Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Mai
Happy pride 🌈❤️
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
17 van de 24 sterren behaald
Profiel
Squadgoals
avatar

 MeldenMijn top 5 (foto)bewerkings apps - Glowie



Vandaag laat ik jullie een paar van mijn favoriete (foto)bewerking apps zien. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben <3


Deze app gebruik ik niet heel vaak, want blenden doe ik het meest op de PC. Alhoewel deze app wel heel handig is! Je kunt gemakkelijk ze zichtbaarheid aanpassen, en zo bijv. quotes over plaatjes heen zetten. Het blenden is leuk, maar verder kan je er niet erg veel mee en het is best onduidelijk. Zeker niet mijn favoriet, maar wel een hele leuke!


Deze app heeft echt fantastische filters, het ziet er netjes en rustig uit en heeft wat leuke extraatjes. Deze app is helaas niet volledig gratis, je kan in het begin gebruik maken van een starterspack. Maar de rest moet je zelf betalen. Gelukkig zitten in de starterspack genoeg leuke filters! Zeker het proberen waard. 


Je kunt heel erg veel met deze app!Wat ik nog het allerhandigst aan deze app vind, is dat je dingen op je foto weg kunt 'photoshoppen'. Bijvoorbeeld iemand die net achter je ging staan op je bijna perfecte selfie, het gaat zo simpel en snel! Super! <3


Er zijn eindeloos veel mogelijkheden met deze app, het is ook nog eens makkelijk. In het begin is het wel moeilijk, maar als je er uiteindelijk uitkomt kun je er hele mooie dingen mee maken!


Dit is toch wel mijn favoriet van dit moment. Snel, makkelijk, duidelijk en vaak ook een super mooi resultaat. Zo kun je, net als vele pc programma's ook een foto op bijv. 'overlay' of 'screen' zetten. Je kunt gemakkelijk dingen weg gummen, en de lay-out is rustig en erg fijn. Toppie!





Reactie plaatsen

Reageer op de blog Mijn top 5 (foto)bewerkings apps - Glowie van Squadgoals .
Bericht plaatsen
Melden | Citeer
Glowie schreef op 20-05 18:12:
Glowie schreef:
SaraPopstar schreef:
Super leuke blog! n,n

thanks c;
Melden | Citeer
Jessepinkmanlover schreef op 20-05 17:59:
Jessepinkmanlover schreef:
Super leuke blog! n,n