Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Rascal
stuur me een berichtje als je iets verkoopt van mijn wenslijst!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om een reactie te kunnen plaatsen op het dagelijks nieuws dien je te zijn ingelogd.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
12 van de 24 sterren behaald
Nieuws van de dag
Teen Wolf (door Cleopatra )

De serie speelt zich voornamelijk af in Beacon Hills. We volgen het leven van Scott McCall en zijn vrienden. In dit mysterieuze dorp spelen zich veel bovennatuurlijke dingen af waar de lokale bevolking geen verklaring voor heeft. Er zijn maar een hand vol mensen die weten wat er echt gaande is.

In Teen Wolf hebben we natuurlijk al wat  kennis gemaakt met verschillende mythische wezens.  Hieronder vind je een uitleg over sommige hiervan.

Banshee is een van origine Schotse/Ierse mythe die het volgende betekent, wanneer er iemand op het punt van overlijden staat weet een Banshee dit.  Ze worden het meest gezien wanneer iemand op een heftige manier overlijd, bijvoorbeeld door moord. Ze worden vaker wel gehoord, want ze maken een schreeuwend geluid dat tot erg ver kan worden gehoord. Dit begint meestal rond bossen.
Een Banshee is altijd vrouwelijk, want de betekenis van de naam betekent letterlijk vrouwelijke fee.
Ze worden voornamelijk afgebeeld in grijze of witte kleding, maar soms ook in groen, rood of zwart met een grijze mantel.

Een weerwolfklinkt bij de meeste van jullie natuurlijk al erg bekend in de oren, daarom dat dit stuk iets meer betrekking gaat hebben over de weerwolven in Teen Wolf.
In Teen Wolf veranderen weerwolven zelden in een hele wolf, dit is erg speciaal. Over het algemeen krijgen ze meer haargroei en hun gelaatstrekken worden meer wolfachtig. Hun snelheid en kracht neemt ook toe.

De Kitsune is een Japanse mythe en betekent letterlijk vos. Kitsunes hebben volgens sommige verhalen allemaal beschikking over één bepaald element. Er is een legende die vertelt dat een kitsune elke menselijke vorm kan aannemen, ongeacht hun echte leeftijd of geslacht. De meest voorkomende zijn jonge mooie vrouwen of oudere mannen. Ze worden ook wel tricksters genoemd, dit betekent dat ze vaak de regels van de natuur breken.

Er zijn natuurlijk personages die iets belangrijker zijn dan de andere, daarom deze uitleg over de hoofdpersonen.

Scott McCall
is een tiener die tijdens een wandeling in het bos met zijn vriend Stiles gebeten wordt door een weerwolf, Peter Hale, de oom van Derek Hale. Hij raakte hierdoor zijn astma kwijt en door zijn toename in fysieke kracht is hij ook gelijk beter in lacrosse.  Hij had voor de beet al een oogje op Allison Argent, een nieuwe leerling die pas in Beacon Hills kwam wonen. Na de beet nam zijn zelfvertrouwen ook erg toe, waardoor hij de moed kon verzamelen om met haar te praten.  Ze krijgen een relatie voor een geruime tijd, maar deze wordt ook onder druk gezet door de vader en tante van Allison, die eigenlijk jagen op weerwolven.  Hij heeft een bijbaantje bij een dierenkliniek, dit vind hij erg fijn om te doen, ook omdat later blijkt dat Alan Deaton, zijn baas, ook van bovennatuurlijke zaken af weet.   Na een tijd komt hij erachter dat Derek Hale hem in zijn roedel wil hebben, maar dit weigert hij, tot ergernis van Derek, die ervan overtuigt is dat een weerwolf zonder roedel gewoon niet mogelijk is.  Naarmate de serie vordert zal blijken dat hij een ‘True Alpha’ wordt, een weerwolf die nog nooit iemand heeft vermoord en dus een echte bewezen leider.

Facts: In  een programma genaamd ‘Teen Wolf: The Hunt’ is bekend gemaakt dat Scott geboren is op 23 augustus. Hij houdt van gitaar spelen, skateboarden en horror films kijken. Zijn muziek smaak is onder andere The Black Lips, Kids of 88 en Blink-182.

Allison Argent is pas sinds kort in Beacon Hills komen wonen omdat haar vader hier beter werk vond. Ze wordt gelijk bevriend met Lydia Martin, een populair meisje dat toch wel erg geeft om haar reputatie. Ze komt erachter dat haar achternaam het Franse woord voor ‘Zilver’ is en dat ze afstamt van een lange lijn van weerwolf jagers. Haar vader wilt eigenlijk dat ze hier niets vanaf weet en dus geen jager wordt, maar haar tante doet er alles aan om te laten uitkomen wat ze echt doen, tot haar geluk. Allison blijkt erg goed te zijn in boogschieten en dit komt zeker van pas tijdens het jagen. Haar relatie met Scott McCall strandt nadat ze hem niet meer vertrouwt.

Facts: Ze is geboren op 19 maart. Ze houdt van boogschieten, hardlopen en Unicef.
Haar interesses zijn Karmin, Arcade Fire, Florence and the Machine en Vampire Weekend.

Derek Hale
is een volwassen man die vanaf zijn geboorte een weerwolf is. Een groot deel van zijn familie kwam om tijdens een brand die later blijkt gesticht door Kate Argent, de tante van Allison. Zij bleek een relatie te hebben met Peter Hale, de oom van Derek, dit was echter voor haar niet echt. Als weerwolf heeft hij blauwe ogen, dit omdat hij verantwoordelijk was voor de dood van zijn vriendin Paige een paar jaar geleden. Later wordt hij zelf een Alpha, doordat hij zijn oom Peter vermoord. Als Alpha moet hij een roedel hebben, maar omdat Scott hem afwijst besluit hij om drie nieuwe weerwolven te maken, Isaac, Boyd en Erica. Een roedel vol Alpha’s heeft hoogte gekregen van zijn nieuwe rang, waardoor Derek niet meer veilig is. De roedel vol Alpha’s gaat achter Erica en Boyd aan en ze worden gevangengenomen. Erica blijkt te zijn vermoord wanneer hij hun gaat redden en Boyd sterft uiteindelijk doordat de roedel wraak wilde nemen voor zijn ontsnapping. Bij deze ontspanning is er ook een nieuwe Hale in het verhaal gekomen, Cora. Zij was eerst vermoedelijk gestorven met de rest van haar familie, maar dit bleek tot ieders verassing niet het geval. Cora blijkt ziek te worden en hij geeft zijn Alpha status op om haar beter te maken.

Facts:  Deze zijn niet bekend gemaakt door ‘Teen Wolf: The Hunt’. 
 
Stiles Stilinski
is vanaf het begin al goede vrienden met Scott, ze zien elkaar eerder als broers. Hij is al erg lang verliefd op Lydia Martin, maar zij beantwoord dit niet. Hij is zelf gewoon een mens maar weet wel het meeste van alles af. Zijn vader is de sheriff van de stad en die heeft veel onopgeloste zaken, hier helpen Scott en Stiles bij omdat de oorzaak meestal bovennatuurlijk is.  Hij heeft nog redelijke vaak last van paniekaanvallen en nachtmerries.

Facts:
Hij houdt van drummen, snowboarden. Hij luistert naar The Ramones, The Offspring, Mumford and Sons en All Time Low.

Lydia Martin is een populair meisje en heeft in het begin een relatie met Jackson Whittemore. Ze wordt later in de serie gebeten door Peter Hale, maar ze blijkt immuun te zijn voor het gif van de beet, dit doordat ze zelf een Banshee is. Ze kan aanvoelen wanneer iemand op het punt van overlijden is en krijgt ook hallucinaties. Ze kan haar ‘krachten’ activeren door middel van te schreeuwen. Deze schreeuw is voor weerwolven van ver weg nog te horen.  Ze wordt ook vaak aangetrokken tot plekken waar op dat moment een moord heeft plaatsgevonden.

Facts: Lydia is geboren op 23 maart. Ze houdt van Mu Alpha Theta, yoga en is fan van Kat Graham, Calvin Harris, Muse, Kids of 88 en Madonna.

Kira Yukimura is een rustig meisje dat nieuw is op de school van Beacon Hills. Haar ouders zijn van Japanse komaf. Haar vader is de nieuwe geschiedenis leraar die haar op sommige moment in verlegenheid zal brengen. Ze wist eerst niet wat ze was, maar later in de serie blijkt dat ze en donder Kitsune is. Hierdoor heeft ze een natuurlijke aanleg voor zwaardvechten en martial arts.  Wanneer ze haar krachten lichten haar ogen oranje op.

Facts: Deze zijn niet bekend gemaakt door ‘Teen Wolf: The Hunt’.

Isaac Lahey is een jongen die eerst werd mishandeld door zijn vader. Dit stopte nadat hij werd vermoord. Derek Hale besloot om een paar nieuwe weerwolven te maken, waar Isaac er één van is. Hij zit in het pact van Scott McCall, die dus zijn Alpha is.

Facts: Hij houdt van lacrosse spelen en BMX’en. Hij is geboren op 22 september. Hij is fan van M. Ward, Belle and Sebastian, Coldplay en Feist.

Een Alpha is een leider van een pact, dit kan hij zijn geworden door een andere Alpha te vermoorden of door wilkracht een True Alpha te worden zonder te hoeven moorden.  De weerwolven in zijn of haar pact noemen we Beta’s. Dit zijn weerwolven die een pact hebben, in tegenstelling tot Omega. Dit zijn weerwolven die geen pact hebben. 

Wanneer een mens pas getransformeerd is in een weerwolf heeft hij of zij een gouden oogkleur. Dit verandert zodra ze een moord plegen, dan worden hun ogen blauw. De enige manier wanneer dit nog verandert is wanneer ze Alpha worden. Dan zijn ze namelijk rood.




Reactie plaatsen

Reageer op het artikel Teen Wolf.
Bericht plaatsen
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 12-03 20:26:
Cupcakedeeg schreef:
Leuk :-D
Melden | Citeer | X
Cleopatra schreef op 12-03 19:49:
Cleopatra schreef:
IiBrainPain schreef:
IiBrainPain schreef:
Beta was toch de onderding? van de Alpha en de Omega zo het onderkruipsel dat als laatste eten krijgt?

zie je er is maar 1 beta o.o

Er staat toch ook dat Beta's in een pact zitten? De Beta staat onder de Alpha. Omega is zonder pact en dus alleen.
Melden | Citeer | X
WitchHazel schreef op 12-03 19:46:
WitchHazel schreef:
IiBrainPain schreef:
Beta was toch de onderding? van de Alpha en de Omega zo het onderkruipsel dat als laatste eten krijgt?

zie je er is maar 1 beta o.o
Melden | Citeer | X
WitchHazel schreef op 12-03 19:44:
WitchHazel schreef:
Beta was toch de onderding? van de Alpha en de Omega zo het onderkruipsel dat als laatste eten krijgt?
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 12-03 16:41:
Nuts schreef:
Leuk omg. 
Melden | Citeer | X
Compulsion schreef op 12-03 14:09:
Compulsion schreef:
Ik wil dat al een hele tijd kijken haha c:
Melden | Citeer | X
Cinta schreef op 12-03 13:31:
Cinta schreef:
Ik zit nog maar aan aflevering twee haha. But, Stilesss <33
Melden | Citeer | X
AfterTheRainbow schreef op 12-03 13:22:
AfterTheRainbow schreef:
DarkVampire schreef:
Bram schreef:
Die serie zou perf geweest zijn moest het Bacon Hills geweest zijn, en niet Beacon u-u

Ik dacht dat dat er stond...<img src='/layout/nl/images/smileys/smiley_schamen.png' alt=':$'>

Melden | Citeer | X
Nevina schreef op 12-03 13:08:
Nevina schreef:
Bram schreef:
Die serie zou perf geweest zijn moest het Bacon Hills geweest zijn, en niet Beacon u-u

Ik dacht dat dat er stond...:$
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 12-03 11:59:
Rhea schreef:
Ik wist dat t van jou was xD 

nicenice:3
Melden | Citeer | X
SoldToADemon schreef op 12-03 09:14:
SoldToADemon schreef:
Feeeels
Melden | Citeer | X
Laryanue schreef op 12-03 08:23:
Laryanue schreef:
IK WIST DAT DIT VAN JOU WAS POJOIJFOIJFHSGUYGUYGSYUG\
Trouwens, al die personages hebben geweldige muzieksmaak. ;o
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 12-03 08:10:
Sas schreef:
Teen Wolf <3333



Nieuwsarchief
Maandoverzicht Juli en Augustus '2429-08-2024 00:00
Zomer Magazine20-07-2024 00:00
Let's Introduce Renee0012-07-2024 00:00
Pride Lookbook16-06-2024 21:00
Pride Month | Aankondiging01-06-2024 13:00
Maandoverzicht Mei '2427-05-2024 00:00
Let's Introduce: Itsmeblub {Birthday Edition}18-05-2024 00:00
Music Month May12-05-2024 00:00
Maandoverzicht April '2430-04-2024 00:00
Anouk's verjaardag!26-04-2024 00:00
Lente Magazine12-04-2024 00:00
Let's Introduce: Rascal {Birthday Edition}10-04-2024 00:00
Paaseieren Speurtocht29-03-2024 00:00
Miss lente 2024 | Aankondiging18-03-2024 00:00
Internationale Vrouwendag08-03-2024 00:00
Maandoverzicht Februari '2426-02-2024 00:00
SocialMediaTeam Revamp04-02-2024 13:00
Maandoverzicht Januari '2429-01-2024 00:00
Be the Best 2023 | Uitslag01-01-2024 00:00
Be the Best 2023 | Stemronde15-12-2023 00:00
SocialMediaTeam Adventskalender 202301-12-2023 10:00
Be the Best 2023 | Aankondiging01-12-2023 00:00
Look Appreciation08-11-2023 18:25
Creepy Pasta16-10-2023 00:00
Unmasking the Evil05-10-2023 19:00
Pagina: | Volgende