Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
15 van de 24 sterren behaald
Profiel
Xxdaniekjuuxx
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
Nieuwe Band// Lavengro014-07-2017 15:16
Stay Strong Appie113-07-2017 16:10

 MeldenStay Strong Appie
Hoi allemaal,

Het is alweer bijna 2 jaar geleden dat GoSupermodel is gestopt. Hoewel ik het enorm mis ben ik nooit opzoek gegaan naar iets nieuws. Bang om teleurgesteld te worden. Tot nu. Een aantal dagen geleden heb ik Virtual Popstar ontdekt en hoewel ik nog niet echt contact met iemand heb gevonden vind ik het toch al erg gezellig met jullie allemaal. Een grote passie van mij is verhalen schrijven. Op GoSupermodel was je dan ook goed op je plek doordat je met andere personen orpgs kon maken. Hier zie ik er ook al verschillende voorbij komen wat mij erg gelukkig maakt en zelf al een beetje thuis laat voelen.
Veel valt er over mij niet te vertellen, aangezien ik niet een heel interessant leven leidt, maar toch zal ik proberen dit blog bij te houden met de dingen die mij interesseren.

Nouri, onze Appie, onze 34, onze held.
Hoewel er een hoop leuke berichten op komen te staan, moet ik vandaag toch beginnen met slecht nieuws. Naast schrijven is voetbal een passie van mij. Ik sta er mee op en ga er mee naar bed. Alles draait om voetbal. Hoewel het nu zomerstop is, staat het voetballen niet stil. Alle clubs zijn weer volop aan de gang met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen, zo ook Ajax. Toch stond de wereld van niet alleen Ajax, maar van de hele voetbalwereld deze week even stil door het trieste ongeval met Abdelhak Nouri Die afgelopen weekend tijdens een oefenwedstrijd tegen Werner Bremen tegen de grond viel nadat hij last kreeg van hartritmestoornissen. Hij wordt in slaap gehouden om het herstel zo goed mogelijk te laten voorlopen maar vandaag is bekend geworden dat een deel van Nouri zijn hersenen niet meer functioneren. Kans op herstel zou nihil zijn. Toen ik dit voor het eerst las stond ook mijn wereld even stil. Nouri, de 20-jarige kleine Nouri. Ook wel bekend als Appie. Onze Appie.

Nouri, wat een prachtige kerel en nog zo jong. Woorden kunnen niet beschrijven wat er op het moment door me heen gaat. Als ik naar alle liefdevolle reacties kijk komt er toch een glimlach op mijn gezicht te staan, want wat betekend die jongen veel. Niet alleen voor mij maar ook voor de rest van de mensen. Dat bewijst toch wel wat voor een fantastische jongen het is.


#StayStrongAppie

Reactie plaatsen

Reageer op de blog Stay Strong Appie van Xxdaniekjuuxx .
Bericht plaatsen
Melden | Citeer
Lavengro schreef op 13-07 17:15:
Lavengro schreef:
#StayStrongAppie