Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
10 van de 24 sterren behaald
Profiel
Yvoir
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
Personages 003-06-2017 16:07
Verhaallijnen 003-06-2017 15:58

 MeldenVerhaallijnen
Real life:

[1] Een jongen en een meisje kennen elkaar van de middelbare school. Ze hebben bij elkaar in de klas gezeten en hij was het vriendje van haar beste vriendin. Maar het meisje en de jongen hadden altijd een hekel aan elkaar. Nadat ze examen hebben gedaan gaan ze allebei een andere kant op. Een jaar later geven ze zich allebei op voor een groepsvakantie naar Spanje (kan ook een ander land zijn) en moeten ze een hotelkamer delen. Dit wordt een drama!!!

[2] De twee personages ontmoeten elkaar op de bruiloft van de beste vriend van de jongen en de beste vriendin van het meisje. Ze zitten allebei alleen en het meisje of de jongen besluit de stap te zetten en naar de ander toe te gaan. Dit zorgt ervoor dat ze de hele avond plezier hebben. Ze besluiten later nog eens af te spreken.

[3] De jongen in deze verhaallijn is een beroemde voetballer (kan echt bestaan of niet..) . Het meisje in deze verhaallijn heeft ontdekt dat haar vriendje vreemdgaat. Daarom pakt ze al haar spullen bij elkaar en gaat ze naar een hele andere stad (kan de stad zijn waar de voetballer vandaan komt zoals bijvoorbeeld Barcelona). Hier drinkt ze elke avond en gaat ze helemaal los. Wat gebeurt er wanneer ze op een ochtend wakker wordt naast de voetballer?

Fandoms:
-> Pretty little liars
-> Once upon a time
-> The hunger games
-> Football/soccer
[1] Een meisje krijgt de mogelijkheid om als personal asistent van Neymar Junior (of een andere voetballer) aan de slag te gaan. Natuurlijk stemt ze meteen in, want ze is grote fan. Maar wat als Neymar helemaal niet de jongen blijkt te zijn die ze verwacht. Hij blijkt vreselijk nors en kortaf te zijn. Toch blijft ze, omdat ze zoveel liefde heeft voor haar idool, voor hem werken. Neymar bewondert dit (ook al laat hij dit niet merken) en de twee ontwikkelen gevoelens voor elkaar. Maar houdt het meisje het uit met de vreselijk onbeleefde voetballer?


[2] De jongen in deze verhaallijn is een beroemde voetballer (kan echt bestaan of niet..) . Het meisje in deze verhaallijn heeft ontdekt dat haar vriendje vreemdgaat. Daarom pakt ze al haar spullen bij elkaar en gaat ze naar een hele andere stad (kan de stad zijn waar de voetballer vandaan komt zoals bijvoorbeeld Barcelona). Hier drinkt ze elke avond en gaat ze helemaal los. Wat gebeurt er wanneer ze op een ochtend wakker wordt naast de voetballer?

Reactie plaatsen

Reageer op de blog Verhaallijnen van Yvoir .
Bericht plaatsen