Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
15 van de 24 sterren behaald
Profiel
Joelley
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
The end ∞123-11-2013 18:24

 MeldenThe end ∞
Zachtjes liet ik me op mijn bed vallen. Met in mijn ene hand mijn armbandje, met het bedeltje dat ik van Emiel had gekregen erin geklemd en in de andere het witte, plastic doosje. Maanden, nee, jaren lang had ik hier naartoe geleefd en eindelijk had ik de moed om er voor te gaan. De woorden van mijn klasgenoten deden pijn. Ze braken me in duizenden stukjes en er bleef niks meer van de oude, vrolijke Bailey over. 
 
"Lelijk"
 
"Raar"
 
"Waardeloos"
 
De woorden spookten dagelijks door mijn hoofd. De school gangen werden door mijn brein als 'onveilig' bestempeld. De gangen waren immers de plek waar ik vaak genoeg gemene opmerkingen naar m'n hoofd geslingerd kreeg. Ze waren ook de plek waar mijn boeken in een sluwe beweging uit mijn handen geslagen werden waarna ik ze op moest rapen zodat ik makkelijk in elkaar getrapt zou kunnen worden. Ik haatte de gangen. Ik haatte ze echt. Zo erg, dat ieder wezen dat er rondliep net zo erg door me gehaten werd als de gangen zelf. Misschien was dat ook een van de redenen dat ik mezelf haatte. Het maakte allemaal niks meer uit. Vandaag zou er een einde aan komen. Met trillende handen opende ik het doosje en liet een stuk of acht van de witte pillen die er inzaten op mijn bed vallen. Ik sloot het doosje weer en smeet het naar de andere kant van de kamer. Ik gleed met mijn vingertoppen over de pillen en liet de tranen een weg over mijn wangen banen. Dit was het dan. Ik opende mijn rechterhand -de hand met het armbandje- weer en keek met glinsterende ogen naar het bedeltje. Stay save, stond erin gegraveerd met een mooi, krullend lettertype. Ik zuchtte. 'Hij wil dat je veilig bent en dat ben je niet als je dit niet doet, hij zal niet boos zijn, hooguit een beetje verdrietig, maar dat komt goed. Hij is sterk,' maakte ik mezelf wijs. Ik griste het flesje van mijn nachtkastje en opende het met water gevulde voorwerp. Ik pakte de pilletjes één voor één op en stopte ze tegelijk in mijn mond. Ik kauwde er even op, zodat ik ze makkelijker in kon slikken en nam een paar grote slokken van het water. Ik glimlachte en liet de laatste tranen de vrije loop. Ik liet me achterover vallen en sloot mijn ogen.
 
'Heb je haar weer!,' siste Miranda. Ze wees naar me met een blik vol afschuw. Ik zuchtte. Gewoon doorlopen, dacht ik. Alsof er helemaal niks gebeurd is. 'Heb je dat hoofd gezien? Ze ziet er nog erger uit dan normaal,' wist Melvin het nog wat erger te maken. Ik slikte. Was dit nu echt nodig? Net toen ik besloot wat sneller te gaan lopen voelde ik een hand om mijn pols. Geschrokken bleef ik staan. Ik beet op mijn lip en nam die adem. Met een ruk draaide ik me op. 'Wat moet je?,' snauwde ik. Ik keek recht in twee heldere, blauwe ogen. Emiel. 'Nou nou, doe eens rustig,' zei hij met een lacherige ondertoon. 'Ik heb alle reden tot paniek, laat me los,' siste ik. 'Ja ja, ik wou je wat geven,' antwoordde Emiel die deed alsof hij mijn geïrriteerde blik niet had gezien. Ik zuchtte. 'Vooruit, als je me maar los laat.' Er verscheen een glimlach op zijn gezicht. Hij liet me los en rommelde wat in zijn rugtas. 'Ben je aan het flirten met die kakkerlak?,' schreeuwde Miranda onze richting op. Ik beet weer op mijn lip en probeerde te doen alsof het me allemaal niks kon schelen. 'Ik kwam laatst een boek tegen in de boekhandel. Ik weet dat je van lezen houdt en dit leek me wel een goed boek, dus ik nam hem maar voor je mee,' zei Emiel, met dezelfde glimlach als de van daarnet op zijn gezicht. Ik schrok ervan. Waarom deed hij dit? Ik nam het boek verbaasd aan en liet mijn ogen over de kaft glijden. "Let me in" was de titel. "Just let me help you" stond er in het klein onder. 'Dankjewel,' bedankte ik de jongen en ik liep weg, met het boek in mijn handen.
 
Later begreep ik pas te betekenis van Emiels cadeau. We werden beste vrienden en na een jaar lig ik hier. Trillend door de pillen. Alles werd wazig en ik voelde iets achter mijn ogen kloppen in het ritme van mijn hart. Emiel had me geholpen, hij deed z'n best. Ik hield van hem. Heel erg veel, maar ik kon het niet meer.
 
Het is beter zo.

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

yaaaay, eerste verhaal erop gezet. Ik schrijf wel vaker. Op wattpad (JoelleMelody, ik was eerst Joelleyx). Het zou leuk zijn als je me zou volgen! Net als m'n blog!

See ya later x

Reactie plaatsen

Reageer op de blog The end ∞ van Joelley .
Bericht plaatsen
Melden | Citeer
Joelley schreef op 24-11 12:16:
Joelley schreef:
Ylana15 schreef:
OOOh spannend! Komt er een vervolg?

Als je dat wil? :) x