Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
kiekeboe
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
15 van de 24 sterren behaald
Profiel
CreateABand
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
Finale029-12-2015 18:30
Ronde 1: locatie006-10-2015 20:52
Ronde 1: bijrollen004-10-2015 20:37
Ronde 1: Lydia004-10-2015 20:16
Ronde 1: Kastor004-10-2015 18:40
Ronde 1: Bash004-10-2015 18:22
Ronde 1: Kazima004-10-2015 18:11
Ronde 1: Ara004-10-2015 17:56

 MeldenRonde 1: Lydia
Ten slotte hebben we natuurlijk nog een Amerikaans meisje. Lydia Thorne is geboren in New York City op 15 augustus 1997. Ze besteedt veel tijd aan haar make-up, haar en kleding. Op school wordt ze dan ook beschouwd als een waar mode-icoon en iedereen is jaloers op haar. Ze kan elke jongen krijgen die ze wil en wisselt ook graag af, zeg maar. Lydia is erg sociaal en ook heel slim, al weet niemand dit. Naast magazines durft ze dus ook wel eens dikke boeken te lezen.

Lydia's ouders zijn gescheiden. Meestal is haar vader in het buitenland en is Lydia te vinden op het luxueuze appartement van haar moeder. Net als Lydia besteedt haar moeder veel tijd aan haar kleding en dergelijke en ze gaan dan ook geregeld shoppen, basically met het geld dat de vader verdient. Dat is dan ook de reden waarom de twee uit elkaar zijn gegaan.

Lydia voelt zich meteen aangetrokken tot de sportieve Kastor, maar ze is niet klaar voor een vaste relatie en dus is het enige wat de twee voorlopig doen gewoon flirten. Verder is Lydia de laatste die doorheeft wat voor mythisch wezen ze is, aangezien het het meest onbekende is van de vijf. Haar stem is helemaal vervormd, ze klinkt nu prachtig wanneer ze zingt en iedereen is meteen in de ban wanneer ze haar stem gebruikt. Mensen stoppen wat ze aan het doen zijn om te luisteren naar Lydia. Verder heeft Lydia ook last van uitslag, alleen vindt deze bij haar plaats op haar rug en schouders. Na enkele maanden groeien er zelfs veren, totdat ze heuse vleugels ontwikkeld heeft. Natuurlijk kan Lydia deze gewoon intrekken na een tijdje oefenen, maar het veroorzaakt wel pijn wanneer ze dit doet. Ze heeft lang gezocht naar welk wezen ze kon zijn en is tot de conclusie gekomen dat ze een sirene is.

Ik heb voor Holland Roden gekozen om het personage van Lydia Thorne te vertolken, omdat ze echt gemaakt is voor de rol. Meer nog, ik heb de rol grotendeels op haar personage in Teen Wolf gebaseerd. Als jullie dit kijken, was het waarschijnlijk al opgevallen dat de naam zelfs hetzelfde is. Daar heb ik voor gekozen omdat de naam eigenlijk heel goed bij het personage past - ook aangezien de Lydia uit mijn verhaal en de Lydia uit Teen Wolf grotendeels hetzelfde karakter hebben. Lydia zou dus perfect zijn voor de rol omdat ze zowel het karakter perfect kan spelen en ook het uiterlijk heeft dat ik in gedachten had. Daarnaast staat ze in Teen Wolf ook bekend om haar geschreeuw en aangezien dit ook voor een stuk samenhangt met mythologische sirenes, is dat ook mooi meegenomen! Ik heb ervoor gekozen de auditie van Holland te schrijven, meer bepaald de scène wanneer de vijf jongeren samen wakker worden zonder zich iets te herinneren.

Het was een vrij aparte auditie. De regisseur had besloten dat de sollicitanten een cruciale scène moesten spelen Echter moesten ze dit niet alleen doen, maar in groepen van vijf, meer bepaald de vijf verschillende jongeren. Wanneer de regisseur Holland en de vier andere sollicitanten toesprak dat ze de scène mochten beginnen, trad Holland meteen in haar personage. Volgens het script was zij de eerste die wakker werd, dus dit deed ze ook. Holland lag op de grond en opende haar ogen. Haar gezicht stond vol wanhoop en paniek. "Waar ben ik?" zei ze meer tegen zichzelf dan tegen de vijf andere jongeren, die allemaal nog sliepen. Haar ogen stonden verwilderd, ze deed het perfect. Dan keek ze naar de lichamen van de vier slapende jongeren en merkte op dat ze allemaal vol modder en bloed hingen en dat een opmerkelijk gespierde jongen zelfs geen kleding aan had. Natuurlijk had hij voor de scène wel gewoon kleding aan, maar Holland probeerde er op zo'n manier naar te kijken zoals in het script beschreven stond. Ze hief traag haar handen op, met een blik van paniek, om te zien of ook zij in een toestand van bloed en modder verkeerde. Holland keek naar handen alsof dit bevestigd werd, al moest ze natuurlijk doen alsof, aangezien ze niet echt vuil was. Daarna volgde haar befaamde schreeuw uit Teen Wolf. Holland schreeuwde de longen uit haar lijf en dat is wanneer de anderen wakker werden.

Reactie plaatsen

Reageer op de blog Ronde 1: Lydia van CreateABand .
Bericht plaatsen