Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
17 van de 24 sterren behaald
Profiel
Imagination
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
Lisa's tips: positief denken313-01-2014 16:29
10 redenen waarom de winter leuk is312-01-2014 15:30
#DIY lucky paper stars!112-01-2014 13:06

 Melden10 redenen waarom de winter leuk is


10 redenen waarom de winter leuk is!


Je hebt het misschien niet helemaal door, maar het is toch echt winter. We kunnen er niet meer omheen, ook al ligt er nog geen sneeuw. Langzaam maar zeker wordt het toch steeds kouder, en niet iedereen is daar blij mee. Want ''oh wat had ik nu graag in mijn bikini op het strand gelegen.'' Tja, in de winter zal dat niet lukken, maar dat betekend niet dat de winter niet leuk is..

1. Winter, tijd om te schaatsen! Oké, schaatsen gaat vrij moeilijk als de sloten nog niet zijn bevroren, maar dat gebeurd heus nog wel. Als het ijs er eenmaal ligt zal je zien dat schaatsen net zo leuk kan zijn als zwemmen!

2. Maar zolang er nog geen ijs ligt kun je natuurlijk altijd genieten van een leuke film in je thuis 'bios'. Doe je comfy outfit aan en pak er een lekker warm dekentje bij. Als de film is afgelopen zal je me gelijk geven, binnen (waar het warm is) lekker knus een filmpje kijken is veel leuker als het buiten koud is.

3. En warme chocolademelk mag natuurlijk ook niet ontbreken! Slagroom erop, marshmallows erbij, mmm..

4. Je kunt nu in je meest dikke en comfortabele trui of sweater naar school. Voordeel!

5. Mutsen, beanies, sjaals, handschoenen & wanten. Je meest fashionable winter items kun je nu ook weer gaan dragen. (;   

6. Ik weet niet of ik de enige ben die dit heeft, maar als ik buiten kom als het heeft gesneeuwd heb ik altijd het gevoel alsof ik in een sprookjeswereld ben beland. Sneeuw is dus niet alleen koud, maar ook nog eens mooi!

7. En ja, als het dan gesneeuwd heeft zit er niets anders op.. Sneeuwballen gevecht! Misschien is het een beetje kinderachtig, maar hey, voor een goed sneeuwballen gevecht ben je toch nooit te oud?

8. Je hebt ook nog eens een geweldige smoes voor als je te laat komt op school. ''Sorry meneer, ik was gevallen door de sneeuw.'' ''Sorry meneer, het fietspad was niet gestrooid dus ik moest het hele eind naar school lopen.'' of wat dacht je van deze: ''Sorry meneer, ik ben te laat want ons huis was ingesneeuwd...''

9. Oké, misschien kom ik een beetje laat met dit voordeel, maar toch ga ik 'm noemen. De wintertijd. Ook al is 'ie een paar maanden geleden al ingegaan, hij heeft er wel voor gezorgd dat we een uurtje langer konden uitslapen. En dat is goed! Toch?

10. En tot slot: alle feesten die in de winter gevierd worden. Nu hebben we ze allemaal al gehad, maar ik denk dat bijna iedereen het met me eens is dat Kerst, Sinterklaas en oud & nieuw leuke gebeurtenissen zijn uit de winter. En dat betekend dus ook dat ze voordelen zijn van de winter. 



Dus.. Zie je wel? Zo erg zijn die koude wintermaandjes toch niet? Goed, ik geef toe dat ik ook chagrijnig wordt als ik in de sneeuw naar school moet fietsen, maar al met al valt de winter best mee.



Reactie plaatsen

Reageer op de blog 10 redenen waarom de winter leuk is van Imagination .
Bericht plaatsen
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 11-02 17:22:
Nada21 schreef:
Leuk! :d 
Melden | Citeer
Imagination schreef op 14-01 14:57:
Imagination schreef:
JzTha schreef:
Imagination schreef:
JzTha schreef:
misschien nog een leuke layout de volgende keer?

Binnenkort krijg ik een photoshop programma, dus dan kan ik leuke layouts voor mn blog gaan maken (:

wil je ook vertellen hoe dat progamma heet xd?

Als ik het wist zou ik het zeggen, maar ik krijg het van mn vader omdat hij het ook gebruikt voor zn werk enzo. Dusja idk :c
Melden | Citeer
Imagination schreef op 14-01 14:51:
Imagination schreef:
JzTha schreef:
misschien nog een leuke layout de volgende keer?

Binnenkort krijg ik een photoshop programma, dus dan kan ik leuke layouts voor mn blog gaan maken (: