Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Rascal
stuur me een berichtje als je iets verkoopt van mijn wenslijst!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om een reactie te kunnen plaatsen op het dagelijks nieuws dien je te zijn ingelogd.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
17 van de 24 sterren behaald
Nieuws van de dag
Let's Introduce CheatingTheDevil (door Account verwijderd)

|| P A S P O O R T ||

Naam: Wouter
Bijnamen: Eumh, voornamelijk Wout of Woutje als mensen schattig gaan doen. Oh en kneus(je), maar die bijnaam kreeg ik door bepaalde mensen op gsm (die ook op vp zitten)
Leeftijd: 23

Verjaardag: 8 maart
Lengte: 1m75
Haarkleur: Bruin
Oogkleur: Groen
Relatiestatus: Happy single (oke nee, forever alone, let’s cry a river)
Nationaliteit: Belg

Opleiding: Interieurvormgeving
Hobby(‘s): SLAPEN (behalve ’s nachts, I’m so fucked up), muziek luisteren, series kijken, dat soort zaken. Oh en weggaan met vrienden van zodra het lukt
Op VP sinds..: Even checken, was ergens vorig jaar… oh jup 31-05-2015. Al bijna een jaar, crap, there goes my life

|| F A V O R I E T E N ||

Eten: Pizza
Drinken: Ice Tea en wodka, say yes to the wodka
Getal: 3

Lied: Good question, er zijn er zoveel, dus feitelijk geen idee. Ik moet wel zeggen dat er één lied is dat me nauw aan het hart ligt om persoonlijke redenen, ondanks m’n muziekstijl wel wat anders is: Lighthouse Family - High
Band: Sabaton, Kamelot, Guns ’n Roses, Papa Roach, …
Artiest: Jezus, nog een moeilijke vraag. Euhm, Sir Elton John eigenlijk. Totaal verschillend van mijn normale muziek, maar die man is absoluut geweldig. Dusja, mijn playlist bestaat uit Rock, metal en dan zie je hier en daar wat Elton John en High van the Lighthouse Family. Got to love my playlist.
Acteur: Robin Williams, RIP en Hugh Jackman (Idk, I like Wolverine, sue me)
Actrice: Zou Catherine Zeta Jones zeggen, maar dat heeft andere redenen dan haar acteerprestaties en tegen nu is ze zelfs te oud om die redenen nog te laten tellen. Ik zou het dus eerlijk gezegd niet weten. Lucy Liu is wel een optie though, she’s a tough one and I like it.

Schrijver: Ik lees niet, dus tjah, ikzelf?? Hahaha, oke nee, niemand
Film: Jumanji, always stay true to your inner child
Boek: Nogmaals, ik lees niet…

Land: Schotland
Serie: Sleepy Hollow momenteel. Maar over het algemeen zijn misdaadseries gewoon m’n ding. Once Upon A Time is ook wel echt stukken beter dan ik verwacht had though
Anime: Pokémon, is dat een optie? Is denk ik de enige anime die ik ooit zag (als het al anime is) en ik zag ook enkel het eerste seizoen ervan…
YouTuber: Euhm, heb ik niet. Ik luister voornamelijk muziek op youtube, slechts heel af en toe zaken als Shane Dawson en dergelijke
Merk: Mercedes, idk. Hoor ik hier nu een kledingmerk te geven?! Want daar doe ik niet aan mee
Kleur: Petrolblauw

Winkel: Nu moet je nog een winkel hebben ook… Euhm, de WE dan
Website: Pinterest I guess

|| A L G E M E E N ||

Als je jezelf in een aantal woorden moet omschrijven, welke woorden zijn dat dan en waarom?
1: Echt

Omdat ik me niet anders ga voordoen en geen zin heb om de schijnheil te spelen. Als je met mij omgaat weet je wat je aan me hebt. Ik ben het niet altijd met je eens puur omdat we vrienden zijn of omdat ik je mag en als je m’n mening vraagt, moet je kritiek ook maar kunnen verdragen.

 

2: Perfectionistisch:
Het is nooit goed genoeg voor mij. Er zijn altijd zaken die beter kunnen, al zijn het details. Ben enkel zo perfectionistisch op mezelf though, in andere mensen zie ik meer talent dan failure (sorry, ik schakel soms over naar het Engels omdat ik niet weet welk woord ik zoek in het Nederlands)

3: Sarcastisch (nuja, eerder ironisch, al is sarcastisch niet uitgesloten…)
Tjah, voor de mensen die mij kennen spreekt deze volgens mij voor zich. Ik kan heel grof uit de hoek komen, maar dat is feitelijk zo goed als nooit gemeend.
Wat is je grootste blunder?
Hmm, daar vraag je weer zoiets… bepaalde daarvan zijn niet toegestaan tot 23u en de rest zijn dingen die ik maar beter voor mezelf houd. Laat ik gewoon zeggen dat drank erg gevaarlijk kan zijn, zeker voor je reputatie, hahaha.

Wat is je grootste wens?
Hetgeen de meeste willen denk ik. Het is geen missverkiezing, dus ik ga hier niet de heilige Maria gaan spelen. Natuurlijk heb ik veel wensen naar de mensen toe die het moeilijker hebben, zoals mensen in armoede of in oorlogsgebieden, maar mijn grootste wens blijft toch nog altijd dat ik zelf (en mijn gezin) goed op mn poten terecht kom. Het kan egocentrisch klinken, maar het lijkt me logisch dat ik zelf ook gelukkig wil worden in het leven, met een goede job, leuke vriendin, kinderen en ook een mooi huis (waarvan ik het interieur obviously zelf wil gaan ontwerpen, hah).

Heb je rare gewoontes, zo ja welke?
Behalve mijn slaapritme bedoel je?! Euhm, even denken he… Nja, ik heb een wenkbrauwprobleem, ik beweeg ze haast voortdurend, haha. Ik kan echt spreken met mijn wenkbrauwen ofzo, raar gezegd, maar het is wel iets dat eigen aan me is en ik gok ook wel wat raar is.

Noem twee dingen op over jezelf waar je echt trots op bent (persoonlijkheid/uiterlijk e.d.).
Jezus, wat een vraag. Maak het me anders nog wat moeilijker terwijl we dan toch bezig zijn.

Maar idk, ik gok dat ik ergens wel trots ben op het feit dat ik mensen gemakkelijk een gevoel van vertrouwen kan geven en ook wel op mn sarcastische, droge ‘humor’.
Waar mag je om drie uur ’s nachts voor wakker worden gemaakt?
De grap is dat ik dan waarschijnlijk nog wakker ben…

Maar feitelijk hangt het mij eerder af van wie dan voor wat. Als het mijn beste vrienden zijn in real, mogen ze me altijd wakker maken, hetzij om naar een pretpark te gaan of wat te praten samen idc.
Oh en als het brandt zou ik het ook wel appreciëren dat ze me niet laten liggen.
Wat wil je graag meegeven aan de lezers?
Don’t do drugs MKAY!

Hahaha, oke nee, doe wat je wilt, just don’t overdo it. Maar het belangrijkste en het grootste cliché ooit: Wees gewoon jezelf, want echt waar, je wordt niet gelukkiger door een masker op te zetten puur om anderen hun erkenning te krijgen. Mensen horen jou niet te willen veranderen, want je bent goed exact zoals je bent, ook met je negatieve kenmerken. Behalve natuurlijk als je een lichte obsessie hebt met mensen uitlachen en in elkaar slaan, dan zou ik toch eens nadenken over een nieuw levensdoel.

|| V P   V R A G E N ||

Hoe ben je  op VP terecht gekomen?
Via die fantastische admin van jullie, die ik van gsm kende (ik heb het over Cindy btw). Ze is erg overtuigend als ze iets wil bereiken en kan fantastisch goed zeuren! Oke nee, ze is wel behoorlijk geweldig en de reden dat ik hierheen kwam dus.

Voor welke functie(s) zou je ooit nog willen gaan en waarom?
Geen enkele eigenlijk. Ik voel me er gewoon niet toe aangetrokken en zou het waarschijnlijk allemaal direct weer beu zijn.

Wat is je leukste VP herinnering?
Moeilijke vraag. Ik heb wel al een aantal mooie momenten beleefd, maar  nog niets specifieks waarvan ik zeg ‘dit zal ik nooit meer vergeten’.

Wie zijn je beste vrienden hier op VP?
Nog zo’n moeilijke vraag. Ik heb eigenlijk vooral nog een geweldige band met de mensen waar ik het op gsm ook al zo goed mee kon vinden, zoals Inge, Anna, Ruth, Debbie, Saar, Joni, Jess … Dat waren en zijn nog steeds mensen waarvan ik weet dat ik ze niet zomaar zal vergeten. Cindy, Vural en Elke zijn daar ook wel deels bij though (en dan helemaal op het einde leerde ik nog die trut van een Jasmin kennen).

Op vp zelf heb ik dan weer Kimb, Lin, jij, Jari, Lizanne en misschien ook een klein beetje Aleyna beter leren kennen en daar klikt het ook weer echt goed.
Dusja, ik vind dit een ontzettend moeilijke vraag omdat ik hier niet zo denk in beste vrienden. Ik weet wat ik aan die mensen heb en zij weten dat ook bij mij en zo zijn er nog mensen waarbij er gewoon echt een goede connectie is, meer hoeft dat voor mij niet te zijn.
Wat vind je het leukste aan VP?
Sowieso bepaalde mensen. Daar is geen twijfel over mogelijk. Het forum kan ook erg tof zijn met momenten, maar de band die ik opgebouwd heb en aan het opbouwen ben met bepaalde mensen vind ik veel belangrijker.

Wat zou je nog graag veranderd zien aan VP?
Ik heb de raad gekregen van de interviewer om hierbij op mijn woorden te letten en me in te houden, dus ik zal braaf de instructies volgen.

Wat ik wel zou wijzigen zijn de spelfouten. Oké, dat je niet geweldig bent in de Nederlandse taal kan ik begrijpen, maar laat het dan eens controleren door iemand die er wel goed in is en wijzig die zaken dan ook nadien. Dit komt gewoon zeer onprofessioneel over en dat is spijtig. Ook de teams horen hun volle verantwoordelijkheid te krijgen. Zij hebben elk hun talenten en zijn ook uitgekozen vanwege die talenten. Ik vind het dan vanzelfsprekend dat zij het eindoordeel krijgen over zaken die hun team aangaan en dat er niet zomaar beslissingen worden genomen waar de teamleden zelf niet achter staan, puur omdat de hogere hand dit zo wil.
Ook hoort er wat beter geluisterd te worden naar de spelers alvorens de eigen wil door te drijven. Die themamaand was een flop, laat ons eerlijk zijn, maar dit was vooraf voorspeld en was er meer in overleg gegaan erover, dan was het misschien ook anders gelopen.
Oh en please fix het probleem van topics die niet in de juiste categorie staan. Soms ben ik net klaar met een lang verhaal typen (wat ik overduidelijk graag doe) en druk ik op post, komt er plots een melding dat het topic niet meer bestaat omdat het verplaatst is van categorie en is al mijn werk dus voor niets geweest. Erg vervelend.
Verder denk ik dat ik ondertussen wel weer genoeg gezeurd heb en houd ik ermee op, ciao!




Reactie plaatsen

Reageer op het artikel Let's Introduce CheatingTheDevil.
Bericht plaatsen
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 12-04 20:26:
Mailaa schreef:
Leuk Ambb!<3
Melden | Citeer | X
Saarrr schreef op 11-04 21:56:
Saarrr schreef:
CheatingTheDevil schreef:
Saarrr schreef:
Aaaaaw ik sta bij je beste vrienden, I feel da luv <3
Maarre die drank en drugs verhalen, vanavond 23u ben jij online right?
Heel toevallig ben ik dan net offline
Morgen is ook prima, you won't escape!
Melden | Citeer | X
Scully schreef op 11-04 21:51:
Scully schreef:
Je bent een held omdat je de spelfouten aanhaalt!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-04 21:38:
Cindy schreef:
CheatingTheDevil schreef:
Cindy schreef:
CheatingTheDevil schreef:
Why me?
Omdat ik het zei als eerst!
Hmm, ongeldig argument
OMG HALLO ECHT NIET STUUR NOU MAAR EEN FOTO VERDORIE!
Melden | Citeer | X
Saarrr schreef op 11-04 21:36:
Saarrr schreef:
Aaaaaw ik sta bij je beste vrienden, I feel da luv <3
Maarre die drank en drugs verhalen, vanavond 23u ben jij online right? eyebrows
Melden | Citeer | X
Mud schreef op 11-04 19:52:
Mud schreef:
deze layout is echt me thing 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-04 19:49:
Cindy schreef:
CheatingTheDevil schreef:
Cindy schreef:
CheatingTheDevil schreef:
Ik herinner mij ook geen foto van jou though!
jij eerst meneer!
Why me?
Omdat ik het zei als eerst!
Melden | Citeer | X
Whysoserious schreef op 11-04 19:02:
Whysoserious schreef:
Ah super leuk. Leer ik toch weer dingen over je die ik nog niet wist 
Melden | Citeer | X
Literacity schreef op 11-04 18:54:
Literacity schreef:
Wouteeeeeeeeer wootwootwoot
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-04 18:50:
Cindy schreef:
CheatingTheDevil schreef:
Cindy schreef:
CheatingTheDevil schreef:
Hmmm
niks te hmmmmen gewoon sturen kom op!
Ik herinner mij ook geen foto van jou though!
jij eerst meneer!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-04 18:15:
Cindy schreef:
CheatingTheDevil schreef:
Cindy schreef:
CheatingTheDevil schreef:
Hahaha, is voor jouw bescherming

NIET WAAR IS NIET NODIG IK BESCHERM MEZELF WEL DUS LAAT ZIEN!
Hmmm
niks te hmmmmen gewoon sturen kom op!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-04 18:11:
Cindy schreef:
CheatingTheDevil schreef:
Cindy schreef:
CheatingTheDevil schreef:
Tjah, who will tell...
Ik niet want je laat me niet eens een foto zien van jezelf ;c
Hahaha, is voor jouw bescherming

NIET WAAR IS NIET NODIG IK BESCHERM MEZELF WEL DUS LAAT ZIEN!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-04 17:58:
Batman schreef:
CheatingTheDevil schreef:
Batman schreef:
En wanneer krijg ik een let's introduce, tsss.

Nee grapje niemand zou dat willen lezen, hahah

Leuk woutje (even cute doen hoor) ik mis alleen een stuk over je nips maar ach...
Er werden geen vragen over mn nips gesteld, dus spijt me voor je!
He jammer nou, waarom zouden ze geen vragen stellen over het geen waar iedereen over wil lezen? Vreemd
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-04 17:58:
Cindy schreef:
CheatingTheDevil schreef:
Cindy schreef:
CheatingTheDevil schreef:
Het moest mensen aantrekken, niet afstoten...
DAN TREK JE NOG MEER MENSEN AAN JA JA JE BENT VAST NIET LELIJK!
Tjah, who will tell...
Ik niet want je laat me niet eens een foto zien van jezelf ;c
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-04 17:55:
Cindy schreef:
CheatingTheDevil schreef:
Daenerys schreef:
mis alleen een foto van cheatingthedevil maar tis nice!
Het moest mensen aantrekken, niet afstoten...
DAN TREK JE NOG MEER MENSEN AAN JA JA JE BENT VAST NIET LELIJK!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-04 17:54:
Batman schreef:
En wanneer krijg ik een let's introduce, tsss.

Nee grapje niemand zou dat willen lezen, hahah

Leuk woutje (even cute doen hoor) ik mis alleen een stuk over je nips maar ach...
Melden | Citeer | X
Sanne045 schreef op 11-04 17:20:
Sanne045 schreef:
dikke poep
Melden | Citeer | X
Wishbone schreef op 11-04 16:38:
Wishbone schreef:
Nice, Wouter ^^
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-04 15:32:
Lavaires schreef:
Belle schreef:
Dit is super leuk haha, zou ik ook ontzettend graag eens willen doen want ik heb eigenlijk niet echt het idee dat mensen mij echt goed kennen ofzo, terwijl ik toch best actief ben haha.
Ja same hahaha
Melden | Citeer | X
Peeves schreef op 11-04 15:03:
Peeves schreef:
Hahahaahahhaah Wout je bent werkelijk een geschenk van de hemel.
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-04 14:34:
Daenerys schreef:
mis alleen een foto van cheatingthedevil maar tis nice!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-04 14:33:
Lavaires schreef:
Hahhaha was echt leuk om te lezen xd ^^
Melden | Citeer | X
Daddy schreef op 11-04 14:15:
Daddy schreef:
ik hoor er maar een deel bij why u do this wouter :ssadsad:s

maar ik vergeef je door de southpark drugs reference
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-04 14:12:
Belle schreef:
Dit is super leuk haha, zou ik ook ontzettend graag eens willen doen want ik heb eigenlijk niet echt het idee dat mensen mij echt goed kennen ofzo, terwijl ik toch best actief ben haha.
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-04 13:51:
Sas schreef:
Sigh schreef:
applausje voor de vper die het langste antwoord op ALLES weet te geven

!!! al is dat wel super leuk

so *like*
Melden | Citeer | X
Fame schreef op 11-04 12:28:
Fame schreef:
Sigh schreef:
applausje voor de vper die het langste antwoord op ALLES weet te geven

HAHA dit. Heb alles wel gelezen tho



Nieuwsarchief
Maandoverzicht Juli en Augustus '2429-08-2024 00:00
Zomer Magazine20-07-2024 00:00
Let's Introduce Renee0012-07-2024 00:00
Pride Lookbook16-06-2024 21:00
Pride Month | Aankondiging01-06-2024 13:00
Maandoverzicht Mei '2427-05-2024 00:00
Let's Introduce: Itsmeblub {Birthday Edition}18-05-2024 00:00
Music Month May12-05-2024 00:00
Maandoverzicht April '2430-04-2024 00:00
Anouk's verjaardag!26-04-2024 00:00
Lente Magazine12-04-2024 00:00
Let's Introduce: Rascal {Birthday Edition}10-04-2024 00:00
Paaseieren Speurtocht29-03-2024 00:00
Miss lente 2024 | Aankondiging18-03-2024 00:00
Internationale Vrouwendag08-03-2024 00:00
Maandoverzicht Februari '2426-02-2024 00:00
SocialMediaTeam Revamp04-02-2024 13:00
Maandoverzicht Januari '2429-01-2024 00:00
Be the Best 2023 | Uitslag01-01-2024 00:00
Be the Best 2023 | Stemronde15-12-2023 00:00
SocialMediaTeam Adventskalender 202301-12-2023 10:00
Be the Best 2023 | Aankondiging01-12-2023 00:00
Look Appreciation08-11-2023 18:25
Creepy Pasta16-10-2023 00:00
Unmasking the Evil05-10-2023 19:00
Pagina: | Volgende