Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Rascal
stuur me een berichtje als je iets verkoopt van mijn wenslijst!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om een reactie te kunnen plaatsen op het dagelijks nieuws dien je te zijn ingelogd.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
17 van de 24 sterren behaald
Nieuws van de dag
More about TWERKEN! (door Account verwijderd)

Hallo allemaal! Vandaag weer een interview over iemand. Nee, niet zomaar iemand, maar Jari alias TWERKEN.
Wil je meer over deze toffe gozer te weten komen? Lees dan snel verder!

Ook in aanmerking komen om geïnterviewd te worden? Plaats een reactie!
Om gelijk met de deur binnen te vallen; in je blog vertel je over de dingen die je mee [hebt] gemaakt. Wat is het heftigst wat je hebt meegemaakt en dat je eventueel nog niet hebt verteld?
Dat is iets wat totaal niet met het homo zijn te maken. Het gaat om dansen en hoe hard dat leven soms kan zijn! Ik ben namelijk een tijd verslaafd geweest aan drugs waardoor ik erg depressief werd. Ik praat er niet graag over, maar zoals je weet ben ik een open boek.
En waarom was dat voor jou heftigst? Welk gevoel kreeg je daarbij?
Het was zo heftig, omdat ik nog zó jong was. Ik was 8 toen ik begon met dansen en toen ik 9 jaar oud was kwam ik in het wedstrijd-team. Dit hield in dat ik elke week op zaterdagen (of zondagen) wedstrijden moest dansen. Ik werd altijd door mijn lerares gekleineerd. Niet alleen ik, maar heel mijn team werd door haar "geterroriseerd". Wij hadden dit zelf niet echt in de gaten, want we werden altijd 1e op wedstrijden. Helaas kwam dit niet alleen door hard te trainen. We kregen "snoepjes" van haar waardoor we beter gingen dansen, wij waren namelijk degene die zo graag nummer 1 wilden worden en blijven. Dus wij namen het zonder er wat van te zeggen. Tijdens trainingen ging het er altijd hard aan toe: "Jari je bent dik", "Jari het ziet er niet uit wat je doet", "Jari je kan niet dansen" waren enkele van haar opmerkingen die ze naar mij maakte. Ik werd er enorm onzeker van, maar ben hierdoor wel gekomen waar ik nu sta!

Als je jezelf in drie woorden moest omschrijven, welke woorden zou je dan gebruiken? En waarom precies die woorden?
Ik vind het erg moeilijk om mezelf in drie woorden te omschrijven, maar de drie die mij omschrijven zijn: zorgzaam, vrolijk en perfectionistisch. Ik ben erg zorgzaam, daarom doe ik een opleiding tot verpleger. Ik vind het fijn dat ik er voor mensen kan zijn en wil mensen altijd met van alles en nog wat helpen. Mijn mobiel staat altijd op geluid en daardoor sta ik letterlijk 24 uur per dag klaar voor de mensen die mij nodig hebben. Verder ben ik altijd vrolijk, je zult mij namelijk nooit boos zien. Tuurlijk ben ik weleens boos of verdrietig, maar dat probeer ik altijd voor me te houden. Ik vind het erg moeilijk om bij iemand steun te zoeken, ook al heb ik dat wel eens nodig, ik wil mensen gewoon niet graag lastig vallen met mijn "problemen. Tot slot ben ik ook erg perfectionistisch. Ik zou zo graag perfect willen zijn (wat overigens onmogelijk is), maar toch wil ik er zo dicht mogelijk tegen aan willen zitten... dom right?

Ik weet dat je over een aantal weken/dagen naar Amerika gaat. Kan je de mensen uitleggen wat je daar gaat doen?
Ja ik ga inderdaad over een aantal weken naar Amerika. Ik ga hier samen met mijn beste vriendin heen om te werken aan onze "carrière". Samen zijn we namelijk gescout voor een nieuw soort programma! We hebben er onwijs veel zin in, maar het blijft moeilijk om mijn familie en vrienden achter te laten. Bovendien heb ik momenteel er veel Engelse lessen, om zo mijn Engels bij te spijkeren en krijg ik acteerlessen. Plus ik ben erg druk met netwerken, dit houdt in dat ik naar gesprekken moet met belangrijke mensen en neem ik kijkjes achter de schermen.

Als je mocht kiezen welke functie je er bij zou willen doen, welke zou dat dan zijn en waarom? Het maakt niet uit of je er goed in bent of niet.
Hmmm... Ik zou super graag moderator willen worden, waarom? Omdat ik denk dat ik enorm geschikt ben! Ik ben een team-mens en ik functioneer het best in een team. Natuurlijk doe ik het ook om de spelers van Virtual Popstar tevreden te houden en hun een weg te wijzen in dit spel. Daarbij komt ook dat ik veiligheid op het internet erg belangrijk vind, dus ik wil Virtual Popstar veilig en gezellig houden. Zonder problemen enzo! BTW het nieuwsteam lijkt me ook leuk! Ik heb ook meegedaan aan de verkiezingen en bij de volgende ga ik zeker weer meedoen. Ik vind het gewoon jammer dat met een spel als dit er geen mode-nieuwsitems zijn. Ik ga oefenen op mijn lay-out's en wie weet?

Wat vind je het leukst aan virtual popstar?
Daar kan ik erg kort over zijn en dat zijn jullie, de spelers van Virtual Popstar. Jullie maken het hier zo gezellig en het voelt gewoon als één geheel, één familie!

Welk doel wil je nog behalen op VP waarbij een functie niet meetelt?
Ik wil iedereen leren TWERKEN.

Hoeveel minuten/uren besteed je per dag aan VP?
Per dag besteed ik zo'n 6-8 uur aan Virtual Popstar. Daar heb ik ook de tijd die ik besteed aan het Social Media Team en het bloggen bij berekend.

Je beoefent een sport, dansen. Kan je er wat meer over vertellen?
Klopt! Zoals ik al zei doe ik het vanaf mijn 8e (tot nu, mijn 19e) en ik heb het altijd op hoog niveau gedaan. Zelf geef ik ook les aan kinderen van 8-12 jaar en ik vind dat echt ge-wel-dig, helaas kan ik ze niet leren twerken...

Heb je alergiën, en zo ja: wat voor soort?
Ja ik ben allergisch voor hoestdrank! Ik rook en daardoor moet ik vaak hoesten, helaas kan ik dan niet even een hoestdrankje nemen, want dan begint mijn hele lichaam van binnen te jeuken en het is zó vervelend.

Heb je broers of zussen?
Ja ik heb twee ontzettend lieve broertjes, Daan en Koen en die zijn 12 jaar. Ze doen alles voor mij en ik ben onwijs blij met ze.

Tegen wie kijk je echt op?
Ik kijk heel erg op tegen mijn opa. Hij sport onwijs veel, ondanks dat hij Parkinson (google maar) heeft en hij heeft een jaar geleden prostaatkanker gehad en toch blijft hij sporten. Sporten is zijn leven en daar heb ik onwijs veel respect en aanzien voor.

Is dat je 'held' of is dat iemand anders? Zo ja, wie dan?
Het is wel een held voor me, maar mijn echte heldin is Lady gaga. Haar bewonder ik van top- tot teen! Ze doet zo onwijs veel en ik vind alles aan haar geweldig.

Stel je zou op vakantie gaan, welke dingen moeten dan sowieso in je koffer zitten (op basis dingen zoals kleding, tandenborstel, geld etc. na)? Wat altijd standaard met mij mee gaat op vakantie is mijn knuffelhondje Snuffie. Ik heb 'm al sinds mijn geboorte (ik ben 8 weken te vroeg geboren) en toen lag dat ding al bij mij in de couveuse. He tis echt een deel van mij en gaat met elke vakantie mee!

Wil je nog iets mededelen aan de lezers?
Ja keep TWERKING!! Love u guys.

 Jari bedankt voor de medewerking! : D
Leeftijd:
19

Lengte:
1.72 meter

Favo food:
Groentesoep en fruit.

Favo kleur:
Zwart

Favo merk (qua kleding):
ZARA

Wil je kinderen later?
Nee, ik denk het niet.

Beroep over 10 jaar:
Hoofdverpleger spoedeisende hulp.

Celeb crush:
Zayn Malik

Beste acteur/actrice:
Emma Stone en natuurlijk Cameron Diaz.
Korte vragen en antwoorden.



Reactie plaatsen

Reageer op het artikel More about TWERKEN! .
Bericht plaatsen
Melden | Citeer | X
Zhanina schreef op 01-12 13:31:
Zhanina schreef:
Mij intervieuwen mag altijd
Melden | Citeer | X
Amanda schreef op 18-11 22:11:
Amanda schreef:
Leuk interview om te lezen haha :d
Melden | Citeer | X
Compulsion schreef op 18-11 21:51:
Compulsion schreef:
Leuk!
Melden | Citeer | X
Tani schreef op 18-11 21:26:
Tani schreef:
Leuk intervieuw! 
Melden | Citeer | X
Roky26 schreef op 18-11 20:21:
Roky26 schreef:
super goed
en heel leuk om te lezen :|
Melden | Citeer | X
GoodEnough schreef op 18-11 20:00:
GoodEnough schreef:
Super mooi artikel!
Veel plezier in Amerika Jari!
Melden | Citeer | X
Believein schreef op 18-11 18:34:
Believein schreef:
Zo mooi... x
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 18-11 18:06:
Ryuzaki schreef:
Ahh Jari is zo leuk.. met meer mensen als hij zou de wereld zo veel mooier zijn ;)
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 18-11 18:05:
Roseberry schreef:
Jari is cool. xoxo
Maar écht een heel erg goed interview. GE-WEL-DIG. Alleen het is natuurijk wel erg vervelend wat jou is overkomen Jari. Maar ik weet dat je er over heen komt, en straks alleen nog maar leuke dingen mee gaat maken. Want dat verdien je. ♥
Melden | Citeer | X
Iris1995 schreef op 18-11 17:55:
Iris1995 schreef:
Cool! Heftig hoor Jari wat die dansjuffrouw jou en de rest van het dansteam aandeed. ö 

Leuk dat je samen met je beste vriendin naar Amerika toe gaat. (Alvast) heel veel plezier daar! Vergeet er niet over te bloggen want ik ben benieuwd hoe je het daar gehad hebt. :) 

Liefs x
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 18-11 17:40:
Classictears schreef:
Je lijkt me ontzettend aardig! Net zoals alle anderen hier op VP (l)
Melden | Citeer | X
SoHappyICouldDie schreef op 18-11 17:21:
SoHappyICouldDie schreef:
HAHAHA ik dacht over écht twerken :$
Melden | Citeer | X
Sudjeex schreef op 18-11 17:16:
Sudjeex schreef:
een jongen uit de klas vroeg me: "kun jij twerken? Doe eens". Ik dacht zo WtfWtf
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 18-11 16:14:
Gruuuu schreef:
Ik wil zelf ook wel een keer maar leuk idee
Melden | Citeer | X
Ralsei schreef op 18-11 16:13:
Ralsei schreef:
Kaj schreef:
Jari je bent echt een goeie gast ik ben blij dat je hier bent en de morderatorschap komt wel goed als je zo door gaat hoor. Die pilletjes wat zat daar in denk je <img src='/layout/nl/images/smileys/razz.png' alt=':p'> ?

En Jesley, donders strakke lay-out weer grappig die schuine blokken

Melden | Citeer | X
Ralsei schreef op 18-11 16:13:
Ralsei schreef:
Heart schreef:
Ik vind dat echt niet kunnen van die ''snoepjes''.
Ik bewonder je echt heel erg en kan gwn niet uitleggen naja.
Keep up the good stuff

Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 18-11 15:53:
Girafke schreef:
Ik vind dit echt een van de leukste artikelen tot nu toe! Goed gedaan Jari!!

Ik zou het trouwens enorm leuk vinden om ook eens geïnterviewd te worden!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 18-11 15:45:
Ravenclaw schreef:
Leuukk!
Als je nog iemand zoekt voor de volgende introduce, ik bied me aan!
Melden | Citeer | X
Nick schreef op 18-11 14:56:
Nick schreef:
He, ik ben groter dan je! Haha.
erg leuk gemaakt en leuk om te lezen (:
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 18-11 14:14:
Heart schreef:
Ik vind dat echt niet kunnen van die ''snoepjes''.
Ik bewonder je echt heel erg en kan gwn niet uitleggen naja.
Keep up the good stuff
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 18-11 10:53:
Karina schreef:
Ik klikte hier heus niet op om meer info te krijgen over Miley en dat getwerk van haar omdat het dom is.
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 18-11 10:48:
Felicia schreef:
leuk ik wil ook ik heb het gevoel dat jullie amper iets over mij weten haha
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 18-11 10:45:
Felicia schreef:
mag ik ook een keer
Melden | Citeer | X
Mamiezje schreef op 18-11 08:46:
Mamiezje schreef:
ik wil natuurlijk ook geïnterviewd worden ik ben een interessant persoon.
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 18-11 07:54:
Riraito schreef:
Het is heel vreemd om zo iets over iemands leven te lezen, maar aan de andere kant vind ik het ook een heel mooi artikel!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 18-11 07:25:
Chayen schreef:
Ik liet een traantje vallen bij het eerste stukje :$..
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 18-11 07:24:
Yasy123 schreef:
Ik snap wel dat jullie haar hebben geïntervieuwd, ze is namelijk niet zomaar een persoon. Vond het zeer interessant om te lezen, mooi gemaakt! (l)
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 18-11 07:22:
Marja schreef:
Nice artikel! :d
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 18-11 07:08:
Roseberry schreef:
Hey Jari, toch niet gelukt om als eerste te reageren hè. Dan doe ik het wel voor je. xoxo



Nieuwsarchief
Maandoverzicht Juli en Augustus '2429-08-2024 00:00
Zomer Magazine20-07-2024 00:00
Let's Introduce Renee0012-07-2024 00:00
Pride Lookbook16-06-2024 21:00
Pride Month | Aankondiging01-06-2024 13:00
Maandoverzicht Mei '2427-05-2024 00:00
Let's Introduce: Itsmeblub {Birthday Edition}18-05-2024 00:00
Music Month May12-05-2024 00:00
Maandoverzicht April '2430-04-2024 00:00
Anouk's verjaardag!26-04-2024 00:00
Lente Magazine12-04-2024 00:00
Let's Introduce: Rascal {Birthday Edition}10-04-2024 00:00
Paaseieren Speurtocht29-03-2024 00:00
Miss lente 2024 | Aankondiging18-03-2024 00:00
Internationale Vrouwendag08-03-2024 00:00
Maandoverzicht Februari '2426-02-2024 00:00
SocialMediaTeam Revamp04-02-2024 13:00
Maandoverzicht Januari '2429-01-2024 00:00
Be the Best 2023 | Uitslag01-01-2024 00:00
Be the Best 2023 | Stemronde15-12-2023 00:00
SocialMediaTeam Adventskalender 202301-12-2023 10:00
Be the Best 2023 | Aankondiging01-12-2023 00:00
Look Appreciation08-11-2023 18:25
Creepy Pasta16-10-2023 00:00
Unmasking the Evil05-10-2023 19:00
Pagina: | Volgende