Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Rascal
stuur me een berichtje als je iets verkoopt van mijn wenslijst!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
19 van de 24 sterren behaald
Profiel
EverythingWeHad
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
Lieve Céline..001-12-2013 20:26
CT: Minister president017-11-2013 18:44
CT: Je eigen kledinglijn017-11-2013 18:36
CT: Ontwerp je eigen smartphone014-11-2013 18:17
CT: Jouw droomslaapkamer014-11-2013 17:30
CT sollicitatie Isabel014-11-2013 16:23

 MeldenCT sollicitatie Isabel

Hi competitie team!

Ik ben Isabel, ik ben 12 jaar oud, of jong haha! Ik zit nog op school, in de 1e om precies te zijn. Ik volg de richting Gymnasium. Voor als je het wilt weten, mijn hobby’s zijn: tennis, paardrijden en creatief bezig zijn, dus zoals lay-outs maken en bloggen. Ik ben graag buiten en maak graag foto's. Ook hou ik van reizen en nieuwe plekken bezoek en nieuwe mensen ontmoeten, 
Dat over mij. (:

Ik ben vanaf dag 1 te vinden op VirtualPopstar en heb zo’n beetje alles wel meegemaakt. Ook het begin van het Competitieteam, het sprak me meteen al aan maar omdat ik ook al in het Nieuwsteam zat heb ik niet meegedaan. Eerst deed ik niet mee aan de competities omdat ik lui was, maar toen zag ik in dat ik het eigenlijk heel leuk vond en begon ik mee te doen, zo won ik de competitie: ‘verzin zelf een competitie!’ en kwam ik erachter dat ik het eigenlijk heel leuk vond om zelf ook competities te organiseren. Ik vind het leuk om te doen en ik heb veel ideeën.

 Ik kan lay-outs maken dus dat komt ook goed van pas en mijn Algemeen Nederlands is prima. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en het doet me goed om inzendingen te krijgen voor competities die ik heb verzonnen. Ook vind ik het nog leuker om mensen daarna blij te maken voor de moeite die ze hebben gedaan. Het lijkt me superleuk om weer deel uit te mogen maken van een gezellig team op Virtualpopstar! Ik werk namelijk graag samen en leer graag nieuwe mensen kennen. Ik ben elke dag een uur online en als ik weinig huiswerk en toetsen heb nog veel meer. 
Hieronder vind je links naar 3 voorbeeldcompetities, veel leesplezier!

Dit was mijn brief, ik hoop dat jullie mijn sollicitatie brief met plezier hebben gelezen en me belonen met een plekje in het competitie team.

Liefs, Isabel.

Hier nog een paar berichtjes van mensen denken over wat ik zou toevoegen aan het Competitie team.

Ilse:

Isabel is ten eerste gewoon een super slimme (ze doet gymnasium), lieve, creatieve & talentvolle meid. Ze speelt VP met veel plezier, en haar kun je dan ook een echte trouwe speler noemen! Ik weet toevallig van Isabel dat ze het erg leuk vind om competities te organiseren, en ze kan ook nog is lay-outs maken haha. Ik weet héél toevallig dat dat goed van pas komt, toch? Nou ja, als jullie Isabel kiezen dan hebben jullie tenminste ook iemand die het écht graag wil, en dat zoeken jullie toch? xoxo Ilse

 

Van Joline:

Isabel is een supergoede keuze om te kiezen als CT lid!

 

Waarom? Isabel is heel erg creatief, is supergoed in layouts maken, en heeft altijd leuke ideeën. Zo heeft ze ook al een competitie gemaakt die op de CT pagina is geweest, en was ze een supergoed NieuwsTeam lid, maar een CT lid zou ze bijna nog beter zijn!


Ik heb 3 competities bedacht om toe te voegen aan mijn brief, dit zijn ze:


Jouw droomslaapkamer! Dit is een competitie over hoe jouw droomslaapkamer zou ontwerpen, HIER kun je hem vinden.

Ontwerp je eigen smartphone! Dit is een competitie over hoe jouw eigen smartphone er uit zou zien, HIER kun je hem vinden.

Je eigen kledinglijn! Dit is een competitie over jouw eigen kledingklijn, HIER kun je hem vinden.

Minsiter president! Dit is een competitie over wat jij zou doen als je minister president was, je kunt hem HIER vinden.

Verder had ik nog een ander idee. Er is een keer een competitie gekomen om je eigen competitie te bedenken. Het leek me leuk om elke maand een competitie online te zetten van iemand die geen CT lid is. Zo zou je kunnen zien wie er talent voor heeft en gewoon soms wat afwisseling. Ook vinden mensen het CT dan interessanter aangezien ze zelf ook eens wat kunnen doen. Bij het NT bijvoorbeeld kun je echt alleen iets doen als je zelf ook lid bent.

Reactie plaatsen

Reageer op de blog CT sollicitatie Isabel van EverythingWeHad .
Bericht plaatsen