Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Rascal
stuur me een berichtje als je iets verkoopt van mijn wenslijst!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om een reactie te kunnen plaatsen op de competities dien je te zijn ingelogd.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
13 van de 24 sterren behaald
Competities
Everland + Walking Competitie ~ Wat is jouw doel? (door Clairetie )

Hallo iedereen! Het is weer tijd voor een nieuwe competitie. Namelijk: Walking the line.

U I T L E G
Heb jij ook wel eens het idee dat je vastloopt? Ja, dat kan wel eens. Meestal komt dit omdat we graag een doel willen bereiken in ons leven! Hier is natuurlijk niets slecht aan. We proberen er altijd voor te gaan! Deze competitie draait dus eerder om een vraag: ''Naar welk doel streef jij op dit moment?''

E I S E N
- De bedoeling is dat jullie mij een inzending sturen waarin duidelijk is wat jullie antwoord is op deze vraag. Dit kan bijvoorbeeld zijn: Ik streef naar het behalen van mijn diploma. Of: Ik wil graag dat mijn relatie 100% tip top voor altijd zal zijn. Of: Ik wil graag de eerste prijs in een 'vul hobby in' wedstrijd behalen. Dit kan allemaal. 
- Je ondersteunt dit antwoord wat je gegeven hebt met een nummer waar je vaak naar luistert of wat voor jouw betekenis heeft.

D E A D L I N E  &  P R I J Z E N 

Je stuurt je inzending op naar: Clairetie. Dit doe je voor 23/06/2016 23:00 met als onderwerp: Walking the line

#1 13 Cr + 3000 Pd
#2 10 Cr + 2000 Pd
#3 8 Cr + 1000 Pd

Heel veel succes!

P.S. De uitslag van Everland zal binnenkort ook vrijgegeven worden! Duimen maar!




D E  E V E R L A N D  U I T S L A G E N ! !

(Onderin vind je de winnende inzending! )
Het was voor ons een hele moeilijke beslissing! Uiteindelijk zijn wij tot deze top 3 gekomen:







Nog even een ode aan de winnaar Placebo, die het verhaal van Oliver op een prachtige manier heeft afgesloten! Veel leesplezier!

D E  W I N N A A R

Na alles wat we hebben doorstaan,’ mompelde Jericho. ‘Na alles ga je weg?’ Ogen vol ongeloof keken Oliver aan, terwijl hij schuldbewust de blik van de jongen die voor hem stond probeerde te vermijden. Oliver had een klein kompas in zijn hand, al stonden de windrichtingen omgekeerd en veranderden alle letters, behalve ééntje: de letter van zijn land, de ‘O’ van Obsideon.

 ‘Ik moet terug, ze hebben mij nodig. Obsideon wacht op mij, het rijk heeft altijd op mij gewacht.’ Oliver klemde het kompas stevig in zijn handpalm, mocht Jericho besluiten het in stukken van elkaar op de grond te slaan.

 

‘Hoe heb je dat ding eigenlijk gevonden? Ik vertrouw het niet. Eens je hier in Everland zit, kom je er nooit meer uit.’ Jericho ijsbeerde door de kamer, zijn voetstappen dreunden op de houten vloer.

‘Toen we de rivier overstaken, één van de zeemeerminnen heeft het me gegeven. Ze zei dat ik hier niet thuishoorde. Ik hoor hier ook niet thuis, ik ben een prins. Ik heb een rijk te besturen. Een rijk waar ik naar moet terugkeren, al heb ik geen idee hoe…’

‘Ik had ook niet verwacht dat er een handleiding bij dat ding zou zitten,’ lachte Jericho. ‘Die verdomde zeemeerminnen bezorgen je zelfs bij je afscheid hier nog een mysterieuze puzzel. Na alles wat je al hebt doorstaan.’

 Jericho liep Olivers richting uit en haalde het kompas uit diens hand, waarna hij het bekeek. Hij hield het in de lucht, liet het beetje licht dat door het raam naar binnen kroop op de letters schijnen en probeerde de aanwijzingen te vinden. Het was pas toen de letters ophielden met bewegen, dat ze een naam vormden: Nyla. Jericho’s ogen werden groot en hij liep met het kompas het huis door, de trap op, zo snel dat Oliver hem met moeite kon bijhouden en strompelend achter de lange slungel aanliep. ‘Jericho?’ Oliver verhief zijn stem, maar kreeg geen antwoord. ‘Tink!’ schreeuwde hij.


‘Schiet op!’


Oliver rende de trappen op en vervoegde Jericho op de zolder, die voor een schilderij van een jonge vrouw stond.


‘Nyla.’ Jericho wees naar het schilderij. ‘Zij is je uitweg.’


Oliver keek niet-begrijpend naar het schilderij. Een meisje met lichtblond haar, ijsblauwe ogen die je hele wezen leken te manipuleren en een glimlach, zo subtiel, maar zo mooi. ‘Nou?’ Hij fronste en keek Jericho aan, wachtend op enige verduidelijking.


‘Nyla was de liefde van mijn leven. De enige die geloofde dat je hier weg kon door een simpele puzzel op te lossen, maar het is haar nooit gelukt. Jarenlang heeft ze een uitweg gezocht, maar het is haar dood geworden. Vereeuwigd op dit schilderdoek. Voor haar stond er iemand anders op dit schilderij, een man. Zij heeft zijn plaats ingenomen. De puzzel had iets met de kader van het schilderij te maken, dat was haar laatste aanwijzing die ze met me kon delen. Hier, hou vast.’ Jericho drukte het kompas in Olivers handen en draaide het schilderij om. Middenin zat een cirkel, zo te zien precies groot genoeg voor het kompas. ‘Hier, probeer het.’ Jericho wees naar de cirkel en Oliver stapte voorzichtig vooruit, om daarna het kompas in het midden van het hout te plaatsen. Het kompas verdween en toen Jericho het schilderij weer omdraaide, was Nyla’s portret verdwenen.

 

‘Jericho?’ Een vrouwenstem klonk door het huis en Jericho leek deze stem te herkennen, dat kon Oliver afleiden door het feit dat de jongen zich in een ruk omdraaide.

 

‘Nyla? Nyla!’ Jericho stormde naar beneden en Oliver wist zich geen houding te geven, dus bestudeerde hij het schilderij. Het portret was weg, dat was zeker. Het was nu een witte, glimmende vlek, maar zou het zo logisch zijn?

‘Oliver,’ hoorde hij Jericho praten, waardoor zijn aandacht van het schilderij afdwaalde. Toen hij achter zich keek, zag hij Jericho en… Nyla? Jericho had een glinstering in zijn ogen, die hij nooit eerder had gezien.

‘Oliver,’ sprak Nyla. ‘Jarenlang heb ik gezocht naar een uitweg, weg hier uit Everland. Ik heb hem gevonden, maar ik zat vast in het schilderij, omdat er iets was wat me tegenhield. Iets wat me nog in Everland hield: mijn ziel, die bij Jericho hoort. Ik kon nooit vrij zijn, ik kon nooit ergens anders zijn, omdat ik dat niet zonder Jericho kan. Als je wil vertrekken, moet je er zeker van zijn dat er niets is wat je hier kan houden. Iets wat je nog niet afgerond hebt, iets wat je nog moet doen, een persoon, wat dan ook. Anders kom je nooit waar je moet zijn.’

Oliver keek het duo aan en knikte, waarna hij naar Jericho toeliep en hem omhelsde. ‘Bedankt,’ fluisterde hij, ‘voor alles.’

Jericho legde zijn handen op Olivers schouders, waarna hij zijn hoofd schudde. ‘Nee, jij bent bedankt. Jij hebt Nyla bij me teruggebracht, daar kan ik je niet genoeg voor bedanken. Obsideon wacht op je, prins Oliver. Ze hebben hun held nodig, ga maar, voordat ik je in dat vervloekte schilderij duw.’ Jericho glimlachte en knikte richting de witte vlek.

 

Oliver zuchtte en keek nog een laatste keer achterom, terwijl hij richting het lege schilderdoek liep. ‘Het ga je goed, Tink,’ sprak hij, waarna hij door het doek stapte en terechtkwam in de duisternis. Heel even maar, om daarna wakker te worden in zijn prinselijke bed, met een vers ontbijt op zijn schoot. Het kompas in zijn hand.

 

 Het portret in Jericho's zolderkamer, ver weg in Everland, had het gezicht van Oliver aangenomen, maar de cirkel op de achtergrond was voorgoed verdwenen. De cirkel was voltooid: Everland had iemand gevonden die zijn missie had afgemaakt, die een plek kon verlaten zonder onafgemaakte zaken na te laten. Het was de ultieme test geweest voor een koning in wording.

-----

 

Van harte gefeliciteerd Placebo, Dauntless en Sylvie. Jullie prijzen zullen samen met de outfit code zo snel mogelijk naar alle winnaars worden opgestuurd! Het was een leuke gezellige en creatieve competitie!



Reactie plaatsen

Reageer op het artikel Everland + Walking Competitie ~ Wat is jouw doel?.
Bericht plaatsen
Melden | Citeer | X
Ladybambi schreef op 17-06 22:42:
Ladybambi schreef:
GEFELICITEERD IEDEREEN!!!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 17-06 22:32:
Cindy schreef:
Gefeliciteerd! 

Was leuker geweest als de plaatsjes opgedraaid waren nummer 3 dan die eerste plaatje nummer 2 die ze nu heeft en nummer 1 die laatste. xD

Maar dat is een tik van mij waar ik weer op let sorry.
Melden | Citeer | X
Clairetie schreef op 17-06 22:26:
Clairetie schreef:
LindzyInfernal schreef:
Wanneer krijgen we de everland code?
We hopen binnenkort zo snel mogelijk!! Ook de prijzen natuurlijk! x
Melden | Citeer | X
Dauntless schreef op 17-06 17:13:
Dauntless schreef:
Aaah yeey tweedes. Ik vond dit echt een super leuke competitie. Dankje wel om er zoveel tijd en moeite in te steken!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 17-06 16:18:
LindzyInfernal schreef:
Wanneer krijgen we de everland code?
Melden | Citeer | X
Placebo schreef op 17-06 10:49:
Placebo schreef:
Deze lay-out is zo prettyyyyyy

en omg ben ik eerste ;-; how 
Melden | Citeer | X
PapaEmeritusIII schreef op 17-06 09:11:
PapaEmeritusIII schreef:
Leuke competitie! Ik zal zeker mee doen :d
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 17-06 08:02:
LindzyInfernal schreef:
Gefeliciteerd aan de top drie winnaars. En ik vond deze competitie echt super leuk, om aan mee te doen. 
Het zelf verzinnen van een verhaal blijft gewoon leuk. 
Melden | Citeer | X
XItsxMyxLifex schreef op 17-06 07:57:
XItsxMyxLifex schreef:
Gefeliciteerd <3!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 17-06 00:31:
Belle schreef:
Clairetie schreef:
Belle schreef:
Fijn dat je het leuk vond om alles te lezen trouwens, ik had nogal een boekwerk haha
c: Tuurlijk! Jullie waren literally zooooo creatief ik had het nooit bedacht! 0_0
Supertof! Yea well, eerst had ik iets kleins bedacht, maar tijdens her schrijven kreeg ik steeds meer ideeën waardoor ik ineens zo veel woorden nodig had. Helaas is het daardoor misschien wel wat slordiger geworden, maar goed, ik ben toch best tevreden met het eindresultaat. Dat ik er nog eens eem outfit mee heb gewonnen is natuurlijk helemáál geweldig.

Bedankt voor deze competitie! Vond het ontzettend leuk om mee te doen, ook al waren de deadlines op de een of andere manier altijd tijdens mijn tentamens hahaha
 Hoop ook dat het met jou intussen weer wat beter gaat dan eerst

Melden | Citeer | X
Clairetie schreef op 17-06 00:25:
Clairetie schreef:
Belle schreef:
Fijn dat je het leuk vond om alles te lezen trouwens, ik had nogal een boekwerk haha
c: Tuurlijk! Jullie waren literally zooooo creatief ik had het nooit bedacht! 0_0
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 17-06 00:23:
Belle schreef:
Fijn dat je het leuk vond om alles te lezen trouwens, ik had nogal een boekwerk haha
Melden | Citeer | X
Clairetie schreef op 17-06 00:22:
Clairetie schreef:
De winnaars van de outfits zijn (Als dit ondeuidelijk was XD):

Sylvie
Dauntless
Belle
Placebo
Lindzyinfernal
chantalvp
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 17-06 00:19:
Belle schreef:
Clairetie schreef:
Belle schreef:
Clairetie schreef:
Dat was een fout, het klopt dat de eerste 6 de outfit krijgen! Dus alle mensen van deze finale ronde (Die 6!)
Oh waren er maar 6 van de 8 inzendingen binnen? 
We hadden elke ronde alle inzendingen compleet zover ik weet x! Maar ach, de winnaars zijn bekend, en de outfit winnaars! En iedereen was gewoon té goed jongens. Echt waar, het was super leuk alles te lezen! x
Huh maar ben ik nou zo dom of staan de anderen die de outfit winnen niet in dit bericht? Sorry het is een beetje laat haha
Melden | Citeer | X
Clairetie schreef op 17-06 00:19:
Clairetie schreef:
BTW, de winnaars (1 t/m 3 ) mogen de everland caroussels best bewaren of gebruiken. Als de plaatsen 4 t/m 10 er ook een willen mail mij dan even! Ik kan ze hieronder altijd nog bijzetten! x
Melden | Citeer | X
Clairetie schreef op 17-06 00:18:
Clairetie schreef:
Belle schreef:
Clairetie schreef:
Dat was een fout, het klopt dat de eerste 6 de outfit krijgen! Dus alle mensen van deze finale ronde (Die 6!)
Oh waren er maar 6 van de 8 inzendingen binnen? 
We hadden elke ronde alle inzendingen compleet zover ik weet x! Maar ach, de winnaars zijn bekend, en de outfit winnaars! En iedereen was gewoon té goed jongens. Echt waar, het was super leuk alles te lezen! x
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 17-06 00:15:
Belle schreef:
Clairetie schreef:
Dat was een fout, het klopt dat de eerste 6 de outfit krijgen! Dus alle mensen van deze finale ronde (Die 6!)
Oh waren er maar 6 van de 8 inzendingen binnen? 
Melden | Citeer | X
Clairetie schreef op 17-06 00:14:
Clairetie schreef:
Dat was een fout, het klopt dat de eerste 6 de outfit krijgen! Dus alle mensen van deze finale ronde (Die 6!) ;)
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 17-06 00:08:
Belle schreef:
Belle schreef:
Gefeliciteerd!

Ik heb alleen één vraagje. Dit staat er bij de inschrijfronde:
D E  P R I J Z E N//
1. 100 credits 
2. 75 credits 
3. 50 credits 
(1 t/m 10. Outfit)

Missen plaats 4 t/m 10 dan niet nog?
Of nee, er stond dat 6 mensen de outfit zouden krijgen (bij ronde 2).
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 17-06 00:07:
Belle schreef:
Gefeliciteerd!

Ik heb alleen één vraagje. Dit staat er bij de inschrijfronde:
D E  P R I J Z E N//
1. 100 credits 
2. 75 credits 
3. 50 credits 
(1 t/m 10. Outfit)

Missen plaats 4 t/m 10 dan niet nog?
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 17-06 00:06:
Mailaa schreef:
Geweldig verhaal @Placebo! Terechte winnaar.
Gefeliciteerd! (Dit is ook gericht naar de andere twee winnaars)



Competitiearchief
House flipper31-08-2022 16:52
Maak een bijpassende look..29-08-2022 00:00
ZA Week 5 - Marianentrog27-08-2022 00:00
Guess the songs - translations25-08-2022 00:00
Memory23-08-2022 00:00
Kleurwedstrijd 3.019-08-2022 00:00
Color Change17-08-2022 00:00
Zomers invulverhaal15-08-2022 00:00
ZA Week 4 - Bloemen13-08-2022 00:00
Disney in een modern jasje11-08-2022 00:00
Zoek de verschillen09-08-2022 00:00
Je eigen sterrenbeeld05-08-2022 00:00
Nieuwe VP fans?!03-08-2022 00:00
Ontwerp je eigen switch case!01-08-2022 00:00
ZA Week 3 - Watersporten30-07-2022 00:00
VP 10 JAAR29-07-2022 00:00
Pokemon look28-07-2022 00:00
Camouflage voor mensen26-07-2022 00:00
Pokéfusion 3.022-07-2022 00:00
Wie is het20-07-2022 00:00
Raad het dier 418-07-2022 00:00
ZA Week 2 - Duurzaam reizen16-07-2022 00:00
Ontwerp je eigen Hogwarts uniform14-07-2022 00:00
Vergeetwoorden08-07-2022 00:00
Wordle06-07-2022 00:00
Vorige | Pagina: | Volgende