Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
kiekeboe
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om een reactie te kunnen plaatsen op het dagelijks nieuws dien je te zijn ingelogd.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
12 van de 24 sterren behaald
Nieuws van de dag
Let's introduce... Labyrinthine! (door Anoniem)

* QUESTIONS AND ANSWERS

- Veel mensen op VP zullen je al kennen, maar zou je je even willen voorstellen voor de mensen die je nog niet kennen?
Hey, mijn naam is Nikita en op 30 april word ik 19 jaar! Ik ben een creatieveling en vind het dan ook erg leuk om te schrijven, tekenen, 'knutselen' en lezen. Momenteel zit ik in mijn tweede jaar van de opleiding Media, Informatie en Communicatie op de HvA. Ik zit al bijna vijftien jaar op korfbal, maar ik heb besloten om daar mee te gaan stoppen. Ik heb namelijk veel reisplannen en dan past een teamsport niet meer in mijn plaatje.

- Hoe ben je terecht gekomen op Virtual Popstar?
Ik ben hier gekomen door goSupermodel. Daar heb ik op gezeten sinds 2007, onder andere onder de namen Miley;D, Nnnnikita en Lip Smacker. Later ook Woodstock en Labyrinthine, maar dat waren eerst de accounts van mijn beste vriendin Famke. Toen VP online kwam leek het mij leuk, maar door de haat tussen de twee sites bleef ik op mijn veilige plekje. Pas eind 2015 / begin 2016 ben ik hier echt vast komen spelen.

- Waarom koos je de naam Labyrinthine?
Zoals ik al eerder zei had eerst mijn gSm bestie deze naam. Later mocht ik haar account overnemen. Op de een of andere manier sprak de naam mij al direct aan. Het heeft iets weg van labyrint aka doolhof. Ik heb altijd wel wat met doolhoven en puzzels gehad. Het voelde aan alsof dit echt bij mij paste.

- Welke gebeurtenis op Virtual Popstar zal je nooit vergeten?
Poeh haha. Er zijn heel veel dingen gebeurt. Zo heb ik in de moderator bootcamp mogen zitten en heb ik in vijf verschillende teams gezeten. Dat zijn echt dingen die ik heel erg leuk vond om te doen en dat maakte mijn vp tijd ook wel een stuk leuker! Het klinkt misschien stom, maar die dingen neem je toch wel echt mee in het echte leven. Je leert veel mensen kennen, zit toch in groepsapps met de teamleden en leert elkaar beter kennen. Dat zal altijd wel bij blijven.

- Wie van Virtual Popstar zou je wel eens willen meeten?
Er zijn ontzettend veel mensen die ik zou willen meeten. Niet per se omdat we elkaar zoveel spreken, maar omdat ik met de meeste in teams heb gezeten en het zo gezellig met ze heb gehad. Maar expliciet wil ik Shiri en Literacity heel graag ontmoeten. Naomi ken ik al echt heel erg lang door gSm en Ann ken ik door vp, maar daar ben ik wel heel close mee geweest.

Functies

- Je hebt ook heel wat functies gehad. Hoe heb je deze weten te combineren?
Hahah ja, behoorlijk wat functies! Ten eerste begon ik met bloggen. Ik heb schrijven altijd al leuk gevonden. Like, ik heb mijzelf leren lezen toen ik drie jaar was en toen wij in groep drie leerden schrijven, schreef ik al verhaaltjes. (Je kan je wel voorstellen hoe slecht dat was... :p) Later kwamen er steeds meer functies bij. Maar door VP heb ik leren omgaan met photoshop voordat ik überhaupt op school ermee leerde omgaan. Ik doe natuurlijk een media opleiding, dus ik vind alles met de media gewoon ontzettend interessant. Al mijn functies droegen dan ook bij aan mijn studie. De functies hebben mij oprecht geholpen tijdens mijn ontwikkelingen binnen mijn studie. Verder werkte ik vrij veel en doe ik aan een teamsport. Qua tijd was het vaak wel lastig, maar ik ben een goede planner. Wanneer je op tijd ergens aan begint, lukt alles.

- Welke functie vond je het leukst en waarom?
Met kop en schouders steek het SMT daar boven uit. Ik vind Instagram sowieso het leukste social media platform die ik zelf ook gebruik. Ik plaats zelf niet veel, maar ik ben er elke dag veel te vinden. Het team is ook echt heel leuk! (YT, BT, FT en NT ook zeker hoor, hahaha.) En ik vind lay-outen gewoon super. Je krijgt ook best veel vrijheid in het team, waardoor het gemakkelijk is om zelf in te plannen wanneer je iets wil plaatsen. Dat is heel prettig. Verder vond ik YT ook altijd leuk om lay-outs voor te maken, maar je blijft daar wel heel erg afhankelijk van anderen. Bloggen vond ik ook altijd super leuk, maar daar ben je meer individueel bezig dan met het team. FT is super leuk! Maar ik heb wel gemerkt dat ik niet heel erg een topic maakster ben, ahhaha. En NT is ook geweldig. Artikelen schrijven is het leukste wat er is. Daar wil ik ooit ook zeker iets mee doen. Maar dan dat coderen, wooh. Ik ben echt een noob daarin, maar ook een avonturier. Dus ik heb zoveel loken kloten met coderen en doen. Uiteindelijk lukt het dan en voel je je toch wel trots, haha.

- Je hebt ervoor gekozen om te stoppen met je functies op Virtual Popstar. Ben je van plan om op VP te blijven of ga je je vrije tijd anders invullen?
Aangezien ik alleen op VP zat voor mijn functies zal ik hier niet heel veel meer te vinden zijn. Ik wil langzamerhand een eigen blog gaan beginnen, maar ook mijn andere hobby's weer aandacht geven. Zo schrijf ik brieven met mensen over de hele wereld, maar vanwege tijdsgebrek heb ik al een tijd niet meer geschreven. Ook een andere hobby van mij, fotografie, heb ik heel lang niet meer gedaan. Dat vind ik zonde. Dat wil ik heel erg graag weer op gaan pakken.

Varia

- Je sprak over een eigen blog beginnen. Wat voor blog zal dat worden?
Ik zit er nog een beetje over na te denken. Aangezien ik in de toekomst veel ga reizen wil ik dat er sowieso in verwerken. Maar op VP blogde ik altijd over films en series. Reviews blijven leuk, dus misschien wil ik dat er ook wel in opnemen. En verder vind ik het leuk om over maatschappelijke taferelen te schrijven. Sinds kort ben ik bloeddonor en aan zoiets zou ik ook graag een blog willen wijden.

- In je blog op VP zien we ook dat je enorm houdt van series. Als je in één serie mee mocht spelen, welke zou dat dan zijn?
Wat een moeilijke vraag, haha. Er zijn er zoveel!! Maar als ik nu moest kiezen zou het denk ik of The Vampire Diaries (I MEAN Ian Somerhalder!!!) of Riverdale (COLEEE) zijn. Hard to choose! - Wat wil je ooit nog bereiken in je leven? Ik wil heel erg graag mijn eigen boeken gaan schrijven. En wat nog idealistischer is, is dat deze dan verfilmd worden en ik mee kan werken aan het script.

- Als je één advies zou mogen geven aan je jongere ik, wat zou dat dan zijn?
Laat niet over je heen lopen. Je bent een hartstikke leuke meid en hebt gewoon andere interesses. Who care? Wees jezelf en zet de toxic people lekker in een hoekje weg. Over een paar jaar zie je ze toch nooit meer.

- Als je in je leven nog maar naar drie liedjes zou mogen luisteren, welke zouden dat dan zijn en waarom?
1. Wonderwall - Dit is zo'n nummer die ik mijn hele leven al lekker mee schreeuw. Ik vind het gewoon een prachtig nummer altijd wanneer ik dit nummer hoor, word ik heel vrolijk. 2. Mad World - Op de een of andere manier vind ik dit gewoon zo mooi dat ik elke keer weer kippenvel krijg. 3. Shape of You - LIEFDE VOOR ED!! Ik houd gewoon echt van dit nummer, lekker dans nummertje en lekker meezing nummertje.

- Wat is je grootste ergernis?
Mensen die zich overal druk om maken. Vroeger maakte ik mij ook altijd overal druk om. 'Oh nee, wat zullen ze wel niet van mij denken.' 'Oh zie ik er wel leuk uit?' 'Oh maar iedereen gaat me echt uitlachen' of van die reacties als 'Mensen die dat doen zijn echt zo dom' etc. Ik ben blij dat ik zelf los heb kunnen laten wat mensen over mij denken. Het interesseert mij helemaal niets, zolang ik mij maar goed voel. Niemand die iets over mijn eigen leven te zeggen heeft. Maar ik kan er gewoon nog steeds niet bij met mijn hoofd waarom andere zich druk maken over wat een ander zegt of doet. Laat het gaan, laat iemand lekker leven zoals diegene wil. Alsof jij er last van hebt. En als je er last van hebt, dan ben je gewoon obsessief bezig met een ander buhbyeee.

- Wat wil je nog delen met de rest van VP?
Wees lekker jezelf en wees niet bang wat andere van je vinden. Het is jouw leven en jij moet doen wat jij echt wil. Het is zonde om je terug te laten houden door andere mensen. Maak herinneringen, doe gek en wees lekker raar. Dan heb je tenminste iets leuks om op terug te kijken wanneer je in een bejaardentehuis roelstoelraces aan het houden bent en de verpleegsters zit te plagen.

- Bedankt voor al je antwoorden en ik wens je nog veel succes toe in de toekomst met onder andere je externe blog!



* FAVORIETEN

Kleur: GEEL love geel
Boek: Hoe kan ik kiezen tussen al mijn kindjes?? Maar voor nu zeg ik Eragon.
Film: Hmmmmmmm laten we het op Harry Potter houden
Serie: Games of Thrones
Seizoen: Zomer, absoluut
Artiest: Ed Sheeran
Lied: Wonderwall
Youtube kanaal: Ik kijk eigenlijk geen YouTube, oops.
Social media platform: INSTAGRAM


* DILEMMA'S

Zomer of winter?  
Zwart of wit? 
Thee of koffie
Kat of hond?  
Ochtend of avond
Nooit meer pizza of nooit meer patat
Deelnemen aan WIDM of deelnemen aan Expeditie Robinson? 
Gedachten kunnen lezen of ontzichtbaar kunnen worden? 




Reactie plaatsen

Reageer op het artikel Let's introduce... Labyrinthine!.
Bericht plaatsen
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-04 20:02:
Lianake schreef:
Labyrinthine schreef:
Hihi yay hij is zo awesome geworden! Dankjewel lieverd!  

Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-04 19:59:
Labyrinthine schreef:
Hihi yay hij is zo awesome geworden! Dankjewel lieverd! (l) 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-04 19:56:
PurpleViolet schreef:
Nikita :d Leuk dat deze let's introduce er nu is!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-04 13:38:
Ursela schreef:
Leuk!! ❤️
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-04 13:13:
BlueDream schreef:
Oeh superleuk! (l)
Melden | Citeer | X
Melbo schreef op 11-04 00:18:
Melbo schreef:
nikita!(l) 

i love you
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 11-04 00:09:
Rye schreef:
Can't wait to meet you sweetie! <33
Melden | Citeer | X
Literacity schreef op 11-04 00:03:
Literacity schreef:
Ahh Nikita hahaha ♡ Sunday we will meet, mate hihi. 



Nieuwsarchief
Hoe bouwen we VP weer op?12-04-2023 00:00
nog een poging voor Studs LI en m'n afscheidsartikel06-03-2023 17:27
Be Our Guest27-02-2023 00:00
Artificial Intelligence23-02-2023 00:00
Files || Emily VanCamp16-02-2023 00:00
Serie: The Recruit07-02-2023 00:00
Nieuwsoverzicht 05-02-202305-02-2023 00:00
Nepo baby04-02-2023 00:00
Files ~ Ian Bohen02-02-2023 00:00
Nieuwsoverzicht 22-01-202322-01-2023 00:00
Files~Jenna Ortega19-01-2023 00:00
The Good Nurse14-01-2023 00:00
Nieuwsoverzicht 8 januari08-01-2023 00:00
Files // Tiera Skovbye 05-01-2023 00:00
Be the Best 2022 | Uitslag01-01-2023 00:00
The Sandman30-12-2022 00:00
Kersttradities rond de wereld26-12-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 25-12-202225-12-2022 00:00
Kerstfilms22-12-2022 00:00
Erebus, vulkaan op Antarctica19-12-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 18-12-202218-12-2022 13:32
Be The Best - Stemronde15-12-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 11 december 202211-12-2022 00:00
Serie | Ginny & Georgia09-12-2022 00:00
Files|| Jeremy Shada07-12-2022 00:00
Vorige | Pagina: | Volgende