Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Rascal
stuur me een berichtje als je iets verkoopt van mijn wenslijst!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om een reactie te kunnen plaatsen op de competities dien je te zijn ingelogd.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
15 van de 24 sterren behaald
Competities
Jouw persoonlijkheidsgetal (door Anoniem)

Ben jij benieuwd hoe anderen jou zien en wat voor vrienden en partner het beste bij je passen? Lees dan gauw verder! Voor de competitie van vandaag mag je jouw persoonlijkheidsgetal gaan berekenen: het getal dat jou, volgens de numerologie, een antwoord kan geven op al deze vragen.

E I S E N
- Je berekent jouw persoonlijkheidsgetal aan de hand van onderstaand stappenplan. Dit getal noem je in je inzending.
- Onderaan deze pagina staat de betekenis van elk persoonlijkheidsgetal. Je kiest minimaal twee beweringen uit de volledige betekenis van jouw persoonlijkheidsgetal en legt uit waarom deze beweringen wel of juist niet bij jou kloppen.
 
D E A D L I N E  &  P R I J Z E N
Stuur je inzending voor zondag 20 november 23:59u naar Princess (aanklikbaar) met als onderwerp 'Jouw persoonlijkheidsgetal' en maak kans op de volgende prijzen:
#1 12 cr + 2000 popdollar.
#2 10 cr + 1500 popdollar.
#3 8 cr + 1000 popdollar.

Veel plezier en succes!

--------------------------------------------------------------------------------

S T A P P E N P L A N
Stap 1: Noteer de cijfers van je geboortedatum en tel ze op. Ga door met optellen tot je op 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 11, 22 of 33 uitkomt.
Voorbeeld 1: 11-8-1985 = 1+1+8+1+9+8+5 = 33.
Voorbeeld 2: 12-7-2006 = 1+2+7+2+0+0+6 = 18. Dit is geen numerologisch getal, dus ga je verder met optellen: 18 = 1 + 8 = 9.
Stap 2: Noteer nu je roepnaam. Zoek HIER (aanklikbaar) de corresponderende cijfers bij de letters van je naam. Noteer je roepnaam in deze cijfers. Herleid deze tot een numerologisch getal, op dezelfde manier als bij de berekening van je geboortedatum.
Voorbeeld: Roepnaam OTTO = 6+2+2+6 = 16; 16 = 1+6 = 7.
Stap 3: Tel ten slotte de uitkomsten van stap 1 en stap 2 bij elkaar op.
Voorbeeld: Geboortedatum = 33 en roepnaam = 7; 33+7 = 40; 40 = 4+0 = 4. De uitkomst van deze stap is je persoonlijkheidsgetal. Het persoonlijkheidsgetal uit het voorbeeld is dus 4.

Als je een vraag hebt over het berekenen van je persoonlijkheidsgetal, stel ze gerust hieronder!
D U I D I N G  V A N  D E 
P E R S O O N L I J K H E I D S G E T A L L E N

---------------------------------------------------------------------------------

1

Wat anderen zien
Anderen zien jou als een sterke persoonlijkheid met een uitgesproken mening en een eigen wil. Je wilt de top bereiken en gaat daarbij je eigen weg. De ontwikkeling van je individualiteit staat centraal. Je verzamelt kennis over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Je vriendenkring
Je vrienden zijn onafhankelijke initiatiefnemers. Ze moeten jou met raad en daad bijstaan, maar ook kritiek durven geven.

Je (ideale) partner
Je partner moet bij voorkeur een zelfstandige persoonlijkheid zijn die het hart op de tong draagt. Dit kan conflicten geven, maar je waardeert zijn/haar eerlijkheid. Je wilt niet alles samen doen, maar ook voldoende ruimte hebben voor je persoonlijke ontwikkeling.

Werk dat bij je past
In een werksituatie is het belangrijk dat je veel verantwoordelijkheden hebt. Je houdt ervan om hard te werken. Afwisseling vind je prettig en onregelmatige werktijden zijn voor jou bespreekbaar.


---------------------------------------------------------------------------------

2

Wat anderen zien
Je valt op door je tact en diplomatie. Je bent uitgesproken sociaal en gericht op samenwerking. Het beste kom je tot je recht in conflictsituaties, omdat jij uiteenlopende geesten op één lijn weet te krijgen.


Je vriendenkring
Je gaat uit van een basis van wederzijds respect. Je houdt ervan om met je vrienden huiselijke, intieme momenten te delen. Samen naar de film, je laten verwennen in de sauna, een goed gesprek - al deze activiteiten scheppen een sfeer van warmte en intimiteit. Je bent voor je vrienden een rustpunt in moeilijke tijden.


Je (ideale) partner
Je (ideale) partner is tamelijk onverstoorbaar en flexibel en laat anderen in hun waarde. Huiselijkheid, tederheid en harmonie staan bij jullie voorop.


Werk dat bij je past
Coördinerende functies en een baan waarin team spirit van belang is, zijn jou op het lijf geschreven. Je houdt verder van een zekere regelmaat en bent ijverig en plichtsgetrouw.


---------------------------------------------------------------------------------

3

Wat anderen zien
Als eerste vallen je creativiteit en originaliteit op. Is het niet in de manier waarop je je kleedt, dan wel in de manier waarop je je gedraagt. Je bent spontaan en open. Anderen kunnen gemakkelijk toegang krijgen tot jouw belevingswereld.


Je vriendenkring
Je reageert impulsief en vergeet soms eerst na te denken voordat je iets zegt. Je vrienden zijn creatief, muzikaal of artistiek. Het is voor jou erg belangrijk dat je de lichte kant van het leven met hen kunt delen.


Je (ideale) partner
Je (ideale) partner is niet alledaags. Je houdt van hem om zijn originele kijk op het leven. Waarschijnlijk heeft hij (ook) een creatief beroep. Hij moet je spontane invallen kunnen waarderen en liefst ook beantwoorden.


Werk dat bij je past
Als beeldend kunstenaar, toneelspeler of musicus kom je het best tot je recht. Je moet je creatieve natuur tot uitdrukking kunnen brengen.


---------------------------------------------------------------------------------

4

Wat anderen zien
Je staat bekend om je engelengeduld. Daar waar anderen het allang opgegeven zouden hebben, zet jij door. Je bent vasthoudend en doortastend. Je hebt gevoel voor verhoudingen en structuren. Je bent punctueel en hecht veel waarde aan efficiëntie. De doelen die je jezelf stelt, zijn helder en je hebt een realistische kijk op de dingen.


Je vriendenkring
Je vrienden hebben doorgaans goede omgangsvormen en zijn harde werkers. Je hecht veel waarde aan het nakomen van afspraken en je wilt graag op je vrienden kunnen bouwen.


Je (ideale) partner
Je (ideale) partner is een idealist en een echte wereldverbeteraar. Hij handelt vanuit een sterk ontwikkeld rechtvaardigheidsgevoel. Hij zet zich belangeloos in voor een goede zaak.


Werk dat bij je past
Het werken met een computer en administratieve werkzaamheden sluiten prima aan bij je hang naar ordening. Werk moet jou verder een zekere status verlenen. Je voelt je bovendien prettig in een baan met regelmatige werktijden.


---------------------------------------------------------------------------------

5

Wat anderen zien
Nieuwe ervaringen en beweging zijn voor jou essentieel. Anderen zien jou als een interessante bron van verhalen en mogelijkheden. Je bent ruimdenkend, veranderlijk en legt gemakkelijk contact. Het lijkt of bij jou alles kan. Je zult niet snel iets gek vinden.


Je vriendenkring
Je hebt vrienden die samen met jou de wereld willen ontdekken. Ze houden van reizen, actie en er samen op uit gaan. Net als jij zijn ze ruimdenkend en hebben ze een grote behoefte aan verandering en beweging.


Je (ideale) partner
Je (ideale) partner moet jou veel ruimte kunnen geven vanwege je andere intensieve contacten. In het ideale geval vormt hij een rustpunt als tegenwicht voor jouw rusteloze aard, maar het is handig als hij niettemin jouw innerlijke onrust wel begrijpt.


Werk dat bij je past
Een baan waarvoor je mag reizen is voor jou ideaal. Het zal misschien even duren voordat je werk vindt dat bij je past.


---------------------------------------------------------------------------------

6

Wat anderen zien
Anderen zien jou als onzelfzuchtig en gewetensvol. Je streeft naar emotioneel evenwicht, zowel bij jezelf als bij anderen. Je ziet zware taken en verantwoordelijkheden niet als een probleem, maar als een uitdaging. Je bent gemotiveerd en staat als eerste op de barricaden als je vindt dat iemand onrecht is aangedaan.


Je vriendenkring
Je vrienden kunnen altijd op jouw steun rekenen. Je bent trouw en loyaal en verwacht dit ook van hen. Je kiest vrienden voor het leven.


Je (ideale) partner
Je (ideale) partner geeft je een zekere thuisbasis. Hij werkt en leeft voor de mensen die hem zijn toevertrouwd en betrekt ze bij zijn beslissingen. Hij is trouw en in hoge mate bereid om aan de duurzaamheid van jullie relatie te werken.


Werk dat bij je past
Jij zou anderen prima kunnen helpen om weer in evenwicht te komen, om de balans in het leven terug te vinden. Hulpverlenende of dienstverlenende beroepen zijn daarom geschikt.


----------------------------------------------------------------------------

7

Wat anderen zien
Je maakt goed gebruik van zowel je intellectuele vermogens als je intuïtie. Je streeft naar perfectie, maar staat jezelf ook toe om fouten te maken. Je ziet ze als een mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Anderen zien je als analytisch, zuiver en wijs.


Je vriendenkring
Je vrienden moeten voldoende diepgang hebben om je levenswijsheid te kunnen begrijpen. Intimiteit en het delen van gedachten, gevoelens en ervaringen staan in vriendschappen voorop.


Je (ideale) partner
Jij voelt je het meest thuis bij een partner die intelligent en welbespraakt is. Hij is in staat je te doorgronden en met je mee te denken. Hij heeft een grote behoefte aan intimiteit en kan deze op verschillende niveaus tot uitdrukking brengen.

Werk dat bij je past
Jij bent een wetenschapper of op zijn minst iemand die hongert naar kennis en analyse. Graag pas je de opgedane kennis ook toe. Een werksituatie moet voldoende gelegenheid bieden om de betekenis van de dingen werkelijk te doorgronden. Je zou het liefst een nieuwe ontdekking doen.


---------------------------------------------------------------------------------

8

Wat anderen zien
Je bent succesvol en voelt je prettig als je in het middelpunt van de belangstelling staat. Je wilt in je leven een zekere status bereiken en materiële zekerheid opbouwen. Anderen beschouwen jou al snel als een autoriteit en volgen maar wat graag je voorbeeld.


Je vriendenkring
Je bent trots op je vrienden. Ze zijn net als jij ambitieus en modern. Ze zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld en je vindt het prettig daarover met hen te praten.


Je (ideale) partner
Je (ideale) partner mag gezien worden. Hij is mooi en heeft een krachtige uitstraling. Hij hecht aan materiële zekerheden, is ambitieus en wil het beste uit het leven halen, samen met jou.


Werk dat bij je past
Jij voelt je als een vis in het water in zakelijke beroepen waarbij je met geld moet omgaan. Het ondernemerschap (een eigen bedrijf) en topfuncties behoren voor jou tot de mogelijkheden.


---------------------------------------------------------------------------------

9

Wat anderen zien
Anderen zien in jou een wereldverbeteraar met originele ideeën. Je bent idealistisch en vindt het gemakkelijk anderen te inspireren. Je bent optimistisch en weet anderen hoop te geven. Daardoor ben je revolutionair en transformerend.


Je vriendenkring
Je hebt een uitgebreide vriendenkring. Je beweegt je sociaal gemakkelijk en bent charmant. Communicatie, humor en dromen staan in jouw vriendschappen op de voorgrond.


Je (ideale) partner
Je (ideale) partner is een levensgenieter die met beide benen op de grond staat. Hij is een rots in de branding die ook in moeilijke tijden zijn rug recht houdt.

Werk dat bij je past
Je zou een prima ontwikkelingswerker zijn of een verdediger van de mensenrechten. Je handelingen moeten grote gevolgen hebben. Je wilt resultaat zien.


---------------------------------------------------------------------------------

11

Wat anderen zien
Anderen hebben baat bij jouw heldere kijk op situaties. Je bent misschien paranormaal begaafd en hebt gevoel voor religie en geloofssystemen. Je hebt de gave om hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden. Zorg dragen voor anderen is geen plicht, maar een behoefte voor jou.


Je vriendenkring
Je vrienden zijn zorgzaam, begrijpend en dienstbaar. Ze zoeken samen met jou naar de diepere betekenis achter dingen.


Je (ideale) partner
Je (ideale) partner heeft net als jij interesse voor het paranormale en is op zoek naar ervaringen voor zijn persoonlijke groei. Daarmee is hij bij jou aan het goede adres. Verder is hij voor jou en anderen zorgzaam en warm.


Werk dat bij je past
Alle beroepen waarin je kunt zorgen voor iets of iemand, zijn geschikt. Het is belangrijk dat je werk overeenkomt met je overtuigingen.


---------------------------------------------------------------------------------

22

Wat anderen zien
Jouw kracht schuilt in jouw onbaatzuchtige liefde en grote opofferingsgezindheid. Je kunt je voor iets inzetten zonder ook maar iets terug te verwachten, omdat je al voldoening haalt uit het geven op zich.


Je vriendenkring
Je vrienden zijn mensen die van je houden om je onbaatzuchtigheid, maar daarvan nooit misbruik zullen maken. Je kunt aan hen je diepste geheimen toevertrouwen en altijd rekenen op hun eerlijkheid.


Je (ideale) partner
Je (ideale) partner is je steun en toeverlaat. Je deelt met hem je diepste innerlijke belevingswereld en daarin is hij exclusief. Je kunt daardoor een zeer sterke emotionele band met je partner opbouwen.


Werk dat bij je past
Voor je baan ben je ook bereid om offers te brengen. Je wilt je met je hele ziel en zaligheid inzetten. Geld is niet je eerste prioriteit. Je ziet je werk vooral als levensvervulling en steekt daar veel tijd en energie in.


---------------------------------------------------------------------------------

33

Wat anderen zien
Jij zoekt tot op de bodem van je ziel naar de antwoorden op vragen die het leven opwerpt. Je gaat daarbij veel verder dan de doorsnee mens. Jouw persoonlijkheidsgetal is daarom het diepst gaande getal uit de numerologie. Je kunt anderen verrassen door je inzicht.


Je vriendenkring
Je vrienden zijn mensen die risico's durven nemen. Je onderneemt met hen het liefst die dingen waarvan de uitkomst onzeker is. Dit vormt een prima tegenwicht voor je analyserende natuur.


Je (ideale) partner
Je gedroomde partner heeft een voorliefde voor alles wat te maken heeft met persoonlijke ontwikkeling. Hij is moedig en zelfverzekerd. Hij staat voor wat hij doet.


Werk dat bij je past
Jij bent uitermate geschikt voor begeleidende taken. Probleemsituaties kun je vanuit verschillende invalshoeken bekijken. Je bent niet bang om te handelen. Dit maakt jouw aanwezigheid zeer waardevol in noodsituaties.



Reactie plaatsen

Reageer op het artikel Jouw persoonlijkheidsgetal.
Bericht plaatsen
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 15-11 13:51:
Kaliara schreef:
Wat leuk, bij mij kloppen sowieso 2 dingen heel erg goed!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 15-11 13:38:
Belle schreef:
Coconut schreef:
Ik kom uit op 37 als ik mijn geboorte datum optel, kan dag?

Ja, maar dan moet je 3 en 7 ook nog eens bij elkaar optellen! Dan kom je op 10 uit. 10 is ook geen numerologisch getal, dus ga je verder met optellen: 1+0 = 1, dus 1 is dan je uiteindelijke persoonlijkheidsgetal. :)
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 14-11 22:08:
Coconut schreef:
Ik kom uit op 37 als ik mijn geboorte datum optel, kan dag?
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 14-11 17:51:
Belle schreef:
Mijne klopt totaal niet, op één klein stukje na hahaha
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 14-11 17:46:
Belle schreef:
FiniteIncantatem schreef:
Oei, mijn getal ben ik totaal niet :')
Maar wel een heel leuke competitie!
Hahaha, ik ga eens even kijken wat die van mij is
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 14-11 17:36:
BlueDream schreef:
Hm. Meedoen wordt hem vandaag denk ik niet. Dan van de week. c: Als ik het niet vergeet.
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 14-11 17:23:
FiniteIncantatem schreef:
Oei, mijn getal ben ik totaal niet :')
Maar wel een heel leuke competitie! :)
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 14-11 17:09:
Heart schreef:
Wow, ik weet niet of ik het goed deed maar mijn getal past heel erg bij mij.
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 14-11 15:49:
BlueDream schreef:
Dit klinkt echt heel leuk! <3 Straks even kijken en meedoen. Leuk bedacht! c:
Melden | Citeer | X
Hitomi schreef op 14-11 09:07:
Hitomi schreef:
Gaaf ik ga meedoen!
Melden | Citeer | X
Placebo schreef op 14-11 08:19:
Placebo schreef:
dit is leeeeeuk
Melden | Citeer | X
Chrysalism schreef op 14-11 07:53:
Chrysalism schreef:
Toppertje <3



Competitiearchief
#3 PYE Ronde 2 - Op vakantie met je Valentijn28-02-2022 00:00
#4 PYE Ronde 2 - Fotowedstrijd25-02-2022 00:00
Present Your Event | Ronde 321-02-2022 07:53
Itemcompetitie || Pokemon type swap 2.018-02-2022 00:00
Dumb ways to die16-02-2022 00:00
Singles Awareness Day14-02-2022 00:00
#1 PYE Ronde 1 - Predict the look09-02-2022 00:00
#1 PYE Ronde 1 - Raad het spreekwoord07-02-2022 00:00
#3 PYE Ronde 1 - Ontwerp je eigen boekenkaft04-02-2022 00:00
#4 PYE Ronde 1 - Rad van Fortuin02-02-2022 00:00
Present Your Event | Ronde 231-01-2022 00:01
Change the moment29-01-2022 00:00
Faceswap!27-01-2022 00:00
I hire you!21-01-2022 00:00
Recreate the Among Us look [2.0]19-01-2022 00:00
16+/TW SquidGame17-01-2022 00:00
2048 game13-01-2022 00:00
Kunst betekenis11-01-2022 00:00
Art Mix07-01-2022 00:00
Beestenbende05-01-2022 00:00
Present Your Event | Introductie + Ronde 103-01-2022 00:00
Oud & Nieuw 31-12-2021 00:00
No L Day27-12-2021 00:00
VP-filippinepuzzel | Itemcompetitie23-12-2021 00:00
Hergebruik21-12-2021 00:00
Vorige | Pagina: | Volgende