dat ze er zo aankwam. Er gebeurde niks dus liep ik de andere kant op waar blijkbaar auto's konder parkeren. Dus ik stresste helemaal, praatte tegen Halima enzo, toen hoorde ik opeens een ;; HOI''. Ik schrok me rot XD Het was blijkbaar Joline die samen daar al was met Ilse en Mirinda, samen met een prachtig cadeau Toen gingen ik just dancen met Joline, Esmee en Wout, en later ook nog Britt n-n. Vooral Joline en ik waren daar heel goed in : D (sarcasmeee) Toen kwam de modeshow waar Kaj echt een geweldige immitatie van Britney spears deed, en ja de modeshow :3 O en Esmee Joline, Ilse, Halima, en nog een paar andere hadden wout's schoenen gestolen :3. Ook gingen Esmee, Wout, Joline en ik blikgooien. Dus Wout gooit alles om, Esmee ook, en toen moest ik ;-; Ik gooide er gewoon langs HAHAHAHAHAHHAHA en toen moest Joline, die er ook langs gooide HAHAHAHHAHA. Toen gingen we weer wii'en, eten en toen gingen we stoelendans doen :'3. Dus na 3 rondes ofzo wou ik zitten, maar Halima liep achter mij en beukte me van mn stoel af --'' En toen stonden Anna (Anna) en Anna (xAnna) tegen elkaar in de finale omg :'3 en toen won........ Anna~!!! (Anna) Toen gingen we limbo'en, maar heeeel veel mensen deden niet mee (waaronder ik) en Esmee had gewonnen want nah ze is daar goed in!!!!!
Toen gingen we een groepsfoto maken :'33
En toen gingen we lummelen XD
En op een gegeven moment gooide ik die bal echt heel; erg slecht zodat iemand m gewoon kon pakken, dus ik was lummel vroeg Kaj aan mij: ';'Heb je dit wel eens eerder gespeeld?'' AHHAHAH ;-; en ik en Annebritt die wisselde echt heel vaak, ik pakte steeds haar bal en zij de mijne o-o
Toen was het eten klaar ♥0♥
Duss iedereen eten, en toen moesten er mensen weg :'c eerst moest Robin weg, toen Marianne, Toen Daan, toen Esmee sad En toen Nienke, Nina en Annebritt.
Toen waren er nog 14 mensen over, maar dat lukte natuurlijk nooit in 2 auto's, dus er moest 2x gereden worden. Maar Halima wout en ik hadden afgesproken om nog even met Eline, Mirinda, Joline en Ilse langs starbucks/ ola te gaan :3 dus wij moesten tegelijk met zn 7 en gebracht worden. Toen was Laura de weg even kwijt :3 En toen waren we weer bij station.
We liepen eerst langs de Mc want Joline, ik, Wout en Ilse moesten nog even naar de wc XD
Toen gingen we naar starbucks en ola, en toen Joline, Halima en ik terugkwamen van starbucks moesten Eline en Ilse gelijk gaan anders redde hun hun trein niet :c Toen bleven Joline, Mirinda, ik, Wout en Halima over en daar stonden we dan nog 7 min met onze starbucks en ola C:
Toen moesten Joline en Mirinda naar hun trein en wij ook, onze sporen zaten tegenover elkaar dus wij wouden Joline en Mirinda uitzwaaien. We dachten dat onze trein er al stond dus we stappen in, zegt wout ; '' Is dit wel de goede trein?'' Ik ging kijken was het de foute :c Wij snel uitstappen. Toen keken we naar de overkant en zagen we Joline en Mirinda door hun trein lopen. Wij zwaaien en roepen, hun keken gewoon niet om D: Op een gegeven moment gingen ze zitten en zagen ze ons : D Wij zwaaien, toen vertrok hun trein en renden we zeg maar mee, echt geniaal : D
Toen kwam onze trein en toen moesten we op de trap zitten want er was geen plek meer .__.
En toen kwamen we weer terug op ons station

BTW we kregen ook een goodiebag C:
-----------------------------------------------------------------------------

Joline:
Eerst gingen Mirinda, Ilse en ik shoppen, we konden eerst Ilse al niet vinden HAHA, maar dat is toch gelukt mihihi. Daarna gingen we dus shoppen, dat was heel leuk en gezellig haha, om kwart voor 10 stond er al een rij van hier tot Tokio bij de 1D shop terwijl hij pas om half 11 open ging xd. We zouden om half 12 opgehaald worden dus gingen we naar de de ingang/uitgang van het station wachten op Lianne/Laura. Maar toen na 10 minuten gingen we maar bellen en ze zeiden dat ze er zo aankwamen xd. Na een tijdje zagen we Rochel, Halima en Wout lopen, dus ik zo naar ze toe lopen en 'HOI' zeggen, een volgens mij schrokken ze ofzo HAHA xd. Maar toen gingen we dus met z'n 6en wachten en gaf ik ze een bakje met kaastengels en napoleons en tucjes met een mooi lintje eromheen. Alleen ze wouden het niet vasthouden ;sss. Oké toen moesten we weeer wachten want ze waren en nog steeds niet hahaha. Toen kwamen Iris en Saskia ook aanlopen en Sas is echt lang!! Iris ook trouwens xd. & Rochel ook. Maar toen gingen we maar weer bellen maar die namen niet op. Tijdje later belden ze ons en zeiden ze dat ze bij de 1D store stonden HAHA, dus wij dat hele stuk weer helemaal teruglopen en toen deden onze voeten pijn, arme wij. 
Toen moesten we met 9 mensen in auto's waar 7 mensen inkonden. Dus Eline zou Wout op schoot nemen maar ze deed het niet dus zat ik helemaal opgepropt met Ilse, Mirinda en Eline, en Wout zat voorin met heel veel ruimte :twisted. Daarna kwamen we aan bij het meeting plekje ding xd. Toen gingen we dus tekenen, wiien, sjoelen enzo, en Halima en ik gingen met onze voeten op een stoel liggen, en toen ging Wout op onze voeten zitten! D: Daarna ging Wout met zijn voeten op Esmees schoot liggen en Esmee op die van Mirinda en Mirinda op die van mij. Oké we zaten dus allemaal in de knoop enzo en toen gingen ze mijn veters aan elkaar knopen zodat ik niet meer kon lopen! Echt gemeen he!! En Rochel en ik konden echt supergoed Just Dancen en ook supergoed blikgooien want we gooiden steeds mis HAHAHA. Ook konden we supergoed Mario Karten!! Ik stond de hele tijd 11e of 12e HAHA. Toen kwam de modeshow waar Kaj Britney Spears nadeed en dat was echt grappig haahahah. Daarna gingen we stoelendans doen en Anna en Anna kwamen in de finale haha, Anna (Anna) won en kreeg een badeend wooeeehh! Nu weet ik het even niet meer HAHA. We gingen ook nog patat eten enzo maar toen moesten er al mensen weg buuhh. Dat was wel jammer xd. Toen waren er nog 14 mensen over, maar dat paste nooit in de 2 autos haha, dus moesten we opsplitsen, maar ik wou nog naar de Ola Swirl dinges en Ilse en Mirinda wouden naar de starbucks dus ik wou met Rochel en Halima mee en Eline en Wout gingen met Mirinda en Ilse mee dus we moesten allemaal tegelijk met de auto haha. We moesten eerst nog naar de wc dus gingen we naar de mac xd, en Wout had toen cola gehaald ofzo xd. Toen gingen ik Rochel en Halima naar de ola en een swirl halen woooeeeh. Toen gingen we terug naar de starbucks naar Ilse, Eline, Mirinda en Wout, en toen ging Wout iets halen bij uh idk, iig ging hij wat uit de muur halen maar hij gooide z'n geld in het verkeerde ding dus had ie een jalapeno burger ofzo en die vond ie vies hahaha, dus toen ging hij weer iets anders halen, Wout is echt een vreetzak xd. & Eline en Ilse waren al weg want ze moesten hun trein halen, maar Rochel, Halima en Wout hadden een trein net 4 minuten na de trein van mij en Mirinda dus we konden nog even praten enzo, maar toen moesten ik en Mirinda naar de trein toe xd. Toen gingen we eerst een plekje zoeken maar alles was vol dus gingen we maar op 2 van de klapstoeltjes zitten haha, en toen zagen we Rochel, Halima en Wout naar ons zwaaien door de deur heen xd. En toen onze trein wegreed gingen ze meerennen hahaha, Wout en Halima hielden het wel lang vol maar Rochel kon ik al snel niet meer zien D: D: Maar ik had het niet eens 2 seconden volgehouden hahaha, maar toen Halima en Wout het ook opgaven kwam hun trein er ook aan xd. & Dat was het wel.


Foto's:







Reactie plaatsen

Reageer op het artikel VP meeting 2.0.
Bericht plaatsen
Melden | Citeer | X
Britt schreef op 14-10 22:44:
Britt schreef:
trouwens bij het verslag van rochel ik ging gelijk met robin weg wel logisch want ze is mijn zus
Melden | Citeer | X
Britt schreef op 14-10 22:40:
Britt schreef:
het was echt super tof ben vergeten een verslag te sturen
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 14-10 21:26:
Marianne schreef:
(: was top
Melden | Citeer | X
Compulsion schreef op 14-10 20:54:
Compulsion schreef:
Rochel schreef:
Acnologia schreef:
Hopelijk is de volgendenin zwolle!

Ze zeiden wss tilburg xd

YES dat is nog wel dichtbij

  1. 114 km, 1 hour 20 mins
     In current traffic: 1 hour 21 mins
    E19
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 14-10 20:52:
CreepDoll schreef:
yeaaah
Melden | Citeer | X
Acnolgia schreef op 14-10 20:40:
Acnolgia schreef:
@rochel D: jammer
Melden | Citeer | X
Acnolgia schreef op 14-10 20:39:
Acnolgia schreef:
Hopelijk is de volgendenin zwolle!
Melden | Citeer | X
Stephanie3 schreef op 14-10 18:26:
Stephanie3 schreef:
i love it(l)
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 14-10 18:26:
Hope schreef:
Ah ik wil ook naar 'n meeting maar 'k mag niet sad
Melden | Citeer | X
Compulsion schreef op 14-10 17:38:
Compulsion schreef:
SugarBear schreef:
Wat zou ik eens graag bij zo'n meeting zijn, hopelijk mag ik de volgende meeting! <img src='/layout/nl/images/smileys/lol.png' alt=':d'>

Melden | Citeer | X
Eloqxuent schreef op 14-10 17:34:
Eloqxuent schreef:
Ilovecupje schreef:
Giovanni schreef:
DanceInTheDark schreef:



Melden | Citeer | X
April schreef op 14-10 16:50:
April schreef:
Giovanni schreef:
DanceInTheDark schreef:
SugarBear schreef:
Wat zou ik eens graag bij zo'n meeting zijn, hopelijk mag ik de volgende meeting! <img src='/layout/nl/images/smileys/lol.gif' alt='<img src='/layout/nl/images/smileys/lol.gif' alt='<img src='/layout/nl/images/smileys/lol.png' alt=':d'>'>'>



Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 14-10 16:49:
Esmee schreef:
Beter Zwolle 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 14-10 14:01:
Felicia schreef:
Eindhoven of nijmegen pleasee
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 14-10 13:40:
Felicia schreef:
In eindhoven pls
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 14-10 12:33:
BlueDream schreef:
Awh klinkt echt super!:d
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 14-10 12:31:
Sas schreef:
Zo lang ben ik nou ook weer niet hoor HAHA, maar het was echt heel leuk! :3
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 14-10 11:25:
Morphine schreef:
Leuk!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 14-10 10:17:
DanceInTheDark schreef:
SugarBear schreef:
Wat zou ik eens graag bij zo'n meeting zijn, hopelijk mag ik de volgende meeting! <img src='/layout/nl/images/smileys/lol.png' alt=':d'>

Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 14-10 10:13:
Anke schreef:
Ik wou dat ik er ook bij was.
Melden | Citeer | X
Yasmin schreef op 14-10 07:56:
Yasmin schreef:
SugarBear schreef:
Wat zou ik eens graag bij zo'n meeting zijn, hopelijk mag ik de volgende meeting! <img src='/layout/nl/images/smileys/lol.png' alt=':d'>

Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 14-10 07:48:
Cupcakedeeg schreef:
Leuk :d
Melden | Citeer | X
XAnna schreef op 14-10 07:11:
XAnna schreef:
Ik zou graag lezen, maar ik moet zo weer naar school. Vanavond! :)
Melden | Citeer | X
Shots schreef op 14-10 07:04:
Shots schreef:
Leuk!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 14-10 06:59:
Amouris schreef:
Erg leuk! (:



Nieuwsarchief
Maandoverzicht Juli en Augustus '2429-08-2024 00:00
Zomer Magazine20-07-2024 00:00
Let's Introduce Renee0012-07-2024 00:00
Pride Lookbook16-06-2024 21:00
Pride Month | Aankondiging01-06-2024 13:00
Maandoverzicht Mei '2427-05-2024 00:00
Let's Introduce: Itsmeblub {Birthday Edition}18-05-2024 00:00
Music Month May12-05-2024 00:00
Maandoverzicht April '2430-04-2024 00:00
Anouk's verjaardag!26-04-2024 00:00
Lente Magazine12-04-2024 00:00
Let's Introduce: Rascal {Birthday Edition}10-04-2024 00:00
Paaseieren Speurtocht29-03-2024 00:00
Miss lente 2024 | Aankondiging18-03-2024 00:00
Internationale Vrouwendag08-03-2024 00:00
Maandoverzicht Februari '2426-02-2024 00:00
SocialMediaTeam Revamp04-02-2024 13:00
Maandoverzicht Januari '2429-01-2024 00:00
Be the Best 2023 | Uitslag01-01-2024 00:00
Be the Best 2023 | Stemronde15-12-2023 00:00
SocialMediaTeam Adventskalender 202301-12-2023 10:00
Be the Best 2023 | Aankondiging01-12-2023 00:00
Look Appreciation08-11-2023 18:25
Creepy Pasta16-10-2023 00:00
Unmasking the Evil05-10-2023 19:00
Pagina: | Volgende