Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Rascal
stuur me een berichtje als je iets verkoopt van mijn wenslijst!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om een reactie te kunnen plaatsen op het dagelijks nieuws dien je te zijn ingelogd.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
12 van de 24 sterren behaald
Nieuws van de dag
FILES // The Lumineers (door Account verwijderd)

The Lumineers zijn een Amerikaanse volk-rockband uit Denver, Colorado. De band bestaat uit drie leden (van links naar rechts); Jeremiah Fraites, Wesley Schultz en Neyla Pekarek. De eerste twee hebben de band samen opgericht, om afleiding te vinden van de gedachten van een pas overleden broer en beste vriend, Josh Fraites. Ze begonnen samen te schrijven en op te treden in 2002, in New Jersey. Neyla Pekarek, celliste en zangeres, kwam in 2010 in de band als reactie op een Craigslist advertentie.



In de muziek die de band maakt, hoor je voornamelijk een piano, een gitaar en zang. Als ze een lied gaan schrijven, beginnen ze meestal met aan aantal akkoorden en dan volgt de tekst vanzelf. Schultz zei het volgende; "Your melodies make people want to hear what you’re saying. They’ve got to be open to hearing it, almost hum it. And if they want to go deeper there is something there." Hiermee bedoelt hij dat de melodie veel invloed heeft op de mening van de luisteraars. De luisteraars die er open naar luisteren, ook langzaam met de melodie gaan mee neuriën, zullen de werkelijke en mooie betekenis achter het lied vinden. De melodieën die ze spelen, zijn heel erg simpel. Een bandlid zei het volgende; "we’re not reinventing the wheel or doing anything that different, the songs are super simple. The ideas themselves are very simple ideas. Anyone who can play an instrument can play a Lumineers song. I think there’s a certain cinematic aspect of our music that I really like". Hij vertelt hier dat de liederen die ze schrijven heel simpel zijn, maar er in die simpele muziek bepaalde dingen zijn die hij heel erg mooi vindt.



The Lumineers hebben twee albums uitgebracht, 'The Lumineers' (2012) en 'Cleopatra' (2016). Op het eerste album staat het lied dat het meest bekend is geworden, 'Ho Hey'. Schultz zei tegen American Today; 'that song was an effort to get under people's skin at shows in Brooklyn, where everyone is pretty indifferent.'. Hij wilde dus onder de huid kruipen van de mensen in Brooklyn, die zich allemaal hetzelfde gedragen terwijl ze allemaal een andere binnenkant en geschiedenis hebben. Het tweede album is niet erg populair geworden, alhoewel er veel nieuwe liederen op staan.



Om naar de officiële site van The Lumineers te gaan, kun je hier klikken!




ÉN, niet te vergeten, het is vandaag Nath’s verjaardag! Ik heb speciaal allemaal mailtjes gestuurd (sorry als je er geen hebt gehad! Ik had geen idee naar wie ik nou wel en niet heb gestuurd) en hele lieve antwoorden gekregen, hier komen ze!

Cool.dus.niet
Heej NATH!!!

happybday!!
Je bent de beste en een super gezellige en lieve meid <3
ik ben trots op je wat je heb behaalt met je designs! je gaat goed vooruit!

Maak er mooie dag van!

xxx Kim

Sangster
Hallo mijn wensbot, mijn kunstenaar, mijn journalist, mijn Nathalie.
Wat een super romantische en schattige introductie. Zie je, ik heb ook een lieve kant. Af en toe. Okay, fair enough, alleen op je verjaardag. Weet je al wie ik ben? Goede vraag eigenlijk, want ik weet het zelf ook niet; nee grapje, wat zijn we weer hilarisch. Wil je journalistiek gaan studeren weet je verdomme niet eens hoe je een normaal verjaardagsberichtje moet sturen. Ironic. Tragic. I'm shook. ANYWAYS - je bent nu fucking oud, echt niet meer normaal, doe normaal. Lekker veel geld betalen nu (fuck the system), maar hey, legaal alcohol maakt het het waard. Ik wil je een hele fijne verjaardag wensen en ik hoop op nog velen jaren vriendschap!

Chrysalism
Heeeeee lieve Nath <3
Its your bday gurl, have a nice daaaay.
Hopelijk mag je nog veel dino's en grotten bezoeken,
veel modellenwerk doen en hopelijk komt er nog veel geluk naar je toe. ♥
Dikke kus Lieees ( Chrysalism )

Appropinquare
Gefeliciteerd met je verjaardag en ik hoop dat je vandaag een hele leuke dag hebt <3

Couture
Lieve Nathosaurus/Wishpeen/zusje,

ons sprookje begon met de SMT verkiezingen, wat nu ongeveer 3 maanden geleden begon, maar ik heb het idee dat ik je al veel langer ken. Natuurlijk was ik je al een paar keer tegengekomen op het forum, maar we hebben elkaar daarvoor nooit echt gesproken. Toch ben ik heel blij dat we toen contact met elkaar hebben gekregen, want wat zou ik nu toch zonder je moeten. Je bent een prachtige meid, van binnen en van buiten. Iemand die steeds meer voor zichzelf op durft te komen en er altijd is voor haar vrienden. Je zet je keihard in voor alle opdrachten die je krijgt en je blijft jezelf ontwikkelen tot een telkens iets hoger niveau. Daarnaast kan ik ook altijd veel te hard met je lachen, urenlang kletsen over de dikste bullshitddd (you're welcome) en ben je er voor me als ik er even doorheen zit, net zoals ik dat probeer voor jou. Als je me maar niet weer zo'n dinoquiz laat doen, echt fuck you (maar niet met die achtergrond van je, oh gosh, no). Al met al hoop ik dat je vandaag een mooie dag zal hebben, want dat verdien je. Geniet ervan, eet een taartje, of baklava (fuck dat dieet, it's your birthday woman) en voordat ik het weer eens ontken of vergeet: van harte gefeliciteerd met je 19e verjaardag lieverd, love you!
Kus, Anna

RavenQueen
Lieve lieve Wishpeen,

HAPPY BIRTHDAY! Toch wel bijzonder dat ik nu al de 19e verjaardag van mijn kind vier vooral omdat ik zelf pas 17 ben, maar laten we dat even buiten beschouwing houden. In een korte tijd ben jij echt één van mijn beste vriendinnen geworden en ik gun je de hele wereld en alles wat er op en aan zit. Ik ben blij dat we collega's zijn in inmiddels al twee teams, maar naast collega's ben je iemand waarmee ik altijd kan praten. Je bent een geweldig persoon. Love you <33

Liefs, je mama, Ann xoxo

Godfather
Nath, congratz babe met je 19e verjaardag! Ik hoop dat je een leuke dag gaat krijgen met veel cadeaus en familie/vrienden. Nu zijn we even oud nice xoxo goddaddy

Kynee
Heey Nath! Ik ken je niet zo superduper goed. Maar hé we zitten samen in het SMT! En dit is geweldig. Jij bent geweldig. In zowat alles; Designen, Artikelen, en je SMT posts niet te vergeten! Nou ja nu even to the point: je bent nu 19 geworden en dat moet gevierd worden! Van harte gefeliciteerd en maak er een leuke dag van!

Liefs, Kynee aka Zoë

Roseberry
Hallo lieve Nathalie,

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Ik hoop dat je een hele fijne dag hebt, geniet ervan! Zelf ken ik je persoonlijk niet zo heel goed, maar je bent wel echt een persoon die ik graag zou willen leren kennen. Op het forum kom je altijd super lief over en als designer, NT-er en SMT-er doe je het super goed. Ook hoop ik dat je heel veel modellenklussen zult krijgen komend jaar want dat gun ik je echt (maar dat moet vast wel goed komen). En niet te vergeten: alvast fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar gewenst! <3

Liefs Ilse

Placebo
Heeeeee lieve lieve Nathalie!
Natuurlijk moet ik ook een berichtje voor je schrijven, want ja, jij hebt zelfs een hele fanfare aan berichtjes voor me geregeld. Sinds kort zijn we beginnen mailen en ik vraag me echt nog steeds af waarom we dat nooit eerder hebben gedaan, want ik vind jou zo'n tofferd en bovendien zo'n getalenteerde meid. Je hebt een geweldig karakter en je bent zo'n leuk iemand om mee samen te werken en te praten over koetjes en kalfjes. Nou ja, goed, beter laat dan nooit, want nu heb je een mooi plekje bij m'n beste vrienden hier.

Ik wil je een hele fijne verjaardag wensen, boordevol liefde en leuke cadeautjes (je mag je tablet nu gebruiken, yes!). Ik hoop dat deze dag een dag wordt die je niet snel zal vergeten.

Kusjes
Tinn

Ursela
Hey Nath.

Als allereerst hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag. Maak er een leuke dag van en laat je lekker verwennen. Ik ken je niet zo heel goed maar ik vind je wel echt een topperd.

Liefs,
Ursela xoxo

Oase
Hey Nath,

Ik heb nog steeds een mailtje van 10 dagen terug die ik moet beantwoorden, sorry hiervoor! :$ Maar, als we niet waren begonnen met mailen, zou ik nooit te weten zijn gekomen hoe lief je wel niet bent. Ondanks dat de mailtjes hier en daar nog wat awkward waren, wil ik je graag beter leren kennen (en daarom zal ik zo snel mogelijk antwoorden op je mail!).

Ik hoop dat je een leuke verjaardag tegemoet gaat! Van harte gefeliciteerd Nath

Toothless
Lieve Nath,

Ondanks dat we samen in het SMT zitten, hebben we eigenlijk niet super veel contact maar als we wel contact hebben, kunnen we het goed met elkaar vinden en dat vind ik geweldig. Je doet je werk in het SMT super goed en daarnaast ben je een lieve en gezellige meid dus ik hoop dat we nog heel lang collega's blijven en verder wil ik je natuurlijk nog een super fijne verjaardag wensen, van harte gefeliciteerd
Veel liefs, Anouk

Sas
Hey Nath!!
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Je bent in n korte tijd echt veel voor me gaan betekenen en I love you. Ik hoop dat t een leuk jaar voor je wordt met n goede studiekeus en veel meetings met mij natuurlijk.
Je cadeautje komt als ik terug ben ^-^
Liefs,
Sas

Cindy
Nath weet wel eens wat, Wat weet nath nou precies? Hoe je moet ontwerpen en lay-outs moet maken en niet te vergeten vrienden maken. Laten wij samen even een potje gaan schaken! Wat zeg ik nou voor iets raars ik ken helemaal niet schaken dus laten we samen maar gewoon even praten. Praten over hoe lief, behulpzaam en sociaal nath wel niet is, nee dat is zeker geen katten pis! Nath is een hele goede D en samen met andere ontwerpt ze mee. Nath weet denk ik nog precies toen ik rijmde voor tin en hoe goed dit wel niet ging! Nou is nath aan de beurt voor een rijmpje ala Cin! Nou vandaag is je verjaardag een dag waar alles bijna mag. En dat ben je natuurlijk nooit zat, vandaag krijg je heel veel cadeaus en misschien ook nog wel een roos. Ja vandaag is het jou dag waar op jij stralen mag, dus ik sluit het hier bij af. Heb een leuke dag vandaag met je vrienden en familie en misschien ook wel vp, doen wij gezellig samen met je mee. Nog heel lang zal nath leven niet veel even maar heel haar leven. Hier mee komt het echt aan een eind lieve meid. Heel veel plezier hier en daar en wij spreken elkaar.

Oke, nath zo als je weet FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL ik dik in rijmen maar omdat ik er een voor tin had gemaakt en nu het jou verjaardag was vond ik dat jij er net zo goed 1 hebt verdiend. Maar zo als je ziet zijn me skils niet veel verbeterd haha. Ik hoop in ieder geval dat je er van genoten hebt! Je bent een leuke en spontane meid ik mag je in ieder geval heel erg graag geen idee of het wederzijds is. Ik hoop nog een mailtje te ontvangen over mij geweldige rijm kunsten over jou. Maakt er een leuke dag van en wie weet spreek ik je binnenkort weer een keer. ^^ Groetjes Cindy.

Frangipane
Gelukkige verjaardag Nath, het mooiste meisje dat ik ken.
Vandaag mag je 19 kaarsjes uitblazen en dat vind ik geweldig c:
Hopelijk heb je een leuk dagje,
Fran

Avase
Liiieeeve Droog (want dat ben je, of nja, lief)

je hebt dit jaar zooo ontzettend veel bereikt en ik ben super trots op je. Ik ben super blij dat ik de mogelijkheid heb gehad om je te kunnen zien groeien - zowel als persoon als in je talenten. Net na de D verkiezingen waarin je niet doorging, kregen we vrij veel contact en ik vond je gelijk een super lieve meid. Ook werd het gelijk duidelijk hoeveel doorzettingsvermogen je hebt, want een paar weekjes later zat je in ons team door je verbeteringen. Het is een tijdje wat minder gegaan tussen ons - voornamelijk door mij - maar ik hou nog steeds super veel van je. Je hebt dit jaar super veel voor vp betekend, en ook voor mij. Bedankt daarvoor en happy birthday! <3

Gemini
Ei ei ei en we zijn zo blij,
want Nathalie die is jarig
en dat vieren wij ei ei!!

Liefs Gemini

Plastic
Nath, je bent zo een verschrikkelijk mooie en aardige meid.
Ik wens jou een fijne verjaardag en heeeeel veel geluk voor de komende jaren.
Ook al is mijn nederlands niet al te perfect, ik hou van je. hrhr
My only friend is the nath in the moon~~~ and even sometimes she will NOT GOOO
AL ZO OUD GVD. 19 omgad. Ik moet nog 18 worden, oke 8 dagen later dan, Maar omygoshdhs.
Je kan nu nog steeds Alcohol kopen dus shake your Body en ga vissen!
Liefs,
VERAAA

Literacity
Hey Nath!

Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag en maak er een mooie en fijne dag van! Verder vind ik je echt een geweldige meid en je inzet hier is ook echt groot. Ga zo door meid, want je bent een topper.

Groetjes,
Naomi aka Literacity

Ligeia
Lieve Nath,

Ik zeg het niet vaak, maar ik vind je echt een topwijf! Alles wat je maakt is on point en origineel. Ben nog steeds super blij dat jij samen met Sas en mij de themaweek hebt georganiseerd en hoop ook echt dat je BTB beste organisator wint (dus iedereen, stem op Nath voor beste organisator!!!).

Gefeliciteerd met je verjaardag mop!

Xoxo
Noaa

Thenewclassic
Hi there, Wishbone! Ookal ken ik je niet zo goed ben je een tof persoon dus wens ik je een hele fijne dag & happy birthdaaay!!

Solovey
Hee lieve Nathosaur,

Ik ben intens slecht in het schrijven van 'lieve berichtjes', dus waarschijnlijk zal dit tekstje vrij hard falen. Butttt, det don't matter, cuz I like butts. (u see, ik weet niet eens waar dat laatste op sloeg)
Anyways, je bent een hele goede designer en je bent het afgelopen jaar als een velociraptor vooruitgegaan (goed hè? I know my dino's). Je bent een super mooie meid, intelligent en bovenal lief. Je staat altijd voor mij klaar en ik weet zeker dat er genoeg anderen zijn die ook zo op jou kunnen rekenen. Ik wens je een ontzettend fijn twintigste levensjaar (I know I know, je bent 19 geworden. Don't blame me voor de vaagheid van onze leeftijdtelling) en mogen er vele mooie dingen op je pad komen.

Big hug,
Eve (niet die andere Eve, maar die ene)

BlueDream
Happy Birthday Wishbone! Nu eens een keer berichtjes voor jou in plaats van dat jij heel lief berichtjes voor andere vp'ers gaat verzamelen. Geniet van je dag!

Sempiternal
Hey beeldschone Nathalie, gefeliciteerd met je verjaardag en maak er een leuke dag van!

Liefs,
Sempiternal

Bollie1
19 jaar proficiat al een jaartje achter het stuur en de tapkast. De rimpeltjes beginnen te komen ;) maak je geen zorgen 19 is de nieuwe 18

vergeet nooit dat je volwassener wordt met de jaren maar vier het maar eens goed want je wordt maar 1x 19 dus een gelukkige verjaardag en we gaan voor de volgende 19 en als het zo door gaat ben je er nog bij wanneer ze de IPhone 100 uitbrengen <3

Fijne verjaardag meid x

Persival
Lieve, lieve Nathalie,

Je bent vandaag alweer 19 jaartjes oud geworden, wat betekent dat we ongeveer 4 jaar schelen, maar dat maakt niet uit. Vriendschap gaat niet om leeftijd, het gaat om de klik, en ik geloof dat wij dat wel hebben
Veel succes en maak er een mooie dag van lieffie, we love you!

Liefs,
Ilse
'Ingezongen door Solovey en Sangster voor Naths BD'
vocaroo.com/i/s1qY8YsQLknz



Reactie plaatsen

Reageer op het artikel FILES // The Lumineers.
Bericht plaatsen
Melden | Citeer | X
ErAouYyaWehTtsuJ schreef op 20-12 18:16:
ErAouYyaWehTtsuJ schreef:
Sablier schreef:
Mooi artikel, Ilse! 

En happy birthday, Wishbone! 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 20-12 14:00:
Persephone schreef:
The Lumineers hebben de intro voor Reign ingezongen, echt prachtig!! 

Ps. Happy birthday Nath! 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 20-12 13:43:
Oase schreef:
HAPPY BIRTHDAY NATH <3
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 20-12 13:43:
Oase schreef:
Ilse, je lay-out is slayingggg
Melden | Citeer | X
Wishbone schreef op 20-12 13:40:
Wishbone schreef:
Mais schreef:
zwoele stem wout

Kippenvel
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 20-12 10:11:
MementoMori schreef:
Leuk artikel!!
Melden | Citeer | X
Wishbone schreef op 20-12 08:36:
Wishbone schreef:
En een leuk artikel, Ilse! 
Melden | Citeer | X
Wishbone schreef op 20-12 08:35:
Wishbone schreef:
Solovey schreef:
Varamyr schreef:
dus solovey kan tekenen, designen en zingen

dat is nieuw voor me

happy birthday nath! 
AJAHAJAJA SHHCJKUGVDA

We zijn zo getalenteerd eve!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 20-12 08:14:
Mailaa schreef:
Verdorie, ben ik weer iets vergeten te schrijven. Happy B-Day Nathh!! Maak er een leuke dag van<33
Melden | Citeer | X
Chrysalism schreef op 20-12 07:58:
Chrysalism schreef:
HAHAHA omg die geluidsopname, klinkt niet slecht tho
Happybday lieve nath <3
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 20-12 07:29:
Solovey schreef:
Varamyr schreef:
dus solovey kan tekenen, designen en zingen

dat is nieuw voor me

happy birthday nath! 
AJAHAJAJA SHHCJKUGVDA
Melden | Citeer | X
Nankurunaisa schreef op 20-12 06:58:
Nankurunaisa schreef:
Aaaah love je eerste artikel!!!



Ennnnn gefeliciteeeeerd!!!
Melden | Citeer | X
Varamyr schreef op 20-12 05:23:
Varamyr schreef:
dus solovey kan tekenen, designen en zingen

dat is nieuw voor me

happy birthday nath! 
Melden | Citeer | X
Melbo schreef op 20-12 00:26:
Melbo schreef:
HAHA JONGENS WAT KUNNEM JULLIE GOED ZINGEN!! Dikke duim voor jullie!'

Melden | Citeer | X
Wishbone schreef op 20-12 00:14:
Wishbone schreef:
EN DINOSAURUSSEN AHHH
Melden | Citeer | X
Wishbone schreef op 20-12 00:14:
Wishbone schreef:
Oh my god

IK JANK!

Dit is zo lief en zooo grappig tegelijk. I LOVE YOU AL

THANK YOU SO MUCH EN THANK YOU ILSE VOOR DEZE LAY
OMG BEST BDAY EVER
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 20-12 00:04:
Solovey schreef:
IK GA DOOOOOOOOOOD
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 20-12 00:04:
Aether schreef:
ahw
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 20-12 00:02:
Girafke schreef:
*download lied*



Nieuwsarchief
Nieuwsoverzicht 17 april 202217-04-2022 00:00
Downfall: The Case Against Boeing16-04-2022 00:00
FILES // Brendan Fraser15-04-2022 00:00
The Hating Game13-04-2022 00:00
Anime Hakkenden: Eight Dogs of the East11-04-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 10-04-202210-04-2022 00:00
Legally Blonde08-04-2022 00:00
#1 BOG 2022 Ronde 1 | Come From Away07-04-2022 00:00
#2 BOG 2022 Ronde 1 | HBO Max06-04-2022 00:00
#3 BOG 2022 Ronde 1 | YouTube05-04-2022 00:00
Be Our Guest - Ronde 204-04-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 3 april 202203-04-2022 00:00
Ryan Reynolds01-04-2022 00:00
April31-03-2022 00:00
driving home 2 u30-03-2022 00:00
REM-slaap28-03-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 27 maart 202227-03-2022 10:12
Hasankeyf26-03-2022 00:00
Mr. Wrong Number23-03-2022 00:00
Serie || Lost in Space21-03-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 20 maart 202220-03-2022 14:06
Turning Red19-03-2022 00:00
Persephone (Proserpina)16-03-2022 00:00
Let's Introduce: Kittydekat!14-03-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 13-03-202213-03-2022 00:00
Vorige | Pagina: | Volgende