Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
20 van de 24 sterren behaald
Profiel
Feral
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
Prompts007-10-2015 22:26

 MeldenPrompts
ORPG PROMPTS 

1) A lonely person sells their soul to Satan to be their friend and Satan rolls with it until
he realizes at the time of their death he genuinely likes them. Since he can’t renege on the
contract, he takes them to Hell and puts them in a high position of power. Demons hardened by a millennia of torture now have to answer to a shy, self-conscious, quiet, depressed, lonely person who has unintentionally become Satan’s #1. (OTP prompts)

2) De wereld is onderworpen aan de macht van bovennatuurlijke wezens. Vampiers zijn de regerende klasse over alle andere wezens en de gewone stervelingen. Een dorp in de bossen wordt geregeerd door een oude familie van vampiers. Ieder jaar wordt er een dorpeling gekozen om de huidige leider te dienen. Verschillende verhalen gaan de ronde, maar elk verhaal is even gruwelijk en angstaanjagend. Niemand wil gekozen worden omdat ze niet willen sterven. De bewoners van het dorp vrezen elk jaar voor hun leven en dat van hun familieden. De dag des onheils is aangebroken en iedereen komt samen op het dorpsplein waar de naam van de uitverkorene bekend gemaakt wordt.

3) (coming soon)

Reactie plaatsen

Reageer op de blog Prompts van Feral .
Bericht plaatsen