Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Rascal
stuur me een berichtje als je iets verkoopt van mijn wenslijst!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om een reactie te kunnen plaatsen op het dagelijks nieuws dien je te zijn ingelogd.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
13 van de 24 sterren behaald
Nieuws van de dag
Merry Christmas! (door Cinta )

Dag lieve schatten! Het NieuwsTeam wenst jou fijne feestdagen. We hebben aan enkele spelers wat vragen gesteld rond deze feestdagen, je kan ze zelf ook invullen, scroll daarvoor naar de onderkant van het artikel.
Ook heb ik het meest genoemde kerstlied er even bijgezet! 
Kijk je uit naar Kerst?
Ja heel erg, ik houd heel erg van Kerst aangezien mijn familie dan langskomt, we gaan dan lekker eten en de cadeaus uitpakken. Dan een kerstfilm kijken, echt geweldig.

Open je je kerstcadeaus op Kerstochtend of Kerstavond?
Kerstavond denk ik, dan heb je alle drukte gehad en kan je gezellig met iedereen het 's avonds uitpakken.

Vind je het leuker om cadeautjes te geven of te krijgen?
Poeh daar vraag je me iets, ik vind het leuk om mensen heel happy te zien als ze mijn cadeau hebben uitgepakt, maar ik vind het ook fijn om dingen te krijgen, ik denk dat ik dat ook wel iets leuker vind. :$

Wat staat er op jouw verlanglijstje?
Weer zo'n moeilijke vraag, veel, CDs, DVDs, een voetbal, goede kleur stiften/potloden en boeken, ik ben namelijk een boekenwurm.

Wat is je favoriete kerstnummer?
Ehm.... Ik denk Jingle Bells, het is wel een leuk lied dat niet al te sloom is, maar ik vind wel meer kerstliedjes leuk hoor, maar dat zijn echt weer meer kinderliedjes voor op school, zoals komt allen tezamen, gloria in excelsis deo. enz enz.

Hoe ziet jullie kerstboom er uit?
Groen, nee ehm wij hebben dit jaar voor het eerst een kunstkerstboom dus wel anders dan vorig jaar, wij hebben geen slingers en ook geen piek maar toch een vrolijke met kleuren die goed bij elkaar passen. Ik heb even geen foto.

Hou je van sneeuw?
JAAAAA! Sneeuwballen gooien, sneeuwpoppen maken, goede verstop plekjes als ik mijn witte jas draag. :p Het is zo grappig als mijn hondje haar kop in de sneeuw steekt, dan komt haar gezicht er helemaal wit uit. Zo leuk!

Wat vind jij het allerleukst aan Kerstmis?
Alles, de gezelligheid, de kerstboom, de cadeautjes, de andere versieringen, de films. Echt alles.
Kijk je uit naar Kerst?
Natuurlijk, ik vind het altijd heel fijn om met m'n familie een gezellige avond te beleven.

Open je je kerstcadeaus op Kerstochtend of Kerstavond?
Dat doen wij 's avonds, samen met heel de familie gezellig in de zetel en dan openen we één voor één ons pakje. (:

Vind je het leuker om cadeautjes te geven of te krijgen?
Wel allebei eigenlijk, ik heb eergisteren een cadeautje gekocht en onder de kerstboom gelegd voor mijn hele gezin. Maar krijgen vind ik ook wel leuk. (:

Wat staat er op jouw verlanglijstje?
Ik heb eigenlijk geen verlanglijstje, ik wou een nieuwe gsm, wel die heb ik al een weekje. Dus dit kan ik ook schrappen op mijn lijstje, verder staat op mijn verlanglijstje: 'Een gezellige avond beleven met de familie.'

Wat is je favoriete kerstnummer?
'All I Want For Christmas Is You.' Dat vind ik een heel leuk liedje... Dat is toch wel mijn favoriete kerstnummer.

Hoe ziet jullie kerstboom er uit?
Groot haha, hij is wit met blauw met bijpassende lichtjes in de boom. Heel gezellig dus! Ik wou dat ik een foto kon tonen, maar die wil niet uploaden... Maar jullie weten wel hoe een kerstboom eruit ziet haha...

Hou je van sneeuw?
Dat is te zien haha, op het ene moment niet, zeker niet wanneer je achter iemand aanloopt en daarna zelf valt door het ijs/sneeuw. Maar ik vind het nog steeds leuk om grote sneeuwballen naar m'n vriendinnen te gooien, een sneeuwballengevecht dus!

Wat vind jij het allerleukst aan Kerstmis?
Samen bij de kerstboom zitten en genieten van Kerstmis. Samen pakjes openen, samen kerstliedjes beluisteren, en een lekker diner eten!
Kijk je uit naar kerst?
Ja, heel erg. Kerst is echt mijn lievelingsfeestdag van het jaar! Ik doe dit nog liever dan mijn eigen verjaardag vieren, maar oké ik vier liever mijn verjaardag niet lol. XD Ik vind het gewoon geweldig dat heel de familie bij elkaar is, alleen omdat ik een vriend heb is dit wel verdeeld en zie ik 1 dag zijn familie en 1 dag mijn familie, maar dat maakt mijn niks uit, want het is nog steeds super gezellig! Kerst is meestal een dag bij mijn waarop de families geen ruzie proberen te maken, en dat vind ik super! Eindelijk een keer 2 dagen lang gezelligheid en gelach zonder enge conflicten.

Open je je kerstcadeaus op Kerstochtend of Kerstavond?
De eerste Kerstdag zijn we bij mijn vriend, en daar is het de traditie om dit te doen op Kerstavond, ook omdat die opa en oma niet zo lang daar kunnen zitten, ze zijn al behoorlijk oud. Dus ik, mijn vriend, zijn ouders, zijn zus, en haar vriend doen op Kerstavond alles open. Dit kan echt soms 3 uur duren maar het is wel super leuk! Ik kijk er nu al weer naar uit! Maar die opa en oma doen dit op Kerstdag zelf, bij het eten, net iets er voor zeg maar. En als wij naar mijn familie toe gaan, dat is dus de 2de kerstdag, geef ik opa en oma en papa en mama en me zusje hun cadeautjes want daar heb ik ook iets voor gehaald. Zelf krijg ik alleen maar geld maar dat komt bij mij alleen maar goed van pas! Aangezien ik binnenkort ga samen wonen met me vriend omg, hoe zal onze eerste Kerst er uit zien? Ik kan nu al niet wachten!

Vind je het leuker om cadeautjes te geven of te krijgen?
Ik vind het beiden leuk, om een big smiley op iemands gezicht te zien als die mijn cadeautjes opent vind ik superleuk om mee te maken, dan weet ik dat ik weer iets leuks heb uitgekozen voor die persoon. Zelf wat krijgen vind ik ook leuk. Het hoeft niet veel te zijn bij me, ik ben al blij met een armband of zo van de action lol. Bij mijn gaat het alleen maar om het gebaar en niet om hoe duur iets is geweest.

Wat staat er op jouw verlanglijstje?
Niks bijzonders, ik ben met alles blij, maar ik hou voornamelijk van boeken, maar die verwacht ik dit jaar niet aangezien ik sommige pakketjes al gezien heb qua grootte en dat zijn geen boeken. xD

Wat is je favoriete kerstnummer?
Ik vind alle kerstnummers leuk, voor mij maakt het totaal niks uit op Kerst welk nummer er wordt gedraaid, ik word overal vrolijk van, van elk nummer!

Hoe ziet jullie kerstboom er uit?
Bij mijn thuis: veel slingers en gekleurde kerstballen en allemaal gekleurde lampjes erin en veel verlicht door het huis, voornamelijk gekleurd. Ja wij zijn echt voor de kleurtjes! Bij mijn vriend: een witte kerstboom met blauwe versiering erin met balletjes, rare dingetjes, allemaal blauw en witte lichten erin en bij het raam kleurtjes die steeds veranderen van kleur. Het ziet er leuk uit vind ik, maar zelf ben ik meer van de gekleurde dingen dus om eerlijk te zijn vind ik de kerstboom bij mijn thuis leuker haha.

Hou je van sneeuw?
Nou om eerlijk te zijn bij Kerst wel, maar dit is dan alleen om te bekijken en niet om er doorheen te moeten want anders hebt ik een verschrikkelijke hekel aan sneeuw hahah.

Wat vind jij het allerleukst aan Kerstmis?
Gewoon gezellig met heel de familie bij elkaar, lekker eten, veel praten, gezellig bij al die lichten en cadeautjes aan elkaar geven, en ja gewoon heel veel bijpraten ook al komen we er elke week zeg maar, ik niet omdat ik het te druk heb maar toch, bij Kerst voelt dit toch leuker en gezelliger aan met al die versieringen en lichten en cadeautjes die iedereen voor elkaar gehaald heeft! Omg ik kan nu al niet wachten was het nu maar Kerstavond/1/2de Kerstdag!
Kijk je uit naar Kerst?
Natuurlijk! Ik vind Kerst de leukste tijd van het jaar. Zeker als het een witte Kerst is, al ben ik bang dat we het dit jaar moeten doen met een regenachtige Kerst. Ach, Kerst is Kerst!

Open je je kerstcadeaus op Kerstochtend of Kerstavond?
Kerstochtend. Gezellig voor het ontbijt, oppassen dat je het cadeaupapier niet in de fik steekt aan een paar kaarsen en dan met een knorrende maag de laatste papiertjes van je cadeau afrukken.

Vind je het leuker om cadeautjes te geven of te krijgen?
Beide eigenlijk. Zelf ben ik een beetje creatief en heb dit jaar 2 van de 3 cadeaus aan mijn ouders zelf gemaakt. Maar cadeautjes krijgen is natuurlijk altijd leuk. Zeker als je stiekem al hebt zitten voelen aan de cadeautjes, om een idee te krijgen wat het zou kunnen zijn. Misschien niet helemaal goed van mezelf, maar nieuwsgierigheid is één van mijn wat slechtere eigenschappen en ja, soms kan ik het totaal niet bedwingen!

Wat staat er op jouw verlanglijstje?
Pfoe, mijn verlanglijstje is tegelijkertijd ook een verlanglijstje voor mijn verjaardag, aangezien die ook binnenkort voor de deur staat. Ik zal even het één en ander opnoemen: Een gitaar, een tekentablet, een pikachu onesie - ja, ik ben een pokémon gek, dat weten mijn ouders maar al te goed -, een spel voor de wii of voor mijn DS of een moord-/thrillerboek. Soms ben ik wel van de dure dingen, maar mijn ouders weten gelukkig wel dat ik met kleinere dingen ook blij zal zijn. Al weet ik nu niet precies wat, haha.

Wat is je favoriete kerstnummer?
'Al I Want For Christmas Is You'. Sommigen, waaronder mijn ouders, vinden het een zeiknummer en vinden dat het te veel wordt gedraaid, maar ik kan er eigenlijk geen genoeg van krijgen. Het is tevens ook één van de weinige kerstnummers die ik bijna volledig mee kan zingen.

Hoe ziet jullie kerstboom er uit?
Het is een neppe, alleen dat zie je op het eerste zicht niet gelijk. Mede doordat hij net zo veel uitvalt als een echte boom. De kleuren groen, bruin, zilver, wit en goud. Zo past de boom het beste in ons huis. Grappig genoeg zullen we de boom op Kerst zelf niet gebruiken, want dan zijn we op vakantie. In de plaats daarvoor, hebben we een miniatuurboompje die niet eens groter is dan sommige cadeaus.

Hou je van sneeuw?
Natuurlijk! Ik ben echt dol op sneeuw en zie niets liever. Er doorheen ploeteren is alleen leuk als je het vrijwillig doet. Helaas heb ik een wat minder leuke ervaring met sneeuw, maar toch blijft het mijn favoriete ding om te zien.

Wat vind jij het allerleukst aan Kerstmis?
De gezelligheid en met de familie bij elkaar zijn. Soms is het moeilijk om een moment te nemen die voor iedereen uitkomt, om bij elkaar te zijn. Gelukkig is dit met Kerst anders. Dan is de familie bij elkaar, dan nemen we de tijd voor elkaar. En, dan zijn mensen een stuk vriendelijker. Dat kun je in mijn buurt wel goed gebruiken eigenlijk, haha!
Kijk je uit naar Kerst?
Ik kijk elk jaar uit naar Kerst!

Open je je kerstcadeaus op Kerstochtend of Kerstavond?
Omdat wij met sinterklaas al cadeautjes doen, hebben wij een iets andere kersttraditie. Natuurlijk gaan Kerst en sinterklaas niet om de cadeautjes maar om de gezelligheid die je die tijd hebt. Daarom heeft ons gezin ervoor gekozen om met Kerst lekker te gaan eten. Op eerste Kerstdag koken mijn moeder en ik een heerlijke 3 gangen menu, voorgerecht, hoofdgerecht en een toetje, en dan zijn we allemaal netjes aangekleed, of in een pak of in een jurk. Met tweede Kerstdag gaan we spelletjes spelen en gourmetten we in de avond. Natuurlijk mis ik dan mijn computer. :p

Vind je het leuker om cadeautjes te geven of te krijgen?
Ik vind het krijgen van cadeaus leuker dan het geven van cadeaus, maar ik ben niet te beroerd om geld uit te geven voor leuke cadeaus.

Wat is je favoriete kerstnummer?
Het nummer Flappie staat bij mij op nummer 1, ik denk dat iedereen dat wel kent!

Hoe ziet jullie kerstboom er uit?
Onze kerstboom is een nep kerstboom en er hangen zilveren ornamenten in.

Hou je van sneeuw?
Ik hou erg veel van sneeuw, dat geeft meestal aan dat mijn verjaardag dichtbij is (15 december).

Wat vind jij het allerleukst aan Kerstmis?
Het samenzijn met elkaar en de gezelligheid.
Kijk je uit naar Kerst?
Ik kijk zeer hard uit naar Kerstmis ja, het is mijn favoriete feestdag van het jaar!

Open je je kerstcadeaus op Kerstochtend of Kerstavond?
Op Kerstavond ben ik bij mijn vader en dan zal ik dus de cadeautjes openmaken die ik van hem krijg, maar op Kerstochtend zal ik ook cadeautjes openen, namelijk die van mijn moeder, stiefvader en zus. Later in de dag gaan we ook nog onze familie bezoeken en dan krijg ik waarschijnlijk ook nog wat.

Vind je het leuker om cadeautjes te geven of te krijgen?
Goh, dat vind ik echt een moeilijke vraag. Ik krijg erg graag cadeautjes, dat is zeker. Zeker als het cadeautjes zijn die ik al erg lang wou. Ik vind het echter ook helemaal geweldig om cadeautjes te gaan kopen voor mijn vriendinnen en familie en die dan aan hen uit te delen. Ik word echt blij als andere mensen gelukkig zijn, haha. Het is anderzijds wel een afknapper als ze er niet tevreden mee zijn, maar ja.

Wat staat er op jouw verlanglijstje?
Pfoe, veel! Vooral CDs en boeken, maar ook een mockingjay penny en een ketting met een spotgaai erop. Ook staan er oortjes op mijn verlanglijstje, een supermooie armband, een nieuw GSM-hoesje en een horloge. Ik hoop dat ik toch wel de helft van mijn wenslijstje zal krijgen, en de rest koop ik gewoon zelf!

Wat is je favoriete kerstnummer?
Last Christmas van Wham!, een klassieker haha.

Hoe ziet jullie kerstboom er uit?
To be honest, onze kerstboom ziet er echt verschrikkelijk lelijk uit! Mijn moeder houdt van de kleur fuchsia en dus heeft ze de rode kerstballen en slingers verruild voor paarse. Het ziet er echt niet uit! Ook waren we de piek kwijt, dus heb ik een kerstmuts gebruikt als piek haha. Het ziet er niet uit, maar een kerstboom is niet compleet zonder piek!

Hou je van sneeuw?
Enerzijds vind ik sneeuw echt leuk. Alles ziet er veel gezelliger uit als het besneeuwd is en het landschap is veel mooier. Langs de andere kant heb ik echter een hekel aan sneeuw. Ik ben nogal onhandig en ik glijd echt vaak uit, haha. Het is ook ijskoud en je kan echt niets doen met die lompe handschoenen aan! Ook is het erg irritant dat de bus niet komt opdagen wanneer het fel gesneeuwd heeft. Geef mij maar de lente, zonder sneeuw.

Wat vind jij het allerleukst aan Kerstmis?
Ik denk dat ik dan kies voor het eten. Ik hou echt van eten en op Kerstmis is er altijd zo'n uitgebreid menu met lekkere hapjes en een verrukkelijk dessert. Jammie!
Kijk je uit naar Kerst?
Ja zeker! Ik vind Kerst altijd de leukste dag van het jaar, omdat meestal mijn familie van de andere kant van Nederland hierheen komt. En natuurlijk stiekem ook wel om de cadeaus. :3

Open je je kerstcadeaus op Kerstochtend of Kerstavond?
Kerstochtend, wij vieren geen Kerstavond, in ieder geval niet vaak haha.

Vind je het leuker om cadeautjes te geven of te krijgen?
Beide. Ik vind het heel leuk om mensen blij te zien door mijn cadeautje, maar het is natuurlijk ook leuk om er zelf een te krijgen!

Wat staat er op jouw verlanglijstje?
Nieuwe oortjes en eigenlijk ook een nieuwe mobiel, want die van mij is kapot aan het gaan.

Wat is je favoriete kerstnummer?
Hmmmmm, ik denk toch All I Want For Christmas Is You- Mariah Carey.

Hoe ziet jullie kerstboom er uit?
Turqouise met wit. c:

Hou je van sneeuw?
Opzich wel. Het ziet er natuurlijk geweldig uit als er echt sneeuw ligt, maar natte sneeuw vind ik echt vre-se-lijk!

Wat vind jij het allerleukst aan Kerstmis?
Samen met familie zijn!
Kijk je uit naar Kerst?
Ja, best wel. c:

Open je je kerstcadeaus op Kerstochtend of Kerstavond?
Kerstavond, 's avonds vinden we dat veel gezelliger. c:

Vind je het leuker om cadeautjes te geven of te krijgen?
Allebei wel, alleen is cadeautjes krijgen net dat tikkeltje leuker.

Wat staat er op jouw verlanglijstje?
Op mijn verlanglijstje staat de Sims 3 en Just Dance 2014, maar ik denk niet dat ik dat zal krijgen. :c

Wat is je favoriete kerstnummer?
Mariah Carey ~ All I Want For Christmas Is You.

Hoe ziet jullie kerstboom er uit?
Dit jaar hebben we geen kerstboom gezet, te gevaarlijk voor mijn kleine broertje (die bijna 1 jaar is!)

Hou je van sneeuw?
Ja, echt wel! Sneeuwballen gevechten al zeker!

Wat vind jij het allerleukst aan Kerstmis?
De gezelligheid, cadeautjes zijn niet zo belangrijk voor mij. Ik krijg tussendoor het jaar al genoeg cadeautjes! c:
Kijk je uit naar kerst?
Ja, dit jaar is er veel veranderd bij ons thuis. Daarbij vieren we het ook met de kerk. Dat maakt het extra gezellig eigenlijk, vooral nu ik mijn vaste kerk heb gevonden! Daarbij ging vorig jaar bij het gourmetten mijn olie "geval" in de fik (voor de zoveelste keer HAHA) omdat mijn vader er vaak teveel spiritus in doet.

Open je je kerstcadeaus op Kerstochtend of Kerstavond?
Meestal gebeurt dit bij ons op Kerstavond, omdat we dan rustig met zijn allen hebben kunnen eten. Dan maken we de avond nog leuk en eindigt de dag goed. ^^

Vind je het leuker om cadeautjes te geven of te krijgen?
Ik vind het beide natuurlijk leuk, maar het geven is toch ook erg leuk! Ik ben altijd nerveus naar de reactie van degene die het cadeau van me krijgt, gezien het soms best spannend is, of diegene het wel echt leuk vind!

Wat staat er op jouw verlanglijstje?
Normaal staat er niet echt wat op, maar dit jaar is het een naaidoos met inhoud. Ik ben de laatste tijd veel bezig met het maken van kussentjes, versieringen en het haken van dingetjes. Ik pik daardoor steeds de naaidoos van mijn moeder, dus daar is ze niet zo blij mee haha.

Wat is je favoriete kerstnummer?
Ik ga voor "All I Want For Christmas Is You" omdat dat liedje zo bekend en vrolijk is!

Hoe ziet jullie kerstboom eruit?
Helaas heeft mijn vader niet zoveel zin meer om de kerstboom op te zetten. Vorig jaar stond er ook al niks helaas! In plaats daarvan heeft hij een kerstmuts over twee lampen gehangen haha!

Hou je van sneeuw?
Ja, alleen houd ik niet van de gladheid die erbij komt kijken, wegens mijn krantenbaan. Van mij mag het dus wel weg blijven eerlijk gezegd. :$

Wat vind jij het allerleukst aan Kerstmis?
Ik vind het leukste natuurlijk dat Jezus is geboren voor mij en me bevrijd heeft, maar als ik het ook even op de 'wereldse' manier bekijk, vind ik het ook fijn dat het een familiefeest is en al die lichtjes en de sfeer, echt geweldig!
Kijk je uit naar kerst?
Ja, ik heb er echt zin in! Hopen op een witte Kerst dit jaar. :3

Open je je kerstcadeaus op Kerstochtend of Kerstavond?
Verschilt elk jaar, vorig jaar deden we het op Kerstavond.

Vind je het leuker om cadeautjes te geven of te krijgen?
Geven. Ik vind het heel leuk om mensen blij te maken. Maar ze krijgen is natuurlijk ook leuk!

Wat staat er op jouw verlanglijstje?
Niet zo veel dingen. Ik wil graag een nieuwe fiets, omdat mijn fiets een beetje dood is. Ik wil ook graag een laptop en paysafekaart, maar ik denk niet dat ik ze krijg.

Wat is je favoriete kerstnummer?
All I Want For Christmas Is You - Mariah Carey.

Hoe ziet jullie kerstboom eruit?
Mijn ouders zijn gescheiden, dus ik heb er 2 staan. Bij mijn moeder heb ik een kerstboom vol met zilvere slingers en kerstballen, er hangen ook zuurstokken (die kun je echt opeten, maar die hebben we al 4 jaar, dus ik denk niet dat ze nog goed zijn) en kleine knuffeltjes in. Bij mijn vader heb ik een kerstboom vol met paarse en witte slingers en kerstballen. Er zit ook een slinger in met allemaal witte roosjes eraan en een grote paarse roos bij de piek.

Hou je van sneeuw?
Ja, maar alleen in het weekend, met Kerst en in de vakantie, omdat ik best ver naar school moet fietsen en als er dan sneeuw ligt is dat erg irritant. D:

Wat vind jij het allerleukst aan Kerstmis?
De gezelligheid, met de hele familie bij elkaar zijn. (:
Kijk je uit naar Kerst?
Ik kijk heel erg uit naar kerst. Ik ben dol op cadeautjes krijgen, maar natuurlijk draait het daar niet alleen om. Ik vind het ook een heel gezellige bedoening. Ik ben dol op de kerstboom en de lichtjes die buiten hangen, wat me al helemaal in een kerstbui brengt.

Open je je kerstcadeaus op Kerstochtend of Kerstavond?
Wij vieren Kerst op Kerstavond, dus ik krijg mijn cadeautjes ook op Kerstavond. Ik zou sowieso niet kunnen wachten om mijn cadeautjes pas te kunnen openen op Kerstochtend.

Vind je het leuker om cadeautjes te geven of te krijgen?
Ik vind zowel cadeautjes geven als cadeautjes krijgen even leuk.

Wat staat er op jouw verlanglijstje?
Ik vind het altijd heel moeilijk om iets te kiezen. Dit jaar krijg ik van mijn ouders een nieuwe Ice-Watch horloge, maar van de rest van mijn familie krijg ik zoals gewoonlijk geld of juweeltjes, volgens mij.

Wat is je favoriete kerstnummer?
Ik ben een Belieber, zoals bijna iedereen van VP wel al zou weten, en ik ben echt dol op Mistletoe. Ik vind het echt een heel leuk nummer!

Hoe ziet jullie kerstboom er uit?
Wij hebben in onze kerstboom vanalles hangen: kerstballen, engeltjes, sneeuwmannen, botjes en uiteraard lichtjes. En als kers op de taart staat er bovenaan de kerstboom natuurlijk een piek.

Hou je van sneeuw?
Ik ben er dol op! Ze zeggen dat het dit jaar geen witte Kerst zal worden, wat ik erg jammer vind. Ik vind sneeuwmannen maken nog steeds leuk, haha.

Wat vind jij het allerleukst aan Kerstmis?
Wij gourmetten bijna elk jaar op Kerstavond, wat ik echt tof vind. De kerstboom die in onze woonkamer staat te pronken, vind ik ook erg gezellig. Kerstmis zonder een kerstboom vind ik geen geslaagde Kerstmis.
Kijk je uit naar Kerst?
Jazeker, ik hou erg veel van Kerstmis. Dit is toch wel het feest waar ik het meest naar uitkijk, met name door de gezelligheid en de sfeer rondom en tijdens het feest! Ook hou ik erg veel van kerstfilms die dan weer op de televisie komen.

Open je je kerstcadeaus op Kerstochtend of Kerstavond?
Toch wel Kerstavond, als het lekker donker buiten is, gezellig met lampjes en kaarsjes.

Vind je het leuker om cadeautjes te geven of te krijgen?
Ondanks ik cadeautjes krijgen erg leuk vind, kies ik toch voor de cadeautjes te geven, omdat ik cadeautjes zoeken en kopen toch wel leuk vind om te doen en graag andere vreugde breng, het is tenslotte Kerstmis!

Wat staat er op jouw verlanglijstje?
Ik heb niet echt een verlanglijstje, maar ik zou graag kledingsbonnen willen, want ik pas eindelijk het maatje S en kan dus eindelijk naar de mannenafdeling en leuke kleren kopen i.p.v bij de kinderafdeling, haha!

Wat is je favoriete kerstnummer?
Rockin' Around The Christmas Tree - Glee.

Hoe ziet jullie kerstboom er uit?
Groen? Nee, onze kerstboom beneden is niet bepaald de mooiste, want het hangt vol met zelfgemaakte ballen en frutsels van de lagere school, toen mijn zus en ik nog jonger waren. Ondanks de book niet zo mooi is, zitten er veel herinneringen in en dat is misschien wel mooier! Ook heb ik een kerstboompje op mijn kamer, een hele kleine. Deze is heel chique vind ik zelf, met de blauwe en zilveren ballen!

Hou je van sneeuw?
Ja zeker, maar vooral als ik lekker binnen zit met warme chocomel! Fietsen met sneeuw vind ik iets minder.

Wat vind jij het allerleukst aan Kerstmis?
Zoals ik eigenlijk al gezegd had: de gezelligheid, de sfeer en natuurlijk ook de vreugde.
Plaats ze in een reactie! :)

  • Kijk je uit naar Kerst? 
  • Open je je kerstcadeaus op Kerstochtend of Kerstavond? 
  • Vind je het leuker om cadeautjes te geven of te krijgen? 
  • Wat staat er op jouw verlanglijstje?
  • Wat is je favoriete kerstnummer?
  • Hoe ziet jullie kerstboom er uit?
  • Hou je van sneeuw?
  • Wat vind jij het allerleukst aan Kerstmis?
Poll: Vier jij Kerstmis?



Reactie plaatsen

Reageer op het artikel Merry Christmas!.
Bericht plaatsen
Melden | Citeer | X
Redangel schreef op 09-01 17:44:
Redangel schreef:
Irresistible schreef:
  • Kijk je uit naar Kerst? Jaaa
  • Open je je kerstcadeaus op Kerstochtend of Kerstavond? Wij doen niet aan cadeau's
  • Vind je het leuker om cadeautjes te geven of te krijgen? allebei <img src='/layout/nl/images/smileys/smiley_schamen.png' alt=':$'>
  • Wat staat er op jouw verlanglijstje? een nieuwe mobiel en anders het nieuwe album van Linkin Park c':
  • Wat is je favoriete kerstnummer? All I Want For Christmas Is You
  • Hoe ziet jullie kerstboom er uit? Wij hebben geen kerstboom meer, hebben we geen ruimte voor. Maar we hebben takken versiert met takjes en rode kerstballen n_n
  • Hou je van sneeuw? Zolang ik er niet door moet te fietsen vind ik het leuk!
  • Wat vind jij het allerleukst aan Kerstmis? De sfeer, de muziek, de versieringen 

hoe bedoel je jij doet niet aan cadeau's
Melden | Citeer | X
Tianmi schreef op 25-12 19:18:
Tianmi schreef:
Amouris schreef:
Merry Christmas to y'all <3

Melden | Citeer | X
Amycha schreef op 25-12 18:32:
Amycha schreef:
  • Kijk je uit naar Kerst?
Valt wel mee... Ik vind het gewoon leuk om de boom op te zetten en de versiering erin te hangen, om eten te maken voor heel ons gezinnetje en om cadeaus te kopen voor iedereen. Het is hier wel heel speciaal want mijn moeder verjaart de 24ste.
  • Open je je kerstcadeaus op Kerstochtend of Kerstavond? 
Dat hangt af van de omstandigheden. Moet mama werken? Hebben we bezoek? Wat willen de twee jongsten? Dit jaar hebben we het op kerstochtend gedaan. Vorig jaar op kerstavond.
  • Vind je het leuker om cadeautjes te geven of te krijgen? 
Ik vind het alletwee leuk. Als je een cadeau krijgt wil dat zeggen dat die persoon om je geeft. En als je er een geeft dan is het leuk om de reactie te zien!
  • Wat staat er op jouw verlanglijstje?
Ik heb precias dat gekregen wat ik gevraagd had. Boekenbox van Game of Thrones. Die heet A Song of Ice and Fire en ik ben begonnen in het eerste boek!! *verslaafd*
  • Wat is je favoriete kerstnummer?
Als ik daar echt een antwoord op moet geven. Last Christmas, dat ene van de Chipmunks of Feliz Navidad (omdat het zo'n zomers tintje heeft...)
  • Hoe ziet jullie kerstboom er uit?
Dit jaar? Lichte blauwe ballen, zilveren slingers, mat witte piek en felle witte led-lampjes...
  • Hou je van sneeuw?
Zeker, behalve als ik ergens heen moet... En zeker nu ik met de moto kan rijden!!
  • Wat vind jij het allerleukst aan Kerstmis?
Het leukste aan kerstmis is de sfeer die er hangt en gewoon de periode van het jaar. Met kerst vieren we mama haar verjaardag, kan ik al uitkijken (en aftellen) naar nieuwjaar en dan daarna mijn broer z'n verjaardag en weer al de rest van het jaar...
Melden | Citeer | X
Astorce schreef op 25-12 17:35:
Astorce schreef:
Leuk!! (: Ik sta er eens in yayayay :d
Melden | Citeer | X
Irresistible schreef op 25-12 16:29:
Irresistible schreef:
  • Kijk je uit naar Kerst? Jaaa
  • Open je je kerstcadeaus op Kerstochtend of Kerstavond? Wij doen niet aan cadeau's
  • Vind je het leuker om cadeautjes te geven of te krijgen? allebei :$
  • Wat staat er op jouw verlanglijstje? een nieuwe mobiel en anders het nieuwe album van Linkin Park c':
  • Wat is je favoriete kerstnummer? All I Want For Christmas Is You
  • Hoe ziet jullie kerstboom er uit? Wij hebben geen kerstboom meer, hebben we geen ruimte voor. Maar we hebben takken versiert met takjes en rode kerstballen n_n
  • Hou je van sneeuw? Zolang ik er niet door moet te fietsen vind ik het leuk!
  • Wat vind jij het allerleukst aan Kerstmis? De sfeer, de muziek, de versieringen 
Melden | Citeer | X
Compulsion schreef op 25-12 11:49:
Compulsion schreef:
SugarBear schreef:
Merry Christmas to everyone! <3

Melden | Citeer | X
Berghond schreef op 25-12 11:05:
Berghond schreef:
ik vier geen kerstmis en ook geen sinterklaassad
Melden | Citeer | X
Catoxxx schreef op 25-12 10:15:
Catoxxx schreef:
vrolijk kerstfeest
(a)
Melden | Citeer | X
Catoxxx schreef op 25-12 10:14:
Catoxxx schreef:
ik vier kerst is met familie
$
Melden | Citeer | X
Cinta schreef op 25-12 10:03:
Cinta schreef:
Tanisha schreef:
Merry chiristmas iedereen !!
(wel spijtig dat ze mij nooit vragen stellen)

Ik heb de vragen erbij gezet, dus je kan ze altijd nog invullen.  :)
Melden | Citeer | X
Compulsion schreef op 25-12 09:57:
Compulsion schreef:
Tanisha schreef:
Merry chiristmas iedereen !!
(wel spijtig dat ze mij nooit vragen stellen)

Het stond op een topic, dus dat wil zeggen dat je dat topic niet gezien hebt.
Melden | Citeer | X
Ralsei schreef op 25-12 09:54:
Ralsei schreef:
Fijne kerst!
Melden | Citeer | X
Ralsei schreef op 25-12 09:54:
Ralsei schreef:
Kijk je uit naar Kerst? 
Ja!!!
 
Open je je kerstcadeaus op Kerstochtend of Kerstavond? 
Ik krijg geen cadeau's van mijn famillie. 
Ik heb dat bijna nooit gevierd in mijn leven.
Ik kan me amper herinneren dat ik kerst (en sinterklaas) heb gevierd.
 
Vind je het leuker om cadeautjes te geven of te krijgen? 
Dit klinkt nogal raar, maar even leuk!
 
Wat staat er op jouw verlanglijstje?
Ik vraag altijd te veel volgens mijn famillie de laatste 5 jaar vraag ik een armband dat is al te veel gevraagd, maar als ik cadeau's zo krijgen geld en spulletjes voor mijn konijntjes.
 
Wat is je favoriete kerstnummer?
All I want for christmas
 
Hoe ziet jullie kerstboom er uit?
Vol en druk.
 
Hou je van sneeuw?
NEE!!! 
 
Wat vind jij het allerleukst aan Kerstmis?
Opblijven en lekker eten.
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 25-12 09:34:
Sas schreef:
Floor schreef:
Merry Christmas iedereen! :')

Melden | Citeer | X
Tanisha schreef op 25-12 08:35:
Tanisha schreef:
Merry chiristmas iedereen !!
(wel spijtig dat ze mij nooit vragen stellen)
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 25-12 05:50:
Karina schreef:
Ik vier geen Kerstmis. Ben namelijk Moslim (;
Melden | Citeer | X
Littlepanda schreef op 25-12 05:27:
Littlepanda schreef:
Merry christmas and A happy new year!
Melden | Citeer | X
Kusjebabs schreef op 25-12 05:07:
Kusjebabs schreef:
Merry christmass :3
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 25-12 05:06:
XChantal schreef:
Fijne kerst iedereen!
Melden | Citeer | X
Redamancy schreef op 25-12 02:49:
Redamancy schreef:
Leuk artikel! Nee ik ga die vragen denk ik niet invullen want ze zijn veel te lastig en ik doe er waarschijnlijk een uur over en dat duurt me te lang ahahah xdd
Melden | Citeer | X
Acnolgia schreef op 25-12 02:15:
Acnolgia schreef:
SuikerSpin schreef:
Amouris schreef:
Merry Christmas to y'all <3


Melden | Citeer | X
Acnolgia schreef op 25-12 00:50:
Acnolgia schreef:
Axelle schreef:
♥MerryChrismas everyone! ♥

Jij ook <3
Melden | Citeer | X
Carolynn schreef op 25-12 00:43:
Carolynn schreef:
woop ik sta erin, fijne kerst enzooo
Melden | Citeer | X
Acnolgia schreef op 25-12 00:42:
Acnolgia schreef:
Rochel schreef:
Fijne kerst iedereen! ♥

Jij ook <3
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 25-12 00:40:
Amouris schreef:
Merry Christmas to y'all <3
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 25-12 00:38:
Cindy schreef:
Rochel schreef:
Fijne kerst iedereen! ♥




Nieuwsarchief
Nieuwsoverzicht || 25 september 202225-09-2022 00:00
We Are Domi21-09-2022 00:00
De Tasmaanse tijger19-09-2022 00:00
Nieuwsoverzicht || 18-09-202218-09-2022 00:00
Films | Taken16-09-2022 00:00
Series ~ The unlisted12-09-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 11 september 202211-09-2022 00:00
Comic Sans MS09-09-2022 00:00
Jochem Myjer07-09-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 04-09-202204-09-2022 00:00
Sterrenbeeld Maagd 02-09-2022 00:00
What's in a name?01-09-2022 00:00
Superman and lois29-08-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 28-08-202228-08-2022 00:00
Marianentrog || Zomeractie week 527-08-2022 00:00
Freddie Highmore24-08-2022 00:00
Serie | Glow Up - NL/BE22-08-2022 00:58
Nieuwsoverzicht || Zondag 21 augustus21-08-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 14-08-202214-08-2022 00:00
Bloemen || Zomeractie week 413-08-2022 00:00
Dagny10-08-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 7 augustus 202207-08-2022 00:00
Book Lovers03-08-2022 00:00
Watersporten | Zomeractie week 330-07-2022 07:08
Reis door de tijd: Nieuwsteam28-07-2022 12:00
Vorige | Pagina: | Volgende