Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Mai
Happy pride 🌈❀️
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
18 van de 24 sterren behaald
Profiel
Avoire
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
Doei Herfst!010-12-2012 18:15
Review Nagelvijltjes208-12-2012 21:09
The Hunger Games108-12-2012 15:58

 MeldenDoei Herfst!
 


Hallo iedereen! Even als eerst, sorry als jullie de zwarte tekst op deze lay- out niet kunnen lezen. Daar zal ik volgende keer rekening mee houden. Deze lay- out komt trouwens van goSupermodel af. Maarja zoals jullie zien is dit nog een echte herfst  lay-out maar dat is dan ook wel de laatste! KERSTMIS KOMT ERAAN! Ik heb er echt heel veel zin in en ik weet zeker dat ik niet de enige ben. Maar waarom dan deze lay- out? Ik wilde op mijn blog nog even, ookal is het laat afscheid nemen van herfst wat ik zelf niet een super seizoen vind. Maarja, dan nog. Helaas is het al wel 10 December, dus sorry voor deze laatte blog! Ik hoop dat jullie hem leuk gaan vinden. In deze blog ga ik DIY en OUTFITS laten zien die leuk zijn in de herfst. Maar in de winter met een legging ook leuk staan! Veel plezier met lezen. 


DIY: Herfst "tranen" ik dacht dat deze in een andere kleur. Bijvoorbeeld wit met lichtblauw ook hartstikke leuk in de winter konden zijn!

- http://www.beautyill.nl/2012/12/diy-nail-art-herfst-tranen.html

OUTFIT: Combineer deze dingen is met bijvoorbeeld een legging, dan kunnen ze ook hartstikke leuk zijn voor in de winter. Laat ze niet in de kast liggen!

- http://www.girlscene.nl/p/30/herfstachtige_outfits

GOODLUCK! En heel erg sorry voor de mensen die het tegen viel, ik moest dit snel doen. Aangezien ik belooft had elke dag een blog te doen! c;


Reactie plaatsen

Reageer op de blog Doei Herfst! van Avoire .
Bericht plaatsen