Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Rascal
stuur me een berichtje als je iets verkoopt van mijn wenslijst!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om een reactie te kunnen plaatsen op het dagelijks nieuws dien je te zijn ingelogd.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
14 van de 24 sterren behaald
Nieuws van de dag
iZombie - Serie van de maand (door Laryanue )

iZombie is een losse adaptatie van de gelijknamige comic series. Ondanks dat de serie dus op deze comics gebaseerd is, zijn er vele verschillen. Zo zijn er vele personages veranderd, zowel van naam als persoonlijkheid. iZombie is geschreven door Rob Thomas en Diane Ruggiero en wordt uitgezonden op de CW. De serie is begonnen op 17 maart 2015, maar is inmiddels al aan zijn tweede seizoen begonnen.


iZombie gaat over Liv Moore, een arts in opleiding die na een tragische gebeurtenis op een feestje wakker wordt in een bodybag met een plotselinge honger voor hersenen. Ondanks dat ze een zombie is en eens in de zoveel tijd hersenen moet eten om de mensen om haar heen niet aan te vallen, probeert ze om niet op te vallen en zo menselijk mogelijk te lijken. Ondanks dat de meeste mensen geen weet hebben van haar nieuwe status als ondode, probeert ze haar vrienden en familie zo veel mogelijk af te stoten om ze te beschermen tegen het virus en heeft ze een nieuwe baan genomen om aan een constante voorraad hersenen te komen. Ze neemt een baan in het mortuarium van de politie, waar regelmatig nieuwe lichamen worden aangevoerd met verse hersenen.
Deze hersenen hebben echter een groot effect op haar leven, ze krijgt visioenen uit het verleden van de slachtoffers en begint zelfs enkele persoonlijke trekjes over te nemen. Van de persoonlijkheid van een oude bittere man tot de persoonlijkheid van een countryzangeres, ze is niet veilig voor de invloeden van de hersenen die ze binnenkrijgt.
Door deze visioenen wordt ze echter aangenomen als consultant voor de politie en blijkt ze een goede hulp te zijn bij het oplossen van moordzaken.
Olivia 'Liv' Moore
Voordat Liv Moore in een zombie veranderde, was ze een streberige arts in opleiding met als droom om een hartchirurg te worden. Ze was goed in haar werk en ze was nog maar drie maanden verwijderd van haar bruiloft met Major Lilywhite. Op een avond overleed ze echter aan een aanval van zombies toen ze was uitgenodigd om een feestje bij te wonen. Haar lichaam lag al in een bodybag, toen ze wakker werd als zombie. Acht maanden later begint te serie bij het heden; Liv is een zombie, heeft haar droom om een hartchirurg te worden opgegeven voor een baan bij het mortuarium van de politie om aan hersenen te komen en heeft ze haar relatie met Major verbroken.
Als mens wordt ze beschreven als een gedisciplineerd en streberig persoon die het hele leven al gepland lijkt te hebben. Ze is erg gedreven en energiek en wordt door vrienden beschreven als "een gefocuste vuurbal."
Als zombie heeft haar persoonlijkheid echter een hele andere wending genomen. Ze is minder gemotiveerd om dingen te doen sinds ze de hoop verloren heeft voor de toekomst die ze voor zichzelf had uitgestippeld. Ook is ze minder toegewijd aan de dingen om haar heen gebeuren en is ze erg sarcastisch.
Als zombie heeft ze de kracht om bepaalde fragmenten uit het leven van degene wiens brein ze heeft gegeten te zien. Dit leidt tot haar samenwerking met Clive Babineaux.

Ravi Chakrabarti
Ravi werkte al een tijdje in het mortuarium voor Liv hem assisteerde. Voor hij als forensisch patholoog werkte in het mortuarium, werkte hij echter bij het Centre for Disease Control. Hier werd hij echter ontslagen omdat zijn collega's klaar waren met zijn praat over door man gemaakte plagen en biologische wapens. Vanaf het begin blijkt al dat Ravi van het zombievirus weet, ondanks Liv's maatregelen om het geheim te houden. Nu Liv weet dat dit geen geheim meer voor hem is, neemt hij dan ook uitgebreid de tijd om haar vragen te stellen en om haar hartslag en dergelijke te meten. Later in de serie focust hij op verzoek van Liv dan ook naar een geneesmiddel voor het zombievirus.
Ravi is een hyperactieve nerd waar geen uit-knop op lijkt te zitten. Al snel blijkt dat hij een goede vriend is en dat hij anderen niet snel beoordeelt, hij accepteert dan ook zonder enige moeite dat Liv een zombie is.

Clive Babineaux
Clive is de baas van Liv en Ravi en tevens een politie detective die zich specialiseert in moordzaken. Om omstandigheden in het verleden, is hij echter het zwarte schaap op het bureau en wil niemand echt meer met hem werken. Op een dag komt er een nieuw lijk binnen bij het mortuarium en zoekt Clive naar informatie over het op dat moment onbekende slachtoffer. Dat is echter ook het moment dat Liv haar eerste visioen krijgt en hem vertelt hoe ze het slachtoffer kunnen identificeren. Wanneer Clive haar vraagt hoe ze dit weet, verzit Ravi echter de smoes dat Liv paranormaal begaafd is. Hoewel Clive in het begin niet echt gelooft dat het waar is, neemt hij haar echter toch aan als zijn partner.
Clive is erg ambitieus en serieus. Ook is hij gedreven om zichzelf als detective te bewijzen tegenover zijn collega's en hun respect te verdienen. Om dit te bewijzen is hij zelfs open om Liv's 'paranormale begaafdheid' te gebruiken om moordzaken op te lossen, ondanks dat hij in het begin vrij sceptisch is.

Major Lilywhite
Voordat Liv in een zombie veranderde, was Major Liv's verloofde. Na de verbreking van hun relatie blijven ze echter vrienden met elkaar, ondanks de gevoelens die ze voor elkaar lijken te hebben. Major lijkt op het eerste gezicht vrij perfect qua persoonlijkheid. Hij is een oud-football speler en milieu-ingenieur. In de tijd waarin de serie zich afspeelt, werkt hij echter bij een opvangplaats voor dakloze jongeren. Deze jongeren begeleidt hij om een beter leven te leiden. Hij is erg loyaal en toegewijd, zo riskeert hij zijn baan om achter de waarheid te komen van de verdwijning van een tiener die hij kende van de opvang.

Blaine DeBeers
Als drug dealer was Blaine aanwezig op hetzelfde feestje als Liv. Dit deed hij ondanks het feit dat zijn familie enorm rijk is. Op dit feestje deelde hij nieuwe designer drugs uit genaamd Utopium. Als gevolg van het feestje, is ook hij veranderd in een zombie en later blijk dan ook dat hij degene is die Liv in een zombie verandert.
Blaine's gevoel van goed en kwaad is vrijwel niet-bestaand en niet veel is bekend van zijn leven voor hij in een zombie veranderde. Tegenwoordig is hij echter slim, sarcastisch en heeft hij een vrij kort lontje en zou hij zo ver gaan om mensen te blackmailen om te doen wat hij wil. In tegenstelling tot Liv, vindt hij het dan ook niet erg om een zombie te zijn.



Reactie plaatsen

Reageer op het artikel iZombie - Serie van de maand.
Bericht plaatsen
Melden | Citeer | X
Laryanue schreef op 21-11 18:47:
Laryanue schreef:
Laryanue schreef:
Christy schreef:
Gisteren is Jessica Jones op netflix gekomen, Das ook een hele goeien serie!

Ik heb het nog niet gekeken, maar ik ben zo voor een Daredevil crossover.

Oh well. The Defenders is aangekondigd, so I guess it'll happen anyway
Melden | Citeer | X
Cleopatra schreef op 21-11 18:44:
Cleopatra schreef:
Leuk Marije! <'3
Melden | Citeer | X
Laryanue schreef op 21-11 18:43:
Laryanue schreef:
Christy schreef:
Gisteren is Jessica Jones op netflix gekomen, Das ook een hele goeien serie!

Ik heb het nog niet gekeken, maar ik ben zo voor een Daredevil crossover.
Melden | Citeer | X
Christy schreef op 21-11 15:04:
Christy schreef:
Gisteren is Jessica Jones op netflix gekomen, Das ook een hele goeien serie!
Melden | Citeer | X
Morgiana schreef op 21-11 01:13:
Morgiana schreef:
Oh! Ben, niet express, gestopt met het kijken van iZombie :p  Ik keek het volgens mij vorig jaar, en toen verveelde ik me er door en dacht er niet meer aan en bam nu zijn we hier en realiseer ik me dat ik verder zou moeten kijken :p
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 21-11 01:04:
Batman schreef:
Laryanue schreef:
Batman schreef:
Laryanue schreef:
Lovelovelove iZombie. Ik kijk echt uit naar volgende week want dan komt er een Clive centered episode en I kinda love Clive.

Ik vind clive stiekem ook wel leuk, vooral nu op dit moment, met de verhaallijn rondom hem die nu gaande is, in het eerste seizoen is zijn verhaallijn niet zo spectaculair, maar dit seizoen krijgt hij ook echt zijn eigen verhaallijn, dat wat meer van belang is en ik kan niet wachten AAAAHHH

NIET ZO SPOILERS MAAR IK NOEM HET TOCH SPOILERSSSS
Ja seriously ik wil echt weten wat zijn deal was met die ene vader die zijn kid niet zo top behandelde. Like, zelfde soort verleden ofzo of een real kid sympathizer idk, it was kind of badass.
EINDE SPOILERSSSS

Denk niet dat iemand daar iets uit op kan maken hoor hahah, maar ja omg idd, ze geven zijn verhaal dit seizoen veel meer inhoud en I like. Maar idd, het was badass, hopelijk krijgen we meer clive badass momenten!!!
SPOILERRRRRRRRRRRRRRRR
En omg Major dan??
Die vriezer situatie, ik wil weten wat er daar gaande is.
Melden | Citeer | X
Laryanue schreef op 21-11 00:59:
Laryanue schreef:
Batman schreef:
Laryanue schreef:
Batman schreef:
AHHH zo leuk!
I LOVE IZOMBIE
maar iedere keer als ik er een forum over maak lijken er geen mensen hier te zijn die kijken, maar toch wel?!
Het is serieus een van mijn favo series momenteel!

Lovelovelove iZombie. Ik kijk echt uit naar volgende week want dan komt er een Clive centered episode en I kinda love Clive.

Ik vind clive stiekem ook wel leuk, vooral nu op dit moment, met de verhaallijn rondom hem die nu gaande is, in het eerste seizoen is zijn verhaallijn niet zo spectaculair, maar dit seizoen krijgt hij ook echt zijn eigen verhaallijn, dat wat meer van belang is en ik kan niet wachten AAAAHHH

NIET ZO SPOILERS MAAR IK NOEM HET TOCH SPOILERSSSS
Ja seriously ik wil echt weten wat zijn deal was met die ene vader die zijn kid niet zo top behandelde. Like, zelfde soort verleden ofzo of een real kid sympathizer idk, it was kind of badass.
EINDE SPOILERSSSS
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 21-11 00:57:
Batman schreef:
Laryanue schreef:
Batman schreef:
AHHH zo leuk!
I LOVE IZOMBIE
maar iedere keer als ik er een forum over maak lijken er geen mensen hier te zijn die kijken, maar toch wel?!
Het is serieus een van mijn favo series momenteel!

Lovelovelove iZombie. Ik kijk echt uit naar volgende week want dan komt er een Clive centered episode en I kinda love Clive.

Ik vind clive stiekem ook wel leuk, vooral nu op dit moment, met de verhaallijn rondom hem die nu gaande is, in het eerste seizoen is zijn verhaallijn niet zo spectaculair, maar dit seizoen krijgt hij ook echt zijn eigen verhaallijn, dat wat meer van belang is en ik kan niet wachten AAAAHHH
Melden | Citeer | X
Laryanue schreef op 21-11 00:50:
Laryanue schreef:
Batman schreef:
AHHH zo leuk!
I LOVE IZOMBIE
maar iedere keer als ik er een forum over maak lijken er geen mensen hier te zijn die kijken, maar toch wel?!
Het is serieus een van mijn favo series momenteel!

Lovelovelove iZombie. Ik kijk echt uit naar de volgende episode want dan komt er een Clive centered episode en I kinda love Clive. 
Of well... Niet zo zeer centered, maar ik ga ervan uit dat hij een grotere rol erin krijgt.
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 21-11 00:49:
Batman schreef:
AHHH zo leuk!
I LOVE IZOMBIE
maar iedere keer als ik er een forum over maak lijken er geen mensen hier te zijn die kijken, maar toch wel?!
Het is serieus een van mijn favo series momenteel!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 21-11 00:43:
Kuvira schreef:
awe-some marije xxx



Nieuwsarchief
FILES || "Weird Al" Yankovich21-01-2022 00:00
Tir na nOg19-01-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 16 januari 202216-01-2022 00:00
Encanto15-01-2022 00:00
Wopke Hoekstra14-01-2022 00:00
Eternals12-01-2022 00:00
The Unforgivable11-01-2022 00:00
Coolblue10-01-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 09-01-202209-01-2022 00:00
FILES || Torrey DeVitto07-01-2022 00:00
Adblocker05-01-2022 00:00
Series|| Young Royals 16+03-01-2022 00:11
Nieuwsoverzicht 2 januari 202202-01-2022 00:00
BE THE BEST 2021 || UITSLAG01-01-2022 00:00
Chicago Med30-12-2021 00:00
Januari29-12-2021 00:00
Kerstoverzicht26-12-2021 00:00
Robert L. May & Rudolf24-12-2021 00:00
Rode panda22-12-2021 00:00
Nieuwsoverzicht 19 december 202119-12-2021 00:00
Athene18-12-2021 00:00
K317-12-2021 00:00
The Holidate16-12-2021 00:00
BTB - stemronde15-12-2021 00:00
Kerstmis14-12-2021 00:00
Vorige | Pagina: | Volgende