Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
DutchStoryLover
Boekentip: Over Je Toeren :)
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om een reactie te kunnen plaatsen op het dagelijks nieuws dien je te zijn ingelogd.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
18 van de 24 sterren behaald
Nieuws van de dag
BOG uitslag ronde 1 (door Account verwijderd)

Hey VP'ers! Hier is de uitslag van
de eerste ronde van Be Our Guest.
Klik HIER om te lezen wat dit is.

---

En zoals altijd is de uitslag...
in verhaaltjesvorm! Door Joline.
Het zou leuk zijn mocht je het verhaal ook lezen
“Welkom in NieuwsTeamLand! Vandaag is de uitslag van de grote Be Our Guest, waar we tien mensen een visum geven om eens in dit geweldige land te mogen kijken! Een paar mensen mogen hier zelfs permanent blijven! Zijn jullie ook zo benieuwd? Kom dan met me mee naar de grote uitslagshow! We mogen er zelf live bij zijn, terwijl de rest het moet kijken op de televisie of natuurlijk lezen op het NVDD!“ zei Joline, die me verwelkomde in NieuwsTeamLand.

“Kom, we lopen even naar het NTcafé, misschien komen we Yolène, die we allemaal kennen onder de naam TaylorSwift of ons vosje Saskia ook wel tegen!”.

Dus dat deden we, we liepen naar het NT-café en ja hoor, daar zat Yolène te praten met Rochel. Ik kon nog net een vlaag van het gesprek opvangen, ze hadden het over Axelle, zou zij dan door zijn? Dat zei ik blijkbaar hardop, want opeens hoorde ik achter me de stem van Lisa, die zei dat Axelle inderdaad door was.

“Drinken jullie even gezellig een kopje koffie mee?” vroeg Rochel en wees naar de tafel. Ik aarzelde en keek naar Joline, het leek me supergezellig maar ik wist niet of het wel mocht. Joline knikte. “Doe maar hoor”, zei ze lachend, “ik zoek Roy (Cat) even op om te bespreken welke les we Vocaloid gaan geven.” “Vocaloid?” vroeg ik. Yolène lachte en zei dat Vocaloid ook één van de mensen was die door was. Ik glimlachte, ik had het idee dat ik nog wel eens achter de uitslag kon komen voordat ik bij de show aankwam.

Ik dronk mijn kop koffie op en kletste nog even met Rochel en Yolène, totdat ik Ilse zag lopen met Alena’s inzending op papier. Ik keek vragend naar Rochel, zou Alena dan ook door zijn? Rochel knikte. Ik wist nu dus al drie van de tien mensen die door zouden zijn.

Ilse vroeg of Rochel even wilde meekomen naar het hoofdkantoor, daar zat Elle de spelling te checken en ze wilde graag dat Rochel even de overige inzendingen zou kopiëren, zodat Elle ook kon strepen in de inzendingen. Ik zag dat Rochels gezicht vertrok, ze vond het vast veel te gezellig daar. “Mag ik het doen?” vroeg ik, want zo kon Rochel blijven zitten en kon ik het echte NT-hoofdkantoor zien! Dat mocht, dus toen gingen Ilse en ik samen op weg naar het hoofdkantoor. We moesten wel met de NT-trein, dus we moesten even wachten. Toen zag ik de rest van de papieren die Ilse vast had, ik kon ze niet allemaal lezen, maar ik zag ook Posey en Wout staan. “Gaan Posey en Wout ook door?” vroeg ik dus aan Ilse. “Ja, en ook …” begon ze, maar toen kwam de trein langs en hoorde ik haar niet meer. Toen ik wilde vragen wat ze zo net had gezegd, ging haar telefoon. “Met Ilse”, zei ze. “Lisa? Wat is er? Gaat José het misschien niet redden voor de show?” Het gesprek ging nog even verder en toen Ilse ophing zei ze alleen dat ze snel weg moest en stapte de trein uit, die net tot stilstand was gekomen. “En ik dan?” riep ik haar nog na, maar het enige wat ze zei was dat ik Joline maar moest bellen, maar ik had haar nummer helemaal niet.

Daar zat ik dan, in de NT-trein, geen idee waar ik was of waar ik heen ging, maar gelukkig kwam ik toen Julia - ook wel Amouris – tegen en ze wees me de weg. Ik had nog een gesprek met haar tot het station waar ik eruit moest, maar dat ging eigenlijk over niets. Toch wilde ik nog wat meer te weten komen, dus vroeg ik waar ze heen ging. Ze ging naar een cupcakewinkel en een winkel over “Doctor Who?”, want ze wilde een leuk cadeautje kopen voor twee van de kandidaten. Ik dacht even na en wist toen dat ze Cupcakedeeg en TheTardis bedoelde. Ik wist er nu al zeven, nog maar drie te gaan.

Ik liep naar het hoofdkantoor en ging naar Elle toe, die me meteen vroeg om het artikel van KillerQueen te kopiëren, zodat ze die nog snel kon nakijken voor de show. “Is dit van de mensen die door zijn?” vroeg ik om zeker te weten of KillerQueen door was. Elle knikte, maar ze was te druk om te praten, dus ik kopieerde nog wat andere artikelen, van o.a. Axelle en Posey, maar die wist ik al, dus daar had ik niks aan.

“Tring, tring, triiinnng!” hoorde ik uit m’n broekzak komen, ik pakte m’n mobiel en nam op. “Hoi, Saskia en Roy hier”, hoorde ik aan de andere kant van de lijn, ze praatten nog even over de show en vroegen toen of ik een extra exemplaar van het artikel van Riraito mee kon nemen, want ze waren hun exemplaar kwijtgeraakt en verder was er niemand beschikbaar en ze dachten dat ik het wel leuk zou vinden om te doen. “Tuurlijk”, zei ik enthousiast. Ik voelde me net een NT'er, nu ik al deze klusjes mocht doen. Ik ging weer naar de NT-trein en ging zitten, ik luisterde wat muziek tot ik de opnamestudio zag. Ik stapte uit en liep naar de ingang. “Dauntless?” vroeg de bewaker aan mij. “Nee? Dat ben ik niet, hoezo?” vroeg ik weer op mijn beurt. “Is zij één van de kandidaten die door is?” De bewaker keek een beetje vreemd en zei toen dat ze inderdaad door was. Ik glimlachte, nu wist ik de uitslag al voordat de show begon, dat vond ik wel een leuk gevoel.

Na een paar uur kletsen en grappen maken kon dan toch echt de echte show beginnen.

Ik zag Lisa en José het podium opkomen, ze hielden voor de uitslag nog even een toespraak. “Iedereen die meedeed heeft echt zijn of haar best gedaan, dat hebben we ook gezien en daar zijn we heel erg blij mee, maar toch konden we niet iedereen door laten gaan. Als je niet door bent naar de volgende ronde, betekent dat niet dat je niet goed bent, we vonden iedereen stuk voor stuk goed, maar de mensen die we hebben gekozen staken er toch nét iets bovenuit. Maar niet opgeven, probeer het de volgende keer maar gewoon opnieuw!”

Toen doofden de lichten en scheen er alleen één lamp op de envelop die José vasthield. “Jullie zijn nu vast heel erg benieuwd? Nou, laat ik jullie dan maar uit jullie lijden verlossen”, zei Lisa. “Axelle, Vocaloid, Alena, Riraito, KillerQueen, TheTardis, Wout, Posey, Cupcakedeeg en Dauntless zijn door naar de volgende ronde!”

-------------

De mensen die door zijn ontvangen vandaag nog een mail i.v.m. met de sessies. Ze krijgen ook elk een mentor toegeschreven die hen gaat begeleiden tijdens deze wedstrijd/verkiezing. 

Joline en TayorSwift hebben ook commentaar gegeven over jullie inzendingen die jullie mogen lezen. Klik op hun namen om een bestand te kunnen downloaden.

Rond 15 februari maken wij bekend wie de winnaars zijn en welke mensen wij kiezen om ons team aan te vullen. Spannend!

Nog even een overzicht van de prijzen:

1ste plaats: 50 CR, 20.000 PD en een artikel op het NVDD!
2de plaats: 30 CR, 10.000 PD en een artikel op het NVDD!
3de plaats: 20 CR, 7.500 PD en een artikel op het NVDD!
 



Reactie plaatsen

Reageer op het artikel BOG uitslag ronde 1.
Bericht plaatsen
Melden | Citeer | X
Society schreef op 03-02 16:34:
Society schreef:
Jmmr, ik had anders meegedaan. ;c
Melden | Citeer | X
CRFJ schreef op 30-01 21:54:
CRFJ schreef:
leuk verhaaltje (:
Melden | Citeer | X
WitchHazel schreef op 30-01 19:57:
WitchHazel schreef:
TheTardis schreef:
Veela schreef:
Ik voel dat er hier een Dr. WHO fan in de buurt is. n__n

*doelt op TheTardis.

Hahaha yes goed gevoelt 

doctor who is wel IN eh :3 ik kijk er nu naar :d
Melden | Citeer | X
TheTardis schreef op 30-01 19:55:
TheTardis schreef:
Veela schreef:
Ik voel dat er hier een Dr. WHO fan in de buurt is. n__n

*doelt op TheTardis.

Hahaha yes goed gevoelt 
Melden | Citeer | X
TheTardis schreef op 30-01 19:55:
TheTardis schreef:
Oh zoo blij!!! c:
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 30-01 18:05:
Cindy schreef:
Posey schreef:
Omg ik zit er bij! <img src='/layout/nl/images/smileys/lol.png' alt=':d'>

Gefeliciteerd schat!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 30-01 18:05:
Saturn schreef:
Gefeliciteerd! Jammer dat Bram niet door is ;c
Melden | Citeer | X
Cinta schreef op 30-01 18:01:
Cinta schreef:
BeOriginal schreef:
Ik wist helemaal niks van deze wedstrijd.. terwijl toen ik de titel las ik een super goed idee kreeg.. -.- 


Deze wedstrijd is één dag live geweest als artikel, en er is een mail rondgestuurd naar iedereen. 
Melden | Citeer | X
BeOriginal schreef op 30-01 18:01:
BeOriginal schreef:
Ik wist helemaal niks van deze wedstrijd.. terwijl toen ik de titel las ik een super goed idee kreeg.. -.- 

Melden | Citeer | X
Compulsion schreef op 30-01 17:50:
Compulsion schreef:
Congrats allemaal!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 30-01 17:34:
Fuenta schreef:
Duckface schreef:
Gefeliciteerd iedereen! Leuk verhaal btw <img src='/layout/nl/images/smileys/razz.png' alt=':p'>

Eheheh thanks xo
Melden | Citeer | X
Duckface schreef op 30-01 17:33:
Duckface schreef:
Gefeliciteerd iedereen! Leuk verhaal btw :p
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 30-01 16:47:
Nuts schreef:
Gefeliciteerd lieverdjes! :)
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 30-01 16:10:
Cupcakedeeg schreef:
Cupcakewinkelpower!!!!
YAY YAY :d
Super blij eheh :d
Gefeliciteerd iedereen die ook door is :d
Melden | Citeer | X
Sorayatjuh schreef op 30-01 15:45:
Sorayatjuh schreef:
ahw nee ben telaat
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 30-01 15:43:
Fuenta schreef:
Hannah2 schreef:
Fendacy schreef:
Hannah2 schreef:
Gefeliciteerd allemaal, veel plezier in NieuwsTeamLand! hahahahhaha nieuwsteamland hahahahahhahaha 

Moest ik ook al om lachen hahahaha

Ik vind het wel leuk bedacht! 

Dankje ehehe 
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 30-01 09:06:
Fuenta schreef:
Gingerbread schreef:
Ik ben niet door ok lol

Je had geen motivatie :c
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 30-01 08:30:
Esmee schreef:
Laura schreef:
Gefeliciteerd allemaal! <img src='/layout/nl/images/smileys/lol.png' alt=':d'>

Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 30-01 08:16:
Laura schreef:
Gefeliciteerd allemaal! :d
Melden | Citeer | X
Jynteke schreef op 30-01 07:42:
Jynteke schreef:
Acnologia schreef:
gefeliciteerd!

Melden | Citeer | X
Acnolgia schreef op 30-01 07:34:
Acnolgia schreef:
gefeliciteerd!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 30-01 06:15:
Morphine schreef:
ik kan t bestand niet vinden meh 
Melden | Citeer | X
Laryanue schreef op 30-01 00:46:
Laryanue schreef:
Leuk verhaaltje! ;D
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 30-01 00:24:
Classictears schreef:
TaylorSwift schreef:
Classictears schreef:
Gefeliciteerd iedereen! Wat is de rede dat ik niet door ben? <img src='/layout/nl/images/smileys/lol.gif' alt='<img src='/layout/nl/images/smileys/lol.png' alt=':d'>'> Fouten?

De anderen waren beter - je vindt in de tekst wel feedback/commentaar van Joline en mij

Ik zal de tips zeker mee nemen! Dankjewel <3
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 30-01 00:22:
Sas schreef:
Gefeliciteerd :)
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 30-01 00:18:
Classictears schreef:
TaylorSwift schreef:
Classictears schreef:
Gefeliciteerd iedereen! Wat is de rede dat ik niet door ben? <img src='/layout/nl/images/smileys/lol.gif' alt='<img src='/layout/nl/images/smileys/lol.png' alt=':d'>'> Fouten?

De anderen waren beter - je vindt in de tekst wel feedback/commentaar van Joline en mij

Ff lezen dan , ben ik wss over heen gelezen :d
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 30-01 00:17:
Amicizia schreef:
Feli iedereen, lol jamie ben ook moe maar ik ben hyper actief
Melden | Citeer | X
Cheiloproclitic schreef op 30-01 00:10:
Cheiloproclitic schreef:
Snorry ik ben moe dus dat kan het zijn :] <3
Melden | Citeer | X
Cinta schreef op 30-01 00:06:
Cinta schreef:
Classictears schreef:
Gefeliciteerd iedereen! Wat is de rede dat ik niet door ben? <img src='/layout/nl/images/smileys/lol.png' alt=':d'> Fouten?

De anderen waren beter - je vindt in de tekst wel feedback/commentaar van Joline en mij
Melden | Citeer | X
Cheiloproclitic schreef op 30-01 00:05:
Cheiloproclitic schreef:
Zet die namen nou maar op een rijtje ik ben te lui om heel die tekst te lezen
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 30-01 00:05:
Classictears schreef:
Gefeliciteerd iedereen! Wat is de rede dat ik niet door ben? :d Fouten?
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 30-01 00:04:
Riraito schreef:
Aaah yey dankjewel, ik verheug me erop en ben benieuwd wie mijn mentor wordt!
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 30-01 00:02:
Kuvira schreef:
Gefeliciteerd iedereen! :)
Melden | Citeer | X
Cinta schreef op 30-01 00:01:
Cinta schreef:
Gefeliciteerd! !!



Nieuwsarchief
Unmasking the Evil05-10-2023 19:00
Hoe bouwen we VP weer op?12-04-2023 00:00
nog een poging voor Studs LI en m'n afscheidsartikel06-03-2023 17:27
Be Our Guest27-02-2023 00:00
Artificial Intelligence23-02-2023 00:00
Files || Emily VanCamp16-02-2023 00:00
Serie: The Recruit07-02-2023 00:00
Nieuwsoverzicht 05-02-202305-02-2023 00:00
Nepo baby04-02-2023 00:00
Files ~ Ian Bohen02-02-2023 00:00
Nieuwsoverzicht 22-01-202322-01-2023 00:00
Files~Jenna Ortega19-01-2023 00:00
The Good Nurse14-01-2023 00:00
Nieuwsoverzicht 8 januari08-01-2023 00:00
Files // Tiera Skovbye 05-01-2023 00:00
Be the Best 2022 | Uitslag01-01-2023 00:00
The Sandman30-12-2022 00:00
Kersttradities rond de wereld26-12-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 25-12-202225-12-2022 00:00
Kerstfilms22-12-2022 00:00
Erebus, vulkaan op Antarctica19-12-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 18-12-202218-12-2022 13:32
Be The Best - Stemronde15-12-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 11 december 202211-12-2022 00:00
Serie | Ginny & Georgia09-12-2022 00:00
Vorige | Pagina: | Volgende