Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
21 van de 24 sterren behaald
Profiel
Maroon
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
{COMP} Wake Up013-09-2015 17:28
BC // De Mythe van Bloody Mary012-09-2015 18:17
My Favorite Season ♥006-09-2015 21:37
Nieuw Schooljaar ♥005-09-2015 17:46
BC // Traveling ♥321-08-2015 23:41
BC // Calorieën tellen, don't do it alone!106-08-2015 17:43

 MeldenMy Favorite Season ♥
Omdat we allemaal verschillend zijn, hebben we allemaal verschillende meningen. De ene vind jurkjes leuk, de ander joggingsbroeken. Sommige mensen vinden zomer leuk, sommige mensen de winter. Ik hou persoonlijk van de herfst en ga jullie vertellen waarom!

Het weer.
Het weer? Jup, het weer. Het kan regenen, keihard regenen. (Ik ben echt totaal happy in de regen ookal houd ik er altijd een dikke verkoudheid aan over) Maar soms is het ook warm en je kan je gewoon altijd aankleden zoals je wilt. Heel vaak is een rokje (met panty) niet eens zo fris en heb je soms geluk dat het bloedheet word. Ook mag je een leuke sjaal dragen en alle accessoires die bij de herfst komen, oeh!

Kleding
Welke kledingstijl je ook hebt, je kan het aan! Sweaters, shirtjes, rokjes, mutsen, everything! Je kan alles ook combineren en het ziet er vaak ook mooi uit! Wie loopt er eigenlijk rond in de zomer met een sjaal? Maar in de herfst mag alles! Ook zijn er leuke tinten (bruintinten bijvoorbeeld) en iedereen draagt van die comfy kleding, dus als je dat normaal ook al doet kan je dat ook heerlijk doen!

Drankjes
Een woord, Starbucks. Starbucks heeft zoveel leuke drankjes in de herfst, omygod. Ook drinkt iedereen warme chocomel (lust ik weer niet maar oke) en bij ons op school delen ze na vakanties vaak Jus d'Orange uit, super lief!

Dit waren een paar redenen waarom de herfst zo geweldig is! Wat is jouw favoriete seizoen en waarom? Laat het me weten! ♥
Iedereen heeft wel een idee, maar soms heb je inspiratie nodig! Daarom heb ik wat leuke outfits bij elkaar gezocht!










Reactie plaatsen

Reageer op de blog My Favorite Season ♥ van Maroon .
Bericht plaatsen