Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
11 van de 24 sterren behaald
Profiel
Annaatje
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
Nieuweling011-03-2013 20:55

 MeldenNieuweling
Natuurlijk, ja, ik ben een nieuweling. En toch voel ik me al redelijk thuis hier. Iedereen is aardig en de spelletjes zijn dan weliswaar wat kinderachtig voor mijn leeftijd, maar ik zal zeggen. Stiekem ben ik zelf ook nog wel kinderachtig. Niet dat dat zo erg is voor je 16e. Haha.

Ik kom natuurlijk niet zomaar op VP, maar ik kwam hier vanwege gSm. Vele meiden hadden hatelijke opmerkingen over VP, maar ik wilde dan eens voor mezelf kijken waarom ze dan haat uiten naar VP toe. Dus ik ging mezelf eens aanmelden, maar ik snap hun probleem niet. Ja, het ziet er een BEETJE uit als gSm. En ja, die stunt met Louise was niet erg aardig, maar de oorlog tussen gSm en VP, is dat niet een béétje overdreven?
Meiden van VP noemen de meiden van gSm bitchy, maar dat is net zo andersom. Maar nog steeds geen reden om elkaar te haten. Die dingen die zijn gebeurd zijn ook geen reden om te haten.

Dus ik heb voor mezelf besloten dat ik gSm en VP allebei ontzettend leuk vind en dat ik ook over géén van beide sites hatelijke opmerkingen heb. Ik blijf buiten de ruzie en ga me gewoon gezellig opstellen naar iedereen. 
Als iemand een stomme opmerking naar mij maakt, omdat ik van gSm ben, negeer ik het en laat ik het voor wat het is. Ik kan er toch niets aan doen dat ik ook op gSm zit (net zoals vele meiden hier hebben gedaan trouwens) en dat ik het óók een leuke site vind. Het is zoals het is. En dit is mijn keuze.

Ik ben vooral voor dit: If you want everyting to be happy, than make it happy yourself, so everything around you will be happy because of you being happy.

Reactie plaatsen

Reageer op de blog Nieuweling van Annaatje .
Bericht plaatsen