Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Xlorenzox
Happy Pride Month 🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
16 van de 24 sterren behaald
Profiel
Maroon
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
{COMP} Wake Up013-09-2015 17:28
BC // De Mythe van Bloody Mary012-09-2015 18:17
My Favorite Season ♥006-09-2015 21:37
Nieuw Schooljaar ♥005-09-2015 17:46
BC // Traveling ♥321-08-2015 23:41
BC // Calorieën tellen, don't do it alone!106-08-2015 17:43

 MeldenBC // Traveling ♥

Deze meivakantie ging ik naar Egypte. Ik zou graag terug willen, maar aangezien er nu veel oorlog is in de landen die er omheen liggen, lijkt het me niet verstandig. Ik ga jullie vertellen wat wij hebben gedaan, waar we zaten en wat je kan doen!

Vliegen naar Egypte duurt ongeveer 5 uur, wat best lang is. (tipje, download series/films op je telefoon!) Hurgharda, waar wij naar toe gingen, is aan de kust en een goede plek om naar toe te gaan voor iedereen. Er zijn veel uitgaansplekken, maar ook weer veel waterparken voor gezinnen. Als je van cultuur houdt, kan je makkelijk naar de piramides of naar tempels. Wat ook echt vet is om te doen, is een safari of een duiktocht. Wij hebben gezwommen met dolfijnen, koraal gekeken. Het was een leuke ervaring en ik zou het iedereen aanraden. Je moet wel goed kunnen zwemmen en een tijdje. Ongeveer 12 minuten hard zwemmen, anders zie je geen dolfijnen. Ik heb er trouwens wel 2 gezien, 2 baby dolfijnen. De safari waar ik naar toe ben gegaan was ook echt tof, je reed heel lang door de woestijn (als je wagenziek bent, zorg voor pillen, kan je makkelijk in Egypte krijgen en ze werken goed!) Daarna mocht je op een kameel rijden wat echt heel eng is en toen kwam het leukste. Buggy en quads rijden. Mijn vader en ik hebben echt iets met motoren en quads, als we erop zitten is het net alsof de tijd 10 keer langzamer gaat! Ik heb zelf natuurlijk ook nog even gereden en wow, vet! Echt een aanrader! Daarna gingen we eten en naar een show. Dit is een basic programma voor een safari, dus de kans is groot dat je ongeveer hetzelfde doet bij een andere maatschappij. 

Mocht je willen weten waar wij zaten in Hurgharda, in Jungle Aqua Park. Het is een groot park waar je je eigen soort appartementje krijgt, het is meer een soort slaapkamer met een bureau, TV, badkamer en kasten. Wat wel fijn is, is dat de schoonmakers gewoon een fles cola bij je in de koelkast zetten en 4 flesjes water zodat je genoeg te drinken hebt! Het is trouwens een All Inclusive park dus je hebt ongeveer 4 restaurantjes waar je alles mag eten wat je wilt! Ook was er een ijswinkel en een bakkerij waar je heerlijke gebakjes kan halen. Als ik er aan denk krijg ik water in mijn mond! Bij het zwembad waren veel glijbanen, als ik het me goed herinner, meer dan 10 glijbanen! Ook waren er veel normale zwembaden. Als je in een ligbed ligt komen er wel veel mensen met aanbiedingen langs, bijvoorbeeld voor de safari's. Het is best irritant, maar je kan een bordje 'DON'T DISTURB' vragen waardoor niemand je lastig valt. Ik vond het echt geweldig en zou er graag nog een keer naar toe willen!

Ik heb best veel ideeën voor droomreizen, maar ik kan ze nog lang niet naleven. Veel van de reizen bevatten road trips, maar ik heb nog geen rijbewijs. Ik ben nog (net niet) 15, dus dat duurt nog dik 3 jaar! En dan moet je 2 jaar wachten tot je een auto mag huren, dus ik moet minimaal 20 zijn. Maar ik kan jullie er wel iets over vertellen! Ook leuk!

  • Ik wil 2 roadtrips doen door Amerika! De eerste is over de west coast! Dan wil ik graag naar San Francisco, San Diego en Los Angeles. En dan tussendoor kleine dingen bezoeken! Aangezien deze steden ver uit elkaar liggen, kan je niet heel even snel er naar toe rijden. Het is net een soort Europa, dat grote land.
  • Ook wil ik nog naar de Oost kust om naar Chicago en New York te gaan. Deze liggen ook enorm ver uit elkaar, bad luck. Het is allemaal maar een schets op dit moment, maar ik denk dat het later wel duidelijker word!
  • En in America wil ik naar New Orleans! Waarschijnlijk neem ik dan mijn ouders mee, aangezien hun dat ook willen.
  • Wat mij ook vet lijkt, is om in Australië een roadtrip te doen. Ik heb nog geen idee waar ik naar toe kan gaan, maar tijd lost dat wel op.
  • En als laatste wil ik nog naar Engeland en Ierland! Gewoon een weekendje ofzo! Shoppen, even de omgeving zien. Lijkt me wel vet!

Dat was het voor dit artikel! Ik hoop dat jullie hem leuk vonden!

 


Reactie plaatsen

Reageer op de blog BC // Traveling ♥ van Maroon .
Bericht plaatsen
Melden | Citeer
Glowie schreef op 22-08 14:27:
Glowie schreef:
Maroon schreef:
Glowie schreef:
Wauw cool! Succes <img src='/layout/nl/images/smileys/smile.gif' alt='<img src='/layout/nl/images/smileys/smile.png' alt=':)'>'>

Thanks jij ook! ♥

Bedankt :)
Melden | Citeer
Maroon schreef op 22-08 14:26:
Maroon schreef:
Glowie schreef:
Wauw cool! Succes <img src='/layout/nl/images/smileys/smile.png' alt=':)'>

Thanks jij ook! ♥
Melden | Citeer
Glowie schreef op 22-08 14:24:
Glowie schreef:
Wauw cool! Succes :)