Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Rascal
stuur me een berichtje als je iets verkoopt van mijn wenslijst!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om een reactie te kunnen plaatsen op het dagelijks nieuws dien je te zijn ingelogd.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
13 van de 24 sterren behaald
Nieuws van de dag
Made in China (door Wishbone )


Romantische balkonnetjes, schattige straatjes, de Eiffeltoren? Is dat Parijs? En de rivier en huizen hier… Venetië? En dan heb ik het nog niet eens over onze prachtige grachtenpandjes uit Amsterdam. China’s namaakproducten zijn niet alleen in de vorm van Louis Vuitton tassen. Het gaat zelfs zo ver dat China hele gebouwen en steden overneemt.

Zo kun je in Shanghai plotseling Amsterdamse grachtenpanden tegenkomen in Holland Village, een satellietstad in Nederlandse stijl. Deze wijk werd gebouwd als onderdeel van een project genaamd ‘One City, Nine Towns’. De wijk beschikt over typisch Hollandse molens op en ophaalbruggetjes. Er is zelfs een kleine kopie van het Scheepvaartmuseum en op het einde van de hoofdstraat kom je de Amsterdamse Bijenkorf tegen.

China beschikt gek genoeg ook over meer Eiffeltorens dan Frankrijk. Maar liefst drie Eiffeltorens zijn er te vinden. Een van de Eiffeltorens staat in Tianducheng. De gemeente begon met het bouwen van een wijk genaamd ‘Klein Parijs’. Deze wijk moest 10.000 mensen huisvesten in Franse stijl. Door de afgelegen locatie en hoge huurprijzen is het echter nooit in trek geraakt. Nu dient de setting voor pasgetrouwde Chinezen, die geen middelen hebben om hun trouwfoto’s echt in Parijs te laten schieten.

Ook Venetië is te vinden in China. De stad Dalian heeft zijn centrum volledig laten ombouwen in de stijl van Venetië. Ook in Macao en in Hangzhou kun je Venetië bezoeken. Hangzhou beschikt zelfs over een eigen versie van het San Marcoplein.

En wil je alles in één keer bezoeken, dan kun je een wereldreis maken in het themapark ‘Window of the World’ in Shenzhen. Daar zijn namelijk alle hoogtepunten van de wereld gebouwd en te bewonderen. Van de Indische Taj Mahal, tot de Egyptische Piramides van Gizeh.

Lieve Kimb (Varken),

Op 02-08-2012 kwam jij met dit account op Virtual Popstar en vandaag vier jaar geleden ben je designer geworden! Een van de eerste designers.

Vier jaar! Ik ken je pas één jaar. Ik zal je eens vertellen hoelang vier jaar nou eigenlijk is.

In vier jaar...
- zitten 1461 dagen
- kun je vijf baby's krijgen
- kun je een studie afronden
- kun je 210.384 worstenbroodjes eten
- een wereldreis maken
- vier keer jarig zijn
- 219.150 keer optreden (met manager)
- Een vreemde taal leren
- 48 keer ongesteld worden
- 35.063,2511 uur Sims spelen

In al die jaren ben je veel gegroeid en ik hoop dat we nog vele jaren kunnen genieten van jouw designs. Je hebt enorm veel gedaan en daarom verdien je het om in de spotlight te staan.

Daarom heb ik een kleine verrassing om deze dag nóg specialer te maken. Ik heb allemaal berichtjes verzamelt van je vriendinnen en VP'ers! Lees ze hiernaast.

Liefs,

Nath

Naomi:
Lieve lieve lieve Kimb,


Als allereerst, super gefeliciteerd met je jubileum! Al 4 jaar, wow, I'm proud of u~
Ten tweede, dat er natuurlijk nog veeeele jaren mogen volgen en je mag blijven doen wat je leuk vindt en wat je blij maakt. Daarnaast wil ik je nog een keer extra en speciaal vertellen dat je echt een schat bent en ik zo blij ben dat jij deel uit maakt van mijn leven, ik hou super veel van je babe <3

Kusjes,
Je Bubs

Bauwine:
Lieve lieve Cirthael,
Van harte gefeliciteerd met je vierjarig designer bestaan. Ik ben ontzettend trots op je dat je dit al zo lang doet en laat er nog veel jaren bijkomen.
Veel liefs,
Bauwine

Avase:
Dear Cir,
Gefeliciteeeerd met vier jaar designer zijn! Ik ben super blij dat je nog altijd in het team zit en dat je je zo inzet voor VP. Je bent geweldig.

Sas:
Hey Kimbbb,
Allereerst mijn complimenten dat je al vier jaar designer bent, je bent echt flink gegroeid in die tijd. Daarnaast wil ik je echt nog een keer meeten, lekker samen weer op de grond liggen. Should be fun. Ly xx Sas

Amizicia:
Kimbo, its me! Cait! :3 In de jaren dat we elkaar kennen mochten we elkaar in het begin eigenlijk echt niet like whut. En nu al een paar jaar zijn we dikke maatjes geworden. Kben blij dat we zo close zijn geworden en je bent echt wel een geweldige boob! Doe zo voort om zo'n goede designer te zijn en te blijven! You're my inspiration for designs. Dat moment dat we eens hadden geskyped was geweldig ook al wouje niet omdat je geen make-up droeg, but don't care. You're beautifyl how you are.

WydraElda:
Kimb ik ken je echt al zo lang hier op VP en 95% van die tijd ben je D geweest, van de veel te felle kleuren zonder blending naar dingen waarvan ik niet eens door heb hoe de frick je het voor elkaar hebt gekregen. Blijf doen waar je zoveel plezier in hebt. I'm so proud of you and keep up the good work!

Cindy:
Je bent een geweldige D kim, jouw ontwerpen vallen bij mij9 van de 10x goed in de smaak. Je bent in mijn ogen ook beter en beter geworden maar dat vind ik, tho heb ik hier niet heel veel verstand van, haha. Kan ook de stijl zijn idk. Maar wauw 4 jaar alweer, dat doe je goed! En ik hoop dat we nog lang van je prachtige ontwerpen mogen genieten. :D 
Groetjes, Cindy.

Reality:
Hey Cirth, vandaag ben je 4 jaar designer en ik vind dat je echt toffe designs maakt. Ze hebben een eigen stijl en daardoor herken ik jou designs ook altijd. Ondanks dat je af en toe kritiek kreeg, ben je gewoon lekker door gegaan met designen, proud of you! Daarnaast heb ik je ook meegemaakt als FT'er en daar was je een fijn iemand om mee samen te werken. Geniet van deze dag en de lieve berichtjes!

Literacity:
Hey Kimb!
Van harte gefeliciteerd met je 4 jarig bestaan als designer. Verder wil ik zeggen dat je echt een onwijs leuke meid bent en ondanks alles heb ik er echt respect voor dat je altijd blijft doorzetten en vind ik je ontwerpen onwijs goed. Ik zou het je niet na kunnen doen hoor, haha! Geniet van deze dag en hopelijk mag je nog lang designer zijn.
Liefs, 
Naomi aka Literacity

GingerJesus:
Hee Varken! 
Ik ken je niet goed of persoonlijk ofzo, maar toen ik laatst terug kwam na een lange tijd op vp was jij een van de weinige die me verwelkomde, als het ware. Je viel gelijk op tussen m´n topic met je super coole naam! xD
Ook vind ik je designs echt awesome! Sommige lijken op anime ontwerpen! I LOVE IT SM.
Keep going! En gefeliciteerd met je 4-jarige-designer-jubileum-achtig-iets haha.
xo
    GingerJesus

Appropinquare:
Kimb, ik vind je designs echt heel erg leuk en gefeliciteerd met je 4e jaar als designer!! <3


Sansa:
Je bent echt een super goede designer en zorgt altijd voor leuke en unieke looks. Je bent ook vaak actief op het forum en daarom vind ik je ook één van de leukste designers xxx Sansa

Amber:
Hartelijk gefeliciteerd met vier jaar één van de beste designers te zijn! Hopelijk nog een aantal jaartjes erbij.

Rowan:
Gefeliciteerd!

Fabienne:
Ik ken Kim niet echt persoonlijk, maar zolang ik al speel ken ik haar als designer. Ik vind dat ze heel erg gegroeid is als designer en ik hoop dat ik nog veel mooie werken van haar voorbij mag zien komen! Kim, gefeliciteerd. Ook al ken je me waarschijnlijk niet, ik wens je toch nog heel veel succes met het ontwerpen en ik hoop nog veel van je te zien.

Penguin:
Ik vind je designs super leuk, vooral omdat ze anders zijn dan de rest en omdat er ook dingen uit anime tussen zitten wat ik geweldig vind want niet een hoop mensen die designen zulke dingen ;; Je bent ook echt veel beter geworden dan dat je eerst was wat heel goed is! Gefeliciteerd met 4 jaar D zijn ;D
 

Sungai:
Gefeliciteerd!


BlueDream:
Gefeliciteerd met het 4 jaar designer zijn! Wij als vp'ers mogen je erg dankbaar zijn dat je je zo inzet voor vp. Mede dankzij jou zijn er zoveel verschillende items.

Isolated:
Hey kim hey ja shit ben jij varken nu? Ik dacht al die tijd dat je iemand anders was omg my life's a lie. Jullie moeten echt stoppen met usernames te veranderen cry... Anyway, congrats bae met je 4 jaar designer zijn, je verdient het. Ik kende je al van gSm en ik weet nog toen ik net nieuw was daar, dat ik zo'n grote fan was van je art samen met die van mine HAHAHA shit ja ik stalkte je toen I admit but ok lylyly lysm stay awesome kay xoxoxo je liefste chiness alice.

Chrysalis:
Gefeliciteerd met je 4 year anniversary Varken/Kim! Ik ben super blij dat je deel uitmaakt van het Designer-team! Je ontwerpen zijn stuk voor stuk prachtig! Je bent absoluut één van mijn favoriete designer hier op VP. Ik hoop dat je nog vele jaren designer zal blijven en je verder mag groeien! Geniet van deze dag met al je collega's!
Chrysalis :D

Daisy:
Hee! Gefeliciteerd met je 4 jarige jubileum! Wat een super lange tijd en zeker verdient, want je designt geweldig! X

Rafke:
Yoooo,
Dus, sinds het prille begin ben ik al te vinden op VP en heb Kimb dus al in alle sferen meegemaakt, waaronder het worden van Designer. Dat is nu al vier jaar geleden en een hele prestatie waarin Kimb heel erg is gegroeid. I'm proud of ya bby en laat er nog maar eens vier jaar bijkomen! Kusjes, Rafke.

Daddy:
YO GEFELICITEERD,
JIJ EN JAIMY ZIJN DE REDEN DAT IK BEN BEGONNEN MET DESIGNEN.
GROETJEZ,
DADDY.

Sempiternal:
Hoi lieve piggy!
Ik spreek je eigenlijk nooit, maar we zijn vrienden dus WE ZULLEN WEL EEN KEER AMAZING MAIL CONTACT HEBBEN GEHAD. Vaker doen?!?!?!?!? Gefeliciteerd met je jubileum en maak er een leuke dag van!
Liefs,
Sophie




Reactie plaatsen

Reageer op het artikel Made in China.
Bericht plaatsen
Melden | Citeer | X
Ladybambi schreef op 13-10 11:07:
Ladybambi schreef:
Ik dacht altijd dat Frankrijk het land van de Eiffeltoren was haha.
Leuk artikel, ik weet waar ik mijn wereldreis ga houden als ik niet genoeg tijd heb om de hele wereld zelf af te reizen haha
Ook leuk die berichtjes naar Varken. Gefeliciteerd!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 13-10 08:10:
BlueDream schreef:
FollowYourDreamz schreef:
Leuke NVDD! en super lief die berichtjes voor Varken! Gefeliciteerd in ieder geval met je 4 jarig bestaan als een Dtje <3
Dit ja. Ook leuk dat er zoveel wat hebben geschreven. <3
Melden | Citeer | X
Kirito schreef op 13-10 00:11:
Kirito schreef:
Daddy schreef:
> Davey
EXCUSE ME

DID YOU JUST ASSUME MY RACE

Melden | Citeer | X
Daddy schreef op 13-10 00:10:
Daddy schreef:
> Davey
Melden | Citeer | X
FollowYourDreamz schreef op 13-10 00:09:
FollowYourDreamz schreef:
Leuke NVDD! en super lief die berichtjes voor Varken! Gefeliciteerd in ieder geval met je 4 jarig bestaan als een Dtje <3



Nieuwsarchief
FILES || "Weird Al" Yankovich21-01-2022 00:00
Tir na nOg19-01-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 16 januari 202216-01-2022 00:00
Encanto15-01-2022 00:00
Wopke Hoekstra14-01-2022 00:00
Eternals12-01-2022 00:00
The Unforgivable11-01-2022 00:00
Coolblue10-01-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 09-01-202209-01-2022 00:00
FILES || Torrey DeVitto07-01-2022 00:00
Adblocker05-01-2022 00:00
Series|| Young Royals 16+03-01-2022 00:11
Nieuwsoverzicht 2 januari 202202-01-2022 00:00
BE THE BEST 2021 || UITSLAG01-01-2022 00:00
Chicago Med30-12-2021 00:00
Januari29-12-2021 00:00
Kerstoverzicht26-12-2021 00:00
Robert L. May & Rudolf24-12-2021 00:00
Rode panda22-12-2021 00:00
Nieuwsoverzicht 19 december 202119-12-2021 00:00
Athene18-12-2021 00:00
K317-12-2021 00:00
The Holidate16-12-2021 00:00
BTB - stemronde15-12-2021 00:00
Kerstmis14-12-2021 00:00
Vorige | Pagina: | Volgende