Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
17 van de 24 sterren behaald
Profiel
Littlepanda
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
Afvallen #1131-12-2013 15:37

 MeldenAfvallen #1
De reden waarom ik deze blog maak, is dat ik zie dat heel veel mensen die hierop zitten echt wel een paar kilotjes willen afvallen, maar ze gewoon niet weten hoe ze het moeten doen.. Omdat ik, eindelijk na 2 jaar, écht ga afvallen, mede mogelijk gemaakt door mijn enigste goede voornemen, afvallen.. Wil ik jullie ook wat tips geven! Ik wil vooraf zeggen, blijf gezond bezig, álsjeblieft! Anorexia is een ernstige ziekte, en daar moet je niet mee in aanraking komen..
Ik zeg dat uit ervaring, het is afschuwelijk, 3 jaar geleden werd afvallen een verslaving voor mij, ik at geen ochtend en middag eten, en avondeten kwam ik niet onderuit, ik sportte 4 dagen per week (wat niet erg is, ALS JE ER VOLDOENDE BIJ EET) en dan 2 uur per dag, mijn beste vriendin die woog 32 kilo op 16 jarige leeftijd, en dat is niét gezond.

het is een hel, dat kan ik je vertellen.
1. Afvallen op een gezonde manier!

2. Minimaal 3 keer per dag eten, 's ochtend, 's middags en 's avonds.

3. Genoeg sporten, elke dag minimaal een uur beweging is eigenlijk al genoeg! elke beweging die je erbij neemt is alleen maar mooi meegenomen!

4. om het uur een pakje crackers eten, zo blijft je spijsvertering op gang, dus blijft je lichaam verteren.

5. Zoek op wat goed is om te eten en vraag aan je ouders, of koop het zelf, om het te kopen!

6. Drink veel groene thee, ZONDER suiker, dit helpt je spijsvertering, met een aantal % loopt je spijsvertering sneller.

7. Slaap minimaal 8 uur per dag, doordat je veel slaapt, blijft je spijsvertering goed werken, slaap je minder dan 7 uur gaat je spijsvertering slechter werken waardoor je eten minder snel word verteerd, dan kom je dus sneller aan!

8. Afvallen is 70% op je voeding letten en 30% sporten, dus je moet er echt bij sporten! al is het een rondje om je huis lopen (dit is écht gezonder voor je dan rennen/joggen)

9. Laat dat éne snoepje toch staan, ookal denk je "nou, het is maar 1 snoepje.." maar als je dat blijft denken worden het er 2, 3, en voor je het weet is die hele zak leeg! Dus, nee zeggen kan écht geen kwaad.. en je voelt je gelijk goed! "Yes, ik kan nee zeggen ..."

10. Zoek leuke work-outs op op het internet, er zijn echt leuke dingen te vinden!

11. Geen zin om te sporten? @ork-outs te doen? Ga wiien, just dance, wii sport, ook die kleine bewegingen helpen héél veel, merk je dat je zweet? Dat is niet erg! Zweet laat alleen maar zien dat je afvalt, echt waar!

12. Neem in plaats van een bord, een soep kom bij het eten (of een bakje, maar waar voldoende in kan) zo voorkom je dat je téveel avond eten neemt.

13. DRINK VEEL WATER!! Dit is héél belangrijk, je moet veel water drinken, ten eerste vult dit heel erg, dus als je trek hebt in iets lekkers, drink 3 glazen water (ookal heb je geen zin in wat) en je eetlust is wég, drink minimaal per dag 2,5 liter water.
1. Sla je ontbijt nóóit over, dat is je energie, éten is je energie, je brandstof, zonder je brandstof kom je niet vooruit, door niet eten val je niet veel af, dus het heeft over het algemeen trouwens niet veel nut.

2. kots je eten niet uit, je verpest je nieren ermee en het is heel slecht voor je, je kan eraan doodgaan als je het teveel doet (echt waar!), en het helpt toch niet, je kotst het wel uit maar alles wat dikmakend is is al opgenomen dus val je er niet van af.

3. Ga geen junk food eten, sla het af, als je bij de macdonalds gaat eten, eet een salade, ik weet het dat is echt heel moeilijk om bij de MacDonalds geen junkfood te eten, maar het is écht dik makend en een échte dont.

4. Ga niet meer dan 3 keer per week (om de dag) op de weegschaal staan, dit is een echte killer als je niet snel genoeg afvalt, want dan word je heel verdrietig als je geen resultaat ziet / als je ziet dat je bent aangekomen. 4. sport niet elke dag, je lichaam heeft rust nodig, als je elke dag sport dan bouw je spiermassa op, waardoor je zwaarder word.

5. Niet alleen Cardio training doen als sporten, ga ook met de gewichten aan de gang, doe oefeningen goed voor de spieren, dit zorgt dat je vetmassa sneller weg gaat.

6. Jezelf verwennen omdat je zo goed bezig bent, DONT, hierdoor, ookal neem je maar 1 klein koekje, kom je al in de verleiding om meer te nemen, en dat wil je niet hé. ;).

7. Eet geen mayonaise, ontwijk álle sauzen die lichtgekleurd zijn, als je persee een saus moet kiezen kies dan rode sausen, like ketchup enz.
Tips Als je een smartphone hebt, zoek deze apps op:
MyFitnessPal: Een app, waarmee je kan uitrekenen hoeveel calorieën je per dag mag eten om binnen een bepaalde periode je kilotjes kwijt te raken, je kan er bij bijhouden wat je eet, hoeveel calorieën dat zijn, wat voorn work out je hebt gedaan, hoeveel minuten en hoeveel calorieën je hebt verbrand, heel handig, ik gebruik het zelf ook!
7MinWC: Het kost wellicht een paar cent, maar het is geweldig, het is een app die je bepaalde work outs laat zien, je kan de filmpjes bekijken hoe je het moet doen en dan moet je binnen de tijd zoveel mogelijk van die opdrachten doen, echt waar geweldig! het is nog leuk ook! Echt waar!

Reactie plaatsen

Reageer op de blog Afvallen #1 van Littlepanda .
Bericht plaatsen
Melden | Citeer
Littlepanda schreef op 31-12 15:38:
Littlepanda schreef:
Wtf nooo, hele codering ofso is fout gedaan en idk hoe je dat goed doet kwa tekst sad