Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Rascal
stuur me een berichtje als je iets verkoopt van mijn wenslijst!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om een reactie te kunnen plaatsen op het dagelijks nieuws dien je te zijn ingelogd.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
13 van de 24 sterren behaald
Nieuws van de dag
Meet de bloggers van VP! (door Anoniem)

 
Heyhoi! Ik wilde dit artikel maken omdat het mij
wel is een keer leuk leek om de bloggers wat beter
te leren kennen, en een goed overzicht te hebben voor
jullie over welke blogger leuke items/artikels heeft om te lezen die geschikt zijn voor jou!
Wil je zelf ook blogger worden? Zorg dan dat je minimaal 1x per week blogt, mail ons & wij gaan kijken of het badge waardig is. Als dat zo is, dan mailen we Kaj & hij beslist uiteindelijk of je de badge voor erkenning krijgt.

Bloggers bloggen voor de lol, en krijgen dus geen functie item wat ik (& de meeste blogger) natuurlijk terecht vinden. Vergeet natuurlijk niet op de blogs die je leuk vindt te abonneren.

Nou ja, veel leesplezier! xoxo

~ Ilse ~
Naam: Nou ja, mijn naam is Ilse haha. Dat spreekt wel voor zich. Je kunt mij ook nog kennen onder de naam Fedency.
Leeftijd: Ik ben 15 jaar oud, en op 3 oktober 2014 word ik 16 jaar oud.
Vertel is wat over jezelf:Ik woon al mijn hele leven in Nederland, en uhm mijn hobby's zijn: tekenen, schilderen, lay-outs & profielen maken samen met Joline (dat verbaast je waarschijnlijk niets), artikels maken voor het NT, bloggen, schrijven, winkelen, computeren (VP'en). Ik zit nu in 4 havo, en later wil ik juf (op de basisschool), grafisch ontwerper óf politieagente worden. Ik ben er dus nog niet helemaal uit haha.
Wat is er te vinden op jouw blog? Dat verschilt. Van tutorials (daar ben ik nog mee bezig), winacties & nog veel meer. Neem dus zeker een kijkje!
Waarom moeten mensen jouw blog lezen? Omdat er voor (bijna) iedereen wel iets leuks bij zit om te lezen. Dus het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen.
Voor welk publiek is jouw blog bedoeld?
Mensen die benieuwd zijn hoe ik mijn profielen/forumplaatjes maak, mensen die houden van mode, beauty en graag mee doen aan winacties. Mijn blog is geschikt voor jong & oud! Alleen ik heb nog niet zo veel items voor jongens, maar daar ga ik wat aan doen.


~ Joline ~
Naam: Joline
Leeftijd: 15
Vertel is wat over jezelf:
Ik ben dus Joline en ik ben 15 jaar oud, en zit in de 4e van het gymnasium, en ik ga hopelijk na mijn middelbare school iets met vormgeving doen, maar dat weet ik nog niet zeker haha. Mijn hobby's tekenen, computeren, ontwerpen, bloggen, profielen & layouts maken, artikels maken voor het NT.  Oja en ik hou heel erg van de winter mihihi, sneeuw, kerst, sinterklaas, mijn verjaardag, helemaal geweldig!
Wat is er te vinden op jouw blog? Eerst alleen tutorials en profiel dingen, maar nu ook gewoon leuke dingen, maar vooral met leuke layouts want dat vind ik leuk om te maken haha, maar natuurlijk komen er ook nog wel tutorials etc.
Waarom moeten mensen jouw blog lezen? Om net zo koel en goed te worden in profielen maken als ik! Nee grapje, gewoon omdat het leuk is om dingen te leren, en er staan handige dingen in die je vaker kunt gebruiken, en oja natuurlijk voor je plezier (:
Voor welk publiek is jouw blog bedoeld? Iedereen, maar vooral creatieve mensen (:


~ Anke ~

Naam: Anke *surprise*
Leeftijd: 14 en 11 maanden (bijna 15 eigenlijk)
Vertel is wat over jezelf: Ja, nou ik ben dus Anke en ik ben bijna 15. Ik ben een Belgje maar lang,lang, lang geleden zat mijn familie in Frankrijk (ok, nobody cares). Ik zit in het 4e middelbaar wetenschappen maar ik faal absoluut in wiskunde. Ik rij al 4 jaar paard maar ik heb geen eigen paard (mijn moeder wil het niet) en ik zit ondertussen ook al in mijn 7e jaar dwarsfluit. Ow jah, ik ben jarig op 21 december dus schrijf dat al maar in je agenda. ;)
Wat is er te vinden op jouw blog? "Hoe overleef ik?" artikels vooral het is een soort mini survivalgids hoe je je puberleventje moet overleven. Maar ik ben ook van plan om wat luchtigere artikels te gaan maken over steden die ik interessant vind en beroemdheden enzo.
Waarom moeten mensen jouw blog lezen? Omdat die absoluut awesome is? Nee haha uhm, omdat het ze misschien kan helpen bij moeilijke momenten en het ze misschien steunt omdat ze niet de enige zijn met dat probleem.
Voor welk publiek is jouw blog bedoeld? Voor iedereen eigenlijk tussen de 12 en de 18 jaar, maar eigenlijk zit er niet echt een minimum of maximum leeftijd op.


~ TWERKEN ~
Naam: Jari aka TWERKEN.
Leeftijd: 19 jaar oud.
Vertel is wat over jezelf: Ik zit al vanaf mijn 8e op dansen en doe het nog steeds met veel plezier. Verder ga ik als homoseksueel door het leven en volg ik een opleiding tot verpleger op het MBO.
Wat is er te vinden op jouw blog?: In mijn blog is de grote rode draad vooral dat ik blog over het leven als homoseksueel. Verder doe ik er ook nog een paar dingen tussendoor. Zo heb ik net bijvoorbeeld een competitie gedaan "Zet een VP'er in het zonnetje"! Het was super leuk om te doen, dus daarom ga ik er zeker nog een paar doen. Alleen doe ik het dan voor het Social Media Team.
Waarom moeten mensen jouw blog lezen?: Omdat ik over een onderwerp (homoseksualiteit) blog, waar veel jongeren van onze leeftijd mee te maken krijgen in het dagelijks leven. Ik ben er voor mensen die vragen hebben over homoseksualiteit + mensen die zelf denken homoseksueel te zijn. Daar help ik veel mensen mee.
Voor welk publiek is jouw blog bedoeld?: Eigenlijk voor jongeren. Iedereen op deze site dus hihi!


~ KAKUSHOTSU ~
Naam: Anouk 
Leeftijd: Ik ben 12 jaartjes jong
Vertel is wat over jezelf: Nou ik houd van vp'en, zingen, dansen en bloggen natuurlijk ook!
Wat is er te vinden op jouw blog?: Eigenlijk van alles wel, ik heb niet een speciaal thema. Als een onderwerp me aanspreekt of ik krijg een verzoekje binnen van een van mijn blogvolgers dan maak ik daar gewoon een blogje over
Waarom moeten mensen jouw blog lezen?: Omdat het grappig, leuk maar ook erg leerzaam en interessant is!
Voor welk publiek is jouw blog bedoeld?: Voor alle leeftijden denk ik wel!


~ AmyCha ~
Naam: Amycha (of Kim als dat makkelijker is maar het Kim-account hier, dat ben ik niet ;) )
Leeftijd: 22
Vertel is wat over jezelf: Ik ben iemand die overal in geïnteresseerd is daar daardoor ook overal dingen over wil weten. Maar het liefste ben ik bezig met paardrijden, bloggen, games maken en op stap gaan.
Wat is er te vinden op jouw blog?
Mijn blog gaat niet echt over één ding. Het is meer een informatieve blog die bedoeld is om mensen aan het denken en aan het discussiëren te krijgen. Mijn blog is eigenlijk meer een boekje waarin ik onderzoek ga doen naar dingen die mij interesseren. Ik zoek op wat de grootste meningen zijn en combineer dat met wat ik zelf al over dat onderwerp weet of wat ik erover denk.
Waarom moeten mensen jouw blog lezen? Ik denk dat als mensen ergens iets over willen weten of willen weten hoe het grootste gedeelte van de mensheid ergens over denkt, dat ze dan eens een kijkje in mijn blog kunnen nemen. Ik probeer ze zo objectief mogelijk te houden.
Voor welk publiek is jouw blog bedoeld? Mijn blog is voor iedereen en eigenlijk moet je zelf een beetje zien wat je wel en niet wil lezen en wat jij daarover vindt. Ik sta open voor vragen, meningen en denkwijzen van anderen. Het is ook absoluut niet mijn bedoeling om mensen iets op te dringen! Zo zijn mijn blogs over geesten of over engelen (etc.) louter informatief en geven ze enkel een aantal van de mogelijke verklaringen. Als iemand daar niet in gelooft of er anders over denkt, dan is dat zo en dat is hun volste recht.


~ Bram ~
Naam: Bram
Leeftijd: Ik ben 11 jaar oud.
Vertel is wat over jezelf: Ik ben dus Bram, ik woon in België. Ik heb twee katten, een papegaai en een schildpad.
Wat is er te vinden op jouw blog? Dat verschilt. Nu ben ik bezig met een film- of serierecensie blog.
Waarom moeten mensen jouw blog lezen? Ik verplicht niemand om hem te lezen. Maar een van de redenen dat iemand hem misschien leuk kan vinden, is misschien omdat ik ze altijd met een layout maak? Ik probeer in mijn blogs ook niet te veel moeilijke woorden te gebruiken.
Voor welk publiek is jouw blog bedoeld? Voor iedereen denk ik. Maar binnenkort komt er misschien een horror film aan bod in mijn blog.. Hm, we will see!


~ Elodie ~
Naam: Elodie
Leeftijd: 11
Vertel is wat over jezelf: Hier ben ik slecht in xd. Nou ik ben verslaafd aan vp en ik vind blogggen heel leuk! Ook maak ik graag dingen met pfsx
Wat is er te vinden op jouw blog? Tutorials en soms beauty dingen en nog wel meer
Waarom moeten mensen jouw blog lezen? Omdat het leuk is xdd
Voor welk publiek is jouw blog bedoeld? Vooral voor creatieve mensen.

~ Alena ~
Naam: Alena
Leeftijd: 14 en bijna 15, woehoe.
Vertel is wat over jezelf:
Ik ben Alena, maar jullie mogen mij Jamie noemen. Ik ben verslaafd aan m&m's en houd van zingen en fotografie. Ook houd ik mij erg bezig met mode en cosmetica en wil ik het liefst elke dag up too date blijven. Ik ben op dit moment erg druk bezig met een toekomstige carriere qua zang.Wat is er te vinden op jouw blog? Zoals hierboven te lezen is ben ik gek op mode en cosmetica, daarom zijn vooral deze rubrieken te vinden op mijn blog.
Waarom moeten mensen jouw blog lezen? Omdat het erg leuk, kleurrijk en supertof is!
Voor welk publiek is jouw blog bedoeld? Van jong tot oud!


~ Debbie ~
Naam: Mijn naam is Debbie
Leeftijd: Ik ben pas 10 jaartjes
Vertel is wat over jezelf: Ik ben dus Debbie en 10 jaar, ik houd van vp, bloggen, bloggen op vp. XD 
En ehm... zingen dansen en voetballen. En oja, ik zit op karate en voetbal. Meer over karate zie je op mijn blog.
Wat is er te vinden op jouw blog?  Een verhaal, leuke weetjes, competities nieuws en roddels en droge moppen ehehehe. En nog veel meer!
Waarom moeten mensen jouw blog lezen? Het is gewoon leuk om te lezen en je leert er ook iets van.
Voor welk publiek is jouw blog bedoeld? Ik denk van 10 tot 15 jaar ofzo idk.


~ Marja ~
Naam: Marja
Leeftijd: Ik ben op dit moment 16.
Vertel is wat over jezelf: Naja, het meeste is wel bekend over mij denk ik, ik hou enorm veel van muziek maken, mensen vertellen over God en mijn geloof, vp'en en verschillende sporten. Op dit moment zit ik ik havo 5, dat is het examenjaar en hierna ben ik van plan om HBO-V te gaan studeren wat de opleiding tot verpleegkundige is. Als je nog vragen hebt, kijk maar op mijn profiel of stuur me een mailtje. (:
Wat is er te vinden op jouw blog? In mijn blog vind je allemaal Bijbel verhalen en eigen ervaringen met God. Ook krijg ik soms zo wel eens wat in mij op en dan type ik dat gewoon uit, wel heeft het allemaal met het christendom te maken. 
Waarom moeten mensen jouw blog lezen? Je moet het niet lezen, maar ik zou het wel erg leuk vinden omdat ik ook wel tijd en energie in mijn blogs steek. En ook wil ik mensen graag iets leren over mijn geloof, dat is ook de reden waarom ik over mijn geloof blog. 
Voor welk publiek is jouw blog bedoeld? Eigenlijk voor iedereen. Ik wil iedereen vertellen wat God voor je kan doen en wat de Bijbel nu eigenlijk allemaal zegt en wat daar dan bedoeld mee wordt. Ik leg het niet heel moeilijk uit waardoor het eigenlijk voor iedereen wel te begrijpen is hoop ik.


~ Kaj ~
Naam: Kaj
Leeftijd: 2 keer de helft, nee grapje 26 jaar oud volgens mijn ID kaart maar ik geloof er niets van
Vertel is wat over jezelf: Ik ben super nieuwsgierig wil alles weten en heb overal mijn geheel eigen mening over die mensen over 100 jaar heel geniaal vinden en dan kom ik vast in de geschiedenis boeken als een 2e Einstein
Wat is er te vinden op jouw blog? De waarheid
Waarom moeten mensen jouw blog lezen? Omdat ze in sprookjes geloven
Voor welk publiek is jouw blog bedoeld? Iedereen, heel Nederland moet ze vooral lezen anders mis je echt wat!

~ Unashamed ~
Naam: Simone a.k.a. Unashamed
Leeftijd:19 jaar. Ja een jong bokje! :d
Vertel is wat over jezelf: Ik ben best wel een creatief persoon. Als ik iets in mijn hoofd heb, wil ik het ook uit kunnen beelden en ik ben heel behulpzaam. Ook al gaat het bagger met me, toch help ik anderen en zonder moeite. Ik weet niet hoe ik het doe, maar het maakt dat ik trots op mezelf ben. Verder ga ik hier voor mod, ct en nt. Ik wil alles doen voor deze geweldige site en daarnaast wil ik mijn creativiteit op allerlei manieren uiten. Ik ben absoluut geen badgelikker, maar gewoon iemand die zich graag inzet voor dingen die ze leuk vind.
Wat is er te vinden op jouw blog? In mijn blog vind je vooral dingen die mij bezig houden, waardoor ik anderen weer kan laten nadenken of mee kan inspireren. Daarnaast heb ik elke week blogs over muziek, waarbij je altijd tegen een leuke prijs ook zelf iets kan inzenden!
Waarom moeten mensen jouw blog lezen? Mensen moeten mijn blog lezen omdat ik er heel veel goeie dingen over terug hoor. Iedereen die het leest, vind het leuk en inspirerend. Dat is precies wat ik wil bereiken. Dat ik mensen kan inspireren. Dat mensen gaan denken: "Hee, dit kan ook anders!"
Voor welk publiek is jouw blog bedoeld? Eigenlijk wel voor iedereen. Het is wel bedoeld voor wat oudere mensen, vanaf ongeveer 13/14 jaar, maar dat zit hier juist heel veel heb ik gemerkt. Ik raad jullie ook echt aan om mijn blog te gaan volgen.


~ Cindy ~
Naam: Cindy
Leeftijd: Geboren in 19/04/1993 dus reken maar uit.
Vertel is wat over jezelf: Ik ben Cindy dus, ik hou van vp spelen, ook van lezen, ook zelf verhalen schrijven vind ik erg leuk om te doen. Ik kijk heel graag series ik volg er ook heel veel, op sommige moet ik wachten tot de volgde aflevering en daar baal ik best wel van ahahah maar ja verder niks aan te doen dan wachten, ik heb een vriend... ik bedoel verloofde jaaa ben verloofd wat zal het zijn? 1,5 of 2 jaar al denk ik. Wij zijn bezig om samen te gaan wonen maar een huis vinden is moeilijker dan het lijkt zeg pfff... helemaal als de woningbouw niet mee werkt rfmgkregjfg! Voor de rest tja, gaat met mijn niet echt goed mijn opa gaat hard achter uit en tja nog wat meer dingen maar ik probeer de moet niet op te geven, nog niet te miste...
Wat is er te vinden op jouw blog? O van alles ik blog over dingen die ik leuk vind, roddels,tips,dier van de week,wedstrijd,krantje,ect...
Waarom moeten mensen jouw blog lezen? Moet moet is een groot woord, maar ik zou het erg leuk vinden want ik wil namelijk dat mijn blogs in de smaak vallen dus als ik iets kan veranderen hoor ik dit graag! Zo lang het maar netjes word overgebracht en niet zo van ''NIKS AAN SLECHT BAH JE MOET DIT EN DIT DOEN DAN PAS WORD JE GOED, NOG NOOIT ZO SLECHTE BLOG GELEZEN VERSCHRIKKELIJK BAH'' als ik deze reacties krijg verwijder ik hem want daar ga ik niet eens serieus op in, ik kan makkelijk tegen kritiek zolang het netjes is.
Voor welk publiek is jouw blog bedoeld? Iedereen die het wilt lezen haha. xD


Heel veel liefs (en vergeet niet te abonneren),
xoxo Ilse
Poll: Bekijk jij vaak de blogs van de bloggers?



Reactie plaatsen

Reageer op het artikel Meet de bloggers van VP! .
Bericht plaatsen
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 18-12 08:24:
Rosemary schreef:
iel dit is van 1,5 jaar geleden al ofzo toen was ik nog 14 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 26-11 22:12:
Chayen schreef:
Jasper schreef:
Elle schreef:
Isabel schreef:
Ik vind het leuk voor debloggers om op het NVDD te staan, maar zelf vind ik de meeste blog niks. Sorry. Ik vind het ook te saai om al die mini interviews te lezen <img src='/layout/nl/images/smileys/smiley_schamen.gif' alt='<img src='/layout/nl/images/smileys/smiley_schamen.gif' alt='<img src='/layout/nl/images/smileys/smiley_schamen.png' alt=':$'>'>'>$$$



HAHAHAHAHHA :#
Melden | Citeer | X
Songbird schreef op 26-11 19:04:
Songbird schreef:
Leuk artikeltje. c:
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 26-11 18:39:
Cindy schreef:
Ja hoor ik sta weer onder aan tssss ben altijd laatste. hHAHAHAHAHAHA 

IK moet weer iets nieuws bedenken maar ik heb geen ideeën meer. ;c
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 26-11 17:47:
GirlWithConfidence schreef:
Yanieck is helaas geen Blogger meer.
Melden | Citeer | X
Compulsion schreef op 26-11 17:26:
Compulsion schreef:
Isabel schreef:
Ik vind het leuk voor debloggers om op het NVDD te staan, maar zelf vind ik de meeste blog niks. Sorry. Ik vind het ook te saai om al die mini interviews te lezen <img src='/layout/nl/images/smileys/smiley_schamen.png' alt=':$'>$$$

Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 26-11 17:01:
Roseberry schreef:
Isabel schreef:
Ilse schreef:
Isabel schreef:
Ik vind het leuk voor debloggers om op het NVDD te staan, maar zelf vind ik de meeste blog niks. Sorry. Ik vind het ook te saai om al die mini interviews te lezen <img src='/layout/nl/images/smileys/smiley_schamen.gif' alt='<img src='/layout/nl/images/smileys/smiley_schamen.gif' alt='<img src='/layout/nl/images/smileys/smiley_schamen.png' alt=':$'>'>'>$$$

Ik snap het haha. Alleen dit artikel is meer bedoeld om de bloggers in de aandacht te brengen, meer niet. <img src='/layout/nl/images/smileys/razz.gif' alt='<img src='/layout/nl/images/smileys/razz.png' alt=':p'>'>

Ja dat snap ik haha. Ik volg bijvoorbeeld de blog van Anke en Jari (dit zijn voorbeelden) en ik vind ze wel leuk om te lezen haha. Maar tja vind het gewoon niet zo interessants om van die mini interviews te lezen. xp Verder is de lay-out wel mooi zoals altijd en zo hoor

Ik snap het. Maar om dan maar 2 te interviewen is ook zo gemeen. En als je iedereen een groot interview laat doen dan gaan sws heel weinig mensen het lezen. :p
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 26-11 17:00:
Morphine schreef:
Ilse schreef:
Isabel schreef:
Ik vind het leuk voor debloggers om op het NVDD te staan, maar zelf vind ik de meeste blog niks. Sorry. Ik vind het ook te saai om al die mini interviews te lezen <img src='/layout/nl/images/smileys/smiley_schamen.gif' alt='<img src='/layout/nl/images/smileys/smiley_schamen.png' alt=':$'>'>$$$

Ik snap het haha. Alleen dit artikel is meer bedoeld om de bloggers in de aandacht te brengen, meer niet. <img src='/layout/nl/images/smileys/razz.png' alt=':p'>

Ja dat snap ik haha. Ik volg bijvoorbeeld de blog van Anke en Jari (dit zijn voorbeelden) en ik vind ze wel leuk om te lezen haha. Maar tja vind het gewoon niet zo interessants om van die mini interviews te lezen. xp Verder is de lay-out wel mooi zoals altijd en zo hoor
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 26-11 16:58:
Roseberry schreef:
Isabel schreef:
Ik vind het leuk voor debloggers om op het NVDD te staan, maar zelf vind ik de meeste blog niks. Sorry. Ik vind het ook te saai om al die mini interviews te lezen <img src='/layout/nl/images/smileys/smiley_schamen.png' alt=':$'>$$$

Ik snap het haha. Alleen dit artikel is meer bedoeld om de bloggers in de aandacht te brengen, meer niet. :p
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 26-11 16:56:
Anke schreef:
Party dit. :|
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 26-11 16:11:
Morphine schreef:
Ik vind het leuk voor debloggers om op het NVDD te staan, maar zelf vind ik de meeste blog niks. Sorry. Ik vind het ook te saai om al die mini interviews te lezen :$$$$
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 26-11 16:01:
Elodie schreef:
Disturbed is geen blogger meer he? Leuk artikel!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 26-11 13:47:
BlueDream schreef:
Van de week maar eens via de laptop lezen. :)
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 26-11 13:44:
Classictears schreef:
Leuk dit! En nu kom ik ook tot ontdekking dat er iemand 22 jaar is muahaha :d Ik dacht dat ik al oud was met mn 21 jaar zijn
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 26-11 13:14:
Isabellara schreef:
Een leuk artikel
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 26-11 08:40:
ScareZone schreef:
Leuk!!



Nieuwsarchief
Maandoverzicht Juli en Augustus '2429-08-2024 00:00
Zomer Magazine20-07-2024 00:00
Let's Introduce Renee0012-07-2024 00:00
Pride Lookbook16-06-2024 21:00
Pride Month | Aankondiging01-06-2024 13:00
Maandoverzicht Mei '2427-05-2024 00:00
Let's Introduce: Itsmeblub {Birthday Edition}18-05-2024 00:00
Music Month May12-05-2024 00:00
Maandoverzicht April '2430-04-2024 00:00
Anouk's verjaardag!26-04-2024 00:00
Lente Magazine12-04-2024 00:00
Let's Introduce: Rascal {Birthday Edition}10-04-2024 00:00
Paaseieren Speurtocht29-03-2024 00:00
Miss lente 2024 | Aankondiging18-03-2024 00:00
Internationale Vrouwendag08-03-2024 00:00
Maandoverzicht Februari '2426-02-2024 00:00
SocialMediaTeam Revamp04-02-2024 13:00
Maandoverzicht Januari '2429-01-2024 00:00
Be the Best 2023 | Uitslag01-01-2024 00:00
Be the Best 2023 | Stemronde15-12-2023 00:00
SocialMediaTeam Adventskalender 202301-12-2023 10:00
Be the Best 2023 | Aankondiging01-12-2023 00:00
Look Appreciation08-11-2023 18:25
Creepy Pasta16-10-2023 00:00
Unmasking the Evil05-10-2023 19:00
Pagina: | Volgende