Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
15 van de 24 sterren behaald
Profiel
MusicPaper
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
MusicPaper #6115-02-2014 19:55
MusicPaper #5107-02-2014 20:54
MusicPaper #4619-01-2014 11:49
MusicPaper #3113-07-2013 19:04
MusicPaper #2006-07-2013 19:32
MusicPaper #1002-07-2013 17:43

 MeldenMusicPaper #4

Heehoi leden van MusicRecords!
Welkom bij de vernieuwde versie van de MusicPaper! Alvast veel leesplezier!

MusicRecords bestaat 1 jaar!
Op 20 januari bestond MusicRecords precies 1 jaar! Dat moest natuurlijk gevierd worden. Elle organiseerde een grote quiz waarbij je sterren en popdollars kon winnen. De quiz ging over MusicRecords. Veel antwoorden kon je vinden in het platenlabel zelf, maar bij sommige vragen moest je toch goed nadenken. Hier kunnen jullie de vragen nog eens bekijken: http://virtualpopstar.com/social?category=14&topic=306829  Je moest de juiste antwoorden voor 31 januari naar Elle mailen, en wij hebben nu de eer om de uitslag bekend te maken!
  1. Ilse: 18 juiste antwoorden
  2. Debbie: 16 juiste antwoorden
  3. Axelle: 16 juiste antwoorden
  4. Gwendoline: 15 juiste antwoorden
  5. AsiaMania: 15 juiste antwoorden
  6. Anouk: 14 juiste antwoorden
  7. Mariquita: 11 juiste antwoorden

Gefeliciteerd allemaal! Ilse, Debbie en Axelle winnen elk 5000 popdollars. Iedereen krijgt ook één ster per goed antwoord!

Op dit topic kunnen jullie de goede antwoorden bekijken: http://virtualpopstar.com/social?category=14&topic= topic 

Interview met Elle

Hoe kwam je op het idee om MusicRecords te starten?
Ik was eerst een moderator van Worldwide en dit vond ik erg leuk, maar na een tijd wilde ik gewoon een eigen platenlabel. Toen begon ik wat mensen te mailen of ze naar mijn platenlabel zouden komen als ik er een zou opstarten en ze zeiden allemaal ja, dus wanneeer ik 100 credits bij elkaar gerapen had startte ik MusicRecords!


Kreeg je veel hulp op MR te kunnen starten?
In het begin heb ik het eigenlijk vooral zelf gedaan, maar in de loop van de maanden hebben veel mensen me geholpen met MusicRecords uit te breiden en nieuwe functies en ideëen te ontwikkelen!

Wat betekent MR voor jou?
Veel. Ik vind het helemaal geweldig om een eigen platenlabel te hebben en de leden zijn stuk voor stuk gewoon fantastisch! <3

Hoeveel uur moet je dagelijks besteden aan MR?
Ik zal het even in uren per week zetten; ik geloof zo'n 2/3 uren. Ik moet elke week de mail opstellen en dat duurt best lang, ik moet competities verzinnen, de inzendingen controleren, het forum in het oog houden, sollicitaties keuren etc. Het neemt wel veel tijd in beslag.

Wat was een top moment dit jaar?
Ik vond het persoonlijk helemaal geweldig toen we op #1 stonden! Jammer genoeg haalde Gerhardinalabel ons al snel in...

Heb je ooit gedacht aan stoppen met MR?
Om eerlijk te zijn wel, ja. In het begin vond ik het helemaal geweldig om competities te verzinnen waar zo veel enthousiaste leden aan meededen, maar nu krijg ik nog maar weinig inzendingen en dat demotiveert me best wel. Ik heb het gevoel dat MusicRecords steeds minder actief wordt en dat vind ik ontzettend jammer!

Hoe kwam je op de naam?
Dat weet ik eigenlijk niet meer haha. Ik weet wel nog dat ik de hele tijd aan het denken was welke naam ik zou kiezen en plots kwam ik op MusicRecords en ik dacht: 'Waarom niet?'

Wie zou je zoal willen bedanken?
Hmmm... Ten eerste sowieso iedereen die ooit moderator is geweest: Ilse, Sandrien, Joline, Gwendoline, SugarBear, Sobrovivo, OMYNIALLxxx, Axelle, Isabel, Jasper... Ik vergeet er vast nog een deel. $: Verder ook nog alle leden die enthousiast zijn op het forum en die meedoen aan de competities en aan de tour. Zonder jullie zou MusicRecords niets zijn!

Wil je nog iets zeggen?
Ik wil dank je zeggen tegen alle leden van MusicRecords. Dankzij hen bestaat MusicRecords al een jaar en daar ben ik trots op!


Moderatorverkiezingen

Eindelijk zijn ze er! MusicRecords zoekt nieuwe moderatoren. Droom je al lang om bij je favoriete platenlabel tours, competities, acties, enzovoort te starten? Dan is dit zeker iets voor jou! Tot 8 februari kan je je kansje wagen om één van hen te worden. Meer informatie kan je hier vinden: http://virtualpopstar.com/social?category=14&topic=308772
Veel succes!

Liedjes van de week:

De voorbije week waren de liedjes van de week Counting Stars van OneRepublic en Let it go van Demi Lovato.
Ken je de artiesten niet zo goed? Hier zijn de paspoortjes van hen!

OneRepublic

Jaren actief: 2002 – heden

Genre: Pop rock band

Bandleden: Ryan Tedder (Zanger, keyboardist, gitarist), Zach Filkins (Gitarist, achtergrondzang), Drew Brown (Gitarist), Brent Kutzle (Bassist, cellist, achtergrondzang, keyboards), Eddie Fisher (Drummer, percussionist ((Dat is slagwerk, dus drums, enzovoort))).

Platenlabel: Interscope Records

Albums: Dreaming Out Loud ( 2007 ), Waking Up ( 2009 ), Native ( 2013 )

Tournees: Good Life Tour ( 2010-2011 ), The Native Tour ( 2013-2014 )


Demi Lovato

Jaren actief: 2002 – heden

Genre: Dance teen pop rock

Platenlabel: Hollywood Records (Muzieklabel van The Walt Disney Company)

Albums: Don’t forget ( 2008 ), Here we go again ( 2009 ), Sonny with a chance ( 2010 ), Unbroken ( 2011 ), Demi ( 2013 )

Tournees: Burning Up Tour ( 2008 ) (Voorprogramma Jonas Brothers), Demi Lovato Summer Tour ( 2009 ), Demi Lovato Fall Tour ( 2009 ), Camp Rock 2 World Tour ( 2010 ) (Samen met de Jonas Brothers  en de rest van de Camp Rock 2 cast), An Evening with Demi Lovato ( 2011 ), Demi Lovato Summer Tour ( 2012 ), Neon Lights World Tour ( 2014 )


Zondag worden de liedjes van de week vervangen door Union J met Beautiful Life en Bastille met Bad Blood.

Blunder van de week

Vandaag hebben we voor jullie de blunder van Hope.

We waren op de winter BBQ van school. Mijn vriendinnen en ik speelden eerst wat, aten daarna wat lekkers en gingen dat terug spelen. Dan was het tijd voor het dessert: fruitsalade! Ik vond het wel lekker en we aten er veel van. Het fruit die we niet lustten, gooiden we in de vuilnisbak. Ik had eigenlijk liever een ander dessert gehad, maar tja... Toen gingen we terug op het springkasteel. We hebben lang gespeeld. Op een bepaald moment riep mijn broer me om te zeggen dat we naar huis gingen. Dus we gingen naar binnen. Ik ging met mijn ellebogen op de schouders hangen van de papa van een vriendin. Maar dat was dus de foute papa! Mijn papa en de anderen lagen in een deuk! Ik was echt beschaamd. Nu denk ik er nog steeds aan! 
Groetjes,
Hope alias Bo.


Lid in het zonnetje

Deze keer is Axelle het geworden, ze gaat hier wat meer over zichzelf vertellen.

Ik ben Axelle en ik ben 12 jaar. Ik woon in België en doe de richting Latijn. Mijn hobby's zijn niet echt speciaal maar ik doe ze wel erg graag. Mijn hobby's zijn lopen, dansen, lay-outs maken, zingen en tekenen. Ik speel VirtualPopstar al een tijdje en ik heb er geen spijt van, integendeel! Ik speel het zeer graag. Zoals velen onder jullie wel al weten ga ik voor NT, ik ben ook door bij BOG en daar ben ik echt hartstikke blij mee! Ik hoop dat ik bij de nieuwe leden zal horen, maar dat zien we natuurlijk nog wel! Ik ben ook moderator bij MusicRecords en ik doe het graag, niet dat ik er veel voor moet doen xd Binnenkort ga ik ook een zoekactie doen! Dus houdt het forum maar goed in de gaten! c;

 

Xoxo, MusicIsMyDrug, Lore & Cupcakedeeg
We hope you liked it!


Reactie plaatsen

Reageer op de blog MusicPaper #4 van MusicPaper .
Bericht plaatsen
Melden | Citeer
MusicPaper schreef op 02-02 18:29:
MusicPaper schreef:
Ilse schreef:
Yay, ik win 5000pd + 18 sterren haha. Ik heb best veel antwoorden goed zeg! <img src='/layout/nl/images/smileys/lol.png' alt=':d'>

Je hebt het echt heel erg goed gedaan! Proficiat! :)
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 02-02 12:46:
Hope schreef:
OMG mijn blunder staat erin c:
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 02-02 12:40:
Roseberry schreef:
Yay, ik win 5000pd + 18 sterren haha. Ik heb best veel antwoorden goed zeg! :d
Melden | Citeer
MusicPaper schreef op 02-02 12:15:
MusicPaper schreef:
Foxy schreef:
Nice <img src='/layout/nl/images/smileys/lol.png' alt=':d'>

Dankjewel :)
Melden | Citeer
Compulsion schreef op 01-02 19:59:
Compulsion schreef:
Awesome!
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 01-02 19:59:
Sas schreef:
Nice :d