Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om een reactie te kunnen plaatsen op het dagelijks nieuws dien je te zijn ingelogd.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
14 van de 24 sterren behaald
Nieuws van de dag
Let's introduce... Paris (door Anoniem)

Paspoortje
Naam: Pim

Leeftijd: 19
Land: Frankrijk
Studierichting: fine arts
Hobby's: schilderen, illustreren, muziek maken, schrijven, dansen
Horoscoop: kreeft <3

This or that
Honden of katten?
Het boek of de verfilming?
Introvert of extravert?
In de tijd terug reizen of vooruit reizen?
Bellen of sms'en?
Zonsopkomst of -ondergang?
Lezen of schrijven?
Zomer of winter?
Koude of warme vakantiebestemming?
Al wie af en toe actief is op het forum, heeft Paris vast al wel eens voorbij zien komen. Er is haast geen ontkomen meer aan hem! Maar wie schuilt er nu eigenlijk ècht achter deze gebruikersnaam? Let's find out! 
Hi zussen, zoals veel van jullie weten begon ik hier onder de naam 'dreamings' in 2016, geen idee why tho? denk een soort emo fase waarin ik de realiteit wilde ontglippen, en mijn fantasie de weg liet bepalen!. Helaas ben ik nog steeds niet helemaal wakker, wake up paris, zeg ik vaak in de spiegel. Maar goed, daarna heb ik jullie erg lang geterroriseerd onder de naam Pim, maar ik vond hem een beetje saai, dus daarom was ik al heel lang bezig met het bedenken van een nieuwe naam.. en in februari was de timing right, want sinds ik geobsedeerd ben met The simple life, en Paris Hilton echt m'n icon is, dacht ik waarom geen Paris? (dus het komt niet van de stad Parijs!!!)  (was dit antwoord op de vraag? nee) 

Wat zijn je grootste doelen in het leven? Heb je al enkele monumentale gebeurtenissen in je leven meegemaakt?
Ik denk toch dat mijn grootste doel in m'n leven is om iets voor mensen te kunnen betekenen, onder het kopje van 'mensen entertainen'!. Hoe ik dat ga doen weet ik nog niet precies, ik heb lang nagedacht om een youtube series te starten, maar om dan die stap te zetten vind ik stiekem toch erg lastig. Wat me echt heel vet lijkt is om een keer te mogen dj'en voor een heel groot publiek, dat iedereen lekker los gaat en ik als een debiel achter die dj booth sta te sprankelen. Monumentale gebeurtenissen? hmm lastige vraag, dan ga ik denk ik toch voor Patty brard die ik eind vorig jaar tegen kwam op mijn werk, en ze me een compliment gaf,  ze zei dat ik mooi haar had...

Waar houd je je zoal mee bezig in je vrije tijd?
Waar ik veel tijd aan besteed is muziek, lp's verzamelen, heb ook een verzameling cd's maar daar doe ik niks mee.. en verder veel nieuwe muziek ontdekken, playlists maken, en ik maak zelf ook muziek. Een beetje in de house/techno genre, daar ga ik altijd wel goed op. Verder ben ik veel bezig met kleding, en doe ik af en toe ook een klusje voor mensen als stylist. Meestal krijg ik een bepaald budget en moet ik drie sets bij elkaar zoeken, dat vind ik echt mega leuk om te doen. En m'n eigen kledingkast is ook zeer belangrijk natuurlich, ik kan echt niet de deur uit als ik me niet comfy in m'n outfit voel. M'n ideale look is een gestreken pantalon, zwarte laarsjes/chelsea boots, een coduroy blazertje , een bijpassend schoudertasje of een 'belt bag'. Verder illustreer ik veel, en probeer ik iedere week wel een paar gedichten te schrijven. Het zijn vaak een beetje vage/mysterieuze verhaallijnen, of ik kies een maatschappelijk relevant thema en probeer daar iets op te baseren.

Wat inspireert je in het leven?
Ik denk dat ik mijn meeste inspiratie toch uit mensen haal, en dan vooral uit mensen die een krachtige spirit hebben. Mensen die een boodschap over willen brengen, iets willen vertellen, dat kan door middel van zelfexpressie, of op zijn/haar manier van doen en laten. 

Zijn er mensen van wie je een grote fan bent, of heb je andere rolmodellen?
Cher will always be my number 1, die vrouw is echt m'n leven. Ik heb zoveel bewondering voor haar als persoon, haar humor, haar persoonlijkheid, haar sterke geest, everything. Naast Cher ben ik ook groot fan van Donna Summer, my disco queen. Haar muziek heeft me echt uit donkere tijden geholpen, en ervoor gezorgd dat ik mezelf veel meer durf te uiten in wie ik ben en wat ik doe. Ik ben eigenlijk groot fan van best veel artiesten, maar mijn top 5 is dan toch wel Cher, Whitney Houston, Donna, Diana Ross en Barbra Streisand. omg i'm so gay <3

Wat is je favoriete lied en waarom?
Omg lastige vraag, op dit moment 'When I think of you' van Janet Jackson, maar in general ga ik toch voor 'On the radio' van Donna Summer en voor' Knocks me off my feet' van Stevie Wonder. Ik vind de teksten gewoon heel mooi en alles wat erachter zit voor mij. Toen het uit was met m'n ex heb ik veel naar Donna summer geluisterd, en dat nummer raakte mij steeds weer opnieuw. Als ik het nu luister realiseer ik me dat ik die levensfase achter mij heb kunnen laten, en ben ik super blij dat ik volledige acceptatie heb kunnen vinden daarin. 

Wat zijn dingen waar je jezelf enorm aan kan ergeren?
Voornamelijk aan mensen in het algemeen. Mensen die een mening geven zonder dat die mening relevant is, mensen die iemand vooroordelen omdat zijn/haar vrienden diegene ook niet mogen. Groepsgedrag, pesten, racisme en discriminatie. Ook aan mensen die het leven te serieus nemen, heb een beetje fun mensen. Owja en ik heb een hekel aan mensen die andere mensen body shamen, iedereen is mooi zoals hij/zij is. Show them curves girl!

Hoe denk je dat anderen jou zien in het echt en op virtualpopstar? Lijkt je digitale persona op je real life persona?
Ik weet van mezelf dat ik af en toe nogal fel over kan komen, of direct, dat zit denk gewoon in mijn karakter hh. Ik denk dat veel dingen wel overeenkomen met hoe ik in irl ben, ik ben aanwezig, niet bang om m'n mening te delen, spontaan en nieuwsgierig. Ik Heb verder echt geen idee hoe mensen mij zien op vp, ik lees eigenlijk alleen maar positieve dingen op de truth topics, dus dat vind ik dan toch wel cute om te lezen, maar verder boeit het mij ook niet als je me niet mag, not my problem!. En als iemand mij echt constants uit blijft dagen, dan vraag ik die persoon gewoon om ermee op te houden, en als dat niet lukt komt de blokoptie van pas.

Hoe ben je op virtualpopstar terecht gekomen en wat zijn de leukste (of slechtste) herinneringen die je aan virtualpopstar hebt?
Ik wist eigenlijk altijd al dat vp bestond door Gosupermodel, in 2014 had ik volgensmij m'n eerste account hier aangemaakt 'blackpanter', toen gingen we met z'n alle van gsm hier de boel terroriseren en op het gsm forum de vp poppetjes uitlachen. Ik kon er ook echt niet aan wennen gewoon. Maar toen ik gestopt was met gsm ging ik dus in 2016 verder op vp. Daarna is het echt in periodes gegaan, ik ben twee keer heel lang gestopt. Ik was eind 2018 gestopt en toen had ik al mn spullen weggegeven, daarna begon ik eind 2019 weer te spelen maar focuste ik me totaal niet op de kleding of dergelijk. Toen kreeg ik van een paar spelers wat items terug en zo raakte ik weer een beetje in het kleding wereldje. 

Heb je op virtualpopstar goede vrienden leren kennen?
Zeker! ik heb een groep mensen waarmee ik dagelijks contact heb via App of Instagram dm, had daar eigenlijk nooit behoefte aan, maar omdat ik m'n rl vrienden wat minder zag door corona leek het mij wel heel leuk om wat meer contact te zoeken met vp'ers. Het vriendengroepje van vp waar ik vroeger in zat speelt helaas geen vp meer, maar we hebben nog wel een app groep en af en toe gooien we er memes in. Door animal crossing ben ik ook in contact geraakt met veel mensen die ik voorheen niet sprak, dus dat is ook heel gezellig.

Wat zijn je online doelen?
Uhm ik heb niet echt een vp doel eigenlijk? Misschien proberen om m'n lievelings items niet te verkopen, want bij sommige boden twijfel ik echt maar dan weet ik gewoon dat ik spijt ga krijgen.

Als ikzelf aan jou denk, dan schieten je mooie looks me meteen als eerste te binnen. Ten slotte dus nog een belangrijke vraag: voel jij jezelf eerder een supermodel, of een popster?
Lief!! ik voel me gewoon een all-star denk ik, Alaska pack your bags im coming for you!



Reactie plaatsen

Reageer op het artikel Let's introduce... Paris.
Bericht plaatsen
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 06-06 15:24:
Ashley schreef:
@Paris got it! 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 06-06 00:00:
Paris schreef:
@Ashley aww cute!! nee was gewoon een woordgrapje want Parijs, Frankrijk, snap je m
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 05-06 22:32:
Ashley schreef:
Leuk interview, maar kom je echt uit Frankrijk? #vraagvandedag 
Ik vind het leuk om je zo  een beetje te leren kennen. 😁 Je looks zijn echt altijd fantastisch, ik gebruik ze dan ook regelmatig als inspiratie. 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 05-06 22:25:
FEMME schreef:
Ah mijn liefje staat eindelijk in Nieuws van de dag. Wat ben je toch ook een mooi persoon! Je bent echt fab!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 05-06 21:56:
Nasty schreef:
wat leeeeukkk
Melden | Citeer | X
Chrysalism schreef op 05-06 19:37:
Chrysalism schreef:
OMG JA pim ♥ wat tof
Melden | Citeer | X
Kyoshi schreef op 05-06 18:59:
Kyoshi schreef:
cuteee!!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 05-06 18:57:
BlueDream schreef:
Leuk Pim! 
Melden | Citeer | X
Acnolgia schreef op 05-06 17:36:
Acnolgia schreef:
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 05-06 17:21:
Skillet schreef:
Super leuk!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 05-06 17:20:
Daijen schreef:
Pari mona mi
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 05-06 10:19:
Dialga schreef:
Mooi gedaan!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 05-06 00:14:
Labyrinthine schreef:
Deze lay-out is echt tof en ahaha leuke let's introduce all-star
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 05-06 00:13:
Mushu schreef:
Wauw prachtig gemaakt dit 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 05-06 00:05:
Paris schreef:
@Juno je staat op nr 6 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 05-06 00:05:
Paris schreef:
omg echt mooie layout dankje brammeke <4
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 05-06 00:05:
Juno schreef:
tis wel een teleurstelling dat ik niet in je top 5 rolmodellen sta
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 05-06 00:03:
Juno schreef:
omg mn bby



Nieuwsarchief
Maandoverzicht Juli en Augustus '2429-08-2024 00:00
Zomer Magazine20-07-2024 00:00
Let's Introduce Renee0012-07-2024 00:00
Pride Lookbook16-06-2024 21:00
Pride Month | Aankondiging01-06-2024 13:00
Maandoverzicht Mei '2427-05-2024 00:00
Let's Introduce: Itsmeblub {Birthday Edition}18-05-2024 00:00
Music Month May12-05-2024 00:00
Maandoverzicht April '2430-04-2024 00:00
Anouk's verjaardag!26-04-2024 00:00
Lente Magazine12-04-2024 00:00
Let's Introduce: Rascal {Birthday Edition}10-04-2024 00:00
Paaseieren Speurtocht29-03-2024 00:00
Miss lente 2024 | Aankondiging18-03-2024 00:00
Internationale Vrouwendag08-03-2024 00:00
Maandoverzicht Februari '2426-02-2024 00:00
SocialMediaTeam Revamp04-02-2024 13:00
Maandoverzicht Januari '2429-01-2024 00:00
Be the Best 2023 | Uitslag01-01-2024 00:00
Be the Best 2023 | Stemronde15-12-2023 00:00
SocialMediaTeam Adventskalender 202301-12-2023 10:00
Be the Best 2023 | Aankondiging01-12-2023 00:00
Look Appreciation08-11-2023 18:25
Creepy Pasta16-10-2023 00:00
Unmasking the Evil05-10-2023 19:00
Pagina: | Volgende