Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Rascal
stuur me een berichtje als je iets verkoopt van mijn wenslijst!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om een reactie te kunnen plaatsen op het dagelijks nieuws dien je te zijn ingelogd.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
16 van de 24 sterren behaald
Nieuws van de dag
Let's introduce... Laryanue! (door Compulsion )

 
Heehoi! Vandaag interview ik een van mijn ex-collega’s en designer... Laryanue! We gaan beginnen met een paar algemene vraagjes.

Wat is je echte naam? Mijn echte naam is Marije.

Heb je nog een tweede naam, zo ja, welke? Yup, ik ben vernoemd naar mijn nicht: Nynke.

Hoe kwam je op de naam ‘Laryanue’? Hier komt een heel raar en ingewikkeld verhaal. Ik ben een Legend of Zelda fan en ik hou echt van online games. In online games wilde ik geen naam met cijfertjes en dergelijke, dat vond ik niet echt geweldig. Dus kwam ik met een hele goede vriendin met dezelfde interesses enzo op het idee om de namen van de drie godinnen uit the Legend of Zelda te vervormen. Dus zo kwamen we op heel veel verschillende namen zoals: Faroria, Dinayrue, Larodane, Dinoire, Lavinian en uiteindelijk ook Laryanue. Soms zijn de namen van die drie godinnen ver te zoeken en zijn het hooguit twee letters die erin zitten, maar het klonk op zich wel leuk dus zijn we bij die namen gebleven.

Hoe oud ben je & wanneer verjaar je? Ik ben nog niet zo heel lang geleden 15 jaar geworden, op 31 juli.

Wat zijn je hobby’s? Well, dat is niet zo moeilijk om te raden geloof ik. Ik hou enorm veel van tekenen, ik was vroeger zelfs zo erg dat ik alleen maar tekende tijdens de les. Gelukkig ben ik dit jaar gestopt met tijdens lesuren tekenen omdat ik het anders heel erg zou verprutsen. Ook vind ik zingen echt tof, ik zong vorig jaar in een projectbandje, ik was 14 jaar oud en zat in de derde, de rest van het bandje was een jaar of 11 of 12 en zat in groep 8, in het begin voelde ik me wel een beetje oud, maar ze waren gelukkig heel volwassen en lang niet zo kinderachtig als ik zelf ben. Wat jullie misschien ook al hadden kunnen raden is dat ik veel van schrijven hou, ik wilde natuurlijk niet voor niets in het NT.

Wat is je nationaliteit? Ik ben Nederlands, heel gewoontjes.

Wat is je lievelingskleur? Oei, die is moeilijk. Ik heb niet echt een lievelingskleur. Ik vind heel veel kleuren mooi, maar als ik zou moeten kiezen vind ik marineblauw wel een hele mooie kleur.

Wat is je lievelingseten? Bijna alles waar tomaat in zit. Het meeste Italiaanse eten gaat er bij mij dus wel in. Maar als je ergens ketchup overheen gooit vind ik het ook prima, zo lang het maar niet over de top smerig is.

Welke richting volg je op school? Ik zit nu in 4 havo en heb tot ieders verbazing voor een vakkenpakket met economie gekozen in plaats van iets met kunst. Het leek mij dat ik met Economie veel meer kon dan met iets met kunst.

Heb je huisdieren? Ik heb een hond genaamd Morris, echt een schatje. Het is net een bol wol op pootjes van nog geen halve meter groot en hij trekt mij regelmatig omver. (En dat voor een beestje dat tenminste 5 keer kleiner is dan ik)

Hoe zou je jezelf omschrijven? Ik ben raar, maar dat wisten de meesten al. Ik zeg geen woord als ik je niet ken, zo socially awkward ben ik. Maar als ik erachter kom dat we van dezelfde films/series/boeken/muziek houden dan ben ik niet stil te krijgen. Dan ratel ik je oren eraf. Maar als we niks gemeen hebben en ik heb het gevoel dat je achter mijn rug om over mij praat dan draait mijn hoofd op volle toeren om punten waarop ik je kan haten te verzinnen. Als mensen mij eerst ook zien denken ze niet dat ik heel grof ben of iets dergelijks, maar de helft van mijn vocabulaire bestaat uit vloekwoorden.
Nu even over VP, en over je functies.

Sinds wanneer speel je al Virtual Popstar? Ik speel VP sinds 10 maart, ik weet nog precies dat het nieuws van de dag toen over mos graffiti ging. Ik kwam hier eigenlijk om te kijken waar het drama over ging tussen GSM en VP die dag. Na vijf minuten vond ik het hier al leuker.

Wou je al vanaf het begin Designer & NieuwsTeamlid worden? Ik vond vanaf dag een het Nieuwsteam al tof, vandaar denk ik dat ik nog heb onthouden welk artikel er toen online stond. Designer kwam wat later, omdat ik niet kon ontwerpen en ik geen idee had hoe ik moest werken en dat soort dingen. Pas nadat Nina aka Syrenah me uitlegde hoe je moest designen ging ik ervoor. Door haar hulp lukte het me eindelijk om iets redelijks te maken, daarna ging ik heel veel oefenen tot uiteindelijk de Design Competities kwamen.

Wanneer ben je begonnen met designen? Mijn eerste ontwerp had ik meteen drie dagen nadat ik mijn account had gemaakt op het forum gezet. Ik vond 'm toen wel goed, maar nu ik het zie vind ik het echt vreselijk. Net als mijn ontwerp van Merida uit Brave dat ik twee maanden later maakte. Ik kreeg gelukkig wel wat tips maar ik heb daarna niet meer ontworpen tot de NT verkiezingen toen ik uitleg kreeg van Nina.

Behalve designen, kan je ook heel erg mooi tekenen. Veel mensen laten zich voor een goede prijs door jou tekenen. Doe je dit graag? Ik vind het erg leuk om mensen na te tekenen. Voor mij is het leuk om iets nieuws te leren en technieken onder te knie te krijgen. Ook vind ik het leuk om mensen hun tekening te geven, veel mensen zijn erg dankbaar en dat vind ik vooral leuk. Het is leuk te zien dat mensen waarderen wat je hebt gedaan.

Waar kunnen mensen zich opgeven om zich te laten tekenen, of doe je dat niet meer? Ze mogen me altijd mailen of een berichtje op mijn blog/in mijn gastenboek zetten, maar tegenwoordig heb ik niet zoveel tijd meer om te tekenen vanwege school. Ook vergeet ik de helft van de tijd wie ik zou gaan tekenen en dat is eigenlijk heel slecht, want volgens mij zijn er nog steeds mensen die wachten op een tekening.

Hoe teken je het liefst, op de computer of op papier? Waarom? Ik teken het liefst op de computer, je bent niet gebonden aan de materialen die je hebt, kan nieuwe tools aanmaken met hun eigen eigenschappen, je kan elke kleur uitkiezen die je wilt, dingen bijwerken zonder je hele tekening te verknallen en het handigste: Ctrl+Z. Ongedaan maken is geloof ik mijn meest gebruikte optie.

Heb je een tekentablet? Zo ja, wat zijn de voor- en nadelen van een tekentablet? Yup, ik heb als het goed is een Bamboo Fun tablet van Wacom. Echt een topding, ik vind 'm echt superhandig! Het grootste nadeel is denk ik dat je de punt van de pen om de zoveel tijd moet vervangen, als je het te laat doet krijg je 'm er nauwelijks uit en dat is wel een beetje stressen, ik raak die vullingen ook altijd kwijt. Wat ik wel handig vind is dat het tekenen zo veel makkelijker maakt, als er iets is dat met tekenen te maken heeft gebruik ik 'm.

Wat vind je over het algemeen van je functie als designer? Ik vind het heel leuk! Het geeft een soort van voldoening als je ziet dat mensen de door jou ontworpen items dragen en leuk vinden. Ook vind ik het team heel aardig en getalenteerd! Ze zijn allemaal stuk voor stuk geweldige designers!

Je zat ook in het NieuwsTeam. Wanneer ben je begonnen met artikels maken? Eigenlijk niet zo heel lang voor de verkiezingen van het Nieuwsteam. Natuurlijk heb ik wel meerdere keren wat geschreven voor de schoolkrant. Maar dat was mijn enige ervaring met artikelen schrijven. Ik had lay-outs maken toen nog nooit geprobeerd. Ik ben ermee begonnen in de laatste week voor de inschrijving, ervan uitgaande dat ik toch niet door zou gaan. Maar ik had het mis!

Ook was je meteen door met de eerste verkiezingen. Hoe voelde dat? Ik was echt heel verbaasd, ik geloofde er geen bal van! Ik dacht dat het een grapje was want er waren zulke goede mensen die meededen. Ik heb minstens 5 minuten naar de uitslag zitten staren om te kijken of dat wel echt mijn naam was.

Wat vond je het leukste aan het NieuwsTeam? Ik vond vooral het samenwerken heel leuk! Het is een heel hecht team, ik vind het echt tof dat je wordt vrijgelaten in je keuzes, maar toch ook de kans krijgt om met anderen te overleggen en te werken. Het was soms wel een beetje stressen en kijken of je alles wel op tijd af kan krijgen, maar het is het waard want het team is nou eenmaal heel leuk en het geeft heel veel voldoening om positieve reacties op je artikel te zien.

Waarom ben je eergisteren uit het NieuwsTeam gestapt? Well, ik ben met het NieuwsTeam gestopt omdat het me beter leek. De laatste tijd heb ik nauwelijks ideeën, lukt het me nauwelijks om iets uit te schrijven en een lay-out te maken, laat staan dat ik het op tijd af krijg. Dit komt vooral door school. Ik heb dit schooljaar heel erg onderschat en de bijkomende drukte van het NieuwsTeam en het DesignerTeam maakten het er niet beter op. Dit is nog maar het begin van het jaar en ik loop nu al achter op huiswerk en hoewel het NieuwsTeam echt geweldig is, kost het me behoorlijk veel tijd om dingen te bedenken en uit te werken. Op die manier lijkt het me, als ik zou blijven en alles te laat af zou hebben, dat ik meer in de weg zou zitten dan dat ik zou helpen. Dus leek het me beter om uit het NieuwsTeam te stappen. Natuurlijk zullen sommigen zich afvragen: "Waarom het NieuwsTeam in plaats van het DesignerTeam?" Ik vind dat het maken van een ontwerp minder tijd en moeite vergt dan het maken van een artikel. Beide dingen moet je niet onderschatten, en het ligt misschien ook aan wie het maakt. Maar bij mij is designen makkelijker met school te combineren omdat het mij minder tijd kost. 

Wat vind je over het algemeen van Virtual Popstar, de positieve en negatieve punten en wat kan er volgens jou verbeterd worden? Natuurlijk is er altijd ruimte voor verbetering, maar VP is hard op weg om een nog betere site te worden dan het al is. De admins zijn erg toegewijd en doen hard hun best om het ons naar ons wens te maken. Dus daarvoor: Kaj en Lianne, bedankt!

Wat vind jij het leukste aan Virtual Popstar? De gezelligheid, iedereen kan een goede vriend of vriendin vinden met dezelfde interesses. En zelfs al heb je niet dezelfde hobby's, dat betekent niet dat je niet met elkaar om moet gaan. Ik vind dat de mensen op VP goed met elkaar omgaan, ook al zijn ze nog zo verschillend.

Zijn er speciale mensen voor jou op Virtual Popstar, zo ja, wie allemaal? Zeker weten Nina! Ze is echt superlief en ik kan niet wachten om haar eindelijk eens te meeten, we zitten al veel te lang met dat idee en het is er nog nooit van gekomen. Verder vind ik de jongens en meiden uit het Nieuwsteam en het Designteam ook supertof en natuurlijk nog vele anderen.

Heb je, designer zijn, nog andere wensen/doelen op VP? Nee, ik ben tevreden met wat ik nu heb en ik hoef niet meer dan dit. Ik vind het prima zo! Ik maak deel uit van een heel leuk team, dat perfect aansluit op mijn hobby's, en ik zou niet meer willen hebben dan dat.

Wil je nog iets vertellen? Ik vond het erg leuk om geïnterviewd te worden, dus bedankt daarvoor! En ik hoop nog heel lang op VP te zitten.
  



Reactie plaatsen

Reageer op het artikel Let's introduce... Laryanue! .
Bericht plaatsen
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 04-10 09:14:
KIM16 schreef:
mooie ontwerpen x:)
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 03-10 22:04:
Ryuzaki schreef:
Ik mag haar echt hea ahahahaha so lovely. :tongue:
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 03-10 21:28:
Amouris schreef:
Jou ontwerpen, wauw o.o
Melden | Citeer | X
Gold schreef op 03-10 21:10:
Gold schreef:
woow kei leuke outfits
Melden | Citeer | X
Laryanue schreef op 03-10 20:59:
Laryanue schreef:
Ilse schreef:
Elle schreef:
Ilse schreef:
Leuk interview. Ik vind die ontwerpen ook zoooo mooi. Eerst dacht ik dat die rechter jurk van dollzmania kwam, echt zo mooi dus haha.


Dat dacht ik ook haha!

Marije is dus een onwijs groot talent! <img src='/layout/nl/images/smileys/lol.png' alt=':d'>

Oh, stop it, you! :x
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 03-10 20:55:
Amouris schreef:
Ilse schreef:
Leuk interview. Ik vind die ontwerpen ook zoooo mooi. Eerst dacht ik dat die rechter jurk van dollzmania kwam, echt zo mooi dus haha.


Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 03-10 20:10:
Roseberry schreef:
Elle schreef:
Ilse schreef:
Leuk interview. Ik vind die ontwerpen ook zoooo mooi. Eerst dacht ik dat die rechter jurk van dollzmania kwam, echt zo mooi dus haha.


Dat dacht ik ook haha!

Marije is dus een onwijs groot talent! :d
Melden | Citeer | X
Compulsion schreef op 03-10 19:58:
Compulsion schreef:
Isolated schreef:
das de eerste interview die ik helemaal heb gelezen lol

:d
Melden | Citeer | X
Isolated schreef op 03-10 19:25:
Isolated schreef:
das de eerste interview die ik helemaal heb gelezen lol
Melden | Citeer | X
Compulsion schreef op 03-10 18:13:
Compulsion schreef:
Ilse schreef:
Leuk interview. Ik vind die ontwerpen ook zoooo mooi. Eerst dacht ik dat die rechter jurk van dollzmania kwam, echt zo mooi dus haha.


Dat dacht ik ook haha!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 03-10 17:29:
Morphine schreef:
Leuk :)
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 03-10 17:24:
Saturn schreef:
Ja ik wacht op een tekening! D;
Nee geintje, ik snap dat je daar lang over doet x)
Leuk artikel btw!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 03-10 16:22:
XChantal schreef:
Leuk interview
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 03-10 15:15:
Cindy schreef:
Ilse schreef:
Leuk interview. Ik vind die ontwerpen ook zoooo mooi. Eerst dacht ik dat die rechter jurk van dollzmania kwam, echt zo mooi dus haha.


Melden | Citeer | X
Acnolgia schreef op 03-10 15:15:
Acnolgia schreef:
leuk!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 03-10 13:23:
Sas schreef:
"Waarom ben je eergisteren uit het NieuwsTeam gestapt?" Bleeh :c

Maar leuk artikel!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 03-10 13:19:
Felicia schreef:
ik wil ook in lets introduce
Melden | Citeer | X
RedRidingHood schreef op 03-10 09:47:
RedRidingHood schreef:
Mooi <3
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 03-10 08:29:
Roseberry schreef:
Leuk interview. Ik vind die ontwerpen ook zoooo mooi. Eerst dacht ik dat die rechter jurk van dollzmania kwam, echt zo mooi dus haha.

Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 03-10 07:28:
Momo schreef:
Elodie schreef:
Leuk!

Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 03-10 07:24:
Elodie schreef:
Leuk!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 03-10 07:21:
NoraLove schreef:
Leuk



Nieuwsarchief
Hoe bouwen we VP weer op?12-04-2023 00:00
nog een poging voor Studs LI en m'n afscheidsartikel06-03-2023 17:27
Be Our Guest27-02-2023 00:00
Artificial Intelligence23-02-2023 00:00
Files || Emily VanCamp16-02-2023 00:00
Serie: The Recruit07-02-2023 00:00
Nieuwsoverzicht 05-02-202305-02-2023 00:00
Nepo baby04-02-2023 00:00
Files ~ Ian Bohen02-02-2023 00:00
Nieuwsoverzicht 22-01-202322-01-2023 00:00
Files~Jenna Ortega19-01-2023 00:00
The Good Nurse14-01-2023 00:00
Nieuwsoverzicht 8 januari08-01-2023 00:00
Files // Tiera Skovbye 05-01-2023 00:00
Be the Best 2022 | Uitslag01-01-2023 00:00
The Sandman30-12-2022 00:00
Kersttradities rond de wereld26-12-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 25-12-202225-12-2022 00:00
Kerstfilms22-12-2022 00:00
Erebus, vulkaan op Antarctica19-12-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 18-12-202218-12-2022 13:32
Be The Best - Stemronde15-12-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 11 december 202211-12-2022 00:00
Serie | Ginny & Georgia09-12-2022 00:00
Files|| Jeremy Shada07-12-2022 00:00
Vorige | Pagina: | Volgende