Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Rascal
stuur me een berichtje als je iets verkoopt van mijn wenslijst!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om een reactie te kunnen plaatsen op het dagelijks nieuws dien je te zijn ingelogd.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
14 van de 24 sterren behaald
Nieuws van de dag
Let's Introduce: Shiri (door Wishbone )

 
Informatie
Naam: Annemieke
Bijnaam: Ann, Miku, bitch, stoephoer (die laatste twee heb ik aan mijn beste vriendin te danken, ly2 stoepslet)
Leeftijd: 17
Verjaardag: 3 mei
Werk: werkloos, zit nog op school
Huisdieren: ik heb een broer, telt dat ook?
Hobby’s: schrijven, orpg'en, tekenen, zingen, toneel (musical), gitaar spelen, lay-outen en ga zo maar door haha. 
 
Favorieten
Eten: vlees
Drankje: groene ijsthee
Dier: sneeuwuil
Sport: basketbal / badminton
Film: ik vind te veel films leuk haha
Boek: The DaVinci Code
Stad: Londen
Land: Groot-Brittanië
Serie: How I Met Your Mother // Akatsuki no Yona
TV programma: ik kijk amper tv haha oeps
Vakantiebestemming: Groot-Brittanië
Kleur: een lichte, frisse kleur groen, turquoise of rood. 
Band: Maroon5
Celebrity: Katy Perry
Algemene vragen
• Wat doe je in het dagelijks leven? 
In het dagelijks leven ga ik naar school (VWO5), doe ik aan badminton, stel ik zo vaak mogelijk mijn huiswerk uit en ga ik al snel aan de slag met tekenen, schrijven of ben ik online op VP. 

• Wat is je beste eigenschap en wat is je slechtste eigenschap?
Mijn beste eigenschap zal waarschijnlijk mijn doorzettingsvermogen zijn, mijn slechtste eigenschap is dat ik alleen dit doorzettingsvermogen heb voor de dingen die ik leuk vind om te doen, ofwel: geen discipline. 

• Als je één superkracht zou mogen kiezen, welke zou dat dan zijn en waarom?
Werkelijk geen flauw idee, ik houd me echt niet bezig met dat soort dingen haha. Als ik toch moest kiezen, dan zal het waarschijnlijk de kracht zijn om onzichtbaar te worden (met kleding) wanneer ik dat zou willen.

• Is er iemand die je inspireert? 
Er is nooit echt iemand geweest die mij inspireert, nog steeds niet. Natuurlijk zijn er wel uitspraken van mensen geweest die mij geïnspireerd hebben op bepaalde vlakken, maar echt één persoon is er niet. 

• Waar heb je echt een enorme hekel aan?
Je kan beter vragen waar ik géén hekel aan heb volgens mij. Ik heb een hekel aan kleine, irritante kinderen (en brugklassers, maar dat is eigenlijk hetzelfde), mensen die liegen en argumentatie / woorden verdraaien, het vak Nederlands en die vreselijke literatuurlijst die je dan krijgt, champignons... echt ik kan zo nog wel even doorgaan haha. 

• Wat is je grootste angst en waarom ben je daar zo bang voor?
Ik denk dat momenteel mijn grootste angst is dat ik niet word toegelaten op de studie die ik wil gaan doen. Het is namelijk echt de enige studie waar ik enthousiast over ben en als ik dat niet haal, zou ik echt niet weten wat ik anders zou moeten doen om eerlijk te zijn. 

• Wat was je grootste kinderdroom? Is deze droom uitgekomen of gaat dat nog gebeuren?
Mijn kinderdroom was om zangeres te worden en nee, deze is helaas (nog) niet uitgekomen. Als het zou kunnen, zou ik wel heel erg graag de muziek en/of het theater in willen. Zoals het er nu naar uit ziet zal dat niet gebeuren, maar momenteel ben ik dan ook bezig met de middelbare afmaken. 

• Wat is je grootste wens voor de toekomst?
Zoals ik hierboven eigenlijk al zei, zou ik heel graag de muziek en/of het theater in willen. Dit is echt waar mijn hart ligt en als ik hier iets mee zou mogen doen, zou ik uitermate gelukkig zijn denk ik. 

• Wat is je meest waardevolle bezit?
Hier verwachten heel veel mensen een super emotioneel verhaal, maar helaas, dat is het niet. Mijn waardevolste bezit is mijn gitaar. Ik heb op een dag dit prachtige wonder mogen kopen - heb nog steeds een schuld bij mijn vader die ik moet afbetalen - en ik heb er nooit spijt van gehad. Ten eerste, het is een prachtig instrument en ten tweede, ik speel er elke dag op en oefen hiermee zowel zelfgeschreven als covers van nummers.

• Heb je al mensen van VP gemeet? Zo ja, wie en wie wil je nog meer ontmoeten?
Ik heb eigenlijk al best veel mensen ontmoet, ondanks dat ik nog maar één VP meeting heb gehad. Deze meeting was met Wishbone, Sas, Sangster, Bauwine, Varken, SoldToADemon, WyrdaElda, Solovey, Yael en Riraito (en Daddy... half?). Verder heb ik Unashamed ook ontmoet op een Offline van gSm en zie ik Storm zowat elke dag omdat we op dezelfde school zitten. Natuurlijk zijn er nog meer mensen die ik nog zou willen meeten. Sowieso wil ik een keer meeten met Couture, Labyrinthine en Duchess. Deze drie hebben echt een speciaal plekje in mijn hart, puur omdat ik goed contact heb met ze en we het goed met elkaar kunnen vinden. 

• Ik weet dat je gitaar speelt en zingt. Hoe ben je hier mee begonnen?
Zingen deed ik altijd al, het is mijn grootste hobby en als ik een dag niet heb gezongen, is er iets goed mis met me. Gitaar spelen doe ik nu zo'n twee jaar ongeveer. Dit begon eigenlijk heel slap, want mijn eerste gitaar (zo'n goedkoop, simpel ding dat bij zo'n cursus zat)  had ik al drie jaar geleden. Op een dag ging ik uit een impulsieve bui er mee aan de gang en ben ik tutorials op YouTube gaan opzoeken en zo ben ik dit steeds meer uit gaan bouwen haha. 

Één van je hobby's is ook schrijven. Hoe ben je hiermee begonnen?
Ik begon met schrijven op gSm door middel van ORPG'en. In het begin was ik echt bar slecht, maar door met veel mensen te hebben mogen schrijven, ben ik er steeds beter in geworden. Toen ik uiteindelijk stopte met gSm heb ik een tijdje alleen verhalen geschreven, maar nooit afgemaakt. Pas op VP begon ik weer met het ORPG'en en sindsdien ben ik daar eigenlijk niet mee gestopt.

Je hebt ook meegedaan aan SW waar je als derde bent geëindigd. Hoe voelt het om zo hoog te eindigen?
Well, ik had het echt niet verwacht om eerlijk te zijn. Ik vond het echt heel gaaf dat ik in de finale mocht staan tegen Forever21 en Schelm, die respectievelijk tweede en eerste zijn geworden. Ja hoe voelt het om zo hoog te eindigen... heel vreemd maar tegelijkertijd echt geweldig. Ik heb enorm veel geleerd gedurende seizoen vijf en ik heb zoveel kunnen leren door de geweldige feedback die Tinn (Placebo) en Wout (Sangster) geven. Dus guys, als jullie dit lezen: bedankt daarvoor. Ik kijk uit naar hoe dit seizoen gaat verlopen!

VP vragen
• Je hebt al heel wat functies hier op VP, zoals blogger, youtube-lid, NT’er en CT’er. Waarom ben je voor zoveel functies gegaan op VP?
Puur omdat ik het echt leuk vind om te toen, geen enkele andere reden eigenlijk haha.

• Kort geleden was je ook nog SMT-lid. Waarom ben je gestopt met het SMT?
Ik ben gestopt omdat ik geen plezier meer had in mijn taken. Als SMT-instagrammer ben je constant aan het lay-outen, wat ik toen ook voor zowel mijn blogs, als mijn artikelen en competities deed. Het begon gewoon enorm te vervelen en toen heb ik de keuze gemaakt om het team te verlaten. Het team zelf is echt geweldig en dat mis ik nog wel, maar wat ik deed niet meer. 

• Welke van de functies die je hebt, vind je het leukste?
Ik denk dat dit of het YT, of het CT is. Ik twijfel hiertussen, omdat het sowieso twee heel verschillende functies zijn en ik de aspecten van beiden functies erg leuk vind. Bij het YT is het gewoon leuk als filmpjesmaker, omdat dit iets totaal anders is dan alle andere functies en het CT vind ik leuk omdat je de creativiteit in een speler omhoog kan halen. Daarnaast is het altijd fijn als iemand je competitie leuk vindt haha. 

• Is er ook een functie die je niet meer zo leuk vind? Waarom?
In principe vind ik alle functies leuk, maar het NT is wel iets waar ik soms iets minder inspiratie voor heb. 

• Welke functie is de grootste uitdaging voor je en waarom?
Ondanks dat YT erg leuk is, is dit ook de grootste uitdaging voor mij. Zoals sommigen wel weten, maak ik vooral parody's en maak ik hier een soort van animatie bij, maar dit is ten eerste heel veel werk en daarnaast "moet" ik het ook nog inzingen en al die tweede stemmen opnemen en in Audacity bewerken zodat alles goed loopt. Dus ja, dat is wel een uitdaging haha. 

• Denk je dat je binnenkort nog gaat stoppen met een functie? Zo ja, welke en waarom?
Voor nu zou ik het echt niet weten, maar als ik ergens mee stop, merk je het vanzelf haha. 

• Als youtube-lid maak jij als enige parodieën op liedjes. Hoe kwam je op dit idee?
Het was eigenlijk een soort ingeving, iets wat begon met de SinterKaj parody. Dit had ik eigenlijk ook weer heel impulsief gedaan, het was dan ook bijna kerst toen dit online kwam. In ider geval, ik kreeg hier zoveel positieve reacties op dat ik heb besloten om hiermee door te gaan. 

• Gaan er nog meer parodieën volgen? Kun je ons misschien iets van je volgende parodie verklappen?
Jazeker! Ik ga nog niet verklappen waar mijn volgende over gaat, maar ik denk, eerder hoop, dat het wel in de smaak gaat vallen!

• Ga je ook nog andere soorten filmpjes maken of blijf je alleen bij de parodieën?
Er staat momenteel geen ander soort filmpje in de planning, maar het zou best kunnen dat - zeker als ik in tijdnood zit - een storytime of een DIY ga filmen. 

• Ik heb gehoord dat je ook gaat samenwerken met Daddy. Hoe kwam je op dit idee? Wanneer kunnen we deze parodie verwachten?
Goh, van wie zou je dit gehoord hebben vraag ik me af? Haha, ja er gaat een collab met Daddy aan komen maar ik weet niet wanneer deze online zal komen. Dit is ook omdat ik een tekst van Daddy heb gekozen die géén karaoke versie heeft en ik dit liedje niet zelf op de gitaar kan spelen, dus ik moet eerst iemand zien te vinden die dit voor mij zou kunnen inspelen voordat ik het überhaupt zelf zou kunnen zingen. Ik was eigenlijk al een tijdje van plan om met Daddy samen te gaan werken, maar op de VP meeting was ik weer eens heerlijk impulsief en heb ik het aan hem gevraagd. 

• Wil je nog gaan voor meer functies? Zo ja, welke?
Als ik de kans krijg, zou ik graag een poging willen wagen voor moderator. 

• Wat vind je naast je functies nog meer leuk om te doen op VP?
Ik doe veel ORPG'en, schrijven vind ik leuk (voor de Schrijfwedstrijd, onder andere) en ik ben ook vaak bezig met looks maken. 

• Heb je nog bepaalde doelen op VP?
Ik heb niet echt doelstellingen van "ik wil zoveel fans hebben" of "ik wil zoveel pd / cr hebben". Een doel zal waarschijnlijk de SW winnen zijn, of in ieder geval hoger eindigen dan eerst en verder gewoon een fijne tijd hebben voor zolang ik nog op deze site mag zitten. 

• Wil je nog wat zeggen tegen de lezers?
Als je ergens voor wilt gaan, ga er dan voor. Niet geschoten is altijd mis.

Filmpjes
Hieronder vind je een tweetal filmpjes gemaakt door Ann!





Reactie plaatsen

Reageer op het artikel Let's Introduce: Shiri.
Bericht plaatsen
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 21-02 10:38:
Ceres schreef:
BlueDream schreef:
MementoMori schreef:
Super leuk
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 21-02 10:33:
BlueDream schreef:
MementoMori schreef:
Super leuk
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 21-02 06:21:
MementoMori schreef:
Super leuk :d



Nieuwsarchief
Maandoverzicht Juli en Augustus '2429-08-2024 00:00
Zomer Magazine20-07-2024 00:00
Let's Introduce Renee0012-07-2024 00:00
Pride Lookbook16-06-2024 21:00
Pride Month | Aankondiging01-06-2024 13:00
Maandoverzicht Mei '2427-05-2024 00:00
Let's Introduce: Itsmeblub {Birthday Edition}18-05-2024 00:00
Music Month May12-05-2024 00:00
Maandoverzicht April '2430-04-2024 00:00
Anouk's verjaardag!26-04-2024 00:00
Lente Magazine12-04-2024 00:00
Let's Introduce: Rascal {Birthday Edition}10-04-2024 00:00
Paaseieren Speurtocht29-03-2024 00:00
Miss lente 2024 | Aankondiging18-03-2024 00:00
Internationale Vrouwendag08-03-2024 00:00
Maandoverzicht Februari '2426-02-2024 00:00
SocialMediaTeam Revamp04-02-2024 13:00
Maandoverzicht Januari '2429-01-2024 00:00
Be the Best 2023 | Uitslag01-01-2024 00:00
Be the Best 2023 | Stemronde15-12-2023 00:00
SocialMediaTeam Adventskalender 202301-12-2023 10:00
Be the Best 2023 | Aankondiging01-12-2023 00:00
Look Appreciation08-11-2023 18:25
Creepy Pasta16-10-2023 00:00
Unmasking the Evil05-10-2023 19:00
Pagina: | Volgende