Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Rascal
stuur me een berichtje als je iets verkoopt van mijn wenslijst!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om een reactie te kunnen plaatsen op het dagelijks nieuws dien je te zijn ingelogd.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
16 van de 24 sterren behaald
Nieuws van de dag
Anime van de maand/ HunterxHunter (door Anoniem)

Hallo allemaal!

Vandaag gaat het artikel over de anime, HunterxHunter! Dit artikel is in samenwerking gemaakt met Cirthael! 

De anime HunterxHunter is gebaseerd op de manga die voor het eerst gepubliceerd werd in 1998. De eerste animatie van HunterxHunter kwam uit in 1999 en heeft 62 afleveringen. Vervolgens is in 2011 dezelfde serie uitgekomen met een vernieuwde animatie. HunterxHunter is een zeer succesvolle anime! Het is meer dan 65 miljoen keer verkocht in alleen al Japan!

HunterxHunter valt onder de genre Shõnen. Dit houd in dat de doelgroep van de anime voornamelijk gebaseerd is op jongens van een leeftijd van 12-18 jaar oud. De manga is geschreven door Yoshihiro Togashi. De anime is geregisseerd door Kazuhiro Furuhashi en geschreven door Nobuaki Kishima.

Liefs, Cirthael en Seraph~ 



Hunters zijn mensen die gevaarlijke die de wereld over reizen en gevaarlijke en ook bijzondere dingen doen. Van gevaarlijke criminelen vangen tot ingrediënten zoeken of stukken land onderzoeken die nog nooit op een kaart zijn gezet, noem het maar op.

-  L E T   O P   B E V A T   S P O I L E R S !  - 

Gon's vader is een hunter en heeft Gon achtergelaten op hun geboorte eiland, whale island, Gon gelooft dat als hij net als zijn vader een hunter wordt hij ooit weer herenigt zal worden met zijn vader. Als Gon 12 word verlaat hij whale island om mee te doen aan het hunter exam waar hij bevriend raakt met Kurapika, Leorie en Killua en met zen drieen trotseren ze de moeilijkheden van het beroep 'Hunter'.

Hunter Exam arc (epi 1 - epi 21 )
Hier leert Gon dus Kurapika, Leorio en Killua kennen en bouwen ze hun vriendschap op. Omdat er onwijs veel mensen zich aanmelden voor het hunter examen begint het zodra ze op weg zijn naar het examen en is dat al soort van deel van het examen. Het examen zelf bestaat uit vijf fases en elke fase kan dodelijk zijn voor de deelnemers.
Mentionable characters zijn Hisoka en Netero.


Zoldyck Family arc (epi 22 - epi 26 )
Nadat Killua gediskwalificeerd is van het hunter exam gaan Gon, Kurapika en Leorio hem ophalen bij hem thuis. Ze moeten hard trainen om door de testing gate te komen. Na de testing gate komen ze voor nog wat leuke verassingen te staan zoals vechten met de butlers. Ondertussen zorgt Killua er zelf voor dat hij weg mag. Eenmaal weg van het Zoldyck huis besluiten ze te splitsen en elkaar weer te zien op 1 september in Yorknew City.

Heavens Arena arc (epi 27 - epi 36 )
Killua en Gon gaan samen nadat naar de heavens arena om geld te verdienen en te trainen, twee vliegen in een klap. De heavens arena bestaat uit 251 verdiepingen, meer daarover word overduidelijk uitgelegd in de afleveringen zelf. Tussen de 1e en de 200e verdieping leren Gon en Killua Zushi kennen die als bijzonder sterk blijkt te zijn voor een klein kind. Gon en Killua raken al snel bij de 200e verdieping waar ze Hisoka tegenkomen. Om vanaf daar te overleven moeten ze 'Nen' leren van Wing, de meester van Zushi. Het is uiteindelijk Gon's doel Hisoka te bevechten en hem zijn badge terug te geven van het exam arc. Na het gevecht tegen Hisoka verlaten Gon en Killua de heavens arena om naar Yorknew city te gaan waar ze met Leorio en Kurapika hadden afgesproken op 1 september, maar eerst gaan Gon en Killua terug naar Whale island. Mentionable characters: Wing, Zushi en Hisoka.

Yorknew City arc (epi 37 - epi 58 )
Op Whale island krijgt Gon van Mito, degene die hem heeft opgevoed, een doosje die ze aan hem moest geven van zijn vader, Ging, als hij hunter zou zijn. Ze krijgen met moeite de doos open waar uiteindelijk een cassetteband, een ring en een memorycard inzitten. Ze beluisteren de cassetteband dat een bericht is van Ging en doen onderzoek naar de memorycard die van een spel blijkt zijn, Greed island. Greed island is een spel gemaakt voor Hunters, extreem zeldzaam en onwijs duur, ze besluiten die op de veiling in Yorknew city proberen te bemachtigen. De rest van de arc is vooral gefocussed om Kurapika, de phantom troupe en de veiling heen.
Mentionable characters: Uvogin, Chrollo lucilfer, Pakunoda en Neon Nostrade. 

Greed
Island arc (epi 59 - epi 75 )
Gon en Killua redden het niet het spel te bemachtigen op de veiling maar komen erachter dat iemand Hunters inhuurt om het spel te spelen. Ze besluiten op die manier toch het spel binnen te komen zonder heel veel geld en moeite te spenderen aan een kopie van het spel te bemachtigen. Ze hebben aan het begin veel moeite met het spel en horen al snel van een groot probleem in het spel. The bomber, hij vermoord mensen in het spel, waardoor ze buiten het spel ook doodgaan. Ze trainen hun 'Nen' verder met Biscuit en Killua doet het hunter exam opnieuw. In een van de missie's om het spel te voltooien en the bomber te verslaan leren ze Razor kennen, een gamemaster, die Ging blijkt te kennen.
Mentionable characters: Biscuit en Razor.


Chimera Ants arc (epi 76 - epi 136 )
Een kaart die Gon en Killua hadden gewonnen door Greed Island te winnen bracht Gon en Killua bij Kite, een leerling van Ging. Daar komen ze in contact met Chimera ants, hele gevaarlijke, snel evoluerende magical beasts. Een hele grote chimera ant (zo groot, misschien groter als een mens) is ondertussen ergens aangespoeld en heeft honger, die legt in een grot haar eieren en begint haar nest te bouwen. Zodra ze een keer een mens te eten krijgt wil ze mensen blijven eten. Deze hele arc gaat door tot een heel groot gevecht tussen de chimera ants royal guard en hun koning en een groepje hunters die de chimera ants moeten uitroeien. Het is de grootste arc en er gebeurd ook heel veel.
Mentionable characters: Shaiapouf, Menthuthuyoupi, Neferpitou, Komugi, Meruem, Netero, Knuckle, Shoot, Knov, Morel, Palm, Ikalgo, Colt, Meleoron.
(Cirthael's mening: Deze arc is pijnlijk, maar mooi, het is het helemaal waard, deze arc is een van de grootste redenen dat ik van hunter x hunter ben gaan houden, op de characters na, die prachtig zijn geschreven en de storylines opzich, is deze arc de pijnlijkste maar ook mijn favoriete ookal komen 2 van de maincharacters er niet eens in voor. (Mijn 2 fav's van hxh ook niet, still love it))


13 Hunter Chairman Election arc (epi 137 - epi 148 )
Nadat Netero is overleden in het gevecht met Meruem moet er een nieuwe chairman gekozen worden, deze arc gaat niet alleen daarover, don't be fooled. Gon ligt in het ziekenhuis na het gevecht met Neferpitou en Killua gaat hem redden door zijn kleine zusje Alluka te redden uit hun huis en haar wensen te gebruiken, Illumi is het daar niet mee eens en wil daar een stokje voor steken samen met Hisoka. Dit is ook eindelijk de arc waarin je Ging ziet.


Naam: Gon Freecss ( ゴン=フリークス) 
Leeftijd: 14
Lengte: 1.54 m
Voice actor: Takeuchi Junko, Matsumoto Rika
Innerlijk: Gon is athletisch en vriendelijk, hij is heel simple minded en niet bepaald slim, hij is vooral niet goed in wiskunde. Hij is vastberaden en absoluut niet bang. Doordat hij veel in het bos heeft gezeten toen hij klein was weet hij veel van de natuur, kan hij goed met dieren omgaan en kan hij onwijs goed ruiken. Zijn grootste ambitie is zijn vader vinden maar daarnaast ook sterker te worden. Hij is behoorlijk naïve en al is een vijand of tegenstander sterker boeit het hem niet veel en gaat hij toch door met vechten, omdat hij in zichzelf gelooft en niet terug wil stappen. 
Naam: Leorio Paladiknight (レオリオ=パラディナイト)
Leeftijd: 21
Lengte: 1.93 m
Voice actor: Fujiwara keiji, Canna Nobutoshi
Innerlijk: Leorio word geïntroduceerd als iemand die heel egoïstisch is en die alleen maar om geld geeft. Hij geeft toe dat hij geld wilt voor een medische zodat hij mensen kan helpen. Het is duidelijk te zien dat hij graag serieus genomen wil worden en snel boos word als je hem niet serieus neemt. Hij is heel loyaal en vertrouwelijk en geeft een heleboel om vriendschap. Hij heeft een stuk meer moeite met nen leren en vechten in het algemeen dan Gon, Killua en Kurapika, maar hij geeft het zijn alles en geeft het nooit op om een dokter te worden. Hij lijkt veel ouder dan hij is. Aan het einde van de Yorknew City arc zegt Melody dat Leorio een van de prettigste hartkloppingen in de stad heeft, warm en zacht en dat hij beter af zou zijn als dokter dan als hunter. 
Naam: Kurapika (クラピカ)
Leeftijd: 19
Lengte: 1.71 m
Voice actor: Sawashiro Miyuki, Hidaka Noriko
Innerlijk: De enige overlever van de Kurta clan. Erg gedreven door wraak naar de phantom troupe. Aan het begin laat is hij erg afstandelijk, erg slim en staat met beide benen op de grond. Hij is heel erg op zichzelf gericht en bemoeit zich niet veel met anderen. Hij doet alles voor zijn doel om alle scarlet eyes van mijn kurta clan leden terug te krijgen. Nadat hij een pro hunter is geworden word hij heel zelf slopend op een mentalen manier en begint vriendschap te zien als een hindernis naar zijn doel.  Word een specialist als zijn ogen rood worden.
Naam: Killua Zoldyck (キルア=ゾルディック)
Leeftijd: 14
Lengte: 1.58 m
Voice actor: Mitsuhashi Kanako, Ise Mariya
Innerlijk: Killua is ownijs sterk, hij is ook heel ondeugend ondanks dat hij een ex-assassin is. Hij houdt onwijs van snoep, vooral chocolade. Killua kan heel koud en bloeddorstig, geweldadig en agressief zijn door zijn verleden. Hij is bijna immuun tegen gif en elektrische schokken door de training die hij vroeger heeft gehad. Killua heeft vertouwen in wat hij kan maar raakt snel verlegen als iemand hem erop complimenteert. Hij is niet bang zijn leven te geven voor zijn vrienden omdat hij onwijs veel om ze geeft. Zijn grootste zwakte is niet tegen sterkere vijanden durven te vechten omdat zijn grote broer Illumi hem dat heeft aangeleerd. 



Reactie plaatsen

Reageer op het artikel Anime van de maand/ HunterxHunter.
Bericht plaatsen
Melden | Citeer | X
Morgiana schreef op 20-08 22:05:
Morgiana schreef:
Yessss, I was waiting for this!
Melden | Citeer | X
Pentatonix schreef op 20-08 21:46:
Pentatonix schreef:
Love it Jaduh! 
Melden | Citeer | X
Ligeia schreef op 20-08 21:45:
Ligeia schreef:
Nicee!
Melden | Citeer | X
Placebo schreef op 20-08 19:48:
Placebo schreef:
cute xx
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 20-08 18:29:
Ldb2004 schreef:
Leuwkk
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 20-08 00:17:
Kuvira schreef:
deez s nie mn fav anime mr hijs wel grappig soms 

leuke lay-out btw xx



Nieuwsarchief
3 Games: Unrailed, Ibb & Obb en Lovers in a dangerous spacetime05-12-2022 00:00
Be the Best - Aankondiging01-12-2022 00:00
Let's Introduce: Devinette30-11-2022 00:00
De Harlekijnkoraalslang en melkslang28-11-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 27-11-202227-11-2022 00:08
ABBA Voyage26-11-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 20-11-2220-11-2022 00:00
Parkinson15-11-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 13-11-202213-11-2022 00:00
The School for Good and Evil11-11-2022 00:00
FILES || Enya09-11-2022 00:00
Serie ~Titans07-11-2022 11:12
Nieuwsoverzicht 06-11-202206-11-2022 00:00
Tom Odell03-11-2022 00:00
Halloween 202231-10-2022 00:00
Film: Before I wake26-10-2022 00:00
De 1% Quiz24-10-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 23-10-202223-10-2022 00:00
Garbage City12-10-2022 00:00
Nieuwsoverzicht || 22 oktober 202209-10-2022 00:00
Gordon!!!03-10-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 02-10-202202-10-2022 00:00
Een afscheid30-09-2022 00:00
Spiritfarer28-09-2022 00:00
Love on the Brain26-09-2022 00:00
Vorige | Pagina: | Volgende