Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Rascal
stuur me een berichtje als je iets verkoopt van mijn wenslijst!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om een reactie te kunnen plaatsen op het dagelijks nieuws dien je te zijn ingelogd.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
19 van de 24 sterren behaald
Nieuws van de dag
Nieuwsoverzicht op zondag (door Anoniem)

En we beginnen dit nieuwsoverzicht met een hoopje roddels over bekende gezichten!

Béyonce kwam enkele weken geleden met haar lange krullen vast te zitten in een ventilator tijdens een concert. Ze zong het liedje verder alsof dat zo gepland was: 'I felt my hair was yankiiiiiin, from the fan that's always hatiiiiiin!', zong ze.
En raad eens wat ze nu gedaan heeft? Ze heeft haar lange blonde lokken omgeruild voor een strakke korte boblijn. Zouden deze twee dingen met elkaar te maken hebben?

Taylor Swift en Matthew Grey Gubler = nieuw koppel?!
Volgens sommige bronnen had Taylor haar ogen al een tijdje op hem gericht. Maar met een leeftijdsverschil van 10 jaar....werkt dat wel? Men kreeg lucht van een mogelijke romance toen Matthew tweette dat hij met de Amerikaanse feestdag naar New England ging, waar Taylor ook een huis heeft. Ze werden die dag ook gespot met dezelfde vlag op hun gezicht geschilderd. Denk jij dat deze twee écht een koppel zijn of is het gewoon een roddel?

One Direction versus The Wanted
Dat de jongens van deze Engelse Boy Bands niet goed overeen komen, was al algemeen bekend. Nathan Skyes van The Wanted had in een interview gezegd dat alles terug oké was en dat ze in de toekomst zelfs misschien samen gingen werken! Maar niet volgens Louis Tomlinson van One Direction: "Het is jammer dat het The Wanted ding uit de hand is gelopen, maar we gaan het niet goedmaken, dat is zeker. Het is te ver gegaan."
Wat denk jij? Gaan de jongens het ooit nog bijleggen? 


Het is wel duidelijk wat het belangrijkste VP-nieuws is deze week. De modverkiezingen natuurlijk! We gingen op zoek naar de mening van enkele VP'ers over de modverkiezing:

Nada21: Ik doe zelf niet mee met de moderatorverkiezingen omdat ik mezelf niet genoeg geschikt vind, maar ik heb te veel goede brieven gezien en over sommigen denk ik echt 'Wauuw, zelf had ik dat echt niet van hun verwacht!'. Dan denk ik echt 'Als ze geen moderator worden dan weet ik het niet meer'. En er zijn ook sommigen mensen die ik echt gewoon zie als mod maar die doen niet mee...

Jose: Toen ik een tijdje geleden op het vp 1 jaar forum las dat Kaj de moderator verkiezingen aankondigde was m'n eerste reactie "OMG IK MOET MEEDOEN ASDFGHJKL", ik was helemaal blij dat het eindelijk zo ver was dus ik wilde m'n kans ook gaan grijpen tot ik me opeens bedacht dat ik naar 4 VWO ga, dat wordt een zwaar en bepalend jaar, school heeft nou eenmaal (helaas) voorrang. Toen begon het hele gedoe ineens tientallen topics met "... voor mod", dat had je aan kunnen zien komen, net zoals de daaropvolgende "wie wil m'n brief keuren" topics. Ik vind het altijd zielig (niet gemeen zielig maar oprecht zielig) dat ik soms zie dat vrienden/vriendinnen dan gaan reageren met "omg je brief is zoooo goed <3" "jij moet echt mod worden" "als je geen mod word dan weet ik het ook niet meer" wat er in een aantal gevallen voor zorgt dat ze valse hoop krijgen waardoor de teleurstelling des te groter is. Natuurlijk zijn er genoeg kandidaten die ik wel voor me zie als moderator maar daar doe ik lekker geen uitspraak over :p. Nog eventjes en het is maandag, dan kan vp weer 5 toppertjes toevoegen aan hun moderator team! Ik ben heel erg benieuwd naar de uitslag!

Maar dit is niet het enige nieuws! Nee, we kregen donderdag een mail van Kaj waarin stond dat er nieuwe games waren. Natuurlijk ging iedereen die uitproberen. Ik ging aan Nyu en AllWeHave vragen wat ze van de nieuwe spelletjes vinden.

Nyu: Hmmm, toen ik wat jonger was deed ik echt heel er veel spelletjes met pijltjestoetsen op spele.nl, dus ik denk dat ik daarom wel goed overweg kan met de pijltjestoetsen xD
Ik vind de spellen wel leuk, maar een beetje eentonig en jammer dat ze allemaal met pijltjestoetsen zijn, want niet iedereen is daar goed in. Dus misschien dat je bij het rozenspel kan kiezen tussen pijltjestoetsen of muis?
Ik vind ze in het begin simpel, en het gaat ook sloom, maar als je bijvoorbeeld FlashRace speelt en je komt steeds hoger, dan wordt die paparazzi toch wel knap irritant :p

AllWeHave: Ik vind het een te simpel spel.

Zoals jullie allemaal wel weten, krijgen de 3 personen die bovenaan in de Hall Of Fame staan vandaag 25 credits! De anderen in het lijstje krijgen er 10. Maar wie staat er nu allemaal bovenaan?

Gerhardina heeft het meest beoefend, dus het meeste opgetreden. Ze heeft dat namelijk al 450 keer gedaan deze week! Dat is 75 keer per dag, dus er zullen er nog 75 bijkomen ook! Hoe doe je dat toch!

Onze battle queen van de week is Wielrenster24! Ze heeft al bijna 30 battles gewonnen. Dat is 5 battles per dag, wow! Dan zullen er ook bij Wielrenster24 nog 5 battles bijkomen. Good job!

Onze fashion queen is Honestley! Ze heeft 26 fashion contests gewonnen! Dat is 4 à 5 fashion contests per dag! Ze moet vast erg leuke looks hebben, als ze er zo veel wint.

Omdat dit het eerste echte offciële nieuwsoverzicht is is deze keer iemand uit het Nieuwsteam aan het woord. Namelijk Rochel!

Zoals sommige van jullie misschien al hebben gelezen/gehoord hebben Halima (alias Halima) en ik Weronika gemeet op maandag 12 augustus :D. Zoals gewoonlijk was ik weer eens te laat (maar 5 minuten) en moesten we dus gelijk weg, op naar het station. Daar stonden we te wachten bij een plek waar we afgesproken hadden, maar we waren nog wat te vroeg, dus Halima en ik liepen daar maar over het station, we waren zelfs aan het zoeken waar Weronika aankwam, alleen dat vonden we niet. Dus we liepen terug naar de plek waar we afgesproken hadden, tot ik achter me keek en Weronika zag staan. Dus ik tikte Halima zo aan en zei '' Kijk eens achter je.." Dus ze keek naar achter en toen zag ook zij Weronika. Halima had een bordje meegenomen met ''Weronika'' erop. Die had Weronika  in de prullenbak gegooid. Daarna moesten we in de stad komen maar ik, noch Halima had geen idee hoe we daar kwamen vanuit deze positie, tot ik iets herkende en de weg opeens weer wist. Toen zijn we naar de V&D gegaan waar we iets gingen eten, buiten. Ik en Halima hadden sisi, waar dus heel snel wespen op afkomen. Er waren er al 3 en wij waren bang, iedereen keek ons aan. Toen ze eindelijk weg waren liep Halima even naar binnen, en ja daar waren ze weer! Ik had mijn beker al afgedekt maar die van Halima stond nog ''open''. Dus er ging op een gegeven moment een wesp in Halima's beker zitten, echt in haar drinken! Dus toen ze terug was schrok ze zich kapot en zijn we binnen gaan zitten, Halima zonder drinken. Daarna zijn we nog naar wat random winkels gegaan, hebben we ijs gegeten, zijn Halima en ik als kleuters door een stel fonteintjes geronnen en hebben we vooral veel foto's gemaakt :P.

Als je alles uitgebreid wilt lezen, met foto's en commentaar van Halima, en het filmpje waar Halima en ik rennen door de fonteintjes kun je hier klikken.

Natuurlijk komt er niet elke week gewoon een nieuwsteamlid aan het woord. Heb jij iets leuks te vertellen en wil je dat graag delen op het nieuws van de dag?  Laat dan zeker een reactie achter of mail het account ''Nieuwsteam''!




Reactie plaatsen

Reageer op het artikel Nieuwsoverzicht op zondag.
Bericht plaatsen
Melden | Citeer | X
Shadowxx schreef op 18-08 21:36:
Shadowxx schreef:
-_-
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 18-08 20:20:
XMaya schreef:
Heel leuk en mooi gedaan!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 18-08 18:54:
Allure schreef:
Leuk!
Melden | Citeer | X
Jennifer123456789 schreef op 18-08 17:24:
Jennifer123456789 schreef:
ik vind het alleen niet zo tof dat je zo roddelt over de mensen
Melden | Citeer | X
Emma2803 schreef op 18-08 16:17:
Emma2803 schreef:

super gaaaaaaaaaaaaaff:|one direction kiss you

Melden | Citeer | X
Gerhardina schreef op 18-08 14:17:
Gerhardina schreef:
Dat van mod worden heb ik ook hoor, zou het best wel willen maar ben bang dat ik teveel op het forum ga kijken om alles in de gaten te houden en nu klik ik elke keer even dom en dan ga ik weer verder met mijn studie en mijn verslagen.
Ga voor mod als ik klaar ben, als ik er tijd voor heb naast ik hoop dan mijn baan.

Dat verwondert mij ook elke keer, dat is steeds bovenaan sta, sinds de invoering heb ik twee keer niet gewonnen.
Melden | Citeer | X
Willows schreef op 18-08 14:02:
Willows schreef:
Leuk
Melden | Citeer | X
Stefa schreef op 18-08 14:02:
Stefa schreef:
lol niet gelezen ssrry ik hou niet zo veel van lezen zeker net zoon heel groot artikel ik hou dit berichtje bij en dankan ik wel eens lezen
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 18-08 13:38:
Nada21 schreef:
Amouris schreef:
Leuk! Dit moeten jullie vaker doen (:

Melden | Citeer | X
Cinta schreef op 18-08 13:36:
Cinta schreef:
Amouris schreef:
Leuk! Dit moeten jullie vaker doen (:

Gaan we elke zondag doen normaal gezien! :)
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 18-08 13:36:
Morphine schreef:
Amouris schreef:
Leuk! Dit moeten jullie vaker doen (:

Komt elke zondag. :)
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 18-08 13:36:
Saturn schreef:
Leuk! C:
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 18-08 13:36:
Gwendoline schreef:
TaylorSwift schreef:
Ik denk niet dat Taylor en die gast samen zijn!!!! sad((

hahahhahahhahah!!!!!!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 18-08 13:35:
Amouris schreef:
Leuk! Dit moeten jullie vaker doen (:
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 18-08 13:35:
Morphine schreef:
TaylorSwift schreef:
Ik denk niet dat Taylor en die gast samen zijn!!!! sad((

Melden | Citeer | X
Cinta schreef op 18-08 13:33:
Cinta schreef:
Ik denk niet dat Taylor en die gast samen zijn!!!! sad((



Nieuwsarchief
Maandoverzicht Juli en Augustus '2429-08-2024 00:00
Zomer Magazine20-07-2024 00:00
Let's Introduce Renee0012-07-2024 00:00
Pride Lookbook16-06-2024 21:00
Pride Month | Aankondiging01-06-2024 13:00
Maandoverzicht Mei '2427-05-2024 00:00
Let's Introduce: Itsmeblub {Birthday Edition}18-05-2024 00:00
Music Month May12-05-2024 00:00
Maandoverzicht April '2430-04-2024 00:00
Anouk's verjaardag!26-04-2024 00:00
Lente Magazine12-04-2024 00:00
Let's Introduce: Rascal {Birthday Edition}10-04-2024 00:00
Paaseieren Speurtocht29-03-2024 00:00
Miss lente 2024 | Aankondiging18-03-2024 00:00
Internationale Vrouwendag08-03-2024 00:00
Maandoverzicht Februari '2426-02-2024 00:00
SocialMediaTeam Revamp04-02-2024 13:00
Maandoverzicht Januari '2429-01-2024 00:00
Be the Best 2023 | Uitslag01-01-2024 00:00
Be the Best 2023 | Stemronde15-12-2023 00:00
SocialMediaTeam Adventskalender 202301-12-2023 10:00
Be the Best 2023 | Aankondiging01-12-2023 00:00
Look Appreciation08-11-2023 18:25
Creepy Pasta16-10-2023 00:00
Unmasking the Evil05-10-2023 19:00
Pagina: | Volgende