Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
kiekeboe
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om een reactie te kunnen plaatsen op het dagelijks nieuws dien je te zijn ingelogd.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
13 van de 24 sterren behaald
Nieuws van de dag
Let's Introduce Couture! (door Anoniem)

- Hey! Zou je jezelf kort willen introduceren?

Hey! Ik ben dus Anna, een 20-jarige weirdo die op VP te vinden is onder de naam Couture. Voorheen was ik ook al op VP met het account Auvre. Ik heb veel interesse in geneeskunde, strafrecht, kristallen en haute couture (surprise surprise).

 

- Wat doe je zowel in het dagelijks leven?

Ik heb het heel druk met mijn studie en daarnaast zit ik in een groep met medestudenten waarmee ik een musical op het podium ga zetten aankomend jaar. Als ik vrije tijd heb vind ik het fijn om met vrienden af te spreken of te wandelen met mijn ouders en de honden. Ook bezoek ik graag festivals en vind ik reizen geweldig. En tot slot verdoe ik natuurlijk ook meer dan genoeg tijd op VP.

 

- Wat denk je dat je beste en je slechtste eigenschap is?

Dit vind ik altijd heel lastig om te doen, maar ik denk mijn beste eigenschap is dat ik altijd iedereen zo goed als ik kan probeer te helpen als ze ergens mee zitten. Zeker als ik om iemand geef kan ik andere zaken daarvoor compleet aan de kant zetten. En ik heb naar mijn mening best veel slechte eigenschappen, maar ik denk dat de slechtste toch wel mijn uitstelgedrag is. Of het nou gaat om iets belangrijks als studeren voor een tentamen of iets simpels als reageren op een appje, het duurt bij mij altijd langer dan nodig en ik kom er dan ook best vaak door in de problemen.

 

- Als er één ding is wat jou mateloos irriteert, wat zou dat dan zijn?

Er is zoveel dat mij irriteert eigenlijk.. oeps. Waar ik het slechtst tegen kan zijn mensen die onoprecht zijn. Ik ben iemand die veel waarde hecht aan jezelf zijn en je eigen mening durven uiten, of dat nou online is of in real life. Zelf heb ik daar namelijk best veel moeite mee gehad vroeger, maar nu ik dat zelf eindelijk goed kan, kan ik er slecht tegen als ik mensen tegenkom die een toneelstukje opvoeren als het ware haha. Maar ik zeg er nooit echt iets niks van, omdat het vaak alleen maar gedoe oplevert.

- Nu studeer je geneeskunde, maar wat wil je later worden wanneer je dit diploma hebt?

Ik weet dat nog niet precies, aangezien ik er veel kanten mee op kan en nog maar weinig praktijk gedaan heb. Wel weet ik zeker dat ik geen chirurg of onderzoekster wil worden en ik heb veel interesse in spoedeisende hulp, radiologie en kindergeneeskunde, dus wellicht dat ik me daar tegen die tijd in specialiseer. Maar ik twijfel ook een beetje of ik toch niet ga stoppen met mijn studie en rechten of iets anders ga studeren haha, dus er kan nog van alles gebeuren.

 

- Natuurlijk eerst de grote vraag (waarop 90% hetzelfde antwoordt): Hoe ben je op VP terecht gekomen en hoe lang zit je eigenlijk al op deze site?

Ik was al enige tijd gestopt met gSm voordat je moest betalen, maar na ongeveer een half jaar verveelde ik me weer en herinnerde ik me dat enkele mensen op VP overgestapt waren. Ik kwam daarom hier om mijn vrienden van gSm terug te vinden en gelukkig is dat redelijk goed gelukt. Met dit account zit ik hier nu 2 maanden en als ik mijn vorige account nu nog had, zou ik hier inmiddels al 10 maanden zitten.

 

- Je bent sinds kort één van de nieuwe Instagrammers van het SMT, nog gefeliciteerd! Hoe bevalt dit tot nu toe en kan je een beschrijving geven van hoe het allemaal verloopt?

Thanks! Het bevalt me enorm goed, beter dan ik had verwacht to be honest. Het team is heel gezellig en ik voel me er gelijk op mijn plek, dus kan niet beter! Tot nu toe loopt het helaas nog niet geheel vlekkeloos, omdat ik het atm ongekend druk heb met mijn studie en andere zaken, maar hopelijk kan ik binnenkort weer meer tijd besteden aan het team. Gelukkig krijg ik veel hulp binnen het team, dus dat komt vast goed.

 

- Heb je naast het SMT ook nog andere functies die je zou willen doen?

Willen niet zozeer, SMT wou ik toch echt het liefst haha. Het lijkt me leuk om bijvoorbeeld te werken in het NT of CT, maar ik ben een ramp met HTML en ik heb er simpelweg de tijd niet voor, dus ik denk niet dat ik daar ooit voor zal solliciteren. Al is blogger worden wel een mogelijkheid door de Blogweek en dat lijkt me ook leuk om te doen.

 

- Wat lijkt je zo leuk aan blogger zijn?

Ik vind het heel leuk om lay-outs te maken en mijn interesses of mening te delen met anderen. Daar vind ik zelf blogs ideaal voor, omdat ik mezelf goed uit kan dagen met nieuwe lay-out stijlen en ik alle vrijheid heb om zelf een onderwerp aan te kaarten en daarover te schrijven. Helaas kost een blog maken me veel tijd en post ik daardoor niet zoveel, maar ik ga mijn best doen daar weer meer tijd aan te besteden.

 

- Na zo’n tien maanden op vp heb je natuurlijk ook aardig wat mensen ontmoet. Zitten er ook mensen tussen die je graag nog zou willen ontmoeten en heb je misschien al mensen ontmoet?

Er zijn veel mensen die ik graag eens zou willen ontmoeten, ik kan er zo een handvol opnoemen, maar het is er nog niet van gekomen. Dat komt doordat ik er weinig tijd voor heb en vrij ver van iedereen uit de buurt woon, maar daarnaast ben ik er ook gewoon te awkward en te verlegen voor haha. Wie weet dat daar nog eens verandering in gaat komen, maar ik kan met veel zekerheid zeggen dat je me nooit bij VP meetingen tegen zult komen.

- En ten slotte: Heb jij zelf nog iets dat jij graag met de spelers van VP zou willen delen?

Helaas moet ik mijn geliefde opa sinds enkele maanden missen, dus hierbij iets wat hij altijd tegen me zei: Wees jezelf, dan ben je al gek genoeg ♡

Naam: Anna

Leeftijd: 20 jaar

Verjaardag: 7 mei

Huisdieren: Twee geweldige honden

Hobby’s: Muziek luisteren, series, films en anime kijken, fotograferen, wandelen, slapen, gamen, vals zingen en dansen.

Opleiding: Geneeskunde

F A VO R I E T E N
Boek:
Geen, ik vind lezen vreselijk haha
Serie: How I Met Your Mother en Friends

Musical: Soldaat van Oranje

Stad: Groningen en Den Haag

Eten: Alles wat onder junkfood valt

Kleur: Rood

Band en/of artiest: Van alles en nog wat; Skillet, Thirty Seconds to Mars en Three Days Grace, maar ook Jonas Blue, Rag’n’Bone Man, Keane en The Script

P L A Y L I S T
En nu even het woord aan het SMT! 

Mailaa:
Anna is basically gewoon een geweldig mens. Ze is lief, leuk, grappig, creatief, enorm getalenteerd, hardwerkend. Ik ben zoo damn blij dat ik haar heb mogen leren kennen! We hebben samen al in twee teams gezeten en daar merk ik ook dat ze gewoon altijd 100% inzet toont, wat gewoon geweldig is. Ik hou echt heeul erg van haar<3.

Sas:
ANNA IK HOU VAN JE
Je hebt geweldige humor, je bent heel gezellig in de app en je doet ook nog eens super je werk. Verder wens ik je veel succes met alles wat er nu bij je gaande is, komt allemaal goed
Xx Sas

Chrysalism:
Lieve Annnnnn, ik ken je nog niet zo lang maaaar ilysm en je bent ontzettend behulzaam en zo getalenteerd

LilyAllen:
Hey Anna, 
Ik vind dat je een hartstikke leuk en hardwerkende meid bent. Ik vind het heel leuk om weer met je in een team te mogen zitten, en ik vind het hartstikke leuk om je terug op VP te hebben! Stay awesome <3
xx Liess

Kynee:
Ik vind haar echt super! Ik ken dr (nog) niet heel goed maar ze is echt een top aanvulling voor het SMT 

Frangipane:
Lieve Anna, ik mag je heel erg en je doet het uitstekend bij het smt. Ik zou me geen betere opvolger kunnen bedenken! Hopelijk nog vele fijne momenten.
Liefs, Fran.

Toothless
Lieve Anna,
Ik vind het super leuk om met jou samen in het SMT te zitten. Je bent vriendelijk, gezellig en creatief. Ik hoop dat we nog heel lang samen kunnen werken! Liefs Anouk

Wishbone
- Vriendelijk.
- Behulpzaam.
- Creatief.
Anna als ik drie woorden zou moeten kiezen om jou te omschrijven, dan zouden dat deze woorden zijn. Hoewel ik er graag nog meer aan zou toevoegen, zoals dat je goed kan samenwerken, dat je je goed kan inleven in anderen, dat je je netjes aan de regels en het schema houdt, dat je op tijd aangeeft als iets niet gaat of lukt, dat ik altijd ook tegen jou kan zeiken en je me dan nog probeert te helpen. Dat vind ik allemaal echt super aan je. Ik hoop dat we samen nog lang collega's, nee, vriendinnen  blijven in het SMT en buiten het SMT. 

Liefs,
Wishpeen


RavenQueen
Hey Anna! Toch nog je LI gekregen haha. Ik ben echt blij dat jij nu bij mij in het SMT zit en je doet het echt geweldig. Het is super gezellig, je maakt fantastische plaatjes en je stijl slaat (zoals je aan deze lay-out misschien kan zien) echt aan. Ik hoop dat ik nog lang met jou in het team mag blijven want je bent echt een topper. 

Naast een geweldige collega ben je ook nog eens één van mijn beste vriendinnen. We kletsen over van alles en om eerlijk te zijn is VP een stuk leuker met jou erbij. Ik hoop dat we nog lang vriendinnen blijven <3

Liefs, je SMT-mama. 



Reactie plaatsen

Reageer op het artikel Let's Introduce Couture!.
Bericht plaatsen
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-11 20:39:
BlueDream schreef:
Echt superleuk! <3
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-11 18:23:
Mailaa schreef:
Couture schreef:
En dit is dus waarom het SMT het beste team is, I love you guys ♡
<33
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-11 16:34:
Lavaires schreef:
Kei leuk! Ook leuk om te lezen hoe de LI's van elkaar verschillen haha :) (l)
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-11 12:09:
Sas schreef:
Couture schreef:
En dit is dus waarom het SMT het beste team is, I love you guys ♡

<3 <3
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-11 08:49:
Rye schreef:
Daenerys schreef:
Heel nice!!!! Alle lets introduces worden steeeds beter en uitgebreider lof it
Dat is echt fijn om te horen want ik dacht dat ie misschien te lang zou zijn haha
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-11 08:30:
Daenerys schreef:
Heel nice!!!! Alle lets introduces worden steeeds beter en uitgebreider lof it
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-11 08:29:
Ursela schreef:
Leuk! :)
Melden | Citeer | X
Literacity schreef op 11-11 07:35:
Literacity schreef:
ANNAAAAAAAAAAAAAAA (l)(l)
Melden | Citeer | X
Chrysalism schreef op 11-11 07:27:
Chrysalism schreef:
Annnnnnnn <3
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-11 00:13:
Batman schreef:
ANNAAAAAAAAAAAAAAAA
Ahhh super leuk artikel!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-11 00:09:
Rye schreef:
Couture schreef:
En dit is dus waarom het SMT het beste team is, I love you guys ♡




Nieuwsarchief
Hoe bouwen we VP weer op?12-04-2023 00:00
nog een poging voor Studs LI en m'n afscheidsartikel06-03-2023 17:27
Be Our Guest27-02-2023 00:00
Artificial Intelligence23-02-2023 00:00
Files || Emily VanCamp16-02-2023 00:00
Serie: The Recruit07-02-2023 00:00
Nieuwsoverzicht 05-02-202305-02-2023 00:00
Nepo baby04-02-2023 00:00
Files ~ Ian Bohen02-02-2023 00:00
Nieuwsoverzicht 22-01-202322-01-2023 00:00
Files~Jenna Ortega19-01-2023 00:00
The Good Nurse14-01-2023 00:00
Nieuwsoverzicht 8 januari08-01-2023 00:00
Files // Tiera Skovbye 05-01-2023 00:00
Be the Best 2022 | Uitslag01-01-2023 00:00
The Sandman30-12-2022 00:00
Kersttradities rond de wereld26-12-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 25-12-202225-12-2022 00:00
Kerstfilms22-12-2022 00:00
Erebus, vulkaan op Antarctica19-12-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 18-12-202218-12-2022 13:32
Be The Best - Stemronde15-12-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 11 december 202211-12-2022 00:00
Serie | Ginny & Georgia09-12-2022 00:00
Files|| Jeremy Shada07-12-2022 00:00
Vorige | Pagina: | Volgende