Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
18 van de 24 sterren behaald
Profiel
NiallxHoran
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
Harry Potter: Is Sneep Harry's vader?007-12-2013 17:09

 MeldenHarry Potter: Is Sneep Harry's vader?
Dit is de eerst blog die ik maak :) Misschien werken blogs hier anders, maar ja. Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

Laats keek een vriendin van mij voor het eerst de Harry Potter films. Ik heb de boeken al minstens tien keer gelezen en de films al duizend keer gezien, dus dat vond ik wel leuk.
Gisteren kwam ze er opeens mee dat Sneep Harry's vader is. Daar klopt dus helemaal niets van. Eerst snapte ik er dus helemaal niets van en vond ik het maar raar. Maar ze wist het zeker. Waarom?
In deel 7.2 zegt Perkamentus: 'Behandel hem ALSOF hij je zoon is.' (het kan dat hij het iets anders zegt, ik heb m vanuit het Engels vertaald) 
Ik zal jullie even uitleggen hoe het allemaal gegaan is met Sneep, Lily en James (je kan dit ook overslaan als je te lui bent):

Lily en Petunia (ja, tante Petunia!) waren vroeger toen ze klein waren goede vriendinnen. Lily kon alleen toveren en Petunia niet. Lily vond het leuk om gevaarlijke dingen te doen. Op een dag deed Lily wat magie. Sneep had zitten spioneren en vertelde Lily dat ze een heks was. Sinds toen ging Lily steeds meer met Sneep om. Petunia kon daar helemaal niet tegen. 

Toen Lily voor het eerst naar Zweinstein ging, ging Petunia mee naar peron 9 3/4. Daar schold ze Lily uit voor monster. Lily vertelde dat zij en Sneep een brief hadden gevonden waarin stond dat Petunia en brief naar Perkamentus gestuurd had waarin ze vroeg of zij ook naar Zweinstein mocht (het antwoord was nee)

Al meteen had Sneep een hekel aan James en zijn vrienden. Het probleem was alleen dat Lily samen met James en zijn vrienden in Griffoendor, en Sneep in Zwadderich geplaatst werd.

Sneep wordt gepest door James en Sirius en daardoor heeft Lily een hekel aan James. In het vijfde jaar van Zwijnstein (volgens mij het vijfde jaar) krijgen Sneep en Lily ruzie omdat Sneep duistere magie is gaan gebruiken tegen anderen en iemand uit heeft gescholden voor modderbloedje. Lily wil niets meer met Sneep te maken hebben. 

Pas in het zevende jaar wordt Lily verliefd op James. Ze krijgen samen een zoontje, Harry. Rowling heeft verteld dat Lily James zover heeft gekregen om vrede te sluiten met Sneep.

Dus:
James is Harry's vader. 
1. Harry en James lijken heel veel op elkaar
2. Waarom zou Sneep ooit zijn zoon op laten voeden door de man die hij het meeste haatte
3. Lily en Sneep hadden echt ruzie. Als Sneep niet de duistere kant opgegaan was, dan was ze waarschijnlijk voor Sneep gegaan, maar helaas.

Conclusie:

Sneep is NIET Harry's vader

Reactie plaatsen

Reageer op de blog Harry Potter: Is Sneep Harry's vader? van NiallxHoran .
Bericht plaatsen