Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
kiekeboe
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
17 van de 24 sterren behaald
Profiel
CreateABand
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
Finale029-12-2015 18:30
Ronde 1: locatie006-10-2015 20:52
Ronde 1: bijrollen004-10-2015 20:37
Ronde 1: Lydia004-10-2015 20:16
Ronde 1: Kastor004-10-2015 18:40
Ronde 1: Bash004-10-2015 18:22
Ronde 1: Kazima004-10-2015 18:11
Ronde 1: Ara004-10-2015 17:56

 MeldenRonde 1: bijrollen

Iovis Aeson is een satyr of een sater; een man met geitenpoten. Saters verouderen heel traag, vandaar dat Iovis al 256 jaar leeft. Dit is dan ook al de tweede keer dat hij de vijf nieuwe uitverkoren jongeren gaat opsporen op Aarde en hen meeneemt naar de andere wereld, waar chaos heerst vanwege en ongelukkig event. Iovis is altijd zeer vrolijk geweest, maar in deze tijd van destructie is hij zeer treurig. Hij doet er alles aan de vijf jongeren veilig te houden, omdat hij ze als enige hoop beschouwt de wereld te herstellen. Iovis is zachtaardig en is geboren in de mythische wereld, vandaar zijn vreemde naam. Voor de rol van Iovis Aeson heb ik Kit Harington gekozen om twee redenen. Ten eerste is hij vrij behaard, wat een typisch kenmerk is van saters. Daarnaast moest Kit Harington gewoon een rol spelen in mijn film en aangezien hij te oud is om als achttienjarige door te komen, heb ik hem gekozen als sater! Ik ken Kit Harington van Game of Thrones en Pompeï en weet zeker dat hij in staat is een sater na te spelen, aangezien hij een fantastische acteur is!

Eadgar McKinley is een vampier uit de vorige generatie jongeren. Dit wil zeggen dat hij precies 118 jaar oud is, want ook vampieren verouderen heel traag. In veel mythische verhalen is het zo dat ze zelfs onsterfelijk zijn, dit is in mijn film niet het geval. Vampieren leven zo'n 500 jaar. Nu, Eadgar McKinley was zo uit naar macht en hij heeft jaren geleden de vier andere jongeren van zijn generatie - eveneens een weerwolf, zeemeermin, heks en sirene - vermoord zodat hij als alleenheerser kon regeren. Dit bracht chaos en destructie mee, aangezien hij een wrede tiran is die al vele levens beëindigd heeft. Eadgar is gemeen, wreed, kil; gewoon evil. Helaas konden de saters en andere wezens nog niets doen totdat de nieuwe generatie achttien jaar geworden was. Ik heb ervoor gekozen Charlie Cox deze rol te geven omdat ik hem al ken van Daredevil en hij daarin een fantastische acteur is. Hij laat mij altijd meeleven wanneer hij in fysieke of emotionele pijn is. Ik vind dat een heel belangrijk aspect van een villain, omdat veel regisseurs toch proberen de villain geliefd te maken - denk bijvoorbeeld aan Loki. Het is helemaal niet moeilijk om Charlie Cox leuk te vinden en hij heeft ook wel iets weg van een schurk, aangezien hij in Daredevil een vigilante speelt. Hij is gewoon gemaakt voor deze rol!
Niven McRae is een zeemeerman die geboren is in de andere wereld waar Compelled by the Moon dus over gaat. Hij is een erg sociale, maar ook een heel lieve jongen. Hij is negentien jaar oud, maar hij ziet er een stuk jonger uit. Hij is dus al vanaf zijn geboorte een zeemeerman, en vindt het dan ook geweldig om tijd door te brengen in de zee. Natuurlijk is hij opgegroeid in al de chaos die Eadgar veroorzaakt heeft, en zoekt daarom contact met Iovis om via hem de vijf uitverkorenen te ontmoeten. Hij moet en zal hulp zoeken en bieden om zijn vaderland weer te herstellen. Daarnaast helpt hij ook Ara zich te ontwikkelen. Ik heb Thomas Sangster gekozen voor de rol van Niven, omdat ik hem zooo schattig vind en dat vind ik wel bij een zeemeerman passen. Daarbij is hij ook een geweldig goede acteur en kan hij elke rol perfect spelen. Ook vind ik hem wel bij Hannah Murray (Ara) passen en dat is belangrijk aangezien ze een relatie krijgen in mijn verhaal - spoil spoil.
Artemisia Kay is een zeventienjarige weerwolf in dienst van Eadgar, die haar familie opgesloten heeft zodat hij Artemisia kan onderdrukken. Dit heeft hij bij meerdere jonge weerwolven gedaan, om eigenlijk een leger te vormen van agressieve en sterke wezens. Artemisia weet zelf ook dat het fout is om Eadgar te helpen, maar ze weet dat als ze dit niet doet, haar kleine broertje en haar ouders vermoord zullen worden. Deze jonge weerwolvin is zeer krachtig, dapper en heeft een enorm doorzettingsvermogen. Daarnaast is ze ook erg intelligent en dus probeert ze al een tijdje een list te verzinnen om Eadgar tegen te houden. Wanneer Artemisia op een van de missies van Eadgar Kastor tegenkomt in het bos, heeft ze dan ook een manier gevonden om nuttig te zijn in de gevaarlijke revolutie: ze kan als spion dienen. Ik heb voor de actrice Marie Avgeropoulos gekozen om de rol van Artemisia te vertolken, omdat ik haar in The 100 een fantastische actrice vind! Ze doet je zo hard meeleven, dus ik denk dat ze echt geschikt is voor de rol. Artemisia vertoont immers zoveel gevoelens in het verhaal en als de rol vertolkt wordt door een actrice die deze kan overbrengen naar het publiek, is dat echt een groot pluspunt.

Reactie plaatsen

Reageer op de blog Ronde 1: bijrollen van CreateABand .
Bericht plaatsen