Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Rascal
stuur me een berichtje als je iets verkoopt van mijn wenslijst!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om een reactie te kunnen plaatsen op het dagelijks nieuws dien je te zijn ingelogd.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
12 van de 24 sterren behaald
Nieuws van de dag
VP 3 jaar - geschiedenis van de teams + zoektocht (door Compulsion )

Heehoi allemaal! Zoals jullie allemaal wel weten, bestaat Virtual Popstar vandaag precies drie jaar! Uiteraard moet dit op een speciale manier gevierd worden. Hier op het nieuws van de dag kunnen jullie interviews lezen met bepaalde team- en ex-teamleden die de geschiedenis van deze teams reconstrueren. We hebben het over het moderatorteam, Cindy's administratorfunctie, het nieuwsteam, het competitieteam, het designerteam, het youtubeteam en het socialmediateam. Steeds is het oudste huidige lid en een lid uit de eerste generatie aan het woord. Bij sommige teams is deze persoon echter dezelfde, dus daar zal je maar één interview vinden. De twee interviews bij de teams waar er dus twee mensen aan het woord zijn, worden gescheiden door een lijn van streepjes. Het is steeds het eerste poppetje dat bij het interview staat die als eerste spreekt, het tweede poppetje is dus het tweede interview. Veel plezier met lezen!

Z O E K T O C H T
Verder kunnen jullie vanaf 12 uur 's middags [EDIT: ALLE REBUSSEN ZIJN TE VINDEN] (op het moment dat dit artikel online is dus nog niet!!) 7 rebussen vinden, verspreid over heel Virtual Popstar en haar social media. Het kan zijn dat sommige rebussen al eerder zichtbaar zijn, maar je kan dus best pas om 12 uur beginnen zoeken. Het is de bedoeling dat jullie al deze rebussen gaan oplossen en de antwoorden sturen naar Compulsion (aanklikbaar) met als onderwerp 'Zoektocht'. De rebussen zijn genummerd, dus vermeld alsjeblieft telkens het nummer van de rebus dat je oplost. De tijd wanneer je inzendt maakt helemaal niet uit, als er meer dan tien goede antwoorden zijn wordt er namelijk geloot. Inzenden kan tot zaterdag 8 augustus 23:59 uur. Maar liefst tien mensen winnen onderstaande outfit! Veel succes allemaal!

Wanneer is de eerste generatie moderators gekozen? Ik ben op 02-10-2012 moderator geworden.

Wie zat er, samen met jou, in de eerste generatie van het moderatorteam? Omg hallo dat weet ik allemaal niet meer HAHAHAHAHAHHA, ik weet dat Marja erin zat. Ik weet er vaag nog één of zo maar idk of die uit de eerste generatie is, vroeger heette er één Potsie op VP en haar naam is nu weer Potsie, ze zit in het YT. ToTheMoonAndBack kwam ik laatst toevallig ook achter. Dus dat zijn de enige namen die ik nog ken: Marja, Sarina en Marlies.

Hoe is het ontstaan van deze functie in zijn werk gegaan? In die tijd was Emma er en zij had mensen nodig om de site te beschermen om het zo maar even te noemen, zodat het veilig en netjes bleef. Daarom wam er een verkiezing, aangezien ik dit al lang wilde worden op gsm heb ik mij kans genomen en met succes.

Is er veel veranderd sinds het ontstaan van deze functie? Zo ja, wat allemaal? Nee, de mods kunnen gewoon doen wat ze horen te doen, alhoewel er wel één functie weg is; verwijderen van forums kan niet meer als modzijnde. Maar voor de rest is het allemaal hetzelfde gebleven, alleen toen het meldingsysteem kwam werd het een stuk makkelijker voor de mods.

Hoe heb je deze evolutie ervaren? De extra optie van de meldingbox heb ik erg positief ervaren, het is en blijft handig voor het geval we het niet zien. De optie forum verwijderen afnemen heb ik minder positief ervaren omdat sommige forums beter helemaal verwijderd kunnen worden.

Wat wordt er zoal besproken op het moderatorforum? Eerlijk gezegd? Vrij weinig momenteel, vroeger was het wel actief maar tegenwoordig maken we hier niet echt gebruik van. Maar we hebben wel een mod app groep waar dingen besproken worden over VP.

Wat vind jij het leukste aan het zijn van een moderator? Het leukste aan mod zijn vind/vond ik dat je in staat bent (meestal, natuurlijk niet altijd) om problemen van mensen op te lossen of ruzies te stoppen.

Wanneer ben je tot administrator verkozen? 17-01-2015 werd de uitslag bekend, echter kreeg ik mijn badge pas drie weken later omdat het 'vertraging' had en de programmeur geen tijd had ofzoiets.

Hoe ervaar je de samenwerking met Kaj? Ik spreek hem eerlijk gezegd niet veel, tenminste ik app hem alleen wanneer er iets belangrijks is; bijvoorbeeld cr setjes die niet in orde zijn, of problemen met vp, maar ik mag hem niet om de kleinste dingen lastig vallen. Dit doe ik dan via de mail in de hoop dat hij er niet te lang mee wacht. Ik geef hem zo nu en dan wel ideetjes die hij kon doen en soms doet hij dit ook en soms niet.

Wat zijn jouw bevoegdheden? Nou net zoals de mods kan ik time-outs geven en annuleren, waarschuwingen geven, de meldingen bekijken en shouts verwijderen. Ik kan ook kijken welke accounts er op het ip zitten, het modforum en platenlabelstopics zien die omhoog komen en dan heb je het geloof ik als modzijnde wel gehad. Heel veel meer kan ik helaas nog niet doen, de extra functies die ik nu bezit zijn IP-ban geven, speler beheer (voor functies te geven en weg te nemen), groepsbericht versturen naar heel vp, alle forums zien dus alle functies + platenlabels, IP-limiet kan ik veranderen (dit is voor de LE maar dit geldt alleen voor broers of zussen dus dit mag niet zomaar),ik heb een adminoverzicht en ik kan topics maken die pas op een bepaald tijdstip online mogen komen.

Wat vind jij het leukste aan het zijn van een administrator? Klinkt misschien raar, maar ik vond het altijd al leuk om mensen met vragen te helpen, toen ik mod was werd ik niet zeer vaak gemaild met vragen, nu ik admin ben heb ik het gevoel dat ik toch meer vragen krijg.

Hoe heb je de evolutie van moderator naar administrator ervaren? Ik vond het in het begin wel eng hoor, want als je ziet wat voor kritiek Kaj wel niet kan krijgen soms, had ik verwacht dat ik dit ook ging krijgen, maar tot nu toe valt het nog reuze mee. Daarintegen heb ik me er gelukkig al  bij neer gelegd en trek ik mij nog weinig aan van slechte kritiek en dan bedoel ik meer over het feit qua privé leven enzo, opbouwde kritiek is anders, dit heb ik graag via de mails, wie weet kan ik er iets aan doen en worden beide partijen blijer. Het Adminzijnde bevalt mij prima tot nu toe, oke ik krijg her en der ook kritiek over me heen maar ik wist waarvoor ik me had opgeven toen ik hier aan begon. En ik ben alweer ongeveer 6/7 maanden admin, de tijd gaat sneller dan ik had verwacht.
Wanneer is de eerste generatie NTers gekozen? De eerste generatie werd gekozen op 13 augustus 2012. Het nieuwsteam bestaat dus al bijna drie jaar!

Wie zat er met jou, in de eerste generatie van het Nieuwsteam? De oprichtster van het NT was RedSheep. Samen met mij waren er nog een aantal leden gekozen, namelijk Rosalie, ALLYOUHAVEISYOURSOUL, Gwendoline, Britjeuh, RockingToilet en Aurorae.

Hoe is het nieuwsteam ontstaan? RedSheep had het idee om met een paar mensen artikels te schrijven op het forum, om het forum zo interessanter te maken. In die tijd bestond het forum 'Nieuws' nog, dus dat paste daar wel bij. Dit mocht van Lianne en Kaj en dus koos RedSheep enkele mensen uit om haar hierbij te helpen. Er waren toen geen badges, geen teamforum en geen nieuws van de dag pagina. Enkel een topic dat aangepast werd.

Hoe reageerde VP op de komst van dit team? Om eerlijk te zijn kan ik me dat niet meer herinneren haha. VP was nog klein, veel reactie zal er dus wel niet geweest zijn. Ik gok wel dat het positief bekeken werd, anders hadden we die drie jaar niet overleefd.

Is er veel veranderd sinds het ontstaan van deze functie? Zo ja, wat allemaal? Heel veel! Eerst en vooral zijn we een heel stuk professioneler geworden, de artikels van nu kan je niet meer vergelijken met wat er eerst gemaakt werd. Het team is ook groter en we organiseren ook dingen. We hebben nu een NVDD-pagina, een teamforum om te overleggen en een beheer om in te bewerken. Dit alles is natuurlijk niet in een keer gekomen, het is een hele weg geweest om te raken waar we nu zijn. Naast artikels organiseren we nu ook de zomeractie, Be The Best en Be Our Guest. Zeer leuk allemaal, maar veel werk. Leuke maar drukke functie.
 
Hoe heb je deze evolutie ervaren? Zeer positief natuurlijk! Zonder al die nieuwigheden zouden we niet staan waar we nu staan. De artikels worden steeds beter en ik ben soms zelf verbaasd van wat mijn teamgenoten afleveren, klasse!

Vergt het nieuwsteam veel samenwerking met andere nt'ers? Voor de artikels niet, want dat is natuurlijk meestal individueel. Voor de schema's, verkiezingen en andere evenementen is samenwerking natuurlijk een must. Ook moet je samenwerken, wil je veranderingen brengen. Sowieso is het aangeraden om als een team samen te werken wanneer het woord team in je naam staat haha.

Er zijn natuurlijk al veel leden gestopt tijdens je lidmaatschap van dit team. Hoe heb je dit ervaren? Dat is jammer natuurlijk, maar elk (ex-)lid draagt zijn stukje bij aan het team. De een wat meer dan de andere, maar ik heb graag gewerkt met mijn collega's. Natuurlijk kan je niet met iedereen een super goede band creëren, maar ik heb respect voor iedereen die zich heeft ingezet voor dit team. Soms komt je tijd en dan moeten we respecteren dat deze persoon zijn dagen in het NT erop zitten. Jammer, maar dat gebeurt nu eenmaal!

Wat wordt er zoal besproken op het nieuwsteamforum? Vanalles! Nieuwe ideeën om de werking van het team nog beter te maken, opmerkingen...en dan natuurlijk ook de bespreking wanneer er speciale dingen geregeld moeten worden zoals o.a. de zomeractie.

Wat vind jij het leukste aan het nieuwsteam? Het feit dat ik er al vanaf het begin bij zit maakt het extra leuk. Ik heb het team zien groeien tot wat het nu is, en ik ben trots op iedereen die daartoe geholpen heeft. Verder heb ik zelf nieuwe dingen bijgeleerd en nieuwe vrienden gemaakt, en dat is toch iets wat je lang met je mee draagt. 
Wanneer is het competitieteam ontstaan? Ergens rond augustus 2013, het competitieteam bestaat dus bijna twee jaar!

Hoe is het competitieteam ontstaan? Eerst werden er vooral competities door het Nieuwsteam gehouden, maar Kaj wilde hier verandering in brengen. Er kwam een topic van Kaj waar je sollicitatie kon doen om in het competitieteam te komen. Hieruit volgde twee rondes.

Wie zat er, samen met jou, in de eerste generatie van het competitieteam? In de eerste generatie zaten Cindy, Anouk, Ilse, Mylimasis, Fame, Equivalent, Veela en ik, Human.

Hoe reageerde VP op de komst van dit team? Hoe ver ik weet erg enthousiast, erg veel mensen deden mee aan de verkiezing.

Wat is er allemaal veranderd in de tijd dat jij ct'er was? Een hele hoop! De kwaliteit is zeer verhoogd. De eerste tijd dat ik CT'er was was de kwaliteit vrij laag, ik ben ook al snel uit het team gestapt de eerste keer omdat ik er toen niet helemaal thuis hoorde, maar voornamelijk de rest van het eerste en tweede team hebben van 'niets' een hele hoop weten te maken. De originaliteit, lay-outs en professionaliteit ging ontiegelijk omhoog. 

Hoe heb je deze evolutie ervaren? Uiteraard erg positief! Ondanks ik zelf niet erg veel heb weten toe te voegen aan het team, ben ik erg trots op het team om z'n hoog niveau weten te bereiken!

Wat vond jij het leukste aan het competitieteam? De competitie die ik samen hield met Fenne, The Hunger Games, waar je een ge-wel-dige outfit van Laryanue kon winnen, een van de eerste grote competities waar een hele outfit te winnen was!
-----------------------------------------------------------------------
Wat is er allemaal veranderd sinds jij in het competitieteam zit? De leden hahaha ik ben de enige die nog over is van mijn generatie en de rest is allemaal nieuw. Ook ben ik er zeker van dat er wat regels bij zijn gekomen. We hebben nu ook dat we elke woensdag een andere lay-out hebben terwijl er ook een tijdje alleen maar dezelfde werd gebruikt. Daarbij wordt er nu ook af en toe gebruik gemaakt van de "lopende competites" wat we eerder nog niet hadden. En natuurlijk zijn de wachtwoorden veranderd hahahah.

Hoe heb je deze evolutie ervaren? Het weggaan van de oude leden was natuurlijk negatief, maar de nieuwelingen is dan weer een positief iets. De verandering van de uitslagdaglay-out was ook een hele opheldering waardoor het altijd een verrassing is hoe de lay-out eruit ziet, wat ook leuk is. Daarbij is het erg fijn dat we de lopende competites benoemen waardoor mensen eerder geneigd zijn om toch nog mee te doen aan een competitie die eerder is live gezet. 

Vergt het competitieteam veel samenwerking met andere ct'ers? Zeker! Het meeste is natuurlijk het voor jezelf werken aan een competitie, maar er zijn meerdere dingen waar je samen aan moet werken. De uitslagdagen moeten namelijk goed ingevuld worden waar we elkaar ook aan herinneren (zodat we niet een uitslag missen). Natuurlijk moet er ook samenwerking zijn met verkiezingen en grote competities. Daarbij moet je altijd klaar staan om elkaar te helpen als er een probleem ontstaat!

Wat wordt er zoal besproken op het competitieteamforum? Op dit moment staat het vol met de verkiezingen, maar verder gaat het vooral over uitslagdagen (dat de lay-out in concepten staat of dat mensen nog moeten invoeren), mededelingen en aandachtspunten!

Wat vind jij het leukste aan het competitieteam? Het creatief bezig kunnen zijn en de contacten die daarbij ontstaan. Want je leert nu niet alleen mensen BINNEN het team kennen, maar ook er buiten. Ik heb namelijk vaak genoeg gehad dat iemand me hun inzending of een vraag mailen en dat we daardoor in gesprek kwamen en bevriend raakten. Je bent veel meer bezig met de spelers hier, waardoor het nog leuker wordt!

Wanneer werd de eerste generatie designers aangenomen? Wie zat er samen met jou bij deze eerste generatie? Pff eerlijk gezegd heb ik geen idee meer wanneer het designerteam in het leven is geroepen en wie er precies allemaal bij zaten. Ik geloof ieder geval Cirthael (toen RainbowMiracle), Captain, Areximache (toen BehindEnemyLine) en ik dan. 

Hoe is het ontstaan van deze functie verlopen? 
Toen ik op VP kwam ben ik vrijwel meteen gaan ontwerpen en een paar weken later toen ik inlogde had ik opeens een lelijke paarse badge achter m'n naam staan van een team dat voorheen nog niet bestond. We kregen ook geen mail met uitleg oid dus dat was een beetje verwarrend haha. De definitie van een Designer hier is nog altijd "..mensen die regelmatig mooie kleding ontwerpen insturen." en als je daar toen aan voldeed kon je random een badge krijgen; geen verkiezingen voor nodig.

Hoe reageerde VP op de komst van dit team? De spelers zijn eigenlijk altijd al wel heel positief en steunend geweest in mijn ervaring. Zeker in het begin kreeg ik heel veel complimentjes en zeiden mensen vaak hoe blij ze waren met de nieuwe kleding en dat we de badge verdienden. Dat we vanaf toen een 'officieel' team waren, kon niemand echt iets schelen geloof ik haha want het verandert niets aan de ontwerpen zelf en ook zonder badge kan je dingen opsturen.

Is er veel veranderd sinds het ontstaan van deze functie? Zo ja, wat allemaal? Huiden en make-up! Die konden we eerst niet maken idk, je had alleen je standaardhuid en that's it. Dus toen je ook huiden en make-up als items kon dragen was ik helemaal blij aangezien huiden wss mijn fav dingen zijn om te maken.
We wachten al wel 2+ jaar op een systeem waarmee we de items zelf kunnen plaatsen om updates sneller te maken en zodat alles goed staat.. maar dat is er nog niet hehe.. al komt dat ooit vast wel goed. Verder is er geloof ik niet veel veranderd aan de functie zelf. Wel een paar wisselingen in het team gehad natuurlijk, net als ieder ander team. 

Hoe verloopt het samenwerken met de andere designers? De komst van het teamforum maakte overleggen iig een stuk makkelijker! Toen hebben we ook spontaan besloten om  "steampunk easter" als eerste groepscollectie te doen met alle toenmalige designers en dat was super leuk! Daarna hebben we nog wel wat projecten en collecties geprobeerd op te starten, maar daarvan is tot op heden geloof ik niets uitgevoerd haha. 
We zijn wel bezig met plannen voor een Designer School; een soort spoedcursus ontwerpen met verschillende onderdelen zoals pixelen of juist airbrush, hoe maakt je bepaalde stoffen, hoe maak je kapsels enz enz. En vooral veel persoonlijke aandacht en tips zodat je er echt iets van leert. Hoe we dat precies vorm gaan geven is geloof ik nog niet duidelijk maar ik hoop iig dat jullie daar zin in hebben.

Wat wordt er zoal besproken op het designerforum? We hebben ook een whatsapp groep waar nu geloof ik wel weer iedereen in zit al wisselt dat nog wel eens door onderlinge ruzies xd. Daar en op het forum bespreken we vooral gezamenlijke ergernissen over niet geplaatste items, verkeerd geplaatste items.. en idk, het staat me zo bij dat het onderwerp dildo's verschillende keren ter sprake gekomen is. Geen idee meer hoe het komt maar de groep heet "Ram dan maar" en heeft een doge hamburger als afbeelding... logic right. Ah ja en we laten ook wel ontwerpen zien waar we op dat moment aan werken en vragen tips e.d.

Wat vind jij het leukste aan het zijn van een designer? 
De leukste tijden als D vind ik denk ik themaweken en dingen maken voor competities. Themaweken vooral omdat we dat toch als teams samen doen en dan overleggen we ook lekker veel onderling over wie wat gaat doen en hoe dat eruit gaat zien. En dan weet je gewoon dat je items gewild worden en zijn mensen meestal superenthousiast! Dat is dan ook meteen waarom ik het D zijn zo leuk vind, naast het feit dat ik gewoon graag teken. Het is super rewarding om te zien hoe blij mensen kunnen worden van een item dat speciaal voor hun gemaakt is of zelfs gewoon iets wat algemeen in de smaak valt. En dan is het altijd weer een klein complimentje als je ziet dat iemand jouw kleding draagt (:
Wanneer is het youtubeteam ontstaan? To be honest? Ik weet bij god niet meer wanneer het is ontstaan... Kaj maakte random een keer een topic aan dat er twee nieuwe functies in het spel zouden komen en toen kwamen ze!

Wie zat er, samen met jou, in de eerste generatie van het youtubeteam?...Denk je dat ik dat nog weet? Ik weet niet eens meer wat ik gister heb gegeten AHAHAH... Ik weet nog Marja... En dat was het wel een beetje ahhaahhahaaaha
Note: UntilForever, Oink en Elise zaten bij in de eerste generatie.

Hoe reageerde VP op de komst van dit team? 
Ik vond het een leuk idee omdat ik toen der tijds ook al filmpjes maakte op youtube (nee jullie krijgen de link niet grr).

Wat is er allemaal veranderd in de tijd dat jij yt'er was? De mensen en het doel van het team. Eerst was het echt om VP te promoten en nu is het meer met wedstrijden etc, vind het wel leuk!

Hoe heb je deze evolutie ervaren?nSuper! Ik vond het de eerste keer niet meer zo leuk en stopte daarom, maar ik miste het best wel en vond het doel leuker en deed daarom een tweede keer mee!

Wat vond jij het leukste aan het youtubeteam? De mensen en het filmpjes maken. Het is (voor mij dan) ook het belangrijkste als je een band hebt met je medeteamleden!
----------------------------------------------------------------------
Wat is er allemaal veranderd sinds jij in het youtubeteam zit? De eerste grote verandering is zeer waarschijnlijk de verandering van het YT naar het BCT. We dachten dat het nuttiger zou zijn om op meerdere sites video's te uploaden, maar een jaar later beslisten we om toch alleen maar op Youtube actief te zijn (we veranderden terug naar het YT). Een andere grote, redelijk recente verandering is dat we ons vanaf nu ook niet meer alleen gaan focussen op het promoten van de site. We houden ons nu ook bezig met wedstrijden op de site (door middel van filmpjes) en dergelijke, die filmpjes kunnen dan ook voor enige promotie dienen. Maar we richten ons in ieder geval niet meer alleen op de promotie van de site.

Hoe heb je deze evolutie ervaren? De verandering van het YT naar het BCT heb ik volgens mij wel positief ervaren, maar ergens ook negatief. Vandaar dan ook dat we terug zijn veranderd naar het YT; het was toch niet zo zeer handig om je bezig te houden op meerdere sites, zo liep alles redelijk snel in het 100. De verandering van het doel van ons team heb ik zeker wel positief ervaren. Het is érg leuk om samen met de anderen aan een grote actiemaand te werken, en het is dan ook erg leuk om deze te organiseren. Alleen maar promotiefilmpjes maken voor het team ging na een tijdje wel vervelen, dus het is erg leuk om nu eens iets anders met je filmpjes te kunnen doen.

Vergt het youtubeteam veel samenwerking met andere yt'ers? Soms wel, soms niet. Voor je eigen filmpjes heb je niet altijd hulp van anderen nodig, tenzij je met iemand samenwerkt aan een filmpje. Samenwerken komt meestal van pas tijdens actiemaanden of dergelijke, daarnaast niet zo heel erg veel.

Wat wordt er zoal besproken op het youtubeforum? Voornamelijk dingen over onze filmpjes, actiemaanden en andere dingen. Ik mag natuurlijk niet alles vertellen over wat we zoal bespreken, maar naast YT-zaken kunnen we op het YT forum ook gewoon een keer met de andere leden een praatje voeren. Er worden verscheidene dingen op besproken, in ieder geval.

Wat vind jij het leukste aan het youtubeteam? Ik vind de taken die je in het YT krijgt erg leuk. Ik houd me graag creatief bezig, dus filmpjes maken is een leuke bezigheid voor mij. Daarnaast zijn de mensen ook heel erg leuk (shout-out naar de YT'ers!), het is geweldig om met ze samen te werken! 
Wanneer is het socialmediateam ontstaan? Ik weet de exacte datum helaas niet meer, maar ik weet wel dat het eind september 2013 is ontstaan.

Hoe is het socialmediateam ontstaan? Ik weet nog goed dat Kaj alle spelers van Virtual Popstar via een topic informeerde over deze functie. Hierin stonden de eisen en een beknopte uitleg van wat de functie inhield. Er stonden alleen Facebook en Twitter op. 

Wie zat er, samen met jou, in de eerste generatie van het socialmediateam? Pfoe, die is lastig. Het is namelijk al weer zo'n tijd geleden. Ik weet sowieso dat Fenne, Nicole en Anna er toen in zaten.
Note: Allure, Jesley en Jasper zaten er ook in.

Hoe reageerde VP op de komst van dit team? Naar mijn mening reageerde VP erg goed. Vol verwachtingen en iedereen zat met heel veel leuke ideeën.

Wat is er allemaal veranderd in de tijd dat jij smt'er was? Het begon eigenlijk al bij mijn sollicitatie. Ik was toentertijd een echte nobody en had helemaal niet verwacht dat Kaj mijn sollicitatie goed zou beoordelen. In ieder geval had ik in mijn sollicitatie ook verteld over het gebruik van Instagram en hoe ik daar tegenaan keek. Dit vond Kaj helemaal te gek en heeft dit toen ook aan de functie toegevoegd. Ik beheerde vooral de Instagram pagina van Virtual Popstar en dat heb ik altijd met heel veel plezier gedaan. Ook heb ik (in overleg met het voormalige team) "look van de week" geïntroduceerd. Dit vonden we allemaal altijd erg leuk om te doen, maar helaas hebben we dit niet altijd even hard doorgezet.

Hoe heb je deze evolutie ervaren? Ik heb er heel veel van geleerd. Vooral om samen te werken en samen te kijken hoe bepaalde zaken lopen. Ik vond het leuk dat er wat met mijn mening/ideeën gedaan werd, so ik ben zeker positief.

Wat vond jij het leukste aan het socialmediateam? Ik vond zo veel dingen leuk. De kleine acties verzinnen, nieuwtjes plaatsen op de Instagram pagina. Soms kreeg ik van Kaj een sneak-peak van wat er in de winkel kwam en kon ik dat op de Social Media zetten.
--------------------------------------------------------------------
Wat is er allemaal veranderd sinds jij in het socialmediateam zit? Pfoeh, sowieso zijn er twee generaties na mij nog gekomen en nieuwe mensen zijn natuurlijk altijd een uitdaging, ze zorgen voor verandering in het team en ik denk dat dat wel de opvallendste veranderingen zijn. Daarnaast is een verandering natuurlijk dat ik lange tijd inactief was en we zijn niet meer met zoveel als we ooit waren.

Hoe heb je deze evolutie ervaren? Alle nieuwe teamleden die gekomen zijn, heb ik als positief ervaren! Ze hebben zeker een bijdrage geleverd aan het team, zelfs al zijn we nu wat minder actief.

Vergt het socialmediateam veel samenwerking met andere smt'ers? Nee, niet bepaald. Ik beheer facebook, Judith instagram en Tamara en Joline twitter. Judith en ik hoeven dus sowieso met niemand te overleggen en volgens mij letten Tam en Jol gewoon goed op of ze niet hetzelfde plaatsen. Alleen met bijvoorbeeld acties overleggen we met elkaar.

Wat wordt er zoal besproken op het socialmediateamforum? Top secret info!! Nee haha, dingen als hoe we zelf de social media kunnen promoten, het is niet bepaald aantrekkelijk om te posten op social media, als je toch weet dat niemand het leest en daarnaast, acties, aangezien we daar vooral over moeten overleggen en de ''dagelijkse'' dingen niet.

Wat vind jij het leukste aan het socialmediateam? De mensen, sowieso, we zijn echt een superleuk groepje! O, dat, plus dat we VP zo positief of negatief (gnagna) kunnen neerzetten als we willen.



Reactie plaatsen

Reageer op het artikel VP 3 jaar - geschiedenis van de teams + zoektocht.
Bericht plaatsen
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 16-08 14:28:
Baneewel schreef:
nog steeds leuk om te lezen
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 04-08 22:34:
Sequel schreef:
Ik had alle rebussen gevonden en had ze opgeslagen & nu zijn ze weg. Weet niet meer Waar ze allemaal stonden.:/
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 02-08 21:24:
Roseberry schreef:
Wauw echt super leuk!
Melden | Citeer | X
Cinta schreef op 02-08 18:44:
Cinta schreef:
Cindy schreef:
Marja schreef:
Cindy schreef:
JAWEL MAAR WEET DE NAMEN NIET MEER ;C
ben half 1ste ik zat in een reservelijstje en toen er zo veel problemen waren tussen gsm en vp besloot emma me mod te maken opeens samen met zoe of zo dit was 1/2 maanden later.

Ja, oke, hahaha. Daar heb je gelijk in. Volgensmij was Zoe nog iets later, toch? HAHA, IK WEET HET OOK NIET MEER.

Nee, gelijk met mij volgens mij in ieder geval ik weet 100% zeker er was een mod verkiezing bezigt ALLEEN voor jongens want die hadden we niet of weinig of zo, aangezien ik op het reservelijstje stond werd ik met 1 andere meisje volgens mij zoe was dit en jesley i think idk welke jongen het was meer 3 werden er mods toen er was die dag ook een mail gestuurd over. Ook voornamelijk omdat er zo veel drama was hoor anders was het wsl niet eens gebeurd. XD

Jij was damen met marliese en sarina als ik me niet vergis haha en die jongensmod was wout :p jesley was een van de eerste dagen samen met marja, zoe etc mod dacht ik :)
Melden | Citeer | X
Compulsion schreef op 02-08 18:43:
Compulsion schreef:
Cindy schreef:
Marja schreef:
Cindy schreef:
JAWEL MAAR WEET DE NAMEN NIET MEER ;C
ben half 1ste ik zat in een reservelijstje en toen er zo veel problemen waren tussen gsm en vp besloot emma me mod te maken opeens samen met zoe of zo dit was 1/2 maanden later.

Ja, oke, hahaha. Daar heb je gelijk in. Volgensmij was Zoe nog iets later, toch? HAHA, IK WEET HET OOK NIET MEER.

Nee, gelijk met mij volgens mij in ieder geval ik weet 100% zeker er was een mod verkiezing bezigt ALLEEN voor jongens want die hadden we niet of weinig of zo, aangezien ik op het reservelijstje stond werd ik met 1 andere meisje volgens mij zoe was dit en jesley i think idk welke jongen het was meer 3 werden er mods toen er was die dag ook een mail gestuurd over. Ook voornamelijk omdat er zo veel drama was hoor anders was het wsl niet eens gebeurd. XD

Die jongen was wout dacht ik
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 02-08 18:32:
Cindy schreef:
Marja schreef:
Cindy schreef:
Marja schreef:
Heeey, Cindy. Herken je Jesley niet meer. :'c 
En Tessa, Jelte, Melissa, TheHungerGames, etc. Hahaha

Trouwens, officieel hoorde Cindy niet echt bij de eerste generatie. <img src='/layout/nl/images/smileys/smiley_schamen.gif' alt='<img src='/layout/nl/images/smileys/smiley_schamen.gif' alt='<img src='/layout/nl/images/smileys/smiley_schamen.gif' alt='<img src='/layout/nl/images/smileys/smiley_schamen.png' alt=':$'>'>'>'> Zij is er later bij gekomen zonder verkiezingen.

JAWEL MAAR WEET DE NAMEN NIET MEER ;C
ben half 1ste ik zat in een reservelijstje en toen er zo veel problemen waren tussen gsm en vp besloot emma me mod te maken opeens samen met zoe of zo dit was 1/2 maanden later.

Ja, oke, hahaha. Daar heb je gelijk in. Volgensmij was Zoe nog iets later, toch? HAHA, IK WEET HET OOK NIET MEER.

Nee, gelijk met mij volgens mij in ieder geval ik weet 100% zeker er was een mod verkiezing bezigt ALLEEN voor jongens want die hadden we niet of weinig of zo, aangezien ik op het reservelijstje stond werd ik met 1 andere meisje volgens mij zoe was dit en jesley i think idk welke jongen het was meer 3 werden er mods toen er was die dag ook een mail gestuurd over. Ook voornamelijk omdat er zo veel drama was hoor anders was het wsl niet eens gebeurd. XD
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 02-08 17:51:
Marja schreef:
Cindy schreef:
Marja schreef:
Heeey, Cindy. Herken je Jesley niet meer. :'c 
En Tessa, Jelte, Melissa, TheHungerGames, etc. Hahaha

Trouwens, officieel hoorde Cindy niet echt bij de eerste generatie. <img src='/layout/nl/images/smileys/smiley_schamen.gif' alt='<img src='/layout/nl/images/smileys/smiley_schamen.gif' alt='<img src='/layout/nl/images/smileys/smiley_schamen.png' alt=':$'>'>'> Zij is er later bij gekomen zonder verkiezingen.

JAWEL MAAR WEET DE NAMEN NIET MEER ;C
ben half 1ste ik zat in een reservelijstje en toen er zo veel problemen waren tussen gsm en vp besloot emma me mod te maken opeens samen met zoe of zo dit was 1/2 maanden later.

Ja, oke, hahaha. Daar heb je gelijk in. Volgensmij was Zoe nog iets later, toch? HAHA, IK WEET HET OOK NIET MEER.
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 02-08 17:34:
Cindy schreef:
Marja schreef:
Heeey, Cindy. Herken je Jesley niet meer. :'c 
En Tessa, Jelte, Melissa, TheHungerGames, etc. Hahaha

Trouwens, officieel hoorde Cindy niet echt bij de eerste generatie. <img src='/layout/nl/images/smileys/smiley_schamen.gif' alt='<img src='/layout/nl/images/smileys/smiley_schamen.png' alt=':$'>'> Zij is er later bij gekomen zonder verkiezingen.

JAWEL MAAR WEET DE NAMEN NIET MEER ;C
ben half 1ste ik zat in een reservelijstje en toen er zo veel problemen waren tussen gsm en vp besloot emma me mod te maken opeens samen met zoe of zo dit was 1/2 maanden later.
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 02-08 13:14:
Marja schreef:
Heeey, Cindy. Herken je Jesley niet meer. :'c 
En Tessa, Jelte, Melissa, TheHungerGames, etc. Hahaha

Trouwens, officieel hoorde Cindy niet echt bij de eerste generatie. :$ Zij is er later bij gekomen zonder verkiezingen.
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 02-08 12:03:
Bauwine schreef:
Leeeeuk
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 02-08 11:52:
Saturn schreef:
ik zat ook bijna in de eerste generatie van YT jankt
Melden | Citeer | X
Compulsion schreef op 02-08 01:45:
Compulsion schreef:
Alle rebussen zijn te vinden! Jullie kunnen vanaf nu al inzenden.
Melden | Citeer | X
Compulsion schreef op 02-08 01:39:
Compulsion schreef:
Riraito schreef:
Ben ik nou de enige die zich afvraagt waarom er bij de nieuwste teams twee mensen zijn en bij de oudste teams steeds maar eentje?? <img src='/layout/nl/images/smileys/smiley_schamen.png' alt=':$'> 

Wel leuk artikel tho!

staat uitgelegd in de inleiding
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 02-08 00:49:
Sas schreef:
leuk om te lezen dit trouwens :p
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 02-08 00:33:
Riraito schreef:
Nayeli schreef:
Riraito schreef:
Ben ik nou de enige die zich afvraagt waarom er bij de nieuwste teams twee mensen zijn en bij de oudste teams steeds maar eentje?? <img src='/layout/nl/images/smileys/smiley_schamen.gif' alt='<img src='/layout/nl/images/smileys/smiley_schamen.png' alt=':$'>'> 

Wel leuk artikel tho!

Ik denk omdat ze de oudste van het team op dat moment en iemand uit de eerste generatie heeft gepakt

Maar Cindy was geen eerste generatie mod toch?
Melden | Citeer | X
Ligeia schreef op 02-08 00:28:
Ligeia schreef:
Riraito schreef:
Ben ik nou de enige die zich afvraagt waarom er bij de nieuwste teams twee mensen zijn en bij de oudste teams steeds maar eentje?? <img src='/layout/nl/images/smileys/smiley_schamen.png' alt=':$'> 

Wel leuk artikel tho!

Ik denk omdat ze de oudste van het team op dat moment en iemand uit de eerste generatie heeft gepakt
Melden | Citeer | X
Clairetie schreef op 02-08 00:22:
Clairetie schreef:
Awesome layout! hahah grappig dat alles erin staat WOOW!:p
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 02-08 00:20:
Riraito schreef:
Ben ik nou de enige die zich afvraagt waarom er bij de nieuwste teams twee mensen zijn en bij de oudste teams steeds maar eentje?? :$ 

Wel leuk artikel tho!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 02-08 00:17:
LindzyInfernal schreef:
Leuke outfit, wel jammer dat ze die niet in een code doen.
Melden | Citeer | X
Ligeia schreef op 02-08 00:13:
Ligeia schreef:
Awesome!



Nieuwsarchief
Nieuwsoverzicht || 25 september 202225-09-2022 00:00
We Are Domi21-09-2022 00:00
De Tasmaanse tijger19-09-2022 00:00
Nieuwsoverzicht || 18-09-202218-09-2022 00:00
Films | Taken16-09-2022 00:00
Series ~ The unlisted12-09-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 11 september 202211-09-2022 00:00
Comic Sans MS09-09-2022 00:00
Jochem Myjer07-09-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 04-09-202204-09-2022 00:00
Sterrenbeeld Maagd 02-09-2022 00:00
What's in a name?01-09-2022 00:00
Superman and lois29-08-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 28-08-202228-08-2022 00:00
Marianentrog || Zomeractie week 527-08-2022 00:00
Freddie Highmore24-08-2022 00:00
Serie | Glow Up - NL/BE22-08-2022 00:58
Nieuwsoverzicht || Zondag 21 augustus21-08-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 14-08-202214-08-2022 00:00
Bloemen || Zomeractie week 413-08-2022 00:00
Dagny10-08-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 7 augustus 202207-08-2022 00:00
Book Lovers03-08-2022 00:00
Watersporten | Zomeractie week 330-07-2022 07:08
Reis door de tijd: Nieuwsteam28-07-2022 12:00
Vorige | Pagina: | Volgende