Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Bluesweater
Fijne pride month!!!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
13 van de 24 sterren behaald
Profiel
UlrikeBieber
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
Orpg verhaallijnen.029-07-2013 10:23

 MeldenOrpg verhaallijnen.
Ik heb de verhaallijnen zelf geschreven als je er een wilt gebruiken me graag even mailen.


Een nieuw meisje op school, snel populair. Bijna alle jongens vinden haar leuk en flirten met d'r. Maar een andere populaire jongen ook, het meisje heeft al een oogje op hem en flirt ook. Snel wordt hij ook verliefd op haar en zij op hem. Als ze uiteindelijk een relatie krijgen, gaat iedereen stoken. Gaat hun relatie uit elkaar? Het is btw het laatste schooljaar.

Je bent de dochter van bekende ouders, iedereen herkent je, en je bent zelf ook model. Dus ook zeg maar beroemd. Op een dag word je gevraagd voor ‘Sterren dansen op het ijs.’ Je doet mee en bent meteen ook de jongste deelnemer. Als je gaat oefenen voor de 1e live show’s ontmoet je je partner. Het is niemand minder dan Justin Bieber. Jullie kunnen goed met elkaar opschieten en komen zelfs in de finale te staan. Maar onder het oefenen kan Bieber soms niet zijn handen van je af houden, Omdat hij gevoelens voor je heeft. Eerst vind je het maar niks. Maar later vind je het stiekem toch wel leuk. Zullen ze iets met elkaar krijgen?

Een meisje zit samen met een jongen in de klas. Ze hebben eigenlijk altijd ruzie. Het meisje vind hem een arrogante zak en de jongen ziet haar als een verwende b¡tch. Maar dan moeten ze samen op kamp. Ver weg van de bewoonde wereld.  De hele klas zit diep in een bos en alleen de boswachter weet ervan. Maar dat is nog niet het ergste. De jongen en het meisje moeten samen in 1 tent! Word het liefde of oorlog in de tent? Moet er iemand buiten in de regen slapen? En hoe zit het met het omkleden? Ze kunnen dat moeilijk samen doen? Groeien ze dichter bij elkaar? 



Reactie plaatsen

Reageer op de blog Orpg verhaallijnen. van UlrikeBieber .
Bericht plaatsen