Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
18 van de 24 sterren behaald
Profiel
SantaClaus
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
SCLP: Uitslagen loterij en kerstballen2724-12-2017 17:19
SCLP: Kies een kerstbal!8222-12-2017 09:00
SCP Uitslagen 2.04624-12-2016 12:43
Kerstballen Traditie: Kies een kerstbal!10423-12-2016 14:01
Opdracht 3!5318-12-2016 00:14
Opdracht 22717-12-2016 00:21
Opdacht 1 (het begin van onze SCP)6416-12-2016 07:03
Info over SantaClaus Party 2.0!3426-11-2016 12:28
Uitslagen SCP!023-12-2015 09:57
Poll: Ga jij mee doen aan SCP 2.0?

 MeldenOpdacht 1 (het begin van onze SCP)
Hallo allemaal.

SantaClaus en de hulpelfjes zaten rondom de tafel tebedenken wat voor competities er dit jaar zouden zijn. Er werden hele leuke ideeën bedacht maar eerst hadden ze een verhaal nodig.  Het verhaal werd gemaakt. Zoals jullie kunnen zien staat het verhaal in de blog van SantaClaus.
Lees deze even goed door want aan jullie is de opdracht om voor het verhaal een eind te maken.

Ja jullie lezen het goed!
De opdracht: Maak een eind voor het kerstverhaal, dus hoe zou jij hem graag af willen laten lopen in maximaal 500 woorden. Let op: je hoeft niet het hele verhaal over te typen, maar gewoon een eind maken aan het verhaal dus je gaat verder waar het verhaal gestopt is.

Het verhaal:

In een kleine stad, ergens midden in het land, wonen SHE1 en SHE2. Ze wonen naast elkaar en schelen niet veel qua leeftijd. Zo lang ze zich kunnen herinneren, trekken ze al samen op. Toen ze klein waren speelden ze met elkaar en later gingen ze ook samen naar school. Dat doen ze nu nog steeds!

Als de schooldag voorbij is, staat SHE2 in de gang te wachten op SHE1. Hé, daar is ze eindelijk. Als ze haar jas heeft aangetrokken lopen ze naar buiten. Brr wat is het koud! Eind november is het al, over vijf
weken begint de kerstvakantie. Onderweg naar huis lopen ze over een plein waar ze een kerk zien. Ze zien dat er twee mensen bezig zijn. Ze lopen iets dichterbij zodat ze beter kunnen zien wat de twee mensen aan het doen zijn. Een van de twee mensen kijkt op en loopt naar hen toe. ‘Hallo, komen jullie even kijken?’ vraagt hij. ‘Mag dat?’ vraagt SHE2. ‘Natuurlijk, we gaan juist iets moois maken. Lopen jullie maar mee!’ Dat laten ze zich geen twee keer zeggen. In de hoek bij de zijmuur staan twee lange tafels. Er ligt een bruin en een groen kleed op en achter de tafels zijn wandkleden opgehangen. De kleden vormen een decor, met bergen tegen een blauwe lucht, een stad in de verte, een paar dorpen, bossen, akkers en weilanden. Er staan ook mensen op afgebeeld en een grote kudde schapen met een herder. ‘Wat maken jullie hier?’ vraagt SHE2. ‘De kerststal.’ antwoordt één van de mannen, ‘over vijf weken is het Kerstmis, dan vieren we de geboorte van Jezus, Gods Zoon, in de stal van Bethlehem, in Israël. In onze kerk beginnen we vier weken vóór kerst al met de voorbereiding ervan.  Die tijd noemen we advent. Op deze tafels beelden we dan het kerstverhaal uit, iedere week een stukje erbij.’ De mannen werken verder. In het midden zetten ze een grote stal neer. Hij is nog leeg. Uit de dozen halen ze huizen zoals die er in het oosten uitzien en bomen, mensen en dieren. SHE1 en SHE2 lopen langs de tafels en kijken hoe ze alles neer zetten. Wat zal
het mooi zijn als het helemaal klaar is. 
 
Een week later..

De week is omgevlogen en SHE1 en SHE2 zijn weer op weg van school onderweg naar huis toe. Op het plein kijken ze elkaar aan. De bestelauto staat weer voor de kerk. ‘Kom mee!’ zegt SHE1. Ze rennen het plein over en de trap op. In de kerk zijn dezelfde mannen bij de tafels aan het werk. Een van hen kijkt op en lacht vrolijk als hij hen ziet. ‘Kom maar’, roept hij. SHE1 en SHE2 lopen naar de tafels toe, nieuwsgierig hoe
het kerstverhaal er nu uit ziet. Een man is links aan het werk. Hij heeft een dorp gemaakt. Er zijn huizen met dieren en een plein met een waterput. Daarbij staan twee elfjes bij de kerstboom. ‘Kijk eens’, zegt SHE2 en ze wijst naar één van de huizen, ‘dat is vast het huis van de SantaClaus. Ze buigen zich voorover om het beter te kunnen zien. Er verschijnt een lichtstraal en ze kijken nieuwsgierig naar het huis. Als ze om hun heen kijken zien SHE1 en SHE2 de mannen niet meer, maar ze zijn op de noordpool! ‘Oh, hoe komen er hier nou terecht?’ vraagt SHE1. SHE2 kijkt rond en neemt de leiding. Plots zien ze ineens allemaal elfjes om zich een en ze begrijpen er niets van. Net waren ze nog in de kerk en nou zijn ze hier op de Noordpool. 
Even later komt de SantaClaus naar hun toe en vraagt: ‘zijn jullie verdwaald?’ Waarop SHE2 reageert ‘we weten eerlijk gezegd niet hoe we hier terecht zijn gekomen, SantaClaus.’
 
Een paar weken later bleek dat er een grote SantaClaus Party opkomst was, maar daar wisten de twee nog niet heel veel van. Ze wisten wel dat ze hoe dan ook mee wilden! Na veel onderzoek gedaan te hebben wisten ze het. Er zouden veel competities komen en met de kerstdagen zelf een grote party. 
 
SantaClaus was eigenlijk van plan om alleen te komen dit jaar. De twee nieuwe elfjes vonden het té interessant en konden het idee niet laten, ze wilden per se mee. Ze hadden een slim plan bedacht.  ‘Als we hem gewoon lief aankijken en één voor één smeken dan mogen we misschien wel mee’, zei SHE2. Na alle plannen te hebben voorbereid, gingen ze samen naar Santaclaus toe. ‘Uh, SantaClaus?’ begon SHE1. ‘Wij uhm.. zouden heel graag mee willen naar de SantaClaus Party dit jaar’ zei SHE2. ‘Mogen we alsje-alsje-alsjeblieft mee?’ vroegen ze in koor. SantaClaus keek de twee aan en dacht heel goed na of dat wel verstandig was. Na even nagedacht te hebben zei hij: ‘Nou weet je wat? Ik kan eigenlijk heel goed twee hulp elfjes gebruiken, dus jullie mogen mee’, zei hij. De twee hulp elfjes waren zo blij dat ze in het rond sprongen van geluk. (Vanaf hier moet je verder schrijven)

Dan komen we aan op de dag van vandaag 16 december. SantaClaus en de hulp elfjes zijn druk bezig geweest met de voorbereidingen en de competities. Ben jij ook benieuwd? Doe dan zeker mee! Er vallen veel prijzen te winnen met hoge bedragen en leuke outfits! Wij willen jullie alvast succes wensen met de competities en alvast hele fijne feestdagen toegewenst. 


Lots of love,
SantaClaus
Santashulpelfje1
Santashulpelfje2

Stuur je inzending naar [email protected] met als onderwerp ‘Eind voor het verhaal’. LET OP VERGEET NIET JE VP NAAM IN DE BERICHT TE ZETTEN wel zo makkelijk xD.DIT IS EEN EMAIL WAAR JE JE INZENDING NAAR TOE MOET MAILEN DUS GEEN ACCOUNT OF SITE ALLEEN VIA EMAIL. Je maakt dan kans op de volgende prijzen:

1ste plaats: 150 cr en 150k  + Outfit
2de plaats: 100 cr en 100k + Outfit
3de plaats: 50 cr en 50k + Outfit

De ouftit: 

Deadline: Je kan mee doen tot de 23ste 10:00 (wanneer de party begint zijn deze opdrachten gesloten)

Kerstgroeten van de SantaClaus en zijn hulpelfjes


LET OP: VERGEET NIET DIT BLOG TE VOLGEN VOOR MEER LEUKE DINGEN!

Reactie plaatsen

Reageer op de blog Opdacht 1 (het begin van onze SCP) van SantaClaus .
Bericht plaatsen
Melden | Citeer
SantasHulpElfje1 schreef op 21-12 07:46:
SantasHulpElfje1 schreef:
💕
Melden | Citeer
Tim schreef op 18-12 17:17:
Tim schreef:
Cindy schreef:
Tim schreef:
Waar is het einde van het begin 😂
Van het wat je moet verder schrijven?

"De twee hulp elfjes waren zo blij dat ze in het rond sprongen van geluk."

Thnx!
Melden | Citeer
Ladybambi schreef op 18-12 13:32:
Ladybambi schreef:
AAAHHHH ik heb 90 woorden teveel :cry2:
Mag max 600 ook? Haha (a)

Naja ff wat zien te verwijderen.
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 17-12 17:19:
Ceres schreef:
Yess! Hij is klaar :d Veel succes iedereen (l)
Melden | Citeer
Despoina schreef op 17-12 16:52:
Despoina schreef:
verzonden!!
Melden | Citeer
Polymer schreef op 17-12 15:21:
Polymer schreef:
Leuk! Ik heb meegedaan c:
Melden | Citeer
Areximache schreef op 17-12 00:20:
Areximache schreef:
Cindy schreef:
Areximache schreef:
SantaClaus schreef:

Nee, hoor er winnen 3 per opdracht.
en die krijgen alle 3 de set? nice
Staat erbij he?

oke dan dat word hopen dat er opzijn minst 1 ding bij komt dat ik kan
Melden | Citeer
CRFJ schreef op 17-12 00:14:
CRFJ schreef:
ik ben echt benieuwd naar alle opdrachten die komen ^ maar skip deze misschien ook omdat ik er niet genoeg tijd in kan steken denk ik. 
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 17-12 00:14:
Cindy schreef:
Areximache schreef:
SantaClaus schreef:
Areximache schreef:
nja 99%van de comps op vp zijn altijd schrijven haha
maar moet ik aan alle opdrachten mee doen? om kans te maken dan of is 1 genoeg

Nee, hoor er winnen 3 per opdracht.
en die krijgen alle 3 de set? nice
Staat erbij he? :p
Melden | Citeer
Areximache schreef op 17-12 00:12:
Areximache schreef:
SantaClaus schreef:
Areximache schreef:
Cindy schreef:
Het is niet alleen schrijven hoor morgen is het anders. ^^
nja 99%van de comps op vp zijn altijd schrijven haha
maar moet ik aan alle opdrachten mee doen? om kans te maken dan of is 1 genoeg

Nee, hoor er winnen 3 per opdracht.
en die krijgen alle 3 de set? :o nice
Melden | Citeer
SantaClaus schreef op 17-12 00:09:
SantaClaus schreef:
Areximache schreef:
Cindy schreef:
Areximache schreef:
jammer eens schrijfwedstrijd wrm verbaasd me dit nog haha

maar zoals Tali al vroeg moet ja aan alle 3 de dingen meedoen om kans te maken op iets? En worden het alle 3 schrijf dingen?
Het is niet alleen schrijven hoor morgen is het anders. ^^
nja 99%van de comps op vp zijn altijd schrijven haha
maar moet ik aan alle opdrachten mee doen? om kans te maken dan of is 1 genoeg

Nee, hoor er winnen 3 per opdracht.
Melden | Citeer
Areximache schreef op 16-12 21:28:
Areximache schreef:
Cindy schreef:
Areximache schreef:
jammer eens schrijfwedstrijd wrm verbaasd me dit nog haha

maar zoals Tali al vroeg moet ja aan alle 3 de dingen meedoen om kans te maken op iets? En worden het alle 3 schrijf dingen?
Het is niet alleen schrijven hoor morgen is het anders. ^^
nja 99%van de comps op vp zijn altijd schrijven haha
maar moet ik aan alle opdrachten mee doen? om kans te maken dan of is 1 genoeg
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 16-12 19:49:
Shai schreef:
Lianake schreef:
Raikuin schreef:
Moet je bij elke competitie meedoen om iets te winnen? want hier heb ik geen zin in tbh haha
Denk het niet
Nice hahaha want ik ben sowiso al super slecht in schrijven en heb na al mijn opdrachten geen fantasie meer AHHAAH
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 16-12 19:46:
Lianake schreef:
Raikuin schreef:
Moet je bij elke competitie meedoen om iets te winnen? want hier heb ik geen zin in tbh haha
Denk het niet :)
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 16-12 19:45:
Shai schreef:
Moet je bij elke competitie meedoen om iets te winnen? want hier heb ik geen zin in tbh haha
Melden | Citeer
SantaClaus schreef op 16-12 18:14:
SantaClaus schreef:
Ceres schreef:
SantaClaus schreef:
Ceres schreef:
Ja. Toen ik de vorige reactie schreef was ik net wakker haha 

Hoe laat sta jij wel niet op man .xD
Jij bent niet de enige die dat zich afvraagt X'DDD

xd
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 16-12 18:04:
Ceres schreef:
SantaClaus schreef:
Ceres schreef:
SantaClaus schreef:

Wakker worden? O-o
Ja. Toen ik de vorige reactie schreef was ik net wakker haha 

Hoe laat sta jij wel niet op man .xD
Jij bent niet de enige die dat zich afvraagt X'DDD
Melden | Citeer
SantaClaus schreef op 16-12 18:03:
SantaClaus schreef:
Ceres schreef:
SantaClaus schreef:
Ceres schreef:
IK WIL MEEDOEN!! Maar eerst even wakker worden ;u;

Wakker worden? O-o
Ja. Toen ik de vorige reactie schreef was ik net wakker haha 

Hoe laat sta jij wel niet op man .xD
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 16-12 17:59:
Ceres schreef:
SantaClaus schreef:
Ceres schreef:
IK WIL MEEDOEN!! Maar eerst even wakker worden ;u;

Wakker worden? O-o
Ja. Toen ik de vorige reactie schreef was ik net wakker haha 
Melden | Citeer
Despoina schreef op 16-12 17:58:
Despoina schreef:
Ik ben bijna klaar :) 
Melden | Citeer
SantaClaus schreef op 16-12 17:56:
SantaClaus schreef:
Ceres schreef:
IK WIL MEEDOEN!! Maar eerst even wakker worden ;u;

Wakker worden? O-o
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 16-12 16:57:
Ceres schreef:
IK WIL MEEDOEN!! Maar eerst even wakker worden ;u;
Melden | Citeer
Despoina schreef op 16-12 15:39:
Despoina schreef:
Cindy schreef:
Redfiregirl schreef:
Noemen die elfjes nu SHE1 en SHE2 ? Of moet je ze andere namen geven?
Momenteel she1 en 2
O Okeee 
Hmm er komt miss een opdracht om ze namen ze geven 
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 16-12 15:33:
Cindy schreef:
Redfiregirl schreef:
Noemen die elfjes nu SHE1 en SHE2 ? Of moet je ze andere namen geven?
Momenteel she1 en 2
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 16-12 15:32:
Cindy schreef:
LindzyInfernal schreef:
Moet je het bij SHE1 en SHE2 houden van de kerstelfjes?
Hoe bedoel je precies?
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 16-12 15:31:
LindzyInfernal schreef:
Moet je het bij SHE1 en SHE2 houden van de kerstelfjes?
Melden | Citeer
Despoina schreef op 16-12 15:22:
Despoina schreef:
Noemen die elfjes nu SHE1 en SHE2 ? Of moet je ze andere namen geven?
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 16-12 15:09:
Kirsten838 schreef:
ik heb het verstuurt :d
Melden | Citeer
Despoina schreef op 16-12 15:02:
Despoina schreef:
Leuk, iga proberen tijd vrij te maken (examens)
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 16-12 14:31:
Ursela schreef:
😍
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 16-12 13:00:
BlueDream schreef:
SantaClaus schreef:
BlueDream schreef:
Leuk! c: Geen idee of ik tijd heb om aan alles mee te doen.

Competities voor btb, dit. Schrijfwedstrijd misschien. + Dingen die ik dan buiten vp heb.

Wel super dat er zo veel dingen gedaan worden.
Wij proberen als het lukt elke jaar SantaClaus party te houden. Als het lukt en we hebben er tijd voor. ^^ maar we doen ons best om het leuk te maken voor iedereen.^^
Dat heb ik gemerkt ja. Tof om te zien. c:
Melden | Citeer
SantaClaus schreef op 16-12 12:58:
SantaClaus schreef:
BlueDream schreef:
Leuk! c: Geen idee of ik tijd heb om aan alles mee te doen.

Competities voor btb, dit. Schrijfwedstrijd misschien. + Dingen die ik dan buiten vp heb.

Wel super dat er zo veel dingen gedaan worden.
Wij proberen als het lukt elke jaar SantaClaus party te houden. Als het lukt en we hebben er tijd voor. ^^ maar we doen ons best om het leuk te maken voor iedereen.^^
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 16-12 12:57:
BlueDream schreef:
Leuk! c: Geen idee of ik tijd heb om aan alles mee te doen.

Competities voor btb, dit. Schrijfwedstrijd misschien. + Dingen die ik dan buiten vp heb.

Wel super dat er zo veel dingen gedaan worden. :)
Melden | Citeer
SantaClaus schreef op 16-12 12:50:
SantaClaus schreef:
Houvanramb schreef:
Evanlynn schreef:
Cindy schreef:
500 lijkt me voldoende xD moet wel wat zijn om te lezen maar ook geen verhaal van hier tot tokio.xD
Er staat in de tekst bovenaan nu minimaal 500 woorden though, misschien moet je daar dan maximaal van maken als je geen hele boekwerken wilt lezen
SSSTTTT ik kan alleen maar boekwerken schrijven 9 van de 10x haha
Ik zeg al niks meer maar Max 500 er stond perongeluk minmaal xd
Melden | Citeer
Ladybambi schreef op 16-12 12:45:
Ladybambi schreef:
Evanlynn schreef:
Cindy schreef:
Houvanramb schreef:
Schrijfwedstrijd yeey!
Zitten er een max aantal woorden aan? Of minimaal aantal woorden?
500 lijkt me voldoende xD moet wel wat zijn om te lezen maar ook geen verhaal van hier tot tokio.xD
Er staat in de tekst bovenaan nu minimaal 500 woorden though, misschien moet je daar dan maximaal van maken als je geen hele boekwerken wilt lezen
SSSTTTT ik kan alleen maar boekwerken schrijven 9 van de 10x haha
Melden | Citeer
ErAouYyaWehTtsuJ schreef op 16-12 12:40:
ErAouYyaWehTtsuJ schreef:
Whoa ik kan dit helemaal niet maar ik wil de outfit echt graag
Melden | Citeer
SantaClaus schreef op 16-12 12:39:
SantaClaus schreef:
Evanlynn schreef:
Cindy schreef:
Houvanramb schreef:
Schrijfwedstrijd yeey!
Zitten er een max aantal woorden aan? Of minimaal aantal woorden?
500 lijkt me voldoende xD moet wel wat zijn om te lezen maar ook geen verhaal van hier tot tokio.xD
Er staat in de tekst bovenaan nu minimaal 500 woorden though, misschien moet je daar dan maximaal van maken als je geen hele boekwerken wilt lezen
O foutje lol even bewerken.
Melden | Citeer
SantaClaus schreef op 16-12 12:38:
SantaClaus schreef:
Houvanramb schreef:
Schrijfwedstrijd yeey!
Zitten er een max aantal woorden aan? Of minimaal aantal woorden?
Stond er btw ook bij boven:de opdracht: Maak een eind voor het kerstverhaal, dus hoe zou jij hem graag af willen laten lopen in minimaal 500 woorden. Let op: je hoeft niet het hele verhaal over te typen, maar gewoon een eind maken aan het verhaal dus je gaat verder waar het verhaal gestopt is. 
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 16-12 12:37:
Evanlynn schreef:
Cindy schreef:
Houvanramb schreef:
Schrijfwedstrijd yeey!
Zitten er een max aantal woorden aan? Of minimaal aantal woorden?
500 lijkt me voldoende xD moet wel wat zijn om te lezen maar ook geen verhaal van hier tot tokio.xD
Er staat in de tekst bovenaan nu minimaal 500 woorden though, misschien moet je daar dan maximaal van maken als je geen hele boekwerken wilt lezen :$:$
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 16-12 12:37:
Cindy schreef:
Fashiongirl5000 schreef:
Leuk! Ik heb alleen een vraag; dit is toch pas opdracht 1 uit een reeks van 3 opdrachten? Maak je pas kans op die prijzen als je aan alle drie meedoet of is alleen deze ook genoeg? Ik wil namelijk wel graag meedoen aan een schrijfwedstrijd maar als de tweede opdracht een lookwedstrijd is maak ik geen kans aangezien mijn gb leeg is xD
Er winnen 3 mensen per opdracht.
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 16-12 12:36:
Cindy schreef:
Areximache schreef:
jammer eens schrijfwedstrijd wrm verbaasd me dit nog haha

maar zoals Tali al vroeg moet ja aan alle 3 de dingen meedoen om kans te maken op iets? En worden het alle 3 schrijf dingen?
Het is niet alleen schrijven hoor morgen is het anders. ^^
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 16-12 12:35:
Cindy schreef:
Houvanramb schreef:
Schrijfwedstrijd yeey!
Zitten er een max aantal woorden aan? Of minimaal aantal woorden?
500 lijkt me voldoende xD moet wel wat zijn om te lezen maar ook geen verhaal van hier tot tokio.xD
Melden | Citeer
Ladybambi schreef op 16-12 11:25:
Ladybambi schreef:
Schrijfwedstrijd yeey!
Zitten er een max aantal woorden aan? Of minimaal aantal woorden?
Melden | Citeer
Areximache schreef op 16-12 11:14:
Areximache schreef:
jammer eens schrijfwedstrijd wrm verbaasd me dit nog haha

maar zoals Tali al vroeg moet ja aan alle 3 de dingen meedoen om kans te maken op iets? En worden het alle 3 schrijf dingen?
Melden | Citeer
SantaClaus schreef op 16-12 10:41:
SantaClaus schreef:
Evanlynn schreef:
Cindy schreef:
Evanlynn schreef:
Vanaf waar moet je het afmaken tho?
Na het verhaal/eerste stuk met als laatste zin dat 'wat zal ... klaar is.' of helemaal na dat stuk met één week later? Want dat heeft al een soort van einde I guess.
'De twee hulp elfjes waren zo blij dat ze in het rond sprongen van geluk.'


Vanaf daar wat denk je dat er allemaal zal gebeuren
Okay thanks! ^^
Geen dank^^
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 16-12 10:40:
Evanlynn schreef:
Cindy schreef:
Evanlynn schreef:
Vanaf waar moet je het afmaken tho?
Na het verhaal/eerste stuk met als laatste zin dat 'wat zal ... klaar is.' of helemaal na dat stuk met één week later? Want dat heeft al een soort van einde I guess.
'De twee hulp elfjes waren zo blij dat ze in het rond sprongen van geluk.'


Vanaf daar wat denk je dat er allemaal zal gebeuren
Okay thanks! ^^
Melden | Citeer
SantaClaus schreef op 16-12 10:38:
SantaClaus schreef:
Heb het even bij gezet tussen haakjes voor het geval het niet duidelijk was.
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 16-12 10:35:
Cindy schreef:
Tim schreef:
Waar is het einde van het begin 😂
Van het wat je moet verder schrijven?

"De twee hulp elfjes waren zo blij dat ze in het rond sprongen van geluk."
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 16-12 10:33:
Cindy schreef:
Evanlynn schreef:
Vanaf waar moet je het afmaken tho?
Na het verhaal/eerste stuk met als laatste zin dat 'wat zal ... klaar is.' of helemaal na dat stuk met één week later? Want dat heeft al een soort van einde I guess.
'De twee hulp elfjes waren zo blij dat ze in het rond sprongen van geluk.'


Vanaf daar wat denk je dat er allemaal zal gebeuren :p
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 16-12 09:53:
Evanlynn schreef:
Vanaf waar moet je het afmaken tho?
Na het verhaal/eerste stuk met als laatste zin dat 'wat zal ... klaar is.' of helemaal na dat stuk met één week later? Want dat heeft al een soort van einde I guess.
Melden | Citeer
Tim schreef op 16-12 09:51:
Tim schreef:
Waar is het einde van het begin 😂
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 16-12 09:38:
Cindy schreef:
RavenQueen schreef:
SantaClaus schreef:
RavenQueen schreef:
Onthouden dit haha
VOLGEN GE VOLGEN!
Ik volg jullie al heel lang hoor!

Ben echt geen stalker of zo nee absoluut niet 
Mooi zo!
Melden | Citeer
SantasHulpElfje1 schreef op 16-12 08:49:
SantasHulpElfje1 schreef:
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 16-12 08:08:
Thenewclassic schreef:
Ga sws meedoen ookal kan ik niet schrijven!!
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 16-12 08:05:
Rye schreef:
SantaClaus schreef:
RavenQueen schreef:
Onthouden dit haha
VOLGEN GE VOLGEN!
Ik volg jullie al heel lang hoor!

Ben echt geen stalker of zo nee absoluut niet 
Melden | Citeer
SantaClaus schreef op 16-12 07:58:
SantaClaus schreef:
RavenQueen schreef:
Onthouden dit haha
VOLGEN GE VOLGEN!
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 16-12 07:57:
Rye schreef:
Onthouden dit haha
Melden | Citeer
SantaClaus schreef op 16-12 07:50:
SantaClaus schreef:
Reality schreef:
Welke outfit kan je hierbij eigk winnen?
Sol zit op mb kan ik niet erop zetten xD
Melden | Citeer
Varamyr schreef op 16-12 07:22:
Varamyr schreef:
SantaClaus schreef:
Varamyr schreef:
my goodness geen idee wat ik moet doen, maar ik doe sws mee hahah
Kort om je moet het verhaal afmaken. ^^
oh, dat kan ik wel c: afloop maakt niet uit of moet de kerstsfeer er wel in blijven zeg maar dus like dat het geen horroreinde heeft oid
Melden | Citeer
Literacity schreef op 16-12 07:17:
Literacity schreef:
I'm in. Heb fantasie genoeg cool
Melden | Citeer
SantaClaus schreef op 16-12 07:13:
SantaClaus schreef:
Reality schreef:
Omg ik ga meedoen!

Leuk! :d
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 16-12 07:10:
Evie schreef:
Leuk ga ik zeker doen als ik tijd heb!
Melden | Citeer
SantaClaus schreef op 16-12 07:08:
SantaClaus schreef:
Varamyr schreef:
my goodness geen idee wat ik moet doen, maar ik doe sws mee hahah
Kort om je moet het verhaal afmaken. ^^
Melden | Citeer
Varamyr schreef op 16-12 07:04:
Varamyr schreef:
my goodness geen idee wat ik moet doen, maar ik doe sws mee hahah