Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Rascal
stuur me een berichtje als je iets verkoopt van mijn wenslijst!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
16 van de 24 sterren behaald
Profiel
Saltara
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
z024-05-2014 17:19
SMT sollicitatiebrief van Yasmine! <3227-04-2014 16:59

 MeldenSMT sollicitatiebrief van Yasmine! <3
 

Hoi als allereerst wil ik zeggen veel succes met het zoeken etc! Ow EN MIJN ACCOUNT HEET YASMINE ALLEEN VOND IK HET FIJNER OM HET OP EEN ANDERE ACC TE DOEN!!

Ik ben Yasmine. Ik ben 12 jaar oud en ik woon in Nederland. Op het moment doe ik havo-vwo, gelukkig kan ik school met vp heel erg goed combineren (VP NAAM: Yasmine). Al vanaf jongs af aan ondekte ik graag nieuwe dingen ik creëerde als het ware mijn eigen wereld. Ik vind me zelf best creatief ik ontdek graag nieuwe dingen en ik wil het dan graag laten horen/zien. Ik heb veel verschillende hobby's: ik kan heel erg druk zijn en ik kan met van alles bezig zijn. Maar ook kan ik heel rustig zijn en lees ik bijvoorbeeld graag. Ook fotografeer ik heel graag, ik kan mezelf altijd meer uiten op beeld. Daarom zit ik ook graag op instagram! :)


Samenwerking.. Ik vind dat wel een van de belangrijkste dingen in een groep. Ik doe het ook liever samen dan alleen! Ook hoef je er geen beste vriendinnen voor te zijn hoor. Samenwerking kan heel erg serieus zijn, maar het kan ook heel erg gezellig zijn! Ook vind ik het heel erg belangrijk dat je dingen van elkaar hoort.. Dus een mening is erg belangrijk, maar hee natuurlijk is niet iedereen het er altijd mee eens. Dat heb ik natuurlijk ook wel eens, maar ik kan me heel erg snel aan dingen aanpassen. Zo leer je dingen van elkaar, dat motiveert mij dus meer en zo kan ik beter presteren!


Motivatie:

Nu denk je vast: Waarom Yasmine nou als smt'er en waarom moet nou ZIJ gekozen worden? Nou ik zou het heel erg leuk vinden, omdat ik gewoon heel veel plezier heb op instagram. Ik vind het ook erg leuk als ik vp promoot en als ik mensen ook graag blij maak, want dat motiveert mij nog meer en zo doe ik het ook graag. Ik ben ook heel graag bezig met social media en ik zit ook het liefst op Instagram, ik zit er heel vaak op om foto's te posten of om lekker foto's te bekijken! Ook kan en ken ik alles wel op Instagram. En ik hou ook erg veel van promoten . Ook heb ik alle tijd voor het smt'er zijn, ik heb het gewoon niet heel erg druk zo hou ik veel tijd over! En als ik iets graag doe steek ik er ook graag veel tijd in, en doe ik het met nog meer plezier!


Klein voorbeeldje van wat ik kan maken (Niet letten op effect kan altijd veranderd worden hihi)
http://nl.tinypic.com/view.php?pic=2e6fqy0&s=8#.U11beOh9SuY


Instagram naam: xyasminetje

(IK heb inderdaag weinig volgers, maar ik hoop dat dat niet van belang is :c IK WEET NIET HOE MENSEN ZO SNEL AAN VOLGERS KOMEN, en mijn telefoon was voor een tijdje stuk dus daarom heb ik nu een nieuwe acc)

AN

Mijn algemeen Nederlands zit wel goed voor mijn gevoel.


Hoeveel tijd zit je per dag op vp?

Hmm… Ja dat kan heel erg verschillend zijn maar ik denk sowieso minimaal 2 uurtjes, gemiddeld 4/5 uurtjes (WEEKEND MEER)





TEXT FOR LAYER 0 GOES HERE
 

Reactie plaatsen

Reageer op de blog SMT sollicitatiebrief van Yasmine! <3 van Saltara .
Bericht plaatsen
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 28-04 12:35:
Saturn schreef:
Hij doet mij erg denken aan mijn sollicitatie, haha c':

Als ex-SMT'er kan ik zeggen dat je zeker kans maakt. :3
Melden | Citeer
XAnna schreef op 28-04 12:06:
XAnna schreef:
Wouww goede solli! c: